|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
14.6.2012 10:49:51   
hanabanana
Neum, subota....dolazimo.
Konačno.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 2676
14.6.2012 10:57:52   
shpagica

IZVORNA PORUKA: mama75

Adana user posted image Ne zvuci mi lose. Volim ta mala mjesta. Ako odem podijelicu utiske na RR.
Majo jesi li ti bila u Lovistu? Znam da je Viganj raj za surfere zbog vjetra. Ne volim vala kad puse, a pogotovo ne sa djecom. Ja bi samo gledala da im kroz usi ne propuse user posted image Inace nisam nikad bila na Peljescu.

Peljesac je u totalu FAMOZAN i svako moze naci mjesti po svom ukusu. FAMOZAN.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 2677
14.6.2012 10:59:31   
nanika

teacher75 ne mogu da nadjem gdje si pisala svoje utiske o lovistu (cini mi se da si ti to pisala). mm predlaze ove godine tamo da idemo, pa da vidim sta me ceka user posted image

Mi smo bili dvije godine u Lovistu ali bez djece. Nije lose mjesto, malo , mirno i bas za odmora ako ne volite guzvu i vrevu.Ima dugo setaliste uz more do mjesta Mirice

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 2678
14.6.2012 13:43:21   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: triputmama

opet ja i egipat user posted image
da vas pitam , iz vaseg iskustva
je li istina da jednu cenu kazu dok se ne uspenjes na kamilu, a onda kazu drugu cenu, inace nece da spuste kamilu user posted image
a vec me jeza hvata od cenkanja i napasnih trgovaca
jel zna neko , neko mesto gde se po normalnoj ceni moze nakit kupiti a da ga ne preplatim user posted image
ili neki market gde su cene oznacene , gde ne lupe cenu tek tako

imal ko kakvu info za mene , ostala mi jos dva dana

user posted image
user posted image user posted image user posted image jojjjuser posted image user posted image user posted image tacno sam te zamislila na kamiliuser posted image

user posted image
a sad ozbiljno , kad bi mi neko pisao malo vise o egiptu bila bih zahvalna
ne otkazujem se , bolje da mi ko odg i odkaci me user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2679
14.6.2012 14:00:26   
Adana
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

ma kako nema vjetra, ubi vjetar tamo, dolaze jedrilicari tu, i surferi, poznato po tome

Ja ih nisam vidjela, a ni cula za to. :) Ne kazem da nije tako, samo meni o tome nisu pricali, a nisma ih ni ja vidjela. :)

Koliko sam ja upoznata u Loviste ''dovlace'' jahte preko zime jer je zavuceno i mirno tako da budu sigurne bas od vjetra i valova... I maksuz ljudi sa djecom dolaze jer je mnogo mirnije od Orebica, mislim more. :)

A evo sta pise o Lovistu: " More u „našoj vali“ je uvijek toplije i mirnije nego igdje drugdje u okolici, jer je to velika, prirodno zaštićena uvala." ...

A ovdje mozes vidjeti kako je zaklonjeno, u uvali. :)
http://www.loviste-peljesac.com/hr/home.html

< Poruku je uredio Adana -- 14.6.2012 14:02:53 >

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2680
14.6.2012 14:05:24   
calahoe
Viganj je raj za surfere to je ,,relativno" blizu Lovista.
Mi smo inace svake godine po Peljescu,najcesce po kampovima radi ronilacke opreme.

Ove godine par dana Peljesca i onda u septembru Turska,Bodrum.

< Poruku je uredio calahoe -- 14.6.2012 14:09:43 >

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2681
14.6.2012 14:08:44   
calahoe
... sorry dupli post

< Poruku je uredio calahoe -- 14.6.2012 14:09:15 >

(odgovor članu calahoe)
Neposredna veza do poruke: 2682
14.6.2012 14:13:33   
Adana

Adana user posted image Ne zvuci mi lose. Volim ta mala mjesta. Ako odem podijelicu utiske na RR.

user posted image

Ako volis ta manja mjesta Loviste onda nije los izbor uopste. Zaista je i mirno, i malo, dalje nema, nije prometno... A blizu je Orebica u kojem ima sve sto treba.
A Peljesac je stvarno divan. Pored Korcule i vidikovca na izlazu iz Orebica, obidjite i zidine u Stonu, isto mali Kineski zid. user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 2683
14.6.2012 14:47:54   
teacher75

Majo jesi li ti bila u Lovistu? Znam da je Viganj raj za surfere zbog vjetra. Ne volim vala kad puse, a pogotovo ne sa djecom. Ja bi samo gledala da im kroz usi ne propuse user posted image Inace nisam nikad bila na Peljescu.

a sto ne idete u zuljanu? za nju kazu da je najljepsa od ovih malih mjesta na peljescuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 2684
14.6.2012 14:49:08   
teacher75

IZVORNA PORUKA: calahoe

Viganj je raj za surfere to je ,,relativno" blizu Lovista.
Mi smo inace svake godine po Peljescu,najcesce po kampovima radi ronilacke opreme.

Ove godine par dana Peljesca i onda u septembru Turska,Bodrum.

zavidim ti na bodrumu, predivan jeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu calahoe)
Neposredna veza do poruke: 2685
14.6.2012 15:01:46   
leona81
sto se tice turske da li je za djecu do 12 god besplatno u hotelu a placa se samo aviokarta tj kako to ide?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2686
14.6.2012 15:09:56   
hanabanana
Zavisi od hotela do hotela.
Većina hotela ima besplatan smještaj za jedno dijete do 12 godina.
Plaća se samo karta.
A ima ih dosta kod kojih je besplatno za dvoje djece.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2687
14.6.2012 15:18:41   
maja78 RR
user posted image
IZVORNA PORUKA: Adana

user posted image

Ako volis ta manja mjesta Loviste onda nije los izbor uopste. Zaista je i mirno, i malo, dalje nema, nije prometno... A blizu je Orebica u kojem ima sve sto treba.
A Peljesac je stvarno divan. Pored Korcule i vidikovca na izlazu iz Orebica, obidjite i zidine u Stonu, isto mali Kineski zid. user posted image

A ja pomijesah sa vignjem user posted image

A lovista su na kraju to znam ali nisam obilazila. za se izvinjam sto unosim zabunu

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2688
14.6.2012 15:23:58   
leona81

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Zavisi od hotela do hotela.
Većina hotela ima besplatan smještaj za jedno dijete do 12 godina.
Plaća se samo karta.
A ima ih dosta kod kojih je besplatno za dvoje djece.

mozes li mi napisati gdje si ti isla na ljetovanje u Turskoj i koji je hotel u pitanju? mislis li da je bolje uzeti varijantu AI ili HB?

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 2689
14.6.2012 15:35:14   
bananica

IZVORNA PORUKA: teacher75

a sto ne idete u zuljanu? za nju kazu da je najljepsa od ovih malih mjesta na peljescuuser posted image

jeste li vi ono bili u Zuljanim?? napisi utiske!user posted image

Neposredna veza do poruke: 2690
14.6.2012 15:36:08   
hanabanana
Meni sestra živi u Turkoj, na moru, pa ja ne ljetujem u hotelu.
Ali svi prijatelji uzimaju AI, jer je bolja varijanta i mogu pitati ove što idu već treću godinu u isto mjesto, gdje idu.
Može?!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2691
14.6.2012 15:43:53   
bananica
gdje cu ja na moreeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2692
14.6.2012 15:47:00   
leona81
moze, hvala ti puno...mi smo racunali ako bi isli na more ove godine u Hrvatsku - kao sto smo planirali, moramo uzeti rentacar(minimalno 500-600KM) plus gorivo oko 200-300 plus smjestaj oko 1000KM plus hrana, pa se smorim kuhajuci po cijeli dan i nemam nikakvog odmora i to sve za 2500 ili vise? onda nam je bolje otici negdje vani, Egipat bi nam super odgovarao ali sam cula da Hurghada i nije bas nesto a Sharma ove godine nema, Tunis i nije bas najbolja opcija...ostaje Turska koja je najskuplja ali opet sa puno vise sadrzaja od Hrvatske gdje nemam apsolutno nista...gledali smo hotele u Hrvatskoj i to su nenormalne cifre npr apartman u onom hotelu u Novom Vinodolskom - kao spa&resort - 200 EUR? imaju super sadrzaje za djecu ali pretjeruju stvarno...
prije 2 godine smo imali smjestaj besplatan u Crnoj Gori i opet smo potrosili preko 2000 KM a vratila sam se slomljena, umorna, izujedana od komaraca(60-70 ujeda) sa strasnom stomacnom od koje smo svi bolovali a pili smo flasiranu vodu svo vrijeme. uzas, bjezala sam stalno od strsljena, osa, pcela na koje sam alergicna(a apartman je bio dosta iznad mora - planinski turizam), M je stalno trcala oko bazena, do mora nam je trebalo 15 min autom, pa naci parking, pa sve skupo do bola a kao da si u Rusiji...i opet nikakvog sadrzaja za djecuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2693
14.6.2012 15:48:09   
teacher75
evo nadjoh svoj post od prosle godine

evo da se i ja tuspasim, friska s utiscima i jos umorna stigli sinoc oko 2. 1. dojam: brzo je proletjelo, kao da smo bili 3-4 dana a ne 7-8. valjda u frci oko lane i mog povracanjauser posted image sve brzo proleti pa i odmor. zuljana je pravo mirno mjesti, gosti su najvise cesi. smjestaj nam je bio pravo fin i blizu gradske plaze. plaza se mjestimicno razlikuje, mi smo isli na dio gdje je sitni pijesak i sve plicak kao u ulcinju (s razlikom da je plaza puuuuuuuuno manja i mirnija pa se dijete ne mozen igdje izgubitiuser posted image ) i tamo je lana uzivala, idealno za malu djecu koje vole igre u pijesku ni znaju plivati.do dubine nisam nikad ni otplivala, jako je daleko. lana je prvi dan odusevljeno skocila u more i napila se vode, tako da je ostale dane provela na plazi praveci kule ili i samom plicaku sjedeci, vise je nije zanimalo kupanje, slauf nije htjela ni da proba. nismo je forsirali. i ovako je uzivala u pijesku a mi smo mogli odmarati i izlezavati se dok se ona igra. nije guzva na plazi, ima djece pa joj je bilo zanimljivo. nismo nosili suncobran ali se prijepodne moze tamo naci hladovina, a kako se vrijeme nakon 2 dana pokvarilo (sto je nama super odgovaralo jer nije bilo prevruce) ni popodne nam nije trebao suncobran, jer je temperatura i sunce bilo bas ugodno, pa smo po citav dan bili na plazi. jedan dan smo isli na famoznu plazu vucine koja me nije posebno odusevila, ljepsa je na slikama i bila je prilicna guzva. lijepa je borovina i plaza poput plaza u makarskoj rivijeri, bilo je i talasa taj dan pa je bilo nezgodno sa lanom, al srecom ponijeli joj bili tada 1.put bazencic (koji je pukao nakon 2-3 dana pa nam vise nije ni trebao) pa se kupala i igrala u njemu.jedan dam smo bili otisli u sreser i drace malo, tamo mi je pravo bezveze, bas sam se razocarala, zuljana je puno ljepse mjesto. i zadnji dan-juce smo isli na korculu-setali cijeli dan, auto bili ostavili u orebicu,a isli tamo brodicom. u povratku smo bas bili umorni jer je valjalo voziti do sarajeva, ja sam stalnio u voznji povracala i tamo i vamo, bas sam se napatila. na moru mi je uglavnom bila muka pola dana svaki dan, pa mi je to kvarilo odmor, nisam imala apetit, nije mi se kuhalo, uglavnom smo se hranile vani, a buduci da je tamo samo jedan restoran, nabili su cijene pa iako je zuljana selo, cijene su ko na korculi u u dubrovniku- bas skupo...kupali smo se svaki dan, osim juce na korculi,2 puta nas je pljusak otjerao, ali se nakon sat vremena vrijeme popravilo. bilo je ugodno i ne pretoplo, jedino je prva dva dana bilo pravo vruce izmedju 12 i 5 pa smo tada bili u sobi...vidim da je neko pitao za voznju do orebica, sa pauzama treba najmanje 6 sati, jos kad nema guzve na putu- mi smo se do zuljane vozili oko 6 sati a od zuljane do orebica ima jos nekih 45-50 minuta. put je uzas, pun krivina, ja sam stalno povracala a lana je srecom spavala, pa nije

Neposredna veza do poruke: 2694
14.6.2012 15:56:38   
bananica
uh to 6 sati voznje mi je dugouser posted image

Neposredna veza do poruke: 2695
14.6.2012 15:58:27   
teacher75
mi cemo vjerovatno u klek ako nadjemo sta povoljno, ne vozi nam se daleko

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2696
14.6.2012 16:00:51   
leona81

mi smo placali 50 eur apartman u kleku al odmah do mora

Neposredna veza do poruke: 2697
14.6.2012 16:07:10   
teacher75

IZVORNA PORUKA: leona81

mi smo placali 50 eur apartman u kleku al odmah do mora

ima u onim bungalovima za 35 eura, ne znam jel brdo, znam da se hoda 10 minutauser posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2698
14.6.2012 16:08:34   
teacher75
leona, znas li koliko kosta taj apartman u slaboj sezoni, posto mi kontamo krajem avugsta a tad je obicno svugdje jeftinije?

Neposredna veza do poruke: 2699
14.6.2012 16:19:09   
bananica

i ja bih do klek, al ne znam kakva je situacija sa hladovinom?

Neposredna veza do poruke: 2700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kucni ljubimac
amaniamanic

Da li imate kucnog ljubimca-kojeg?

pas-maca (77%)

papagaj (9%)

kornjaca (3%)

guster (4%)

zeko- (4%)

hrcak--zamorac- (3%)

Broj svih glasova: 69

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *