|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
3.6.2012 13:30:31   
leona81
moze li neko da mi preporuci neki smjestaj u crikvenici ili selcu?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2626
4.6.2012 8:57:59   
Emmy
Pula, po prvi put, jedva čekamo malo promjene user posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2627
8.6.2012 8:41:01   
Mila_80
Eh rezervisali smo u Gradac 29.6.  :) samo se nadamo lijepom vremenu...ima li neko dugoročniju vremensku prognozu za ovo ljeto user posted image

ESMA-to mi je ljubav-05.07.2010.

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 2628
8.6.2012 8:49:45   
damma
I mene interesuje dugorocna prognoza, mi idemo aBd 25.06.

2004.
2008.

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 2629
8.6.2012 8:55:02   
Emmy
Evo dugoročne prognoze za Gradac, nakon juna pređite na juli, mada vam nije neko vrijeme/temperature za ovaj datumuser posted image .

http://www.accuweather.com/en/hr/gradac/116498/june-weather/116498?monyr=6/1/2012

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 2630
8.6.2012 8:57:44   
leona81

IZVORNA PORUKA: Emmy

uh:) tamo je prelijepo, ja sam inace luda za istrom i kvarnerom:) da je nekih para pa da se nesto kupi u tom dijelu, po meni - najljepsi dio hrvatske, a i najugodnija klima:) savrsena je i zimi
mi jos nismo odlucili - crikvenica ili selce, ili mozda novi vinodolski? bitno je da nam je blizu iz Krajine jer cemo prvo tamo

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 2631
   [Obrisana poruka]
8.6.2012 9:02:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 2632
8.6.2012 9:03:37   
Emmy

IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: Emmy

uh:) tamo je prelijepo, ja sam inace luda za istrom i kvarnerom:) da je nekih para pa da se nesto kupi u tom dijelu, po meni - najljepsi dio hrvatske, a i najugodnija klima:) savrsena je i zimi
mi jos nismo odlucili - crikvenica ili selce, ili mozda novi vinodolski? bitno je da nam je blizu iz Krajine jer cemo prvo tamo

Mi smo planirali ići u narednu subotu, 16.06, jedva čekam, vidim i vrijeme bi nam trebalo ići na ruku. Imam također i prijateljicu u Istri tako da se nadam da ćemo se vidjetiuser posted image . Hvala ti na osvrtu, meni je drago što ćemo pored kupanja imati šta i vidjeti, Arenu, itd., možda se skokne i do Italijeuser posted image . U augustu planiramo u našu mirnu oazu Orebić, mjesto idealno za bebe i penzionereuser posted image . Inače nisam nikad bila u mjesitma gdje vi planirate, kad se vratite piši nam o utiscima i sretan put u UK, na tome ti stvarno jako zavidimuser posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2633
8.6.2012 9:04:17   
Malenaoduvijek
Mi ove godine idemo prvi put u Slano,inace smo trebali u Klek ali nismo mogli sa gazdom da uklopimo termin.nasli smo apartman u rezervisali,lijepo izgleda pa cemo vudjeti

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 2634
8.6.2012 9:08:11   
Dzenana_G
Jeli neko isao na ljetovanje u Zadar?
Ja sam jednom bila u Zadru zimi, alis ad uopste nemam predstavu kako bi tamo izgledalo ljeti. Imamo prijatelja tamo koji nam daje besplatan smjestaj, pa sad kontamo kako je tamo.

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 2635
8.6.2012 9:37:15   
mama75

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Ja sam jednom bila u Zadru zimi, alis ad uopste nemam predstavu kako bi tamo izgledalo ljeti. Imamo prijatelja tamo koji nam daje besplatan smjestaj, pa sad kontamo kako je tamo.

Ma kako god je, tebi ce biti super user posted image Obzirom da je veci grad, mozda plaze i more nisu najbolji, ali uz besplatan smjestaj uvijek mozete autom otici na neku obliznju plazu. Sretno!

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 2636
8.6.2012 9:49:12   
Adana
Evo, za one koje zanima :), vremenska prognoza za cini mi se 25 dana unaprijed. :)
Izabran je Zaostrog, pa mjenjajte lokaciju po zelji.

http://www.accuweather.com/en/hr/zaostrog/121145/june-weather/121145?monyr=6/1/2012

I ova koju koristim godinama i za Sarajevo, i za more. :)
Izabrana je Makarska, pa opet mjenjajte po zelji.

http://www.myweather2.com/Holiday-Destinations/Croatia/Makarska.aspx?sday=0&eday=7

< Poruku je uredio Adana -- 8.6.2012 9:55:49 >

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2637
8.6.2012 9:55:34   
Adana

Nadji Vila_7 na ovoj temi ili nekoj o bebama :) i pitaj je. Ona je prosle godine isla, a ici ce i ove ako se ne varam u Zadar.

Ja sam prije nekoliko godina bila u Zadru, sa rajom. Odsjedali smo u djackom domu jako blizu jedinog mosta u Zadru. :)
Plaze su bile relativno blizu, mislim trebalo se prosetati nekoliko minuta ali nista strasno. I nisu bile lose. Ima i hlada, ima i par kafica, bude i raje...
Jedan prijatelj se nakon toga par godina vracao Zadru.
Prednost je sto je veci grad pa ima si sve sto ti treba, a i gdje prosetati. Stari dio je prelijep! :)
Nedaleko od Zadra ima manjih mijesta sa prelijepim plazama, pa ako vam se bas ne svide gradske mozete i tamo.
Mada obzirom na 'cijenu' smjestaja i ljepote Zadra ispalti se otici. Malo je duzi put pa racunajte sa tim.

Neposredna veza do poruke: 2638
8.6.2012 10:05:30   
Dzenana_G
IZVORNA PORUKA: Adana

Nadji Vila_7 na ovoj temi ili nekoj o bebama :) i pitaj je. Ona je prosle godine isla, a ici ce i ove ako se ne varam u Zadar.

Ja sam prije nekoliko godina bila u Zadru, sa rajom. Odsjedali smo u djackom domu jako blizu jedinog mosta u Zadru. :)
Plaze su bile relativno blizu, mislim trebalo se prosetati nekoliko minuta ali nista strasno. I nisu bile lose. Ima i hlada, ima i par kafica, bude i raje...
Jedan prijatelj se nakon toga par godina vracao Zadru.
Prednost je sto je veci grad pa ima si sve sto ti treba, a i gdje prosetati. Stari dio je prelijep! :)
Nedaleko od Zadra ima manjih mijesta sa prelijepim plazama, pa ako vam se bas ne svide gradske mozete i tamo.
Mada obzirom na 'cijenu' smjestaja i ljepote Zadra ispalti se otici. Malo je duzi put pa racunajte sa tim.

Njegova kuca je blizu mora, nekih 10-ak minuta setnje, tako da to nije problem.
Što se tice grada prelijep je, meni se jako svidjelo.
Ali tada ja nisam obracala pažnju na plaze, pa me samo zanim kakvi su uslovi na plazama, hlad, cistoca i te stvari.
Sto se tice duzine puta, uh, znam. Tada kada smo isli putovali smo skoro 10 sati, ja sam bila trudna pa smo morali non stop odmarati. Ovaj put bi isli po noci kada N spava.

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2639
8.6.2012 13:03:26   
Adana
Dzenana_G a da pitate tog prijatelja sta on misli o plazama?
Da vam mozda uslika par fotki pa posalje mailom ili na FB, tako da imas uvid sta te ceka. user posted image Fino napises sta te zanima, neka covjek provjeri i javi.
I da pitaj gdje oko Zadra ima lijepih plaza... Mi smo isli ali se ne sjecam sada kako se zove mjesto. :) Mozda Nin, a mozda smo samo prolazili pored Nina hehehe...

< Poruku je uredio Adana -- 8.6.2012 13:07:05 >

Neposredna veza do poruke: 2640
8.6.2012 13:06:29   
Lady26
Zadar meni nije za odmor, pogotovo sa djetetom...
Bila sam na bracnom tamo, haos, guzva, gungula, izlasci....predobro ali za provod....
Zadar ljeti prelijep, ima se sta vidjeti, obici...ali za ljetovanje sa user posted image meni nije....
E da, kad smo isli, nocili smo u Makraskoj kod mm brata, valja izdrzati put do tamo....

< Poruku je uredio Lady26 -- 8.6.2012 13:07:00 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2641
8.6.2012 13:10:11   
Adana
Da, put je dalek ali navece kada se krene dok dijete spava moze se izdrzati. :)

Ako vec nece placati smjestaj, meni je prihvatljivo. :) Guzve bude, ali je prelijepo, i nije malo. Plaze su OK... Pa ima i tamo beba i djece, negdje valjda ljudi idu na plazu... Za razliku love koja bi se izletila za smjestaj ja bih otisla. user posted image

Ovo procitah na netu:
"Plaže

Plaže u Zadru i njegovoj bližoj okolici su pretežno šljunčane i prilagođene obiteljima s malom djecom. Za one koji vole potpuni komfor na plaži, tu su betonske terase hotelskih plaža na kojima se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke. No ima i stjenovitih uvala gdje možete uživati sunčajući se na stijenama i uživati u kristalno čistom moru."

(http://www.adriatica.net/destinations/hrvatska/riviera/zadar-rivijera_hr.htm#section-plaze)

< Poruku je uredio Adana -- 8.6.2012 13:14:27 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2642
8.6.2012 13:13:23   
Lady26
Ja iznesoh samo svoje misljenje....
Opet kazem, sa Lanom ne bih otisla tamo...
Na stranu besplatan smjestaj user posted image ... to je prihvatljivo svakako i primamljivo...
Mozda njoj bude super, ko zna user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2643
8.6.2012 13:14:09   
vila_7
Evo me Dzenana_G user posted image

Ja tamo ljetujem svake godine aBd i ove. Idem autoputem pa ne provedem inace vise od 6-7 sati u putu-mada i ja sam ove godine trudna pa vidjet cemo koliko ce trajati user posted image .
E sad sto se plaza tice ja sam isla na par ali su mi se svidjele samo 2 - u Bibinju - meni od mjesta gdje je stan treba do nje autom 5 minuta (meni inace za svaku treba auto jer je skoro u gradu stan). Ali i tu moras malo ranije otici ako hoces hlad - i trazi da ti mjestani kazu gdje je plaza za bebe-tako je oni zovu. Sitno je kamenje, ali ima i jedan posirok dio betona izdignutog a on je ispod drveca-tako da se mi tu smjestimo i cijeli dan ne dodje sunce.
A druga plaza je u Zatonu-to je oko 15 minuta autom-al tu je raj. Jedino sto se placa ulaz-s autom je skuplje pa mi ga parkiramo pred ulaz a pjeske za 1 osobu (ne broje djecu) 25 kn. Al tu znaci imas pjescane plaze, plitko more (ides kilometar a voda ti jos do guzice user posted image ), imas restorane, imas restoran tipa menze koji je jeftin, malu trgovinicu, na plazi uvijek bude 1-2 program neki za djecu-ples,natjecanja, a hlada - i da dodjes u 3 sata ima ga na pretek! Mi smo se prosli put cak bili zavukli u duboki hlad da sam se pokrivala kad sam lezala!user posted image

Znaci to su obje plaze izvan grada i moras autom-ja ne znam za druge mada kad sam se raspitivala i na hrvatskim forumima , zene iz Zadra su mi rekle da bas i nema neka posebna plaza u gradu. MOzda grijese-ne znam.
Nego kad ti ides,pa ako nadjes dobru u gradu da mi javis user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2644
8.6.2012 13:16:30   
vila_7
P.S. a sto se tice cistoce plaza - mislim da na internetu cak imas informaciju da je dosta plaza dobilo nagradu neku sto se dodjeljuje bas za cistocu!

I da...jeste navecer guzva ali u Starom gradu-tamo ne moras ni ici - ali ja jesam i sa Evom kad je imala 11 mjeseci i dijete je uzivalo-svaki noc smo setkali do orgulja i nazad!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2645
8.6.2012 13:17:57   
Adana
Eto i Vile sa infom. :)

Ma razumijem te Lady, i ja samo iznesoh svoje misljenje. :)

Ja bih otisla bez razmisljanja... ali to sam ja :) Kazem ima i dole djece... Meni su plaze bile OK, ne znam kako s ezovu. :(
Bilo je i betoniranih, i sljuncanih, hladovina, kafici, granap, park za djecu na putu do plaze... :)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2646
8.6.2012 13:25:45   
vila_7
i meni je predobro - pogotovo sto ti Adana kazes-ko i u svakom velikom gradu nista ti ne fali! A ako hoces mir -uvijek ima i takvih plaza. Eva je dosta radoznala pa joj uopce nije smetala guzva-cak sto vise ....
E jedino je duzina puta, al sta bih sad...ipak je i meni besplatan smjestaj ,a na kraju krajeva i to je npr. mozda nekih 2-3 sata duze nego negdje drugo

< Poruku je uredio vila_7 -- 8.6.2012 13:26:00 >

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2647
8.6.2012 22:36:21   
bananica
http://www.uniline.hr/hrvatska/plaze.php

mozda nekom pomogne kod izbora kuda na moreuser posted image

mi jos uvijek pojma nemamouser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2648
8.6.2012 22:41:23   
Anoniman
hocu li se ja pohvaliti da idem iduce sedmice za Egipat user posted image
vala hocu i jedva cekam user posted image

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 2649
8.6.2012 22:49:35   
anidla

IZVORNA PORUKA: bananica

http://www.uniline.hr/hrvatska/plaze.php

mozda nekom pomogne kod izbora kuda na moreuser posted image

mi jos uvijek pojma nemamouser posted image

super stranica! puno si i pomogla :)

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

svekrva
marijica

Kako se slažete sa svojom svekrvom?

Prlično dobro,naš odnos je kao majka i kćer (57%)

Ne slažemo se baš najbolje,ali nismo u svađi (35%)

Uopšte se ne slažemo,i u svađi smo (8%)

Broj svih glasova: 125

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *