Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.5.2012 19:22:26
HAHA
mamina princeza,mi smo za 1.maj bili u ovom hotelu u Cavtatu,super je bilo,sve hrana,plaža,igrališta za djecu,zabavište,a prije dvije godine su uredili šetalište .
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.5.2012 21:22:34
teacher75
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
IZVORNA PORUKA: Anica1
Mi cemo na more drugi dio augusta, jedva cekam ,najvjerovatnije Brela ili Cavtat (ako bude Cavtat hotel Epidaurus, odlican) U Promajnoj sam bila 2 puta, meni je ok, bude guzve na plazi, ali mi smo isli na plazu prema Baskom polju i tamo se kupali, ja sam bila zadovoljna. Ima super stazica prema Baskoj vodi, moze se bas fino set_ati.
jeste li bili u ovom hotelu ? kakav je sada sadzaj u cavtatu op0ceniti. ja sam tamo bila prije nekih 10-11 godina i slabo je icega bilo od restorana do bilo cega ... sad kazu da je bolje
kakve su cijene u tom hotelu u tom periodu i koliko djeca placaju?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.5.2012 21:49:28
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Daj daj
Pozdrav, zanima me da li je potrebna neka dodatna dokumentacija u slucaju da dijete putuje van Bosne samo sa jednim roditeljom?
mislim da treba saglasnost drugog roditelja barem je prije trebala ali je mozda najbolje da nazoves odjeljenje za izdavanje pasosa pa da vidis oni bi to trebali znati
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.5.2012 13:26:22
Tajno moja
Adana,mnogo ti hvala na iscrpnim informacijama i prekrasnim slikama. Mada googlajući ne mogu se pohvaliti ponudom smještaja na netu,baš je teško naći neki fini smještaj,pa bih molila cure koje su boravile u nekim od navedenih mjesta,da mi daju kontakt informacije,web adrese i sl. kako bi upotpunile moju potragu za istim. Naime,tražim neki privatni smještaj/apartman za 4 osobe,da je plaža u neposrednoj blizini -do 100 m( jer mi se neda sa dvogodišnjakom šetkati po vrućini do plaže) u mjestima:Gradac,Brist,Podace,Zaostrog,Mali Drvenik,Mala Duba,Bako Polje...i da su cijene do nekih 15-ak eura po osobi.Svaka pomoć,prijedlog su dobrodošli i unaprijed hvala na pomoći :)
< Poruku je uredio Tajno moja -- 28.5.2012 13:30:49 >
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.5.2012 13:38:54
palachinken
IZVORNA PORUKA: bananica
je li neko u Trpnju bio?? neko iskustvo??
Fino, mirno, jeftino, čisto more, nije preveć gužva (osim na glavnoj plaži, ali na nju svakako niko ne ide). Nema nekih aman atrakcija, ali ima par mjesta za jest/pit i povečerje u 11
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.5.2012 13:40:23
vila_7
Pozdrav, zanima me da li je potrebna neka dodatna dokumentacija u slucaju da dijete putuje van Bosne samo sa jednim roditeljom?
treba suglasnost drugog roditelja, a ja sam npr. "morala" vaditi i punomoc za auto jer je auto na muza reg.a nije isao s nama. E sad...na granici, ja ,dijete i zaova i stvarno nam nisu nijedan od tih dokumenata zatrazili, ali uvijek je ono-mogu naletiti na budalu neku koja se zainati pa trazi. Ove godine ne vjerujem da cu vaditi jer u istom sastavu idemo i plus sam jos trudna pa kontam nece valjda trudnicu maltretirati s papirima
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.5.2012 13:45:19
Daj daj
IZVORNA PORUKA: vila_7
treba suglasnost drugog roditelja, a ja sam npr. "morala" vaditi i punomoc za auto jer je auto na muza reg.a nije isao s nama. E sad...na granici, ja ,dijete i zaova i stvarno nam nisu nijedan od tih dokumenata zatrazili, ali uvijek je ono-mogu naletiti na budalu neku koja se zainati pa trazi. Ove godine ne vjerujem da cu vaditi jer u istom sastavu idemo i plus sam jos trudna pa kontam nece valjda trudnicu maltretirati s papirima
Mene konkretno zanima radi aerodroma i pasoskih kontrola.
< Poruku je uredio Daj daj -- 28.5.2012 13:48:37 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.5.2012 15:29:28
Mila_80
Da li je netko od vas ljetovao u Podacama , našla sam pravo fin smještaj odmah uz plažu ( nisam ih još zvala ) ali nisam nikada bila u Bristu pa me interesuje kakvo je za malu djecu
< Poruku je uredio Mila_80 -- 29.5.2012 15:33:54 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.5.2012 15:36:05
Miimy
IZVORNA PORUKA: Mila_80
Da li je netko od vas ljetovao u Bristu, našla sam pravo fin smještaj odmah uz plažu ( nisam ih još zvala ) ali nisam nikada bila u Bristu pa me interesuje kakvo je za malu djecu
ja i moji godinama ljetujemo u Bristu za djecu idealno, nema guzve, buke auta pogtovo sto ima kuca odma imas izlaz na plazu... setaliste prema Podacama i Gradcu osvijetljeno asfaltirano,.. ima prodavnica, lokalna sve sto ti treba, par konoba, nadam se da sam pomogla...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.5.2012 19:33:49
Adana
IZVORNA PORUKA: Mila_80
Da li je netko od vas ljetovao u Podacama , našla sam pravo fin smještaj odmah uz plažu ( nisam ih još zvala ) ali nisam nikada bila u Bristu pa me interesuje kakvo je za malu djecu
Mi smo prosle godine bili u Bristu u julu, pa onda opet u Bristu u septembru ali u dijelu blizem Podacama pa smo se tamo i kupali. :) Na predhodnoj stranici imas moj 'osvt' na ta dva mjesta i neke slike. :)
Uglavnom nije lose, ali je meni plaza u Podacama bolja. Bili smo na onoj blize Bristu. Lijep je ulaz u more, ima hladovine, imaju kabibe za presvlacenje i tusevi.
A u Bristu nisu lose plaze samo su malo kratke ono od staze do ulaza u more, ali nisu lose uopste. Kada se nadje fino mjesto super je, i ima i hladovine, nem apuno, ali nadje se. :)
I jedno i drugo mjesto su mali skroz, ali ima setnica od Podaca do Brista pa od Brista do Graca. Sve uz more i osvjetljeno je. Imaju i klupe svako nekoliko da s emoze i odmoriti. :)
U Bristu ima pekara, dvije prodavnice manje, par restorancica, mala pijaca, prodavnica voca i povrca. Ima jos nesto i uz magistralu.
Podace uglavnom sve je uz magistralu. Ima cini mi se malo veci market, pijaca... Uz plazu ima mali restorancic...
Sve je uglavnom blizu jer su mala mjesta skroz. :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 31.5.2012 13:49:08
pahuljica_25
Ima li neko iskustva sa hotelom Faraon u Trpnju??Interesuju me općenito iskustva iz Trpnja,nisam nikad bila,a sada bi išli sa bebicom I da li ste išli kopnom,kakav je put,koliko je daleko...????
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 31.5.2012 15:31:28
lady84
IZVORNA PORUKA: bucasanja
Jel neko ljetovao na Pelješcu, mjesto Sreser, kako je tamo jel za djecu. Hvala
Godinama idem u Sreser, to je malo mjesto, dvije prodavnice, jedan restorancic i jedan kafic. Voda je divna, topla, cista,pjesak po dnu, plitko za djecu divota. Nema guzve na plazi, jedino gdje je hlad,ali i tu se moze naci mjesto. Ko zeli odmor,idealno mjesto,ali mladih nema jer tu nikome osim starijima,ljudima sa djecom i ljudima kojima treba odmor i nije ugodno. Ja se tamo odmorim,napunim baterije Njaljepsi period je u drugoj polovini augusta, jedan dio plaze bude poluprazan. Eto nadam se da sam ti bar malo opisala Sreser, malo seoce na Jadranu.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 31.5.2012 15:53:57
palachinken
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25
Ima li neko iskustva sa hotelom Faraon u Trpnju??Interesuju me općenito iskustva iz Trpnja,nisam nikad bila,a sada bi išli sa bebicom I da li ste išli kopnom,kakav je put,koliko je daleko...????
Imaš ovdje http://www.viamichelin.com/ pa da vidis koliko vam treba voznje, a treba pofino...nije trpanj loš, čak štaviše, meni je drag, more je čisto, a ako odete na neku od sporednih plaža, nema ni gužve.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 31.5.2012 15:57:33
Adana
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25
Do Trpnja, kopnom, imate nekih 290km ... A trajekt ne znam, ali lijep je Peljesac i cesta je OK tako da mozda i nema potrebe placati trajekt...
U Trpnju nismo ljetovali, razmisljali smo o njemu jer nam se svidio prilikom jedne posjete. A i cula sam pozitivna iskustva.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 31.5.2012 18:05:30
Honey3
Mi rezervisali u Sreseru,za kraj juna i pocetak jula,kad cura mi 30 juna ima polaganje za crni pojas(ceka vec dvije god.) i morali smo otkazati rezervaciju,jer taj apartman je slobodan do 4.jula Sad cemo morati nesto drugo smisliti...
kontracepcijske pilule bejbibi
da li i koje kontracepcijske pilule koristite i koje su po vama najbolje?nikad nisam koristila zato ne znam kakvih ima i kakve posljedice ostavljaju.u smislu jel se deblja od njih i sl.
da (50%)
ne (50%)
Broj svih glasova: 82
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!