|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
23.5.2012 17:39:21   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Mi smo bili u septembru i da bilo je puno, ali zaista nema srkleta vjeruj mi, svak ima svoje mjesto, niko nikome ne smeta, prošle godine je bilo prelijepo vrijeme do kraja septembra i do kraja je onako bila puna plaža

nista onda, nama zaista smeta kad je previse ljudi na plazi i kad moras poranit da zauzmes mjesto a i stresno nam je sa lanom da pratimo da se negdje ne izgubi u guzvi sad kad se moramo pozabavit i sa bebomuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2576
23.5.2012 17:40:52   
M kao Mama
e, ne znam Bogami onda, vam je najbolje da ganjate neke privatne plaže, gdje će te biti sami, ja idem sa djetetom svake godine na more, od njenog 7 mjeseca i nikada se nije izgubila ili je bilo nekih problema,

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2577
23.5.2012 17:57:22   
Mya_81 RR
A zasto uopće razmisljas o tome hoce li se izgubiti ili ne user posted image Pa, valjda se podarzumijeva gdje god da si da ces paziti na nju. Uostalom, nisi sama, imas pola brige manje uz muza. Doduse, ja vec odavno ne volim pune plaze, ali to je zbog mira i odmora.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 2578
23.5.2012 17:58:00   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

e, ne znam Bogami onda, vam je najbolje da ganjate neke privatne plaže, gdje će te biti sami, ja idem sa djetetom svake godine na more, od njenog 7 mjeseca i nikada se nije izgubila ili je bilo nekih problema,

ne mora na privatnu, na peljescu (mjesto zuljana prosle godine) je idealno sto se tice plaze. sitni pijesak, nema guzve, jos smo isli krajem jula kad je svugdje krcato. lana se zabavila pijeskom, nije mrdala a i da jeste nije se gdje imala izgubit kad nema puno ljudi. al mi je mana sto ima samo jedan granap, nije bilo mesa da se kupi pa je nezgodno za kuhanje a samo su 2 retorana u mjestu i bezobrazno skupi a nista posebno hrana jer drze monopol. pa mi se zbog toga ne ide opet tamo. a sto se tice gubljenja, lana je sad u fazi kad leti na sve strane, a buduci da je i beba tu ne mogu svaki sekund drzat oko na njoj. sjecam se kako je veeseelaa pricala da joj se ajsa za sekundu nepaznje izgubila u ulcinju, ne daj mi boze takve sekiracije.a jos sa dvoje djece ne smijemo se usudit u guzvu definitivno...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 2579
23.5.2012 17:58:44   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

A zasto uopće razmisljas o tome hoce li se izgubiti ili ne user posted image Pa, valjda se podarzumijeva gdje god da si da ces paziti na nju. Uostalom, nisi sama, imas pola brige manje uz muza. Doduse, ja vec odavno ne volim pune plaze, ali to je zbog mira i odmora.

mm je kao ti, on ne bi na punu plazu ni da nemamo djece, tako da je to jos jedan razlog protivuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2580
23.5.2012 18:00:04   
M kao Mama
pa, draga tiki, znaš li ti uopšte kakva je plaža u Promajni, a kakva u Ulcinju velika plaža, ne može se porediti, Velika plaža je duga 14 kilometara široka sigurno pola kilometra, tu se ti sam izgubiš, a ne dijete u moru istih ležaljki, a u Promajni je mala lijepa borova plaža,

al, dobro ti znaš naj bolje, sretnop gdje god da odete,

Neposredna veza do poruke: 2581
23.5.2012 18:02:43   
teacher75
nama je ovo previse ljudi:
http://pansion-iko.com/pictures/promajna/Promajna4_v.jpg

Neposredna veza do poruke: 2582
23.5.2012 18:05:38   
Mya_81 RR
Onda ti je najbolje birati mjesto koje nije bas toliko poznato i nesto van sezone.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 2583
23.5.2012 18:08:39   
teacher75

Onda ti je najbolje birati mjesto koje nije bas toliko poznato i nesto van sezone.

posto jedino mozemo krajem avgusta, vidjecemo, bas zeznuto naci nesto a jos da nije dalekouser posted image

Neposredna veza do poruke: 2584
23.5.2012 18:13:51   
Mya_81 RR
Pa, kraj augusta mislim da i nije natrpan toliko kao kraj 7. i sredina 8. mjeseca.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 2585
23.5.2012 18:22:50   
teacher75

Pa, kraj augusta mislim da i nije natrpan toliko kao kraj 7. i sredina 8. mjeseca.

to jeste, al sad ce dosta raje zbog ramazana ici krajem avg.user posted image

Neposredna veza do poruke: 2586
23.5.2012 18:25:33   
Hannica

IZVORNA PORUKA: niki83

IZVORNA PORUKA: Hannica

Joj niki glavna si na ovoj temi,ti se sigurno vec polako pakujes.user posted image

user posted image user posted image
Jos poslije ove dvije sedmice kako je N bila bolesna..pih, samo mislim kako cemo ga nabrati..user posted image user posted image user posted image
OT. moja N stalno spominje Umu i Afana user posted image . Nadam se da su ozdravili svi!

Sta da ti kazem,ja sam dobila varicele pa stalno virkam kad ce se kod njih pojaviti.user posted image Molim Boga da bar jedno promasi.user posted image Ljubi nam malenu slatkicu.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2587
23.5.2012 19:16:33   
palachinken

IZVORNA PORUKA: niki83

IZVORNA PORUKA: palachinken

Eh, mi smo, u dobar čas, rezervisali apartmančić u Promajnoj, pa križamo dane user posted image
user posted image

Evo jos jedne pored mene koja je postala glavna na ovoj temi..user posted image user posted image user posted image
Je li Mahdi prvi put ide na more?user posted image

Preskočili smo ljetovanje prošle godine, a ove ide i Mahdi, pa sam posebno uzbuđena :)
Sandrich, ja sam svoje našla preko http://www.apartmanija.hr/apartmani/promajna, kuća je blizu plaže, apartman za 2 osobe i ima mjesta za krevetić, ima klima, parking, balkonče, u dvorištu roštilj, wifi, nije neki aman zaman luksuz, ali nama taman i dosta

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2588
23.5.2012 19:22:02   
bananica

IZVORNA PORUKA: myb@by

palachinken koliko plaćate apartman? Može li kontakt na pp i link apartmana?

Evo sve ću ti na PP

moze li i meni pp?

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2589
23.5.2012 19:23:05   
bananica
IZVORNA PORUKA: Sandrich

Palacinko i MamaAlmA mogu li i meni ti kontakti u Promajnoj? user posted image  jeli blizu mora smjestaj? Mi bi u apartman,bebce ce nam imati oko 6 mj user posted image    hvalaaaa

i meniuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2590
23.5.2012 21:56:20   
SailorMoon
Mi aBd opet idem u tursku. Ove godine idemo ovde
http://www.sidecrown.com/index.html

Htjeli smo prvo u egipat ali nisu vise imali slobodnih porodicni soba u Hotelu i periodu kad smo mi htjeli, jer ide i moja sestra s nama. Tako da ce mo opet u trusku. A pase mi i radi A. nije tako dug let. Idemo pred kraj Jula i bas se radujemo. A. obozava more i prosle godine je maksimalno uzivala sa svojjh 7 mjeseci.

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

Neposredna veza do poruke: 2591
23.5.2012 23:10:28   
zelenooka_2412
i ove godine cemo u Budvu, bas kao i prethodne dvije godine.. tamo nam je lijepo, prijatno se osjecamo i lijepo odmorimo..samo jos da ja dobijem dopustenje od doktorice :))

<3 Emina <3
20.11.2012

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 2592
24.5.2012 9:04:28   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: teacher75

tiki i prosle je bio ramazan pa je druga polovina augusta super bila nije bilo guzve nemoj da te to opterecava user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 2593
24.5.2012 9:19:49   
damma

Eh, mi smo, u dobar čas, rezervisali apartmančić u Promajnoj, pa križamo dane user posted image
user posted image

Mi ovih dana trazimo neki apartman isto u Promajnoj. Juce mm naletio na neku vilu ivandic, samo sto imaju slobodno prizemljeu terminu koji nama odgovara. Nekako mi previse "prizemno", ne znam sta cemo. Al uglavnom ove godine smo u promajnoj abd. Jedva cekam user posted image

2004.
2008.

Neposredna veza do poruke: 2594
24.5.2012 9:22:13   
palachinken

posto jedino mozemo krajem avgusta, vidjecemo, bas zeznuto naci nesto a jos da nije dalekouser posted image

Onda ti ganjaj Krvavicu ili Bratuš, to su sela izmedju Baške Vode i Makarske, a nisu velika, pa odmah nema ni gužve a i more je čisto. Pogotovo Krvavica ima onih nekih malih plažica za golače i robinzone. Ja sam doduše samo šetala tuda, jer šetnica ide preko Promajne, Baškog Polja pa sve do Baške Vode, ima sigurno 5km, super za kolica :) Ne znam kakvi su sa sadržajima, ali kao što rekoh, ima ovih većih mjesta ublizu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2595
24.5.2012 10:38:54   
mamina princeza
ja bih ove godine najvise voljela d aznam negdje neku malu plazu na kojoj smo skoro sami ... a d aima i hladovine radi bebe. inace sam emotivno vezana za tucepe al guzva mi s godineam aide sve vise na zivce. nije da se bojim da cu izgubiti djete ni nesto slicno nego jednostavno ne volim ono peskir do peskira diraju nam se noge user posted image i slicno. sad mi to nije odmor i sad onda pobjegnem s plaze u tim uslovima.
nemam pojma sta cemo ove godine.
tiki mislila da je guzva krajem augusta jer sad ramazan zavrsava oko 20oig cini mi se pa ce svi poletiti. mi cemo vjerovatno opet u septembru samo pojma nemam gdje. kako je u tim krvavicama ne bih bas da su samo plaze male za golaceuser posted image

ja bih ove godine najradje opet u hotel kao kad je dz bila mala .. ona sad velika moze sve jesti , ovaj skroz mali dojenje + mozda teglica hapa u septembru moze izdrzat 7 dana . nema sanse da s njih dvoje ista kuham i prosle godine sam jedva.
al onda pšojma nemam ni ideju gdje to sve naci ....
meni je krivo sto se nisam ranije organizovala pa prije sezone kupanja otisla dole da setamo i udisemo zrak al kad nam je palo na pamet skontamo da beba nema pasos .... i tako sad vec kasno za to. a mozda muz dobije odmor iskljucivo pocetkom jula pa se moramo uputiti po vrucini .....
a ide mi se pravo... a nikako sve posloziti

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 2596
24.5.2012 10:43:01   
mamina princeza

IZVORNA PORUKA: Anica1

Mi cemo na more drugi dio augusta, jedva cekam ,najvjerovatnije Brela ili Cavtat (ako bude Cavtat hotel Epidaurus, odlican)
U Promajnoj sam bila 2 puta, meni je ok, bude guzve na plazi, ali mi smo isli na plazu prema Baskom polju i tamo se kupali, ja sam bila zadovoljna. Ima super stazica prema Baskoj vodi, moze se bas fino set_ati.

jeste li bili u ovom hotelu ? kakav je sada sadzaj u cavtatu op0ceniti. ja sam tamo bila prije nekih 10-11 godina i slabo je icega bilo od restorana do bilo cega ... sad kazu da je bolje

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2597
24.5.2012 10:50:34   
Hurma

IZVORNA PORUKA: mama75

Hurma mozda se i vidimo ove godine na moru user posted image Je li ovaj tvoj smjestaj ispod magistrale? Ako jeste daj kontakt na pp user posted image

ma nije ispod... nego iznad dvije kuce odmah... ja mislim da je plaza od vile jedno 15 metara najviše... tako da mi to svejedno iznad ili ispod... jest da mi je stariji sin poživ onako... valja ga dobro čuvati, uh trnci me prođu... ali biće se ok, samo da se ove godine bude htio kupati, prošle, tako tako... bilo i hladno more zbog one rijeke...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 2598
24.5.2012 10:55:24   
Mya_81 RR

Ah, ja sam totalno opustena sto se tice mora. Idemo za 10 dana i čak niti ne razmisljam o ovoj kisi. Znam da će bti divno i da ćemo uzivati user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 2599
24.5.2012 12:18:28   
magbi
a kava su vam iskustva sa brelima

Neposredna veza do poruke: 2600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

SEADAM
SEADAM

Tek sam su učlanila pa me interesuje ima li neki pedijatar da mi odgovori na pitanje?Pa ako mi neko mže predložiti pedijtra i njegovu adresu.:)))

seadam (93%)

seadam (7%)

Broj svih glasova: 85

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *