Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.5.2012 17:39:21
teacher75
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Mi smo bili u septembru i da bilo je puno, ali zaista nema srkleta vjeruj mi, svak ima svoje mjesto, niko nikome ne smeta, prošle godine je bilo prelijepo vrijeme do kraja septembra i do kraja je onako bila puna plaža
nista onda, nama zaista smeta kad je previse ljudi na plazi i kad moras poranit da zauzmes mjesto a i stresno nam je sa lanom da pratimo da se negdje ne izgubi u guzvi sad kad se moramo pozabavit i sa bebom
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.5.2012 17:40:52
M kao Mama
e, ne znam Bogami onda, vam je najbolje da ganjate neke privatne plaže, gdje će te biti sami, ja idem sa djetetom svake godine na more, od njenog 7 mjeseca i nikada se nije izgubila ili je bilo nekih problema,
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.5.2012 17:57:22
Mya_81 RR
A zasto uopće razmisljas o tome hoce li se izgubiti ili ne Pa, valjda se podarzumijeva gdje god da si da ces paziti na nju. Uostalom, nisi sama, imas pola brige manje uz muza. Doduse, ja vec odavno ne volim pune plaze, ali to je zbog mira i odmora.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.5.2012 17:58:00
teacher75
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
e, ne znam Bogami onda, vam je najbolje da ganjate neke privatne plaže, gdje će te biti sami, ja idem sa djetetom svake godine na more, od njenog 7 mjeseca i nikada se nije izgubila ili je bilo nekih problema,
ne mora na privatnu, na peljescu (mjesto zuljana prosle godine) je idealno sto se tice plaze. sitni pijesak, nema guzve, jos smo isli krajem jula kad je svugdje krcato. lana se zabavila pijeskom, nije mrdala a i da jeste nije se gdje imala izgubit kad nema puno ljudi. al mi je mana sto ima samo jedan granap, nije bilo mesa da se kupi pa je nezgodno za kuhanje a samo su 2 retorana u mjestu i bezobrazno skupi a nista posebno hrana jer drze monopol. pa mi se zbog toga ne ide opet tamo. a sto se tice gubljenja, lana je sad u fazi kad leti na sve strane, a buduci da je i beba tu ne mogu svaki sekund drzat oko na njoj. sjecam se kako je veeseelaa pricala da joj se ajsa za sekundu nepaznje izgubila u ulcinju, ne daj mi boze takve sekiracije.a jos sa dvoje djece ne smijemo se usudit u guzvu definitivno...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.5.2012 17:58:44
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
A zasto uopće razmisljas o tome hoce li se izgubiti ili ne Pa, valjda se podarzumijeva gdje god da si da ces paziti na nju. Uostalom, nisi sama, imas pola brige manje uz muza. Doduse, ja vec odavno ne volim pune plaze, ali to je zbog mira i odmora.
mm je kao ti, on ne bi na punu plazu ni da nemamo djece, tako da je to jos jedan razlog protiv
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.5.2012 18:00:04
M kao Mama
pa, draga tiki, znaš li ti uopšte kakva je plaža u Promajni, a kakva u Ulcinju velika plaža, ne može se porediti, Velika plaža je duga 14 kilometara široka sigurno pola kilometra, tu se ti sam izgubiš, a ne dijete u moru istih ležaljki, a u Promajni je mala lijepa borova plaža,
al, dobro ti znaš naj bolje, sretnop gdje god da odete,
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.5.2012 18:25:33
Hannica
IZVORNA PORUKA: niki83
IZVORNA PORUKA: Hannica
Joj niki glavna si na ovoj temi,ti se sigurno vec polako pakujes.
Jos poslije ove dvije sedmice kako je N bila bolesna..pih, samo mislim kako cemo ga nabrati.. OT. moja N stalno spominje Umu i Afana . Nadam se da su ozdravili svi!
Sta da ti kazem,ja sam dobila varicele pa stalno virkam kad ce se kod njih pojaviti. Molim Boga da bar jedno promasi. Ljubi nam malenu slatkicu.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.5.2012 19:16:33
palachinken
IZVORNA PORUKA: niki83
IZVORNA PORUKA: palachinken
Eh, mi smo, u dobar čas, rezervisali apartmančić u Promajnoj, pa križamo dane
Evo jos jedne pored mene koja je postala glavna na ovoj temi.. Je li Mahdi prvi put ide na more?
Preskočili smo ljetovanje prošle godine, a ove ide i Mahdi, pa sam posebno uzbuđena :) Sandrich, ja sam svoje našla preko http://www.apartmanija.hr/apartmani/promajna, kuća je blizu plaže, apartman za 2 osobe i ima mjesta za krevetić, ima klima, parking, balkonče, u dvorištu roštilj, wifi, nije neki aman zaman luksuz, ali nama taman i dosta
Htjeli smo prvo u egipat ali nisu vise imali slobodnih porodicni soba u Hotelu i periodu kad smo mi htjeli, jer ide i moja sestra s nama. Tako da ce mo opet u trusku. A pase mi i radi A. nije tako dug let. Idemo pred kraj Jula i bas se radujemo. A. obozava more i prosle godine je maksimalno uzivala sa svojjh 7 mjeseci.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.5.2012 23:10:28
zelenooka_2412
i ove godine cemo u Budvu, bas kao i prethodne dvije godine.. tamo nam je lijepo, prijatno se osjecamo i lijepo odmorimo..samo jos da ja dobijem dopustenje od doktorice :))
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.5.2012 9:19:49
damma
IZVORNA PORUKA: palachinken
Eh, mi smo, u dobar čas, rezervisali apartmančić u Promajnoj, pa križamo dane
Mi ovih dana trazimo neki apartman isto u Promajnoj. Juce mm naletio na neku vilu ivandic, samo sto imaju slobodno prizemljeu terminu koji nama odgovara. Nekako mi previse "prizemno", ne znam sta cemo. Al uglavnom ove godine smo u promajnoj abd. Jedva cekam
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.5.2012 9:22:13
palachinken
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Onda ti je najbolje birati mjesto koje nije bas toliko poznato i nesto van sezone.
posto jedino mozemo krajem avgusta, vidjecemo, bas zeznuto naci nesto a jos da nije daleko
Onda ti ganjaj Krvavicu ili Bratuš, to su sela izmedju Baške Vode i Makarske, a nisu velika, pa odmah nema ni gužve a i more je čisto. Pogotovo Krvavica ima onih nekih malih plažica za golače i robinzone. Ja sam doduše samo šetala tuda, jer šetnica ide preko Promajne, Baškog Polja pa sve do Baške Vode, ima sigurno 5km, super za kolica :) Ne znam kakvi su sa sadržajima, ali kao što rekoh, ima ovih većih mjesta ublizu.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.5.2012 10:38:54
mamina princeza
ja bih ove godine najvise voljela d aznam negdje neku malu plazu na kojoj smo skoro sami ... a d aima i hladovine radi bebe. inace sam emotivno vezana za tucepe al guzva mi s godineam aide sve vise na zivce. nije da se bojim da cu izgubiti djete ni nesto slicno nego jednostavno ne volim ono peskir do peskira diraju nam se noge i slicno. sad mi to nije odmor i sad onda pobjegnem s plaze u tim uslovima. nemam pojma sta cemo ove godine. tiki mislila da je guzva krajem augusta jer sad ramazan zavrsava oko 20oig cini mi se pa ce svi poletiti. mi cemo vjerovatno opet u septembru samo pojma nemam gdje. kako je u tim krvavicama ne bih bas da su samo plaze male za golace
ja bih ove godine najradje opet u hotel kao kad je dz bila mala .. ona sad velika moze sve jesti , ovaj skroz mali dojenje + mozda teglica hapa u septembru moze izdrzat 7 dana . nema sanse da s njih dvoje ista kuham i prosle godine sam jedva. al onda pšojma nemam ni ideju gdje to sve naci .... meni je krivo sto se nisam ranije organizovala pa prije sezone kupanja otisla dole da setamo i udisemo zrak al kad nam je palo na pamet skontamo da beba nema pasos .... i tako sad vec kasno za to. a mozda muz dobije odmor iskljucivo pocetkom jula pa se moramo uputiti po vrucini ..... a ide mi se pravo... a nikako sve posloziti
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.5.2012 10:43:01
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: Anica1
Mi cemo na more drugi dio augusta, jedva cekam ,najvjerovatnije Brela ili Cavtat (ako bude Cavtat hotel Epidaurus, odlican) U Promajnoj sam bila 2 puta, meni je ok, bude guzve na plazi, ali mi smo isli na plazu prema Baskom polju i tamo se kupali, ja sam bila zadovoljna. Ima super stazica prema Baskoj vodi, moze se bas fino set_ati.
jeste li bili u ovom hotelu ? kakav je sada sadzaj u cavtatu op0ceniti. ja sam tamo bila prije nekih 10-11 godina i slabo je icega bilo od restorana do bilo cega ... sad kazu da je bolje
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.5.2012 10:50:34
Hurma
IZVORNA PORUKA: mama75
Hurma mozda se i vidimo ove godine na moru Je li ovaj tvoj smjestaj ispod magistrale? Ako jeste daj kontakt na pp
ma nije ispod... nego iznad dvije kuce odmah... ja mislim da je plaza od vile jedno 15 metara najviše... tako da mi to svejedno iznad ili ispod... jest da mi je stariji sin poživ onako... valja ga dobro čuvati, uh trnci me prođu... ali biće se ok, samo da se ove godine bude htio kupati, prošle, tako tako... bilo i hladno more zbog one rijeke...