|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
18.5.2012 12:48:35   
Funky
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
Ja sam isla u Hurgadu i bilo mi je odlicno!

Neca koji hotel? Ozbiljno ima li buba, meni je jedna pekava žena to rekla ali ona kad ti opiše komarca misliš da je žirafu vidjela...

Funky Fun Club

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 2526
18.5.2012 12:50:33   
sanela.asja
Mi vec četvrtu godinu idemo u Zaostrog i ne bi ga mjenjala ni za sta radi borovine uvjek hlad i smjestaj nam blizu domacini se navikli na nas ma kako kod kuce user posted image .Trebali smo ici na Korculu i u baske Vode ja odustala navikla ovami i super idem da se odmorim i 10 dana pustim mozak da se sunca user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 2527
18.5.2012 12:53:51   
bebacha
a koja je cijena smjestaja tamo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 2528
18.5.2012 12:55:33   
Adana

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Ipak,ćemo mi vjerovatno ove godine i to negdje početkom septembra negdje bliže granici,jer neda nam se nešto dalje vozariti....E sad,koja mjesta predlažete da su za dvogodišnjaka i da ima hladovine: Gradac,Brist,Podaca,a da smještaj nije pretjerano skup i da je kuća u blizini plaže?Sva iskustva i prijedlozi su dobrodošli ;)

Meni je Gradac lijep, lijepe su i plaze, vece je mjesto, ima se gdje i prostetati, ima ljekar, apoteka cini mi se, prodavnica, restorana, skoro sve sto treba. Sad samo zavisi gdje se nadje smjestaj tj. koliko daleko od plaze.

Brist je malen skroz. Cak i kada je smjestaj iznad magistale i dalje je blizu plaze. :) Mi smo prosle godine dva puta bili u Bristu. :) U mjestu ima pekara, prodavnica voca i povrca i mozda 2-3 prodavnice. Ima i mala pijaca. Dva restorana. Ima i jedno mjesto sa trampolinama za djecu uz neki kao Fast Food... Setnicom je povezan sa Gracom i Podacom. I prelijepo je!
Plaze nisu lose, ako se na vrijeme zauzme dobro mjesto. :) Nema bas puno hlada, nekako su kratke, i nema puno zelenila. Imaju tuseve.

Podaca ima lijepe plaze. Drugi put kada smo bili u Bristu bili smo skoro na izlazu iz mjesta pa nam je plaza u Podaci bila bliza. I super je! Nije mala, ima hladovine, tuseve, klupe.
To je plaza bliza Bristu, ona druga prema makarskoj je isto lijepa i zelena. :)
Jedino je bitno naci smjestaj malo blize plazi ili ne puno iznad magistrale jer je brdovito pa se valja nasetati u povratku.
Mi smo bili drugi put u septembru i vjerj bilo je vruce nego u julu. Nije bila velika guzva kao u julu. Ako se izuzme vikend kada je bilo nekih tinejdzera i raje iz Hercegovine koji su dosli na 'obdan'.
I ove godine gledamo smjestaj izmedju ostalog i u Podaci, pa pogledaj na netu ovaj smjestaj Apartmani Antonia Podaca, ciko ima pristupacne cijene.

Tako da je Gradac mozda najbolji zbog sadrzaja koji ima. Mada, ako idete autom svojim onda vam je svejedno. :)

Evo i par slika :)

Slika jedne plaze u Podaci iz Bista. :) I na samoj plazi

http://www4.slikomat.com/11/0518/bfm-DSCN63.jpg

http://www4.slikomat.com/11/0518/oia-DSCN66.jpg

A evo i jedne plaze u Bristu:

http://www4.slikomat.com/11/0518/4qr-DSCN54.jpg

Mada sve mozes vidjeti i na netu kada pretrazujes slike plaza u pomenutim mjestima. :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 2529
18.5.2012 12:57:27   
Adana

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Mi vec četvrtu godinu idemo u Zaostrog i ne bi ga mjenjala ni za sta radi borovine uvjek hlad i smjestaj nam blizu domacini se navikli na nas ma kako kod kuce user posted image .Trebali smo ici na Korculu i u baske Vode ja odustala navikla ovami i super idem da se odmorim i 10 dana pustim mozak da se sunca user posted image user posted image

Hej, koja je cijena smjestaja ako smijem pitati? Moze li neki link na PP ako nista molim te? Hvala :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 2530
18.5.2012 13:02:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Funky

IZVORNA PORUKA: triputmama
zene kakva su vasa iskustva vezane za Hurghadu
nasla sam jednu super ponudu polovine juna pa jos da upitam kako ste vi prosli ili culi od drugih sto su bili

koga to moje oči vide??? user posted image                 

user posted image user posted image user posted image

Kažu da tamo ima puno buba tipa žohara, skarabejauser posted image i sl... i ja htjela ići ali sam odustala skroz...

user posted image user posted image user posted image

meni se nesto ide
moja sestra kaze ja se nikad ne bi vise tamo vratila zbog trgovaca i brate sto hoce da zeznu u  ceni kao i turska  jedino kaze zbog navalentnosti

neca xxx  pisi malo svojih dozivljaja user posted image   ili ostale zeniceuser posted image

< Poruku je uredio triputmama -- 18.5.2012 13:06:41 >

(odgovor članu Funky)
  Neposredna veza do poruke: 2531
19.5.2012 22:58:27   
mala_sa
Zenice ima li iko kakvu preporuku za smjestaj u Promajni??? Imamo bebu od godinu dana, tako da bismo voljeli da nam je plaza relativno blizu. user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2532
19.5.2012 23:10:19   
D_K
cure, rodjak me zamolio da im pogledam neki aranzman u Antaliji za pocetak avgusta.. oni dolaze na odmor krajem jula i odgovara im da iz Sarajeva idu u Tursku pa opet nastave ovdje odmor.. strah me nekih sumljivih agencija a jos ako im ja preporucim onda je belaj na meni user posted image . znate li neku agenciju u kojoj ispostuju ono sto obecaju glede aranzmana (jos konkretnije za Tursku)?

Onaj pogled :))))

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 2533
19.5.2012 23:38:04   
niki83

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Zenice ima li iko kakvu preporuku za smjestaj u Promajni??? Imamo bebu od godinu dana, tako da bismo voljeli da nam je plaza relativno blizu. user posted image

Imas na Promajna info, ili tako nesto, nekoliko vila, pansiona, mislim da mozes naci sto trazis user posted image

N&N

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 2534
19.5.2012 23:43:11   
draguljče
Mi idemo u Petrovac na moru. Za odmor je super, super, posebno sa malom djecom. user posted image

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2535
19.5.2012 23:53:38   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: niki83

Imas na Promajna info, ili tako nesto, nekoliko vila, pansiona, mislim da mozes naci sto trazis user posted image

Gledala sam maloprije user posted image

Mada jedne godine smo se zeznuli sa rezervacijom "na slijepo", pa sam zato sad za "za nesto provjereno". Evo mama Alma mi je dala broj, pa cu sutra da nazovemuser posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2536
20.5.2012 0:34:37   
Neca xxx

IZVORNA PORUKA: Funky

IZVORNA PORUKA: Neca xxx
Ja sam isla u Hurgadu i bilo mi je odlicno!

Neca koji hotel? Ozbiljno ima li buba, meni je jedna pekava žena to rekla ali ona kad ti opiše komarca misliš da je žirafu vidjela...

Ne slusaj pekave i pesimiste, oni uvijek nadju neku manu. user posted image
Mi smo bili u hotelu Hilton *****. Hotel je bio super. Nama je vodic rekao: "Egipatsko nebo je veliko. pa su i ove zvjezdica malo manje", ali ja stvarno nisam mogla provaci nikakvu zamjerku ovom hotelu. Nije bilo nikakvih buba. Nesto se ne sjecam ni da je bilo puno komaraca. Mi smo tada bili u Hurgadi 4 dana, pa onda isli na krstarenje Nilom i na kraju proveli 3 dana u Kairu i nisam se nigdje mogla pozaliti na smjestaj. Doduse u Asuanu smo proveli jednu noc u hotelu sa 3*, ali i to je bilo sasvim pristojno, cisto. Bez nekog luksuza, ali prihvatljivo.

Eh jedina maana Egipta je sto smo i mm i ja imali problema sa stomakom dan-dva. Ne znam da li je to bilo zbog njihove hrane, zacina, vode koja je mikrobioloski ispravna, ali ipak drugacija od one na koju smo mi navikli ili zbog jako vissokih temperatura. Uglavnom, stomacne probleme smo po preporuci vodica rijesili pomocu lokalnog lijeka (zove se Entocid) i korigovanjem prehrane (presli smo na McDonalds). user posted image
user posted image

Ma meni je bilo super. Svakako ganjaj hotele vise kategorije i ne mozes fuliti.

(odgovor članu Funky)
Neposredna veza do poruke: 2537
20.5.2012 8:46:11   
zumbulcica
Odoh se za vikend popi..t se u hrvatsko moreuser posted image ili mozda dva tri vikendauser posted image

< Poruku je uredio zumbulcica -- 20.5.2012 8:53:27 >

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 2538
20.5.2012 8:53:43   
mamalina_
D_K otidji u Fibulu oni ti direktno rade sa Turskom i imaju charter letove..

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 2539
20.5.2012 9:45:29   
leona81
mislim da su problemi sa stomakom uzrokovani promjenom klime, tj veoma visokom temp vani a klima je svugdje i to na 20, od shopping centara, radnji, pa do soba, najbolje je nastimati u sobi neku normalnu temp...mislim da je sasvim nemoguce na temp 40-50, u sobi drzati nekih 20ak, i najvise stomacnih problema uzrokuje bas to...njihova hrana meni, a bila sam dosta puta tamo, nikada nije smetala, a ja sam jela apsolutno sve, i to zadnji put sam bila trudna...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu mamalina_)
Neposredna veza do poruke: 2540
20.5.2012 14:12:09   
D_K

IZVORNA PORUKA: mamalina_

D_K otidji u Fibulu oni ti direktno rade sa Turskom i imaju charter letove..

bas ti hvala user posted image ..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu mamalina_)
Neposredna veza do poruke: 2541
20.5.2012 14:14:12   
felix

IZVORNA PORUKA: niki83

Gledala sam maloprije user posted image

Mada jedne godine smo se zeznuli sa rezervacijom "na slijepo", pa sam zato sad za "za nesto provjereno". Evo mama Alma mi je dala broj, pa cu sutra da nazovemuser posted image

ako ne bude kod mame alme te zene , rezervacije dacu ti ja br za promajnu pa pokušaj i tu .
jako dobro mjesto + blizu plaza sve 5 .
pa et ak trebadne javi se user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 2542
21.5.2012 9:35:45   
cinceza
molim vas moze li i meni na pp kontakt za promajnu. Vodim troje djece, svi se vec raduju a ja nemam smjestaj :(

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 2543
21.5.2012 9:47:18   
damma
I meni molim vas ko ima kontakt za promajnu, mamaalma mi je poslala, al da mi je jos neki da kontaktiram.
Hvala user posted image

2004.
2008.

(odgovor članu cinceza)
Neposredna veza do poruke: 2544
21.5.2012 10:08:24   
ciciban26
Zar je u Promajni toliko lijepo pa nam sve forumasice bjeze tamo user posted image user posted image .
Koliko se krecu cijene smjestaja?
Mi idemo s bebom na more pocetkom augusta i mislili smo u Gradac jer nam je najblize. Zvali smo tetu kod koje smo ljetovali par godina,kuca je uz samu plazu i cijena je 17 eur po osobi.

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 2545
   [Obrisana poruka]
21.5.2012 10:12:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu ciciban26)
  Neposredna veza do poruke: 2546
21.5.2012 10:27:58   
cinceza

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Zar je u Promajni toliko lijepo pa nam sve forumasice bjeze tamo user posted image user posted image .
Mi idemo s bebom na more pocetkom augusta i mislili smo u Gradac jer nam je najblize. Zvali smo tetu kod koje smo ljetovali par godina,kuca je uz samu plazu i cijena je 17 eur po osobi.

Meni je iskreno bitno da ima prirodnog hlada i da nije stjenovita plaza i prevelika guzva....ali kako je krenulo haman cemo svi u promajnu :))). Meni bi i Gradac bio ok ali da smjestaj nije previse skup. Je li kod tvoje tete 17 eura za odrasle osobe? imali popust za bebe :)...nas ide 3 odrasla i 3 djece, ako je sve po 17 eura to je preko 100 eura pa mi puno nazalost.

Neposredna veza do poruke: 2547
21.5.2012 10:28:14   
Mila_80
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Ciciban26 i ja sam mislila u Gradac, a je li to cijena za sobu ili apartman, možeš li mi poslati na pp kontakt telefon

ESMA-to mi je ljubav-05.07.2010.

Neposredna veza do poruke: 2548
21.5.2012 10:48:31   
teacher75
meni se isto svidja promajna, nisam nikad bila al po opisu mi izgleda super, al kad sam vidjela na slikama koja je guzva na plazi, zlo mi doslouser posted image blago onima koji mogu ici mimo sezone, u sezoni jedino peljesac preostaje i to ona mala mjesta ako hocu negdje gdje nije guzva i da nije predaleko (otok i tako to)

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 2549
21.5.2012 10:54:23   
mama75

IZVORNA PORUKA: teacher75

meni se isto svidja promajna, nisam nikad bila al po opisu mi izgleda super, al kad sam vidjela na slikama koja je guzva na plazi, zlo mi doslouser posted image blago onima koji mogu ici mimo sezone, u sezoni jedino peljesac preostaje i to ona mala mjesta ako hocu negdje gdje nije guzva i da nije predaleko (otok i tako to)

Izmedju Makarske i Splita (oko Omiša) ima nekoliko malih mjesta u kojima nema gužve nikada. Dosusše, ako volite večernje šetnje uz more toga nema, pošto su baš mala mjesta. Jedina mana je što je smještaj uglavnom preko glavne ceste, jer uz plažu gotovo da i nema kuća. Ali je odmor za 10!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

muzika.
felix

šta najviše volite i inace slušate ...

narodnjake (40%)

zabavnjake (15%)

tehno (1%)

stranu (8%)

pop-rock (15%)

nešto deset_o hahah nabroj. (21%)

Broj svih glasova: 146

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *