|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
15.4.2012 10:33:17   
Emica_sa
A ovaj katalog sto sam gledala,mislim stvarno,jesu li oni normalni cijene hotelskog smijestaja su previsoke,izaslo bi me preko 2000 sa 2 dijece,a polupansionuser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2501
15.4.2012 10:45:52   
R&T@

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

A sta velite o putovanju do mora busem sa jednogodisnjakinjom? Meni nesto kao da se necu snac a svi govore kao ni prva ni zadnja. To bi nam bio prvi ljetni odmor sa bebom. Iskreno, malko me strah stvari tipa sta ako se razboli itd.

Postoje privatnici koji voze do mora...
dodju pred tvoja vrata i ostave te gdje zelis...
To je kombi s desetak sjedista, klimom, a cijena je kao i bus, 50 KM povratna karta...

A za bolest... to ne mozes predvidjeti, ali mozes se osigurati (u Socijalnom) za 5 KM i ici u vece mjesto gdje imas Dom zdravlja...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 2502
15.4.2012 10:50:43   
vjestica
e mene upravo to brine za nB bolesti
mm ima 2 sedmice odmora, ja više, a ljetujemo u malom mjestu
nije problem put, jer inače putujemo autom i mm može nas odvest prije ali me brine ako ostanem sama sa curom, za nB nečega, kako se dovest do najbližeg grada i ljekara user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2503
15.4.2012 10:52:23   
sweet insanity
Ma sto se tice mjesta ja sam navikla u Zaostrog, tamo sam odrasla. Imamo besplatan smjestaj i tako to. Ne moram nositi sve za sobom je rpola stvari ima tamo. Eh DZ ima u Gradcu i Makarskoj ja mislim.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 2504
15.4.2012 11:11:30   
Emica_sa

Ma sto se tice mjesta ja sam navikla u Zaostrog, tamo sam odrasla. Imamo besplatan smjestaj i tako to. Ne moram nositi sve za sobom je rpola stvari ima tamo. Eh DZ ima u Gradcu i Makarskoj ja mislim.

Pa ako vec imas besplatan smjestaj onda rentas auto i to je to

Hello, it's me...

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 2505
15.4.2012 11:13:04   
sweet insanity

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Pa ako vec imas besplatan smjestaj onda rentas auto i to je to

Bit ce tako nesto, ili u najgorem slucaju sto s eprevoza tice bus. Prespavat ce put ionako, predpostavljam jer se putuje nocu. No, o tom po tom-ima jos do ljetauser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2506
19.4.2012 11:52:51   
lejlaze
IZVORNA PORUKA: teacher75

recite mi, kakva su pravila u hrvatskim hotelima kod placanja za dvoje male djece (jedno beba a drugo nepune 3 godine), kakve olaksice imaju?

Mi cemo najverovatnije ici u Gradac hotel Labineca. Tu su djeca gratis. i ja imam dvoje odprilike kao tvoji su. Imas u Zadru hotel Donat i tu su ti djeca gratis.

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2507
19.4.2012 12:05:12   
M kao Mama
Gradac ima Ambulantu, Podgora ima ambulantu, a od G. do Makarske ima 40 minuta vožnje, bliže su Ploče

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 2508
27.4.2012 13:07:43   
henna ze
Duće kod Omiša jel iko bio? kakvi su utisci

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2509
27.4.2012 13:15:48   
babina beba
IZVORNA PORUKA: henna ze

Duće kod Omiša jel iko bio? kakvi su utisci

Bila sam ja i ok je ako imas smjestaj  u kuci na plazi, ali kuce su uglavnom peko puta pa moras cestu prelaziti ili ici onim smrdljivim tunelima. Plaza je velika nikad nija guzva, ali kad ulazis u more moras 100 metara pjesaciti u plicaku da bi mogla zaplivati normalno! Za djecu malu je skroz ok, pjesak je uglavnom!

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 2510
28.4.2012 10:25:57   
henna ze
a nakon tih 100 metara jel onda duboko da se može plivati?

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 2511
28.4.2012 15:13:42   
niki83
Fino je tamo skroz..porodicni odmor, a Omis divan kao gradic, voljela sam one nocne setnje :-). Mm i ja tamo bili na medenom :-):

N&N

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 2512
28.4.2012 17:55:04   
damma
Moji roditelji svake godine idu u Duce. Prosle godine mi bili u isto vrijeme u Drveniku kad i oni u Ducama pa smo otisli jedan dan do njih. Iskreno receno meni se nije svidjelo, bas zbog magistrale sto neko spomenu, hladovine ni na vidiku, plaza je pjescana, a za djecu je jedino dobro sto je plitko. Sto metara ides u more i opet voda meni do vrata.
Al ukusi su razliciti ..

2004.
2008.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2513
4.5.2012 12:54:09   
Tajno moja
Ipak,ćemo mi vjerovatno ove godine i to negdje početkom septembra negdje bliže granici,jer neda nam se nešto dalje vozariti....E sad,koja mjesta predlažete da su za dvogodišnjaka i da ima hladovine:Gradac,Brist,Podaca,a da smještaj nije pretjerano skup i da je kuća u blizini plaže?Sva iskustva i prijedlozi su dobrodošli ;)

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 2514
4.5.2012 13:59:27   
Tajno moja
IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Ipak,ćemo mi vjerovatno ove godine i to negdje početkom septembra negdje bliže granici,jer neda nam se nešto dalje vozariti....E sad,koja mjesta predlažete da su za dvogodišnjaka i da ima hladovine:Gradac,Brist,Podaca,a da smještaj nije pretjerano skup i da je kuća u blizini plaže?Sva iskustva i prijedlozi su dobrodošli ;)

Može i neki link za Mali Drvenik....

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 2515
9.5.2012 15:33:22   
niki83
Podaca se nama prosle godine nije svidjela.. Gradac je ljepsi, ali i veci pa je plaza malo udaljenija..Mi smo opet rezervisali u Promajnoj na istom mjestu pocetkom jula i radujemo se odmoru :-)

N&N

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 2516
12.5.2012 15:15:38   
palachinken
Šta mislite, Duće (kraj Omiša, pješčana plaža) ili Promajna (kraj Baške Vode, borovina)? eventualne rezervacije i cijenom i kvalitetom tu u par deka.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2517
12.5.2012 15:24:58   
Mya_81 RR
Duce su fenomenalna plaža. I mi idemo ove godine na pjescanu, mislim da je za manju djecu to idealno user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2518
12.5.2012 15:32:42   
palachinken
A ima li šta u Dućama sem te plaže, tipa šetnica, mjesto za popit kafu i sl?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2519
18.5.2012 5:17:04   
delfin
Je li bio neko na Pagu? Kako je za djecu mislim hladovina, plaža?  i cijene pića i hrane?

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2520
18.5.2012 9:00:57   
henna ze

IZVORNA PORUKA: niki83

Podaca se nama prosle godine nije svidjela.. Gradac je ljepsi, ali i veci pa je plaza malo udaljenija..Mi smo opet rezervisali u Promajnoj na istom mjestu pocetkom jula i radujemo se odmoru :-)

niki možeš li mi poslati kontakt u promajnoj..i meni odgovara početak jula..mislim od 02.07.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2521
18.5.2012 9:17:34   
Sandrich
hejj zene to u Promajnoj....jel kuca blizu plaze?? nas bebac ce imati 6mj kad budemo isli pa da nam je da smo blize plazi

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 2522
18.5.2012 12:42:08   
Anoniman
zene kakva su vasa iskustva vezane za Hurghadu

nasla sam jednu super ponudu polovine juna pa jos da upitam kako ste vi prosli ili culi od drugih sto su bili

(odgovor članu Sandrich)
  Neposredna veza do poruke: 2523
18.5.2012 12:45:02   
Funky
IZVORNA PORUKA: triputmama
zene kakva su vasa iskustva vezane za Hurghadu
nasla sam jednu super ponudu polovine juna pa jos da upitam kako ste vi prosli ili culi od drugih sto su bili

koga to moje oči vide??? user posted image                 

user posted image user posted image user posted image

Kažu da tamo ima puno buba tipa žohara, skarabejauser posted image i sl... i ja htjela ići ali sam odustala skroz...

Funky Fun Club

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2524
18.5.2012 12:46:26   
Neca xxx
Ja sam isla u Hurgadu i bilo mi je odlicno! Ja preporucujem.
Eh sada ne znam kakva je trenutno sigurnosna situacija u Egiptu. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Najdraži predmet u školi:)
enči80

Koji vam je predmet ostao u sjećanju kao najdraži?

Matematika (35%)

Jezici(bosanski,...) (33%)

Historija (12%)

Fizika (2%)

Muzičko (2%)

ostali (16%)

Broj svih glasova: 57

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *