|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
24.5.2012 18:35:40   
Daj daj
Pozdrav, zanima me da li je potrebna neka dodatna dokumentacija u slucaju da dijete putuje van Bosne samo sa jednim roditeljom?

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 2601
24.5.2012 19:22:26   
HAHA
mamina princeza,mi smo za 1.maj bili u ovom hotelu u Cavtatu,super je bilo,sve hrana,plaža,igrališta za djecu,zabavište,a prije dvije godine su uredili šetalište .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 2602
24.5.2012 21:22:34   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

IZVORNA PORUKA: Anica1

Mi cemo na more drugi dio augusta, jedva cekam ,najvjerovatnije Brela ili Cavtat (ako bude Cavtat hotel Epidaurus, odlican)
U Promajnoj sam bila 2 puta, meni je ok, bude guzve na plazi, ali mi smo isli na plazu prema Baskom polju i tamo se kupali, ja sam bila zadovoljna. Ima super stazica prema Baskoj vodi, moze se bas fino set_ati.

jeste li bili u ovom hotelu ? kakav je sada sadzaj u cavtatu op0ceniti. ja sam tamo bila prije nekih 10-11 godina i slabo je icega bilo od restorana do bilo cega ... sad kazu da je bolje

kakve su cijene u tom hotelu u tom periodu i koliko djeca placaju?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 2603
24.5.2012 21:49:28   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Daj daj

Pozdrav, zanima me da li je potrebna neka dodatna dokumentacija u slucaju da dijete putuje van Bosne samo sa jednim roditeljom?

mislim da treba saglasnost drugog roditelja barem je prije trebala ali je mozda najbolje da nazoves odjeljenje za izdavanje pasosa pa da vidis oni bi to trebali znati

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Daj daj)
Neposredna veza do poruke: 2604
28.5.2012 13:26:22   
Tajno moja
Adana,mnogo ti hvala na iscrpnim informacijama i prekrasnim slikama.

Mada googlajući ne mogu se pohvaliti ponudom smještaja na netu,baš je teško naći neki fini smještaj,pa bih molila cure koje su boravile u nekim od navedenih mjesta,da mi daju kontakt informacije,web adrese i sl. kako bi upotpunile moju potragu za istim.
Naime,tražim neki privatni smještaj/apartman za 4 osobe,da je plaža u neposrednoj blizini -do 100 m( jer mi se neda sa dvogodišnjakom šetkati po vrućini do plaže) u mjestima:Gradac,Brist,Podace,Zaostrog,Mali Drvenik,Mala Duba,Bako Polje...i da su cijene do nekih 15-ak eura po osobi.Svaka pomoć,prijedlog su dobrodošli i unaprijed hvala na pomoći :)

< Poruku je uredio Tajno moja -- 28.5.2012 13:30:49 >

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 2605
28.5.2012 13:29:27   
bananica
je li neko u Trpnju bio?? neko iskustvo??

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 2606
28.5.2012 13:38:54   
palachinken

IZVORNA PORUKA: bananica

je li neko u Trpnju bio?? neko iskustvo??

Fino, mirno, jeftino, čisto more, nije preveć gužva (osim na glavnoj plaži, ali na nju svakako niko ne ide). Nema nekih aman atrakcija, ali ima par mjesta za jest/pit i povečerje u 11 user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2607
28.5.2012 13:39:14   
Daj daj

Nije valjda da niko ne zna user posted image

(odgovor članu Daj daj)
Neposredna veza do poruke: 2608
28.5.2012 13:40:23   
vila_7

treba suglasnost drugog roditelja, a ja sam npr. "morala" vaditi i punomoc za auto jer je auto na muza reg.a nije isao s nama. E sad...na granici, ja ,dijete i zaova i stvarno nam nisu nijedan od tih dokumenata zatrazili, ali uvijek je ono-mogu naletiti na budalu neku koja se zainati pa trazi. Ove godine ne vjerujem da cu vaditi jer u istom sastavu idemo i plus sam jos trudna pa kontam nece valjda trudnicu maltretirati s papirimauser posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Daj daj)
Neposredna veza do poruke: 2609
28.5.2012 13:45:19   
Daj daj
IZVORNA PORUKA: vila_7

treba suglasnost drugog roditelja, a ja sam npr. "morala" vaditi i punomoc za auto jer je auto na muza reg.a nije isao s nama. E sad...na granici, ja ,dijete i zaova i stvarno nam nisu nijedan od tih dokumenata zatrazili, ali uvijek je ono-mogu naletiti na budalu neku koja se zainati pa trazi. Ove godine ne vjerujem da cu vaditi jer u istom sastavu idemo i plus sam jos trudna pa kontam nece valjda trudnicu maltretirati s papirimauser posted image

Mene konkretno zanima radi aerodroma i pasoskih kontrola. user posted image

< Poruku je uredio Daj daj -- 28.5.2012 13:48:37 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2610
28.5.2012 13:46:28   
vila_7
ja bih izvadila - bolje da bezveze izvadis a nije skupo - mislim da je 10 KM , nego da te neko gnjavi i pokvari odmor!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Daj daj)
Neposredna veza do poruke: 2611
29.5.2012 15:29:28   
Mila_80
Da li je netko od vas ljetovao u Podacama , našla sam pravo fin smještaj odmah uz plažu ( nisam ih još zvala ) ali nisam nikada bila u Bristu pa me interesuje kakvo je za malu djecu

< Poruku je uredio Mila_80 -- 29.5.2012 15:33:54 >

ESMA-to mi je ljubav-05.07.2010.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2612
29.5.2012 15:36:05   
Miimy

IZVORNA PORUKA: Mila_80

Da li je netko od vas ljetovao u Bristu, našla sam pravo fin smještaj odmah uz plažu ( nisam ih još zvala ) ali nisam nikada bila u Bristu pa me interesuje kakvo je za malu djecu

ja i moji godinama ljetujemo u Bristu za djecu idealno, nema guzve, buke auta pogtovo sto ima kuca odma imas izlaz na plazu... setaliste prema Podacama i Gradcu osvijetljeno asfaltirano,.. ima prodavnica, lokalna sve sto ti treba, par konoba, nadam se da sam pomogla...

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 2613
29.5.2012 18:42:06   
maja78 RR
Da li je neko bio u donjoj vali-drvenik

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 2614
29.5.2012 19:33:49   
Adana

IZVORNA PORUKA: Mila_80

Da li je netko od vas ljetovao u Podacama , našla sam pravo fin smještaj odmah uz plažu ( nisam ih još zvala ) ali nisam nikada bila u Bristu pa me interesuje kakvo je za malu djecu

Mi smo prosle godine bili u Bristu u julu, pa onda opet u Bristu u septembru ali u dijelu blizem Podacama pa smo se tamo i kupali. :) Na predhodnoj stranici imas moj 'osvt' na ta dva mjesta i neke slike. :)

Uglavnom nije lose, ali je meni plaza u Podacama bolja. Bili smo na onoj blize Bristu. Lijep je ulaz u more, ima hladovine, imaju kabibe za presvlacenje i tusevi.

A u Bristu nisu lose plaze samo su malo kratke ono od staze do ulaza u more, ali nisu lose uopste. Kada se nadje fino mjesto super je, i ima i hladovine, nem apuno, ali nadje se. :)

I jedno i drugo mjesto su mali skroz, ali ima setnica od Podaca do Brista pa od Brista do Graca. Sve uz more i osvjetljeno je. Imaju i klupe svako nekoliko da s emoze i odmoriti. :)

U Bristu ima pekara, dvije prodavnice manje, par restorancica, mala pijaca, prodavnica voca i povrca. Ima jos nesto i uz magistralu.

Podace uglavnom sve je uz magistralu. Ima cini mi se malo veci market, pijaca... Uz plazu ima mali restorancic...

Sve je uglavnom blizu jer su mala mjesta skroz. :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 2615
31.5.2012 13:38:02   
bucasanja
Jel neko ljetovao na Pelješcu, mjesto Sreser, kako je tamo jel za djecu.
Hvala

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2616
31.5.2012 13:49:08   
pahuljica_25
Ima li neko iskustva sa hotelom Faraon u Trpnju??Interesuju me općenito iskustva iz Trpnja,nisam nikad bila,a sada bi išli sa bebicomuser posted image user posted image I da li ste išli kopnom,kakav je put,koliko je daleko...????

03.11.2011.maleni princ obogatio naš život.....

(odgovor članu Daj daj)
Neposredna veza do poruke: 2617
31.5.2012 15:09:49   
balasgirl
mi aBd odosmo 12.06 u Kemer...... juhuuu jedva čekam

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 2618
31.5.2012 15:31:28   
lady84
IZVORNA PORUKA: bucasanja

Jel neko ljetovao na Pelješcu, mjesto Sreser, kako je tamo jel za djecu.
Hvala

Godinama idem u Sreser, to je malo mjesto, dvije prodavnice, jedan restorancic i jedan kafic. Voda je divna, topla, cista,pjesak po dnu, plitko za djecu divota.
Nema guzve na plazi, jedino gdje je hlad,ali i tu se moze naci mjesto. Ko zeli odmor,idealno mjesto,ali mladih nema jer tu nikome osim starijima,ljudima sa djecom i ljudima kojima treba odmor  i nije ugodno.
Ja se tamo odmorim,napunim baterijeuser posted image
Njaljepsi period je u drugoj polovini augusta, jedan dio plaze bude poluprazan.
Eto nadam se da sam ti bar malo opisala Sreser, malo seoce na Jadranu.user posted image

Pozdrav

(odgovor članu bucasanja)
Neposredna veza do poruke: 2619
31.5.2012 15:53:57   
palachinken

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Ima li neko iskustva sa hotelom Faraon u Trpnju??Interesuju me općenito iskustva iz Trpnja,nisam nikad bila,a sada bi išli sa bebicomuser posted image user posted image I da li ste išli kopnom,kakav je put,koliko je daleko...????

Imaš ovdje http://www.viamichelin.com/ pa da vidis koliko vam treba voznje, a treba pofino...nije trpanj loš, čak štaviše, meni je drag, more je čisto, a ako odete na neku od sporednih plaža, nema ni gužve.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2620
31.5.2012 15:57:33   
Adana

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Do Trpnja, kopnom, imate nekih 290km ... A trajekt ne znam, ali lijep je Peljesac i cesta je OK tako da mozda i nema potrebe placati trajekt...

U Trpnju nismo ljetovali, razmisljali smo o njemu jer nam se svidio prilikom jedne posjete. A i cula sam pozitivna iskustva.

Neposredna veza do poruke: 2621
31.5.2012 18:01:46   
Anoniman
koje ste vakcine rimile pre utovanja u egipat user posted image

(odgovor članu Adana)
  Neposredna veza do poruke: 2622
31.5.2012 18:05:30   
Honey3
Mi rezervisali u Sreseru,za kraj juna i pocetak jula,kad cura mi 30 juna ima polaganje za crni pojas(ceka vec dvije god.)
i morali smo otkazati rezervaciju,jer taj apartman je slobodan do 4.julauser posted image Sad cemo morati nesto drugo smisliti...

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2623
3.6.2012 9:02:58   
Adana
Evo, za one koje zanima :), vremenska prognoza za cini mi se 25 dana unaprijed. :)
Izabran je Zaostrog, pa mjenjajte lokaciju po zelji.

http://www.accuweather.com/en/hr/zaostrog/121145/june-weather/121145?monyr=6/1/2012

I ova koju koristim godinama i za Sarajevo, i za more. :)
Izabrana je Makarska, pa opet mjenjajte po zelji.

http://www.myweather2.com/Holiday-Destinations/Croatia/Makarska.aspx?sday=0&eday=7

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2624
3.6.2012 9:12:09   
sara.at

IZVORNA PORUKA: triputmama

koje ste vakcine rimile pre utovanja u egipat user posted image

Moras sa svojim Hausarzt da vidis i za odrasle i djecu. Ja nemogu se sjetiti primila Sam Prije 5god user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

:)
Katarina3

Da li pristajete na sex pre ili poslije braka :D

Pre (68%)

Poslije (9%)

Mislim da se to negleda vec duze vreme (10%)

Naravno niposto pre (13%)

Broj svih glasova: 221

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *