|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
24.7.2011 0:34:38   
klemzi
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Je li neko isao u Orebic kako je tamo za malu djecu user posted image I koliko vremenski treba do Orebica npr.od Sarajeva 
Moj brat i sestra su se vratili iz Orebića prije par dana, kažu da im je bilo super. Išli su sa društvom, nije bilo djece, ali kažu da je mjesto mirno, nema puno gužve i tako.Baš su se odmorili. Do Orebića bi vam iz Sarajeva trebalo otprilike 4 sata.

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 2101
24.7.2011 13:54:49   
esmina i bebina mam
Hvala klemzi user posted image sutra cemo aBd zvati da rezervisemo za drugu polovinu augusta......jedva cekam user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2102
24.7.2011 14:08:46   
Anoniman

Hvala klemzi user posted image sutra cemo aBd zvati da rezervisemo za drugu polovinu augusta......jedva cekam user posted image
sretno draga i mi cemo abd sredinom agusta ici jedva cekam user posted image user posted image
Nego blago vama nema puno od SA -do Orebica .
Nama bome puni 6 . sati voznje  ukocim se dok dodjemouser posted image

Neposredna veza do poruke: 2103
24.7.2011 16:18:26   
esmina i bebina mam
Nisam bas upratila gdje idete user posted image  

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2104
24.7.2011 23:21:54   
Almaa
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

mi  se  vratili  iz Drvenika  sinoc, bilo  nam  fino,  A.  bio  drugo  dijete ,  poslusno, divno, od  prehrane, spavanja, set_nji  za  ruku,  igre,  kupanja...ma  super....ali  cim  smo  dosli  kuci vratio  se moj  vragolasti  Denis hihiihuser posted image user posted image ..sad  trebam  5 dana  odmorea  hahahaha...

ja  sam  svoju  ljekarnu  skoro  podijelila  dolje,  jer  dosta  mama  skoro nista  nije  nosila..a  trebalo  im je..nama HB  nije, osim  Sinopena.

jesi bila u Casablanci, mi smo rezervisali krajem mjeseca pa me zanima kako je, mi smo uzeli studio aparman?

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 2105
25.7.2011 10:37:49   
tajcika
da se i mi malo javimo,juce dosli,bili u hotelu Alem u Baskom polju,solidno.puno hlada,setali do Baskih voda i Promajne,steta samo sto smo bili kratko,al ko zna mozda opet u septembru koji dan ugrabimo

Je li neko isao u Orebic kako je tamo za malu djecu  I koliko vremenski treba do Orebica npr.od Sarajeva

i za Orebic samo da kazem,tamo sam ljetovala sve do 2008 godine (imali kucu pa prodali),bilo mi je super,do Orebica ako ides preko Stona racunaj na jedno 5 do 6 sati voznjesa odmorima,ima se gdje za prosetati,nije neko bucno mjesto,Trstenica kao gl.plaza od sitnog pijeska pa do kamenjara po izboru plus malih plaza,preporucujem plazu ispred hotela Grand,obavezno izlet na Korculu,Badiju,otici do Perne,kako god uzivaj

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 2106
25.7.2011 10:47:42   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: klemzi

Je li neko isao u Orebic kako je tamo za malu djecu user posted image I koliko vremenski treba do Orebica npr.od Sarajeva 
Moj brat i sestra su se vratili iz Orebića prije par dana, kažu da im je bilo super. Išli su sa društvom, nije bilo djece, ali kažu da je mjesto mirno, nema puno gužve i tako.Baš su se odmorili. Do Orebića bi vam iz Sarajeva trebalo otprilike 4 sata.

klemzi, ovo 4 sata mozda bez pauzi, inace treba Bgm i 6 sati ...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2107
25.7.2011 14:12:26   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: Almaa

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

mi  se  vratili  iz Drvenika  sinoc, bilo  nam  fino,  A.  bio  drugo  dijete ,  poslusno, divno, od  prehrane, spavanja, set_nji  za  ruku,  igre,  kupanja...ma  super....ali  cim  smo  dosli  kuci vratio  se moj  vragolasti  Denis hihiihuser posted image user posted image ..sad  trebam  5 dana  odmorea  hahahaha...

ja  sam  svoju  ljekarnu  skoro  podijelila  dolje,  jer  dosta  mama  skoro nista  nije  nosila..a  trebalo  im je..nama HB  nije, osim  Sinopena.

jesi bila u Casablanci, mi smo rezervisali krajem mjeseca pa me zanima kako je, mi smo uzeli studio aparman?

jesam,  fino  je,  i  mi  smo  imali  studio apartman, samo sto  bih voljela  da nije  sve  zajedno  bilo,  zbog  njegovog  spavanja  vecinom ,  a  ostalo  je  ok..ionako  ne  boravis  previse  u njemu..imaju  super  terasu,  s ljuljom i  super  hladovinom  i  pogledom,  puno  cvijeca i  zelenila...ali se  treba  popeti  do  apartmana  uz  strme  stepenice,  pa  je  to  zbog  kolica  nezgodno,  mi  smo  svoja  ostavljali  u autu(a  parking  je  dalje  od apartmana=) pa  kad bi  nam  trebala uzimali  bi  ih,. i  jos  nesto  on  se  nalazi u  nigdjezemskoj  između plaza s  lijeve  s,trane  na  kojima  smo  se  kupali i  zbog  hlada  i sitnijeg  pijeska i  sto  do  kasnije  uvece  bude  sunca  te desne  strane gdje je  trajektna  luka  i pekare ,prodavnice , kafici ,marketi  na  kraju  tih  plaza  gdje  se  nismo  kupali, jer  na  njih  rano  dodje  hladovina, ono uvece...tako  da  do  svega  treba hodati,  nije  puno, ali brate i jest...   ..stavit  cu  slike  cim  ih  skinem ;)

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 2108
25.7.2011 14:13:40   
iv@ncica
hej ,  ali  ipak  nam je fino  i bilo..mi se  odlucili posvetiti  djecaku  posto  poto,  dok  opet  nije  poceo  posao i  vrtic  i  ostalo

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 2109
25.7.2011 14:24:12   
Almaa
joj i ja bih voljela da je kuhinja odvojeno, ali i ovo sam jedva naslauser posted image jesu li guzve na plazama.?

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 2110
25.7.2011 14:32:49   
Anoniman

Nisam bas upratila gdje idete user posted image  
promajna 

< Poruku je uredio felix -- 25.7.2011 14:33:17 >

Neposredna veza do poruke: 2111
25.7.2011 14:34:49   
iv@ncica
jesu..sezona je  ipak...ali  imas jednu  plazu tu  bas  blizu,  no  treba  se  spustiti  do  nje niz stepenice..i  dosta  je  veliko  kamenje  na  plazi,  tu  je znala  biti  manja  guzva..tako da  smo  mi  isli  na  vecu,  lijevo  od  apartmana , jer  je  tamo  sunca  bilo  do  7 i 30,  na s vim  ostalim  bi  vec  u  6  bio  hladuser posted image ...i  mi  smo  slucajno  i  jedva nasli  ovaj..ali svejedno  se  seta  pa  eto  odmah sve  obavit,  mali se i mi  izmorimo i  slatko  spavamo..ne  zaboravi aparat  za  komarce i  mast  za  ubode,  bude  ih  na  terasi..usotalom  posluzti  se  nasim  aparatom,  ostao  nam ;))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 2112
25.7.2011 17:36:50   
esmina i bebina mam
felix mi rezervisali aBd 17-og ujutro smo dole mislim da cemo se isto navozati jer necemo ici trajektom idemo kroz cijeli Peljesac user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 2113
25.7.2011 18:07:44   
Almaa
iv@ancica, hvala stavi koju slikicu kad stignesuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2114
26.7.2011 12:16:54   
teacher75
evo da se i ja tuspasim, friska s utiscima i jos umorna stigli sinoc oko 2. 1. dojam: brzo je proletjelo, kao da smo bili 3-4 dana a ne 7-8. valjda u frci oko lane i mog povracanjauser posted image sve brzo proleti pa i odmor. zuljana je pravo mirno mjesti, gosti su najvise cesi. smjestaj nam je bio pravo fin i blizu gradske plaze. plaza se mjestimicno razlikuje, mi smo isli na dio gdje je sitni pijesak i sve plicak kao u ulcinju (s razlikom da je plaza puuuuuuuuno manja i mirnija pa se dijete ne mozen igdje izgubitiuser posted image ) i tamo je lana uzivala, idealno za malu djecu koje vole igre u pijesku ni znaju plivati.do dubine nisam nikad ni otplivala, jako je daleko. lana je prvi dan odusevljeno skocila u more i napila se vode, tako da je ostale dane provela na plazi praveci kule ili i samom plicaku sjedeci, vise je nije zanimalo kupanje, slauf nije htjela ni da proba. nismo je forsirali. i ovako je uzivala u pijesku a mi smo mogli odmarati i izlezavati se dok se ona igra. nije guzva na plazi, ima djece pa joj je bilo zanimljivo. nismo nosili suncobran ali se prijepodne moze tamo naci hladovina, a kako se vrijeme nakon 2 dana pokvarilo (sto je nama super odgovaralo jer nije bilo prevruce) ni popodne nam nije trebao suncobran, jer je temperatura i sunce bilo bas ugodno, pa smo po citav dan bili na plazi. jedan dan smo isli na famoznu plazu vucine koja me nije posebno odusevila, ljepsa je na slikama i bila je prilicna guzva. lijepa je borovina i plaza poput plaza u makarskoj rivijeri, bilo je i talasa taj dan pa je bilo nezgodno sa lanom, al srecom ponijeli joj bili tada 1.put bazencic (koji je pukao nakon 2-3 dana pa nam vise nije ni trebao) pa se kupala i igrala u njemu.jedan dam smo bili otisli u sreser i drace malo, tamo mi je pravo bezveze, bas sam se razocarala, zuljana je puno ljepse mjesto. i zadnji dan-juce smo isli na korculu-setali cijeli dan, auto bili ostavili u orebicu,a isli tamo brodicom. u povratku smo bas bili umorni jer je valjalo voziti do sarajeva, ja sam stalnio u voznji povracala i tamo i vamo, bas sam se napatila. na moru mi je uglavnom bila muka pola dana svaki dan, pa mi je to kvarilo odmor, nisam imala apetit, nije mi se kuhalo, uglavnom smo se hranile vani, a buduci da je tamo samo jedan restoran, nabili su cijene pa iako je zuljana selo, cijene su ko na korculi u u dubrovniku- bas skupo...kupali smo se svaki dan, osim juce na korculi,2 puta nas je pljusak otjerao, ali se nakon sat vremena vrijeme popravilo. bilo je ugodno i ne pretoplo, jedino je prva dva dana bilo pravo vruce izmedju 12 i 5 pa smo tada bili u sobi...vidim da je neko pitao za voznju do orebica, sa pauzama treba najmanje 6 sati, jos kad nema guzve na putu- mi smo se do zuljane vozili oko 6 sati a od zuljane do orebica ima jos nekih 45-50 minuta. put je uzas, pun krivina, ja sam stalno povracala a lana je srecom spavala, pa nije

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 2115
26.7.2011 12:33:55   
Anoniman
techer dobro doslauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 2116
26.7.2011 18:08:27   
Adana

Nisam sigurna za koliko se vremena stize, iskreno ne sjecam se. :) Mozda nekih 4-5 sati...
Ako idete autom preko cijelog Peljesca, ima nekih 300km od Sarajeva do Orebica.
Ako cete na trajekt Ploce-Trpanj, do Ploca je nekih 230km, i mozda 20-ak kilometara od Trpnja do Orebica.
Po meni ljepse je ne ici na trajekt. ne morate ganjati red plovidbe, placati trajekt, a i put je lijep. :)

Ja ne znam bili otisla sa djetetom jer se meni plaza 'glavna' na ulazu u mjesto ne svidja. Lijepe su mi plaze na skoro samom izlasku iz mjesta, gdje su hoteli, ali ne znma moze li se blizu naci smjestaj. na plazu mi se ne ide autom...

Sam od sebe Orebic je OK, ima nekog sadrzaja, nije puno dosdadno, i ono sto je super je to da je Korcula blizu. Imaju brodice koje svako malo plove od Orebica do Korcule, nisu skupe i brzo se stize. :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

Neposredna veza do poruke: 2117
26.7.2011 18:16:27   
Adana
IZVORNA PORUKA: tajcika

i za Orebic samo da kazem,tamo sam ljetovala sve do 2008 godine (imali kucu pa prodali),bilo mi je super... 

Stoooooooo!!!???? user posted image  
Salim se, naravno... Ja 'sanjam' kucicu na moru. user posted image

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 2118
27.7.2011 9:09:14   
tajcika
e draga moja Adana,veliki troskovi za malo dana provedenih u njoj i meni je zao i dan danas kad sanjam da sam na moru uvijek je to Orebic jer sam do 2008 svaku godinu od rodenja provela dole,

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2119
27.7.2011 10:02:51   
mama2009
mi smo rezervisali Srebreno jeeeeeeeeeeeee, al ima jos 24 dana do moranja 

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 2120
27.7.2011 11:15:22   
Adana
Tajcika, ma vjerujem... Zao mi je... :(

Mama2009, vi cete se opet morati? Blaaago vama! :) Uzivaaajte!

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 2121
27.7.2011 11:34:31   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Adana

Tajcika, ma vjerujem... Zao mi je... :(

Mama2009, vi cete se opet morati? Blaaago vama! :) Uzivaaajte!

ma sad idemo tuto kompleto (nas troje) prosli put sam isla sa mamom i D.

joj jedva cekam, valjda psihicki sam svjesna da je ono bio proslogodisnji odmor, pa mi sad treba opet

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2122
27.7.2011 11:36:59   
teacher75
nama je ovo sada tako brzo proletjelo, nikada brze. bas smo komentarisali da kao da nismo ni bili na moruuser posted image rado bismo opet kad bi mogli, blago vama

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 2123
27.7.2011 11:40:42   
mama2009
mi smo ovu godinu malo razrijedili, paln je bio Turska, no medjutim zbog a. dermatitisa dr nam je preporucila vise odlazaka na more, tako smo odlucili 2x otici u HR, nadam se da ce nam biti lijepo vrijeme i da cu se odmoriti

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2124
30.7.2011 11:55:26   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Adana

JA sam ove godine posjetila Peljesac prvih sedam dana je bilo Zuljane posle Orebic , ja sam naprosto odusevljena mjestom Zuljane tako mirno idilicno za djecu relijepo bez po brige da se ide i da punoooo djece je bilo ulicice pune :))) predivno i nigdje mi more nema onaku boju kao tamo rekla sam sledece godine ako bude HR. citav odmor je Zuljane , eh onda se islo za Orebic nije daleko sta ja znam meni nije bilo lijepo kao u Zuljanama nisam imala onaj mir onu ljepotu niti ono more ali sve u svemu bilo je lijepo , posjetili smo i korculu predivno ostrvce .
Koliko sati treba ne znam jer smo mi stalno nesto stajali te jablanica , te Motar pa Nemum elem cijeli dan putovali i svugdje svratili, od Neuma do Orebia ti treba nekih 2 sata to znam e sad ne znam od Sa do neuma .
user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kada ili tuš kabina
jasmin

Šta vam je draže?

Kada (49%)

Tuš kabina (43%)

Nešto treće (8%)

Broj svih glasova: 79

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *