|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
22.7.2011 14:58:58   
Hanady RR
ja s eozbiljno bavim mišlju da neki ko kavez na more ponesem...kako ćzu ih safatati obeuser posted image

al fakat...imama tremu do mora ove godine...obje su u najgorem perioduuser posted image ludilo mjakemi...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2076
22.7.2011 15:00:02   
veeseelaa
helem Ulcinj i ja, teška distanca

user posted image user posted image user posted image  meni je Ulcinj vrh što se tiče plaža e sad iskustva su različita kao i mi sami

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2077
22.7.2011 15:01:53   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja s eozbiljno bavim mišlju da neki ko kavez na more ponesem...kako ćzu ih safatati obeuser posted image

al fakat...imama tremu do mora ove godine...obje su u najgorem perioduuser posted image ludilo mjakemi...

hahaha, jedne gdoine moja Lajla je buljila u Čehinje i njihove sike, šta lije ove godine na redu, javljam u septembru akobogda,

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2078
22.7.2011 15:02:17   
sporty mamaa
Evo mi se vratili s mora, otok Brac, more cisto, svih 12 dana sunce, ma za pozeljeti. Jos ja u sedmom mjesecu trudnoce s djetetom od tri godine, ali bilo je fenomenalno. Ja bi josuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2079
22.7.2011 15:02:55   
veeseelaa

ah joj user posted image user posted image  ma Hanadi će garant biti ok al Farah je sad ko moja Ajša, to je taj čini mi se najgori period, nema valjda gori user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 2080
22.7.2011 15:08:19   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ah joj user posted image user posted image  ma Hanadi će garant biti ok al Farah je sad ko moja Ajša, to je taj čini mi se najgori period, nema valjda gori user posted image user posted image user posted image user posted image

ime vjeruj ima...

H s enafurala da je velika...al ono pravo...pa sve zna i umije...
slomihs eda joj objasnim da to što zna plivati u bazenu ( u koji uspust budi rečeno može stati nogama po dubini) ne znači d azna u moru...al hajd ti to sad njoj utuvi...user posted image user posted image user posted image

odoh OT al ja se abD od ponedlejka krećem spremati za put u avgustu...samo apoteka mi je koferuser posted image
a šta sa ostalimuser posted image user posted image

kuku još najmanje 15 dana ostajemo...kože to navuć za nas 3 ženskeuser posted image user posted image user posted image

utopit će me mužuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 2081
22.7.2011 15:11:12   
veeseelaa
ja sam od lijekova ponijela paracatamol a od krema jednu protiv komaraca a jednu za sunčanje user posted image user posted image user posted image  nisam čak ni toplomjer ponijela user posted image user posted image  ma rekoh kupiću odnosno posudit ću  od nekog user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 22.7.2011 15:12:39 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 2082
22.7.2011 15:12:44   
Amelaa RR
Idemo na more ove godine al poslje Ramazana, nadamo se lijepom vremenu, a i ako ne bude ima se sta radit na moru mimo kupanja ha ja user posted image . U opciji su Budva, Dubrovnik, Hvar...vidjet cemo jos..

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

Neposredna veza do poruke: 2083
22.7.2011 15:13:10   
Hanady RR

ja sam od lijekova ponijela paracatamol a od krema jednu protiv komaraca a jednu za sunčanje user posted image user posted image user posted image  nisam čak ni toplomjer ponijela user posted image user posted image  ma rekoh kupiću odnosno posudi ću  od nekog user posted image

ma ja...i do mene posuđuju...
vazda s ena moru nađe neka paničarka ko jauser posted image sa sbvom ''ratnom spremom''user posted image

kada smo bili u M.drveniku predprošle godine, žena iz njemačke sa djetetom od 2 godine, razboli joj s ei ona mene zove jel imama ''nešto''..
a ja ulazim u njen apartman sa koferom...liječim dijete...a njena mama ( porijeko joj iz Bosne) kaže . ''e moja Dino vidiš ti kako ima ludih žena, al dorbo je šta bi mi sad''user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 2084
22.7.2011 15:16:21   
veeseelaa
user posted image user posted image  ja sam primjetila da svi sve nose, pa kontam ja onda neću user posted image  kad sam vidjela kad je moj buraz istovario kofer a on pun lijekova ja paf
kaže šta si ti ponijela, reko0h paracatamol user posted image user posted image user posted image  hoćete malo? user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 2085
22.7.2011 15:16:24   
Amelaa RR

user posted image user posted image user posted image  meni je Ulcinj vrh što se tiče plaža e sad iskustva su različita kao i mi sami

Meni se Ulcinj bas zbog plaze ne svidja...nikad nije bistro, i uvijek izadjes prljaviji nego sto si usao.

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

Neposredna veza do poruke: 2086
22.7.2011 15:16:56   
mamina princeza
Dobra si vesela kad tako mozes..... ja mislim da sma ja naluđa ja na more nosim sigurno malo torbicu lijekova ukljucjici i recimo inhalator za ne daj boze. Jednom mi se curica samo razbolila na moru kad je imala 1,5 i to prije nego su nam poceli bronhitisi tako da mi je u stvari trebao samo operil i panadol ..... al ja uvijek nosim sve za ne dja boze. Ne znam bil uspijela naci nekog da posudim. Ko zna bil s ensala neka budala istovremeno sa mnom :) 

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 2087
22.7.2011 15:17:53   
Malenaoduvijek

ja sam od lijekova ponijela paracatamol a od krema jednu protiv komaraca a jednu za sunčanje user posted image user posted image user posted image  nisam čak ni toplomjer ponijela user posted image user posted image  ma rekoh kupiću odnosno posudi ću  od nekog user posted image

vazda s ena moru nađe neka paničarka ko jauser posted image sa sbvom ''ratnom spremom''user posted image

kada smo bili u M.drveniku predprošle godine, žena iz njemačke sa djetetom od 2 godine, razboli joj s ei ona mene zove jel imama ''nešto''..
a ja ulazim u njen apartman sa koferom...liječim dijete...a njena mama ( porijeko joj iz Bosne) kaže . ''e moja Dino vidiš ti kako ima ludih žena, al dorbo je šta bi mi sad''user posted image user posted image user posted image

hanady po tome smo drugarice, u zivotu ne bih krenula bez svoje apoteke do fojnice a kamoli na more..ne bih se ja smjela na to osloniti posudit cu od nekoga user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 2088
22.7.2011 15:18:22   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Meni se Ulcinj bas zbog plaze ne svidja...nikad nije bistro, i uvijek izadjes prljaviji nego sto si usao.

e nemoj zezat...

brate i onaj pjesak ima svoje dražiuser posted image

fidi bona ovo
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1684612347472&set_=a.1341701854924.2050524.1002520942&type=1&theater

< Poruku je uredio Hanady RR -- 22.7.2011 15:19:07 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 2089
22.7.2011 15:21:36   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: MALA1994

hanady po tome smo drugarice, u zivotu ne bih krenula bez svoje apoteke do fojnice a kamoli na more..ne bih se ja smjela na to osloniti posudit cu od nekoga user posted image user posted image

ma šta ti je...
pa ja kod mame koja mi čuva djecu imama sve duplo...d ane gubim na vremenu d aidem do apotekeuser posted image

ma vjeruj ...em za djecu em za nas...kod mene suprug ima neke alergije na sunce...ma ja njemu i inekcije za nedja bože ponesem...
saso mngeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 2090
22.7.2011 15:23:13   
veeseelaa

ma svakako se tuširaš kad dodješ u apartman user posted image  meni se dopada jer je plitko, zbog djece.... da ne brinem
plaže su ogromne, pjeskovite, super opremljenje svim i svačim, od igraonica za djecu do restorana, tuševa, kanti za smeće itd.... ležalljki i suncobrana
Na plažamau Hrvatskoj tamo gdje sam ja bila ( Drvenik, Brist, Gradac, Zaostrog) nema ležaljki a ni suncobrana pa nisam puknuta da i to nosim iz Sa user posted image

Osim toga ta mještašća se ne mogu porediti sa Ulcinjom, u Ulcinju imaš i Adu Bojanu, pa to je vrh.... pa miksaš plaže od do....sa raznim ponudama.... a onda malo do Bojane.... ma extra.... a Bar blizu pa skokneš s aautom tamo... pa do Sutomora... ne mora se samo ići na V.plažu i M.plažu, u Ulcinju se samo stacioniraš.... e da mi je otići s drugaricama user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 22.7.2011 15:25:00 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 2091
22.7.2011 15:24:30   
veeseelaa
fidi bona ovo
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1684612347472&set_=a.1341701854924.2050524.1002520942&type=1&theater

uh, ja bi ponovo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 2092
22.7.2011 15:26:53   
veeseelaa
Ne znam bil uspijela naci nekog da posudim. Ko zna bil s ensala neka budala istovremeno sa mnom :)

pa ima apoteka, ja odmah čim se stacioniram pitam sa apoteku, hitnu i dobar market, Merkator il sl
Pa kakve su to vukojebine koje to nemaju, ja tamo ne bi ni išla, bar ne s djecom

< Poruku je uredio veeseelaa -- 22.7.2011 15:30:36 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 2093
22.7.2011 18:57:46   
dinaa

IZVORNA PORUKA: dinaa

Mi idemo pocetkom osmog mjeseca i jos nista nismo rezervisaliuser posted image ja bi se sad smjela uputiti i "na slijepo" pa traziti smjestaj kad stignemo jer kontam ni djeca vise nisu mala,valjda nesto nadjemo od Drvenika do Makarskeuser posted image user posted image joj jesam neozbiljna znam a fakat mi se nesto neda traziti rezervaciju,a opet se bojim da ne izvisim ili da tesko nadjem smjestaj,bas nisam pametna sta raditi.

ma ima sigurno...
mi smo predprošle godine sa bebom o 4 mjeseca i sa curicom od nepune 3 godine naslijepo otišli...u drvenik dođemo ko naručen nas apartman čeka u kući odmah do plaže.
I to smo plaćali fakat nešto malo u odnosu na druge koji su išli na isto mjesto...

Još pogotovo u 8 mjesecu manje će raje biti, ramazan kerće...vjeruj biće mjesta...

ako ne bude u malom i veliko drveniku a vi pravac autobuska stanica u makarskoj...tamo ima ponuda najviše svakojakihuser posted image

Ma i ja tako kontam dok negdje kafu popijemo muz ce to zacas naciuser posted image user posted image ,tako smo prosle godine u Drveniku rezervisali i dok smo nasli kucu usput smo imali 3-4 ponude za apartman.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

Neposredna veza do poruke: 2094
22.7.2011 22:43:30   
entinte
Mi planiramo sredinom sljedećeg mjeseca u Poreč sa bebicom koja će tad imati 4 mj. ako Bog da user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 2095
23.7.2011 0:24:19   
anonimna xd

jednosoban stan u Neumu ja i mm plaćali 50 KM noć
Lik do duše izdaje samo svojim prijateljima i prijateljski ti naplati user posted image  šalim se, nama kao nije htio ništa naplatiti pa smo se morali raspitati koliko drugima uzima i tako smo mu i platili
Ja upravo došla iz Ulcinja i bilo mi je extra, dva apartmana plaćali 38 eura

i sta mislis da li bi on i ostalim izdavao za 50km.dakle nije bitno koliko je osoba ti iznajmis stan?ako je to standardna cijena,jel moze kontakt? :-)

Neposredna veza do poruke: 2096
23.7.2011 17:23:29   
veeseelaa
anonimna xd on ne izdaje stan licima koje ne poznaje lično, samo prijateljima i poznanicima

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu anonimna xd)
Neposredna veza do poruke: 2097
23.7.2011 19:51:06   
iv@ncica
mi  se  vratili  iz Drvenika  sinoc, bilo  nam  fino,  A.  bio  drugo  dijete ,  poslusno, divno, od  prehrane, spavanja, set_nji  za  ruku,  igre,  kupanja...ma  super....ali  cim  smo  dosli  kuci vratio  se moj  vragolasti  Denis hihiihuser posted image user posted image ..sad  trebam  5 dana  odmorea  hahahaha...

ja  sam  svoju  ljekarnu  skoro  podijelila  dolje,  jer  dosta  mama  skoro nista  nije  nosila..a  trebalo  im je..nama HB  nije, osim  Sinopena.

< Poruku je uredio iv@ncica -- 23.7.2011 19:54:21 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 2098
23.7.2011 22:08:33   
esmina i bebina mam
Je li neko isao u Orebic kako je tamo za malu djecu user posted image I koliko vremenski treba do Orebica npr.od Sarajeva 

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 2099
23.7.2011 22:19:09   
maja78 RR
Prenos posta:

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

pozdrav mame,
mi se vratili iz Drvenika sinoc, bilo nam fino, A. bio drugo dijete , poslusno, divno, od prehrane, spavanja, setnji za ruku, igre, kupanja...ma super....ali cim smo dosli kuci vratio se moj vragolasti Denis hihiihuser posted image user posted image ..sad trebam 5 dana odmorea hahahaha...a imamo goste vec iducih dana ;))) inace bilo nam je smijesno....moj je djecak bio uvjeren i odusevljen velikim jezerom-ekim ezerom ,toliko je vikao odusevljeno i galamio, rijec more nije dolazila u obzir,a u neka je doba ronio in trazio Nemu hihiih ;)))))
uglavnom se raspremamo i peremo sve i slazemo..a vala isla bi svugdje d anije ovog spremanja i raspremanja ;)))

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Regionalno druzenje

Sljedece regionalno druzenje treba da bude u

Tuzli (19%)

Mostaru (13%)

Zenici (43%)

Banja Luci (11%)

U Dojclandu kod Mirkice (14%)

Broj svih glasova: 458

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *