|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
20.7.2011 6:00:43   
ElmaB
Imam ja u Podgori samo su apartmani za 4 osobe,manjih nema.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu ena007)
Neposredna veza do poruke: 2051
20.7.2011 10:20:36   
ena007
odgovara mi u podgori, za 4 osobe. ako imas neke detelje molim teposalji mi, i hvala elma

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 2052
20.7.2011 10:53:48   
Emica_sa
elma koja je cijena u podgori?user posted image

(odgovor članu ena007)
Neposredna veza do poruke: 2053
20.7.2011 11:07:13   
Almaa
ja trazim po Hrvatskoj smjestaj vec dvije sedmice mozda i vise, htjeli smo u ovom mjesecu da idemo i evo sad je vec dvadeseti, a ja nista nisam naslauser posted image user posted image user posted image user posted image , a da nije dug put tako bih rado u Albaniju otisla vidim ljudi se vracaju odusevljeni...

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2054
20.7.2011 12:02:20   
balasgirl
Alma znam da tvoja bebica ima približno isto mjeseci kao moj A. Ako ti se ide u Albaniju, idi. Nemoj da te je strah puta, lijepo se organizuj i put pod noge. Ja sam s bebom od nepunih sedam mjeseci išla u Grčku, put je podnio fenomenalno. Kad je imao 4 mj išli smo u MAđarsku, znači samo je važno da se dobro organizuješ i pripremiš sve za bebaća. Abd mi planiramo u septembru opet na put, naravno s bebom. I ja sam čula da je Albanija hit ove sezone.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 2055
20.7.2011 13:45:05   
w.pooh
Ima li neko preporuku i info Zaostrog, 2+1 apartman blizu plaže?
Hvala user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 2056
21.7.2011 22:51:49   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: anonimna xd

da li je neko od vas vec bio u neumu ove godine. Planiramo ici sutra ili prekosutra. Mislili smo prenociti,samo jednu noć. I koliko ste vi placali to,zelim povoljno da prodjem. ako je neko povoljno prosao jel moze kontakt te osobe

Koliko povoljno???Sve zavisi kako hoces da provedes noc ?! Mi smo se sinoc vratili iz Neuma,bilo nam je i vise nego lijepo,vila je peta po redu od Metkovica.a kosta 15E po osobi(krevetu).

(odgovor članu anonimna xd)
Neposredna veza do poruke: 2057
21.7.2011 23:31:25   
veeseelaa
jednosoban stan u Neumu ja i mm plaćali 50 KM noć
Lik do duše izdaje samo svojim prijateljima i prijateljski ti naplati user posted image  šalim se, nama kao nije htio ništa naplatiti pa smo se morali raspitati koliko drugima uzima i tako smo mu i platili
Ja upravo došla iz Ulcinja i bilo mi je extra, dva apartmana plaćali 38 eura

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 2058
22.7.2011 8:33:35   
hatepsut
Veeseelaa,pa vi pravo "prijateljski" prodjete u Neumu user posted image Mi smo trebali u C.Goru pa nam se izjalovilo,al eto bit ce prilike nekih narednih godina.Meni je u Neumu super,ne vidim onu guzvu jer je relativno daleko.sobe/apartmani u kojim odsjedamo imaju klimu,kuhinju,kupatilo.privatna plaza tako da je bas gotiva.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2059
22.7.2011 10:33:11   
ada033
A je li neko nekad ljetovao u hotelu Labineca, Gradac? Ovo nam je jedna od opcija pa ako neko ima iskustva...hvala!

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 2060
22.7.2011 11:22:36   
dinaa
Mi idemo pocetkom osmog mjeseca i jos nista nismo rezervisaliuser posted image ja bi se sad smjela uputiti i "na slijepo" pa traziti smjestaj kad stignemo jer kontam ni djeca vise nisu mala,valjda nesto nadjemo od Drvenika do Makarskeuser posted image user posted image joj jesam neozbiljna znam a fakat mi se nesto neda traziti rezervaciju,a opet se bojim da ne izvisim ili da tesko nadjem smjestaj,bas nisam pametna sta raditi.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu ada033)
Neposredna veza do poruke: 2061
22.7.2011 14:04:38   
ena007
vesela imas li neki kontakt broj za ulcinj

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 2062
22.7.2011 14:31:57   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: dinaa

Mi idemo pocetkom osmog mjeseca i jos nista nismo rezervisaliuser posted image ja bi se sad smjela uputiti i "na slijepo" pa traziti smjestaj kad stignemo jer kontam ni djeca vise nisu mala,valjda nesto nadjemo od Drvenika do Makarskeuser posted image user posted image joj jesam neozbiljna znam a fakat mi se nesto neda traziti rezervaciju,a opet se bojim da ne izvisim ili da tesko nadjem smjestaj,bas nisam pametna sta raditi.

e, ja sam tako prošle godine zapucala u Ulcinj, pa traži, obilazi, i na kraju krh 35 eura za apartmančić, u sred Ulcinja, nikada više

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 2063
22.7.2011 14:36:32   
Hanady RR

ma ima sigurno...
mi smo predprošle godine sa bebom o 4 mjeseca i sa curicom od nepune 3 godine naslijepo otišli...u drvenik dođemo ko naručen nas apartman čeka u kući odmah do plaže.
I to smo plaćali fakat nešto malo u odnosu na druge koji su išli na isto mjesto...

Još pogotovo u 8 mjesecu manje će raje biti, ramazan kerće...vjeruj biće mjesta...

ako ne bude u malom i veliko drveniku a vi pravac autobuska stanica u makarskoj...tamo ima ponuda najviše svakojakihuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 2064
22.7.2011 14:37:36   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: ena007

vesela imas li neki kontakt broj za ulcinj

imam draga, pošaljem ti putem pp-a
ja sam kod ovih ljudi i prošle godine bila, nije neka pljačka al nije ni loše
Ljudi su fini, imaju dvoje djece (2,5 godine i 12 godine) mislim ne smeta im frka trka sa djecom
Jako su ljubazni i susretljivi, imaju divnu baštu i unutar iste nešto ko restorančić pa se može i ponešto pojesti i popiti
Udaljeni su od Velike plaže nekih 500 metara, al i onako nema kuća do V.plaže
Mislim to ti je normala
Mi smo išli autima na plažu al i pjehe se može stići za čas kome nije mrsko, ja sam gotovanka pa mi se nije dalo user posted image
U biti za vlasnike imam sve pohvale

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ena007)
Neposredna veza do poruke: 2065
22.7.2011 14:38:55   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

e, ja sam tako prošle godine zapucala u Ulcinj, pa traži, obilazi, i na kraju krh 35 eura za apartmančić, u sred Ulcinja, nikada više

a prije vjenčanja sam išla u ulcinj napamet...
sjeli d apijemo kafu dole kraj mlae bašte kad momak nudi apartman...tačnije komletan sprat kuće u kojoj ne boravi to mu nasljedstvo iza bake...on novosađanin...elem sa 10 E smo boravili tu ne po osobi nego za partmanuser posted image
20 dana ostali, umalo smo na vjenčanje sopstveno zakansiliuser posted image

Sve je kako imaš sreće i koliko imaš živaca...sjedeć u prvi lokal i pitaš...i kako ko dolazi do mještana tako ga pitaju a ti fol biraš i kažeš ma idemo mi dlaje pa oni začas formiraju cijenuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2066
22.7.2011 14:40:18   
MicoTico
Upravo se vratili sa godisnjeg UMORA. Prica KATAstrofa:
Jedva nasli smjestaj, nece niko da nas primi kad vidi naseg bebaca , kazu: jao dite, plakace, rastjerace ostale goste... Ma grozno...user posted image  Ko dali bi nam ali za posebnu cijenu (citaj: 100 EUR za dvokrevetni apartman, ma fffffuuuujjj), sve zbog bebe. Valjda bi im eztra eurici zacepili usi od eventualnog bebinog placa!
Napokon se smjestimo u Drasnicama u extra apartmanu kod Elvire ( ako ko bude htio broj, saljem na pp, mi smo bili prezadovoljni), ma sve super do navecer, kad je mali klapac dobio temperaturu,pa skidaj paracetamolom, pa tusiraj, ko spadne temp, ali, ne lezi vraze, u toku noci takvo nevrijeme, ma mislili smo odnijece nas...
Sutradan mali kao bolje, ali zato vrijeme .... duva bura, hladno i oblacno,valovi ogromni, od plaze nista...
Kontamo, bice bolje sutra vrijeme, i bilo je , ali ovaj nas mali zavatrio pravo , temp 40 i, nema druge, nego obaraj temp i pakovanje pa pravac Mostar kod svekrve. Tu u Dom zdravlja, kaze dr , ma on je zdrav, to samo od promjene klime.
Ma prisjelo mi i more i Dalmacija i Dalmatinci pogotovo, neka se niko ne uvrijedi...
Sljedece godine necu ici nigdje, pa makar se sprzila na banjoluckom asfaltuuser posted image  Draga moja BIH!

Sljedec ljeta otvaram temu: Ljeto na asfaltu, bas mi fiiiino!

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu ena007)
Neposredna veza do poruke: 2067
22.7.2011 14:42:23   
Mya_81 RR
A, joj, vi ste bas imali lose iskustvo. Zao mi je. Nadam se da je bebac sad dobro.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2068
22.7.2011 14:42:44   
veeseelaa
Sve je kako imaš sreće i koliko imaš živaca...sjedeć u prvi lokal i pitaš...i kako ko dolazi do mještana tako ga pitaju a ti fol biraš i kažeš ma idemo mi dlaje pa oni začas formiraju cijenu

upravo tako, Ulcinj nije mali grad tako da ponude ima hejbet!
ja sam prošle godine kad je Ajšta imala 1,5 godinu tako našla smještaj
Uopće se nisam sekirala kako ću, Ulcinj je pun ponude
E sad ono bolje je po preporuci otići al nije strašno ni ovako samo opaliti

< Poruku je uredio veeseelaa -- 22.7.2011 14:46:27 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2069
22.7.2011 14:46:06   
veeseelaa
Velika plaža u Ulcinju je ogromna, zato pripazite na djecu
Meni se Ajša izgubila na par minuta ove godine, ma to je masa ljudi, djece pored vode
Koja panika, haos živi, ja bila i prošla a samo sam na sekund se sagela da uzmem papuče i ona je nestala user posted image user posted image user posted image  aman svi smo se razletili, brat i mm na jednu stranu, ja na drugu, mama traži između raje ma haoooos
Trajalo je to samo 4-5 minuta i mama je nadje kako trčkara do vode i nazad nekih 300 metara od naših ležaljki
Kako je ona tako brzo utekla pojma nemam
Ti mali vragovi user posted image  helem ouzela mi je 5 godina života, aman koji strah
a meni sva djeca ista, gola, bosa i mokra, gledam a ništa ne vidim

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 2070
22.7.2011 14:49:49   
Hanady RR
E moja vesela...
nije to zbog Ulcinja već zog vraga u djeci...

Mi prošle godine u Igalu..i odemo u Meljine na plažu boli glava...
i ja legla sa malom d aje uspavam a kontam hajvan od muža pazi veliku...
kad ja smao čujem njen glas , mama, mama ja se podignem a ona već u dubini gdje nogama ne dohvaća bez šlaufa i miški i jednu mišku drži među dva prsta ono smao sekunda d aje pusti...a okolo niko ne konta, valjd amisle neko oko nje je njena mama ko nije niko budala da dijete bez sebe pusti...
haje u sekundi sma ja bila u vodi i nju iznijela..
raja na plaži s emsijala koliki mi je korak...

a muža kad tad nisam ugušila i to ne u moru nego u meljinskom pjesku neću nikaduser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 2071
22.7.2011 14:56:03   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Velika plaža u Ulcinju je ogromna, zato pripazite na djecu
Meni se Ajša izgubila na par minuta ove godine, ma to je masa ljudi, djece pored vode
Koja panika, haos živi, ja bila i prošla a samo sam na sekund se sagela da uzmem papuče i ona je nestala user posted image user posted image user posted image  aman svi smo se razletili, brat i mm na jednu stranu, ja na drugu, mama traži između raje ma haoooos
Trajalo je to samo 4-5 minuta i mama je nadje kako trčkara do vode i nazad nekih 300 metara od naših ležaljki
Kako je ona tako brzo utekla pojma nemam
Ti mali vragovi user posted image  helem ouzela mi je 5 godina života, aman koji strah
a meni sva djeca ista, gola, bosa i mokra, gledam a ništa ne vidim

moja se prošle godine tako haman na brodicu ukrcala, nisu meni beze rekli da ponesem kanafu na plažu,

Neposredna veza do poruke: 2072
22.7.2011 14:56:12   
veeseelaa
a joj, mogu misliti kako si se prepala user posted image
ma strašno, ja kad sam došla iz Ulcinja spavala sam 2 dana, pa slomila se zureći u nju user posted image  gledam sva djeca uz mamu a ova bježi od nas user posted image  grlo mi je otišlo dozivajući se s njom a ona ni habera
uključilo se pola plaže da je dozove hahahha ljude pripomogli hahahha a ona bolje druge sluša nego mene i mm Cirkus

< Poruku je uredio veeseelaa -- 22.7.2011 14:58:52 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2073
22.7.2011 14:58:17   
veeseelaa
moja se prošle godine tako haman na brodicu ukrcala, nisu meni beze rekli da ponesem kanafu na plažu,

a moja gola non stop a spasioci vide da je tražim pa pitaju koje je boje kupaći, papuče .... pa imal vele to dijete oznaku user posted image  kome muka tome i bruka user posted image
al često vidim po V.plaži dijete da se izgubi i izbezumljene majke, kontam ja budala kako im se ovo može desiti, kad ono i mene snađe, pih

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2074
22.7.2011 14:58:33   
M kao Mama
a, tek kada su se pojavili spajdermen i betmen sa zmijom i magarcem, e to je bio cirkus, dobila sam napad histerije, poslala sam i betmena i spajermena u neku stvar, helem Ulcinj i ja, teška distanca

Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

sin
munjeviti

imam jedan problem mom sinu je pet godina a gotovo svaka dva mjeseca ima jaku upali krajnika i uvjek mu daju penciline neznam sta da radim mozete li mi pomoci kako to da sprijeciti da se stalno neponavlja upala

0 (96%)

0 (4%)

Broj svih glasova: 111

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *