|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: LJubomora na supruga?
15.5.2012 15:48:27   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ma ista sam ti....
smoriše me te ženice, trube mi tri sata o nekim nidje veze stvarima a subota, de ba....
ja se volim zezati, pričati dogodovštine, viceve, cugati mani me se šta koristiš za prozore user posted image

Eh upravo tako. Dodjem da se zezam malo pobjegnem od svakodnevnice ona meni pocne kakvu je kuhinju narucila, kako ce je cistiti o deterdzentima. Ma nek prica ko sta hoce muski su zakon. S njima nikad nije dosadno i nisu im bezveze teme. Zato ja oduvjek vise volim musko drustvo user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 376
15.5.2012 15:49:38   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ja sam prije s mm isla svugdje. Ko mlado i budalasto. Radi njega odem negdje pa se smaram i sama sebi nabijem pritisak. Sad necu da idem. Ako je neko drustvo prvo pitam ko ce biti. Ako mi ne odgovara ne idem. Nemogu onih zena sto smaraju pa me ubij.

Osice moja ti si ko mm.mi imamo nekoliko parova,koji su kod nas recimo za rodjendane i sl.i sad kad mi trebamo kod njih on kaze "ja ne mogu gledati one face,nemoj molim te" user posted image
A od smaracica mi zlo,ne mora biti neko iz drustva ja recimo imam tetku koja mene nazove prvo mi isprica sve o svojoj sveki pa onda kako joj basta "dobra" ,a cvijece joj ko ni kod kog.juce nazvala i podje o sveki reko "tetka nemoj o njoj nije mi zanimljiva,nemoj ni o basti imam i ja svoju " user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 377
15.5.2012 15:50:00   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Nedi

I da...još me pita sta radim? Reko SPAVAM kozo jedna nekulturna imas li sat?

Ja kakva sam rekla bih joj Keksam se. Prekinula si me kad je najbolje user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 378
15.5.2012 15:51:42   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Ja sam prije s mm isla svugdje. Ko mlado i budalasto. Radi njega odem negdje pa se smaram i sama sebi nabijem pritisak. Sad necu da idem. Ako je neko drustvo prvo pitam ko ce biti. Ako mi ne odgovara ne idem. Nemogu onih zena sto smaraju pa me ubij.

Osice moja ti si ko mm.mi imamo nekoliko parova,koji su kod nas recimo za rodjendane i sl.i sad kad mi trebamo kod njih on kaze "ja ne mogu gledati one face,nemoj molim te" user posted image
A od smaracica mi zlo,ne mora biti neko iz drustva ja recimo imam tetku koja mene nazove prvo mi isprica sve o svojoj sveki pa onda kako joj basta "dobra" ,a cvijece joj ko ni kod kog.juce nazvala i podje o sveki reko "tetka nemoj o njoj nije mi zanimljiva,nemoj ni o basti imam i ja svoju " user posted image

Mi imamo jedan bracni par kod kojih smo isli i oni nama dolazili. Sve bilo super dok nismo sjedili u drustvu sa jos par parova. Kad je onda ova pocela sa svojim temama, pa mi okrenemo drugu a ona opet po svom. Tad sam rekla mm nemoj vise me snjima ziv bio

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 379
15.5.2012 15:51:43   
Nedi

I da...još me pita sta radim? Reko SPAVAM kozo jedna nekulturna imas li sat?

Ja kakva sam rekla bih joj Keksam se. Prekinula si me kad je najbolje user posted image

KAd tek progledam malo sam sporokontajuća treba mi jedno 15minuta da počnem mozak korisitiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 380
15.5.2012 15:53:10   
*pcelica*
Eto da znas za ubuduce. Onda ce se unezgoditi, a ovako joj je svejedno.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 381
15.5.2012 15:57:27   
myb@by

ma ista sam ti....
smoriše me te ženice, trube mi tri sata o nekim nidje veze stvarima a subota, de ba....
ja se volim zezati, pričati dogodovštine, viceve, cugati mani me se šta koristiš za prozore user posted image

Eh upravo tako. Dodjem da se zezam malo pobjegnem od svakodnevnice ona meni pocne kakvu je kuhinju narucila, kako ce je cistiti o deterdzentima. Ma nek prica ko sta hoce muski su zakon. S njima nikad nije dosadno i nisu im bezveze teme. Zato ja oduvjek vise volim musko drustvo user posted image

Pčelice kad ćeš doći da se zezamo?user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 382
15.5.2012 16:00:44   
hatepsut

mm jedne prilike bio na izletu sa rajom (i mi tu cesto idemo i nema signala za mobitel). Maleni zaspao i oko 22 meni dođe poruka da ode na piće i ja odem spavati. U neka doba zvoni njegov mobitel...i zvoni....i zvoni. Zove žena od nekog lika mene na njegov telefon da pita gdje su sve bili i kad je mm dosao kuci. Niti poznajem tog covjeka ni njegovu zenu. Ali ona, kraljica, mene zove u gluha doba noći.

Pa zena brine za muza,sto si takva Nedi user posted image ona bi trebala na ovu temu "ljubimorna je" user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 383
15.5.2012 16:01:11   
*pcelica*
user posted image user posted image user posted image Kad budes slobodna.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 384
15.5.2012 16:02:16   
Nedi
Hate mozda i jest na ovoj temu hajd znajuser posted image

Ili je na onim drugim temama opisujuci svoj savrseni zivot i savrsenog muzauser posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 385
15.5.2012 16:03:42   
Hanady RR

Ili je na onim drugim temama opisujuci svoj savrseni zivot i savrsenog muzauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 386
15.5.2012 16:05:50   
hatepsut

Ovo drugo ,garant user posted image nego drugi put kad nazove kazi joj "evo pratila nase muzeve sve je pod kotrolom" ili joj preporuci onu tv emisju sto prate muzeve/zene i sl. user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 387
15.5.2012 16:07:22   
hatepsut
Pih sta ja napravi,sama sebi "podapinjem" posotve.

< Poruku je uredio hatepsut -- 15.5.2012 16:08:08 >

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 388
15.5.2012 16:11:20   
Hanady RR
Pita mene jedna vrla druga..
''a jesi ti ljubomorna kad vako ode''

reko jok bona ko bi njega nakoguser posted image

ona me gleda...kaže '' pa ti si ga htjela''...

ama reko ''to je drugo...saznala sma meni su bacili sihire''

ženauser posted image user posted image

user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 389
15.5.2012 16:40:08   
sabinos

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Pita mene jedna vrla druga..
''a jesi ti ljubomorna kad vako ode''

reko jok bona ko bi njega nakoguser posted image

ona me gleda...kaže '' pa ti si ga htjela''...

ama reko ''to je drugo...saznala sma meni su bacili sihire''

ženauser posted image user posted image

user posted image user posted image

joj hanady

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 390
15.5.2012 17:05:22   
teacher75

ma ista sam ti....

ja volim svoje zensko drustvo. mi nikad ne pricamo o tim stvarima vec samo o nekoj zezanciji, ili o nasoj proslosti kad smo zajedno ludovale ili tracamo neke poznanice i poznanikeuser posted image izgleda da nismo nikakve domaciceuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 391
15.5.2012 17:07:35   
vjestica

user posted image user posted image user posted image da, da, šega je kako su ljudi ćoravi pored očiju, kontaju neke žene da su im muževi premijauser posted image user posted image

pa bitno je da su njima premija, ha ya
i meni je moj premija, i zaboli me dupe dali ga i druge žene smatraju premijom user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 392
15.5.2012 17:10:59   
vjestica
i gdje nađete takve likuše user posted image
ja doduše nađem takve samo na poslu onoliko koliko moram, u privatnom životu nema šanse da se smaram sa takvima
na poslu imamo jednog kolegu koji je predmete ismijavanja zbog ljubomorne žene (ali je on bar zgodan i svojevremeno su ga mnoge smatrale premijom)
a samo na poslu imam te domaćice, koje samo razmjenjuju recepte, ali se ja ne upuštam u takve razgovore user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 393
16.5.2012 8:20:03   
damma
IZVORNA PORUKA: hatepsut

IZVORNA PORUKA: damma

ma ni ja nikad ne znam gdje mi je muž 100%, pretpostvavljam samouser posted image

nekad kontam da je u radnji kad on doma i obrnuto, u biti pogodim iz drugog il trećeg puta user posted image

mislim da mnoge žene sa sigurnošću ne znaju gdje im je muž user posted image user posted image user posted image

Ma ne to, ovo je skroz drugi slucaj. On sjedi s jaranom na kafi a nju zove i kaze evo me na sastanku, bez razloga. Ide s jaranom kupuje odjecu i sl. s njom nikad al bas nikad, stvarno cudan tip, ali eto. Zato ona svoje komplekse lijeci na drugima. Bude mi je nekad zao.

A da se ona zapita malo..mozda ona negdje pravi gresku?! i sama si napisala da je iskompleksirana ko zna mozda mu nesto zvoca i njemu pukne film.ja recimo ide s mm u prodavnicu lova i ribolova mada meni ama bas nista nije tu interesantno nego cisto da mu pravim drustvo i kao "sugerisem" na masinu za stap(mada primjetim samo razliku u cjeni user posted image ). nismo mi sad ko sijamski bliznaci razdvojeni smo po cio dan,ali imamo te neke "nase" momente i meni nije bitno dal'' smo u krevetu,u shopingu,pijemo kafu na terasi i sl.
A to da znam u svakom momentu gdje je,veze neam.jedino kad nazove kaze ja sam u lupam Kiseljaku koliko cu nam kupiti pogacica i sl.sigurno znam gdje je samo kad mi se javi na fiksni telefon na poslu user posted image

Pravi gresku, zato je covjek ibjegava. On npr. ode s jaranom kupuje sebi garderobu, on nikad ne moze kad ona kaze da idu i odjednom dolazi s necim novim kupljenim. Pa to je vrh. A to je zato jer ona previse pusta djeci, starije dijete nema sta joj ne govori, a ona ne da ni rijec na njega. Covjek nece to da podnosi zato dodje samo na konak i to je to.
Iz tog razloga ne volim ni pricat gdje smo bili jer vikend uvijek idemo negdje, a njoj to bas nije drago. Uvijek nam ona organizuje zajednicke izlete, to joj je razlog da oni budu zajedno. Ima nas cetiri para koji se druzimo i tako to... Ma zao mi je nekad, ja to ne bi podnosila, ili nek se preispita.
Ni ja sa svojim ne idem bas svugdje, sta cu mu a i on meni. A i ne znam gdje je u svakom momentu, bilo bi i previse, samo nemoj me molim te levatit izigravat nesto.

< Poruku je uredio damma -- 16.5.2012 8:23:08 >

2004.
2008.

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 394
16.5.2012 10:08:58   
sarisari
ma ista sam ti....

ista sam ti samo što ne pijemuser posted image

mislim da zene koje su ljubomorne imaju visak vremena, meni ga nedostaje za licne stvari a kamo li da razmisljam gdje je, sta je, je li nekoga pozdravio...
a sto se tice auta kod mene je uredan stvarno inace ne volim nered, a kod mm uuu...svega i svacega user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 395
16.5.2012 11:04:56   
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: sarisari

...mislim da zene koje su ljubomorne imaju visak vremena, meni ga nedostaje za licne stvari a kamo li da razmisljam gdje je, sta je, je li nekoga pozdravio...

Ima ti ova mjesta.
Nemam vakta nekad za samu sebe još da razmišljam gdje mi je muž i šta radi.
Jutrom se rastanemo on na posao, ja na posao. Javit ćemo samo svoju "lokaciju" ukoliko on ili ja idemo na iznenadni put, da bi mogli organizovati ostatak dana i naše zajednočke obaveze oko ručka i djeteta.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 396
16.5.2012 11:10:52   
vjestica

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

IZVORNA PORUKA: sarisari

...mislim da zene koje su ljubomorne imaju visak vremena, meni ga nedostaje za licne stvari a kamo li da razmisljam gdje je, sta je, je li nekoga pozdravio...

Ima ti ova mjesta.
Nemam vakta nekad za samu sebe još da razmišljam gdje mi je muž i šta radi.
Jutrom se rastanemo on na posao, ja na posao. Javit ćemo samo svoju "lokaciju" ukoliko on ili ja idemo na iznenadni put, da bi mogli organizovati ostatak dana i naše zajednočke obaveze oko ručka i djeteta.

ovaj moj kolega je isto mislio, pa je digo kredit i zaposlio ženu, pa jedno dijete, pa drugo dijete
nije mu upalilo
i dalje ga non stop zivka i kad ga nazove, svi moramo šutiti (ženski kolektiv je, pa da ne pita s kim je i da joj onda ne objašnjava po po sata)

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 397
16.5.2012 11:14:04   
bebacha
a joj.ja nerazumijem kako onda takvi brakovi funkcionisu.stvarno mi zao tog covjeka al i zene kad je situacija obrnuta mada ja sve vise srecem da su zene ljubomorne.
ja se cesto zapitam jesam li normalna iljel uredu da vjerujem muzu u ovolikoj mjeriuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 398
16.5.2012 11:18:40   
vjestica

IZVORNA PORUKA: bebacha

a joj.ja nerazumijem kako onda takvi brakovi funkcionisu.stvarno mi zao tog covjeka al i zene kad je situacija obrnuta mada ja sve vise srecem da su zene ljubomorne.
ja se cesto zapitam jesam li normalna iljel uredu da vjerujem muzu u ovolikoj mjeriuser posted image

ja se smatram sasvim nromalnom što ovoliko vjerujem mužu, jer kakav bi to bio braka da mu ne vjerujem i da sumnjam u svaki njegov pokret
i ja se pitam kako opsataju takvi brakovi gdje nema povjerenja

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 399
16.5.2012 11:29:54   
Blue rose RR
Ne mogu da razumijem da neko može maltretirati supruga/suprugu i pratiti ga ko tajni agent!
Ali vjerujem i znam da ima takvih osoba, i zaključila sam da oni na taj način funkcionišu. Čak se i ono drugo (koje je eto manje ljubomorno) začudi kad ga "ne provjerava" .
Valjda mu se ego time hrani.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *