ElEmina
|
IZVORNA PORUKA: Hocu bebu ipak neke stvari meni su jos uvjek nezamislive kao npr. da on izadje baz mene, ili ne do Bog da ode na more bez mene... nekima je to ok ali ja bi po sto se njeg tice on se samno pravi da nije ljubomoran i onda nekad mu dodje pa nadoknadi za sve Ovo nemogu da shvatim i mislim da imas opasan problem ljubomore. Izvini, ali ovo me podsjetilo na moju nevjestu. Ta zena nije normalna. Ona je ljubomorna kad moj muz i brat, njen muz znaci, izadju. Kad se skupa zadesimo na moru, ona je sva nervozna i zivcana ako oni odu sami pit kafu. Kad se zadesimo u nekom centru non stop ga zove na telefon , i uposte je ne interesuju zenske stvari. Salje mu prijetece poruke On joj mora lagati kad ide negdje Cak je jednom i razbila vrata lupajuc a mislim da ga i udara [sm=zmeden.gif] Recite vi meni, bez uvrede, je li to normalno? Je li normalno da MM ne smije otici u klub, s drustvom, na utakmicu, il sta ja znam Da li mislite da dolazi do pretjerane ljubomore kad je razlika u fizickom izgledu, npr muz puno ljepsi od zene Mislim, ne podrzavam ni ja vucanje po barovima, kartanje i sta ja znam, al dat i svome muzu njegovu slobodu, to je svacije pravo E ovo je ludo zaista.... To je već bolest. Ja znam curu koja je baš ono poružna, odnosno ženu, a muža kao da joj je neko crto. Lik iz bajke, da ne pričam...Ona je ljubomorna, on normala. Ali kada mi izađemo, nas dvije idemo ispred muževa jedno 2 metra, ali ipak se čujemo u priči i to. E kako prolazimo ona obavezno svako 50-100m nekom tipu koji je dobar u prolazu napravi grimasu ili se malo rugne tako da ovaj blehne u nju i bukvalno se okrene za njom. Njen muž uopće ne konta, ali ona je takva, puna marifetluka tako da na kraju on jadan ispadne ljubomoran i neka žrtva:)