|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: LJubomora na supruga?
18.3.2011 23:58:36   
salmy
IZVORNA PORUKA: Galicia

Ja nisam ljubomorna koliko je mm. Ali on meni masla i lijevo i desno kako nije al ja znam da je ljubomoran ko pasce. Elem, prosle sedmice smo otisli u auto kucu da mm kupi novo auto. I sad prodavac se sve mota oko mene. MM to skontao i sve malo po malo jebe ovo jebe ono. Nista ja, ja cooliram. U medjuvremenu, mm je sam otisao po auto, i da potpise papire neke i kaze da me pozdravio Steve. Reko ok. I danas trebamo otici do Steve da mu pogleda nesto na novom autu, kao nesto mu ne fercera dobro. Steve oko auta, malo oko mene, ispitao se samnom, i hop cup sjede u auto, i kao mora on testirati auto na brzoj voznji. To se sve desilo u sekundi, ja ostala u autu, a Steve do mene sjedi i vozi. Okrenem se MM ostao iza nas ko popisan. Ja umirem od smjeha u sebi. I tako Steve i ja se vozimo, ja sutim, ne progovaram, ne smijem, umrijecu od smjeha. Steve se ufurao, malo se unervozio, ne zna ni sta treba vise jadnik da vidi na autu. Proslo je to 3 i po minute, vracamo se i pravac ispred MM. Kad ja vidim, on mene zove na mobilni, zabrinuo se. Izlazim iz auta, mm preblijedio, jebe sve po spisku, kako mu je Steve oteo zeMsku i novo auto. U tom momentu sam vidila svu ljubav ovog svijeta, koju on ima za mene. On se toliko prepao, da vam to ja ne mogu opisati. A sve on lafac, coolira, nije ljubomoran. Reko dragi, sad si mi dokazao, da si ljubomoran ko pasce.
Eto.
Nama se slicna stvar desila na Vlasicu,iznajmili skutere i lik me pokupi i odosmouser posted image user posted image user posted image picimo mi prvi satro idemo u koloni.Kako sam se prepalauser posted image user posted image  a kolone na mapi! Vec MM zove na mob gdje smo,da mu hebe sve po spiskuuser posted image   

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 326
19.3.2011 4:02:07   
jasmin

IZVORNA PORUKA: teacher75

sta biste vi da vam je mm na poslovnom putu u inostranstvu nekoliko dana i kaze vam da mu se prethodnu noc upucavala neka zenska (strankinja)? ja ga pitala jel bar licila na stauser posted image

Zezala bih ga...ako mala ima love,sredi nam sta.hahah
Jednom sam mu nesto slicno rekla i bilo mu krivo...kaze ti bi mene zbog love ostavila :).
Ja sam ljubomorna,ali cesto se pravim da mi je svejedno.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 327
25.3.2012 0:58:51   
moma liza
Drustvo ja sam pomalo ljubomorna,mada i nemam razloga muz neide nikud bez mene neizlazi navece osim u kafanu posle posla gdje rade ono full konobarice,i nikad ali nikad nisam rekla nemoj ici samo nagovjestim da nebude dugo inace je svaki dan ta njihova piva posle posla.E sad inace subotom radi do 2.danas me zove i kaze da radi do 3 zato sto mu nerma sefa i mora neko biti do 3,ok nije problem ostane on tako jednom u mjesecu...ali ja i moj sincic imamo cesto naviku pa prosetamo do n jega na posao sacekamo ga kod auta i onda idemo svi zajedno na kafu ili vodimo djecaka u igraonicu,naravno uvijek mu javim taj dolazak,ali danas nisam imala na racunu i spremimo se aj kazem sama sebi nemoram ni javiti sacekacemo ga do 3 i idemo negdje.Mi dolazimo pred firmu parking je zavucen znaci niko me nevidi ali auta od mm nema...ja se vratim kuci uzmem telefon od svekra pitam ga gdje je kaze evo svratio da popijem pivu,reko kad si zavrsio s poslom kaze prije 15 minuta,to bi bilo u 3 a ja 15 do 3 bila tamo i ja naravno neizdrzim izgalamim se da bi on evo sada uopste nece da prica samnom ja ga pitala imali kakvo objasnjenje kaze da neplanira da objasnjava,kao ljuti se sto mu nevjerujem i evo sada nepricamo.user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 328
25.3.2012 1:03:37   
Hanady RR
ne bi vala ni ja sa tobom pričala...user posted image
me čovjek subotom radi em to malo pive posče posla ima user posted image

Baš sad čitam i kontam čime se ti zamaraš...user posted image

ne znam što uopšte ideš da ga čekaš sa posla kad ima taj adet da ode na piće i odmri mozak....user posted image

kud si vraga pošla...da ga uhavtiš na djeluuser posted image
čuj tamo rade full konobariceuser posted image user posted image a ja te ne znam a znam da si ti njemu full više pa te i oženiouser posted image

Nemoj se bona sikirat beze...mora insan disat...
idi i ti malo bez njega diši...

sad fino šetnja...ne mora pirčat a ni ti...u ovo doba pametnije se stavri radeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu moma liza)
Neposredna veza do poruke: 329
25.3.2012 1:09:21   
moma liza
Ma ne kazem ti nevidim njegov razlog sto je lagao za sest godina braka mu nikad nisam rekla nemoj u kafanu znaci nikad,zato mi nije jasno to njegovo laganje danas,a da sam ga provjeravala nisam sto je najgore

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 330
25.3.2012 1:11:36   
Anoniman
ima drugu i sad neće da razgovara jer smišlja šta da ti kaže

Neposredna veza do poruke: 331
25.3.2012 1:14:49   
moma liza
Ma nebi se sa njom vidjao u kafani tako da to otpisujem, jer znam da je u kafani bio,to se brzo kod nas cuje opet napominjem cijeli dan razmisljam o tome zbog cega je lagao da me vara nevjerujem ja imam 21 a on 35 imamo sina i jos jednu bebu na putu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 332
25.3.2012 1:15:31   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: moma liza

Ma ne kazem ti nevidim njegov razlog sto je lagao za sest godina braka mu nikad nisam rekla nemoj u kafanu znaci nikad,zato mi nije jasno to njegovo laganje danas,a da sam ga provjeravala nisam sto je najgore

nije lagao...
izašao je prije tri al nije gledao na sat...
otišao je tamo gdje ide svaki dan nakon posla i zna da ti to znaš...
smao jednostavno nije pogledao na sat da je to bilo dvdeset minuta do tri a ne petnaest minuta dot ri...i sda ga vrijađ što mu ne vjeruješ...njegova je greška smao što nije gledao u sat al nije čovjek dužan da u bobu na satu zna šta je radio u kom trenutku da tebi prense...to je malo zamorno zar ne...

nemoj se ti žestiti bezveze...ni sikirati...nego miri se...
idući put pametnije...
muškarci kao i žene kada ih pristisneš nečim neosnovanim i još si nepovkerljiv bez razloga kad tad u životu odluče da stvore razloge za to...nemoj to siliti jer vam ne treba.

Polakouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 333
25.3.2012 1:17:16   
Hanady RR

Ma nebi se sa njom vidjao u kafani tako da to otpisujem, jer znam da je u kafani bio,to se brzo kod nas cuje opet napominjem cijeli dan razmisljam o tome zbog cega je lagao da me vara nevjerujem ja imam 21 a on 35 imamo sina i jos jednu bebu na putu

eeeeeeeeeeee
srećo moja...
njegova je najveća greška što mu je žena trudna a porljeće se budi...nju hormoni satraše...user posted image

user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 334
25.3.2012 1:18:35   
moma liza
Ma valjda je tako stvarno nesdvadjamo se cesto nemamo razloga znam da je on ljubomoran i necu da pravim razlog za ljubomoru tako i funkcinisemo,mislim da je sad stvar ko ce se kome prvi izvinuti obicno to budem ja ali sad necu,jer znam da je takva firma ako se radi do 3 prije 3 nemoze izaci provlace kartice,valjda ce sutra kad se prespava biti bolja situacija

Neposredna veza do poruke: 335
25.3.2012 1:21:21   
Hanady RR

Ma valjda je tako stvarno nesdvadjamo se cesto nemamo razloga znam da je on ljubomoran i necu da pravim razlog za ljubomoru tako i funkcinisemo,mislim da je sad stvar ko ce se kome prvi izvinuti obicno to budem ja ali sad necu,jer znam da je takva firma ako se radi do 3 prije 3 nemoze izaci provlace kartice,valjda ce sutra kad se prespava biti bolja situacija

ma jašra...jutro je pametnije do noći...a sutra i nedljea...
isplaniraj neki lijepi dan, šetnju porofičnu ...ne spominji ništa o ovome i on će negdje uz kaficu sma i reći gdje se desila ta greškica...
user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 336
25.3.2012 1:23:17   
moma liza
Ako prodje ponos do ujutru vredi probati inace smo oboje jako tvrdoglavi tako da me cudi da se nesvadjamo cesto,alio ja sam popustljivija ja skorpija on ovan nema dalje user posted image

Neposredna veza do poruke: 337
25.3.2012 9:02:07   
Mirkica
Nepovjerenje je crv koji razara brak , porodicu sve , mm meni uvjek kaze gdje je nema tu laganja , a vala ni kontrole.
Iskreno kada bih ja morala nekom u minutu podnositi opravdanje gdje sam bila sta sam radila sigurnooo da bih masila i napravila milion sumnja kod ljubomornog muza (sreca pa nije) jer stavrno ne pratim ni gdje ni kako a tek da nekome se pravdam tu bih prije umrla.

Nemas razloga za ljutnju , ali iams da mu kazes da nema potrebe da te laze.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 338
25.3.2012 9:09:22   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a kazate li ikad u prisustvu svog muza da je neki muskarac zgodan i da otkida? zanemarimo glumce i pjevace user posted image

da kazem i ja i mm :)))) mada ja nesto puno cesce vidim dobru zenu nego muskarca pa se sve pitam da nemam kakve greske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali akd vidim kazem zasto ne i mm nema tu ljutnje sto je dobro dobro je ali da blejimo ne daleko od toga user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 339
25.3.2012 9:34:16   
emma.L
Naravno da kažem, i to češće ja nego on i za žensko i za muško oko nas user posted image . On samo Brada i Anđu hvali user posted image .
A trenutno sam jako ljubomorna na njega iz prostog razloga što nema sise i može landrati kako i gdje hoće user posted image .
Šalu na stranu, bio je malo ljubomoran u startu i to smo postavili nekako na mjesto jer s tim ne bih mogla živjeti. A gdje je i s kim zaista uvijek znam iako me ne zanima. Možda smo blesavi, ali mi 'vako.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 340
9.5.2012 16:50:40   
dana3
MOj problem je sto nisam ljubomorna jer kod mene je sve "u brk" ali ne volim da mi precuti stvari ako je nekog sreo ili pricao i onda nakon hiljadu godina isprica, medjutim sad imamo sveznalicu(sin 3,5 godina).
muz je sreo komsinicu na trgu i nesto su pricali.Dolaze kuci i cujem graju uz stepenice, vrata se nisu ni otovrila a mali u jednom dahu vice:"mama mama tata je pjico sa tetom i smijao se vako" i pokazuje kako hahahahah.

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 341
9.5.2012 21:20:39   
MAMA MA

IZVORNA PORUKA: dana3

MOj problem je sto nisam ljubomorna jer kod mene je sve "u brk" ali ne volim da mi precuti stvari ako je nekog sreo ili pricao i onda nakon hiljadu godina isprica, medjutim sad imamo sveznalicu(sin 3,5 godina).
muz je sreo komsinicu na trgu i nesto su pricali.Dolaze kuci i cujem graju uz stepenice, vrata se nisu ni otovrila a mali u jednom dahu vice:"mama mama tata je pjico sa tetom i smijao se vako" i pokazuje kako hahahahah.

I ja imam jednog ovakvoh sveznalicu,sve istrtljauser posted image

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 342
   [Obrisana poruka]
9.5.2012 21:36:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu dana3)
  Neposredna veza do poruke: 343
11.5.2012 14:51:14   
sarisari
moj mm upravo ode na more preko vikenda sa društvom, a ja odoh u drugi grad da se malo odmorim za vikend i promjenim okruženjeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 344
11.5.2012 15:26:42   
damma

IZVORNA PORUKA: sarisari

moj mm upravo ode na more preko vikenda sa društvom, a ja odoh u drugi grad da se malo odmorim za vikend i promjenim okruženjeuser posted image

moj bio prosle godine s drustvom na moru, meni ni briga. jedna moja navodno prijateljica hoce da poludi sto sam ja ravnodusna sto je bio na moru bez mene. od tad do danas je milion put probala da u meni izazove ljubomoru, nebil se posvadjali, vidim da je odustala sad. a skontala sam da nije nikakva prijateljica.

2004.
2008.

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 345
15.5.2012 8:34:46   
sarisari

ma to su ti dušmani ne prijatelji, svi se prave prijatelji a sve bi dali da zavade dvoje sretnih ljudi, njima samo Allah moze pomoci

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 346
15.5.2012 9:48:44   
veeseelaa
da, ljudima nije jasno kad  neko nije ljubomoran, ibrete se i misle da folira
a ima ljudi koji su sigurni u ljubav svog partnera u tom obimu da im je ljubomora smiješna
neka malena ljubomorica ok al neko budalesanje mi je user posted image

ja znam jednog lika koji je nidje veze a njegova žena konta da se svima svidja, de ba, kontam
neće ti ga niko user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 347
15.5.2012 15:05:48   
sarisari

i ja imam isti takav primjer u svom okruženju, i kaže meni ta osoba kako bona pustas muza, a sto rece vesela njenog niko ne bi nema sanse a konta da je za njim potraznja :D

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 348
15.5.2012 15:10:18   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image da, da, šega je kako su ljudi ćoravi pored očiju, kontaju neke žene da su im muževi premijauser posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 349
15.5.2012 15:12:08   
damma

IZVORNA PORUKA: sarisari

i ja imam isti takav primjer u svom okruženju, i kaže meni ta osoba kako bona pustas muza, a sto rece vesela njenog niko ne bi nema sanse a konta da je za njim potraznja :D

ma ja et njega neko jedva ceka.
Ova moja "prijateljica" nikad ne zna gdje joj je muz, nit on njoj sta govori, cudan tip. Mi to svi znamo zato ona pokusava da napravi haos izmedju mene i mm. Zahladila sam s njom odnose, vidim da nije to to.

2004.
2008.

(odgovor članu sarisari)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *