teacher75
|
IZVORNA PORUKA: Galicia Ja nisam ljubomorna koliko je mm. Ali on meni masla i lijevo i desno kako nije al ja znam da je ljubomoran ko pasce. Elem, prosle sedmice smo otisli u auto kucu da mm kupi novo auto. I sad prodavac se sve mota oko mene. MM to skontao i sve malo po malo jebe ovo jebe ono. Nista ja, ja cooliram. U medjuvremenu, mm je sam otisao po auto, i da potpise papire neke i kaze da me pozdravio Steve. Reko ok. I danas trebamo otici do Steve da mu pogleda nesto na novom autu, kao nesto mu ne fercera dobro. Steve oko auta, malo oko mene, ispitao se samnom, i hop cup sjede u auto, i kao mora on testirati auto na brzoj voznji. To se sve desilo u sekundi, ja ostala u autu, a Steve do mene sjedi i vozi. Okrenem se MM ostao iza nas ko popisan. Ja umirem od smjeha u sebi. I tako Steve i ja se vozimo, ja sutim, ne progovaram, ne smijem, umrijecu od smjeha. Steve se ufurao, malo se unervozio, ne zna ni sta treba vise jadnik da vidi na autu. Proslo je to 3 i po minute, vracamo se i pravac ispred MM. Kad ja vidim, on mene zove na mobilni, zabrinuo se. Izlazim iz auta, mm preblijedio, jebe sve po spisku, kako mu je Steve oteo zeMsku i novo auto. U tom momentu sam vidila svu ljubav ovog svijeta, koju on ima za mene. On se toliko prepao, da vam to ja ne mogu opisati. A sve on lafac, coolira, nije ljubomoran. Reko dragi, sad si mi dokazao, da si ljubomoran ko pasce. Eto. moj ni ne coolira, ja znam da nista ne smijem utjerao me u shishu, al neka je i trebalo mi je to, bila sam bas vrtirepka
< Poruku je uredio teacher75 -- 18.3.2011 22:14:42 >