|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: LJubomora na supruga?
12.6.2010 21:46:30   
moja barbika
Ljubomora je pohvalna!!!Moram biti ljubomorna kad je mm finuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 301
2.9.2010 11:13:40   
veeseelaa
imal ljubomornih?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu moja barbika)
Neposredna veza do poruke: 302
2.9.2010 12:09:48   
Galicia
Kod zrelih osoba ne. :)
A nema ni kod mene.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 303
2.9.2010 12:11:11   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Galicia

Kod zrelih osoba ne. :)
A nema ni kod mene.

user posted image user posted image user posted image user posted image  dal je bas zrelost u pitanju ili samouvjernost?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 304
2.9.2010 12:24:05   
Nedi
Neki dan mi vani i ide neka djevojka ( uske farmerkice, pupak ispao, visoke potpetice) kaže mm Vidi mačke.
Reko hajd je pitaj hoće li te povesti kući. Ode on do nje i vraća se- Reko šta ti je rekla?
Ma neće, i ona traži da se negdje udomi...i mi se smijemo, šalimo se, zezamo.
A ovi što su bili sa namauser posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image vi niste normalni.

Neposredna veza do poruke: 305
2.9.2010 12:28:25   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Nedi

Neki dan mi vani i ide neka djevojka ( uske farmerkice, pupak ispao, visoke potpetice) kaže mm Vidi mačke.
Reko hajd je pitaj hoće li te povesti kući. Ode on do nje i vraća se- Reko šta ti je rekla?
Ma neće, i ona traži da se negdje udomi...i mi se smijemo, šalimo se, zezamo.
A ovi što su bili sa namauser posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image vi niste normalni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi se često zezamo kad neke cure mlađe naravno u tako vrlo živahnoj gardarobi stoje na trotoaru...mm kaže jel stopaju da ih povučem. ja uvijek kažem sad ću ja izać neka one uđu.....user posted image user posted image user posted image

jednom i mama sa nama u autu i mi se tako zezamo...
kaže meni mama kadnije bome dijete ti pretjeruješ...kako možeš reć sad ću ja izać nek one uđu.
ja reko Mati draga pa koja bi mu ušla u auto sa dvoje djece...sve da nema djece...obe AS montirane...sve bi im bilo jasno.user posted image user posted image user posted image user posted image
kaže mam ima svakakavih...e tih svakakvih neka za odmora...neću sad zakerat. mamauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 306
2.9.2010 12:32:25   
Nedi
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 307
2.9.2010 14:01:12   
koka i po
hej ja uopste nisam ljubomorna user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 308
2.9.2010 14:10:40   
veeseelaa
a kazate li ikad u prisustvu svog muza da je neki muskarac zgodan i da otkida? zanemarimo glumce i pjevace user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 309
2.9.2010 14:15:58   
koka i po
bome je meni ...sto na umu to na drumu user posted image user posted image user posted image

a Boze moj....dao nam je oci da gledamo user posted image user posted image user posted image  ja ih svom muzu ne zatvaram ...a sve je pitanje povjerenja user posted image ...il mozda nisam sva svoja user posted image user posted image user posted image user posted image
Jedne prilike dok sam radila i putovala sjedio je kraj mene mladji muskarac i hop cup kroz neobaveznu pricu hoce on da idemo na bazene.
Vjeruj nije mi nimalo bilo prijatno ...dala sam mu do znanja da sam zauzeta zena.
Kad sam to ispricala muzu njegov komentar je bio....e jesi budala sto ne iskoristi priliku da se okupas user posted image  meni si mogla javiti da si na neplaniranom roditeljskom sastanku user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 310
2.9.2010 14:21:08   
vjestica
ne znam jel zrelost ili samouvjerenost, ali ni ja nisam ljubomorna user posted image
i mi se znamo zezati ma taj račun dobra mačka, dobar macan (ako zanemarimo glumce i pjevače, ne znam kad sam zadnji put vidjela lika da otkida kako je zgodan, pa tako nisam ni komentarisala)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 311
2.9.2010 14:21:38   
Visnja RR
nas dvoje smo zajedno ovog ljeta parili oci na jednom zgodnom Cehu ( mada ga garant nije ceh pravio)... da je lik ostao jos koji dan duze pomslio bi da smo mm i ja svingri...uzas user posted image  mada mu zena nije bila nesto user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 312
2.9.2010 14:23:58   
koka i po
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vama nikad nije dosadno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja se prevare ne bojim....mm voli starke...kaze ...sto si starija to si bolja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 313
2.9.2010 14:40:15   
Visnja RR
za TM user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 314
2.9.2010 14:40:20   
veeseelaa
bila ja sam mm na ljetovanju i sad on zeza mog brata u prisustvo moje snahe za neku ribu (dobra u pm haha)... vidim ja mojoj snahi nije pravo pa ja da malo skrenem s price o toj ribi rekoh kad se nas dvije veceras napucamo pa izadjemo a frajera tona... i u tom momentu prolaze dva markantna tamnoputa muskarca i ja ono njoj vidi ih, uh itd user posted image  e kad je ovaj moj poludio, bio pa proso
Hahahah helem da "pomognem" snahi uvalih sebe u belaj
Kakve im je samo mane nasao user posted image user posted image user posted image  niski kaze, ma rekoh gdje niski, pravi lafci hahhahah de ba rekoh ti si ljubomoran hahahah eto ti sad kad hoces da zezas moju lijepu snahicu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 315
2.9.2010 14:42:51   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

za TM user posted image user posted image user posted image user posted image

hebemu Visnja bravo i za mene sto sam ga tako "vaspitala" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro nisi napisala MM user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 2.9.2010 14:43:23 >

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 316
18.3.2011 20:22:47   
teacher75
sta biste vi da vam je mm na poslovnom putu u inostranstvu nekoliko dana i kaze vam da mu se prethodnu noc upucavala neka zenska (strankinja)? ja ga pitala jel bar licila na stauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 317
18.3.2011 20:24:39   
teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a kazate li ikad u prisustvu svog muza da je neki muskarac zgodan i da otkida? zanemarimo glumce i pjevace user posted image

ja ne smijem svome reci, odmah se naljutiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 318
18.3.2011 20:42:07   
Hannica

Pa i ne bas.user posted image Iskreno ne sjecam se kad sam vidjela uzivo nekog muskarca da je bio vrijedan komplimenta "da otkida". Ja mislim da takvi zive u TV-u.user posted image
Ali kazem ako je neko lijep. Primjer :Ima jednog prijatelja koji je stvarno lijep,ko lutkica.user posted image A djevojka mu ruzna,ono bas...sva nikakva,nekad mi se cini da se trudi da izgleda sto ruznije.user posted image Ja se svaki svaki put ibretim kad ih vidim ili kad ih slucajno spomenemo i govorim "Kako nju da zapadne tako fin momak?"
Nisam primjetila da mm smeta sto ga toliko hvalim.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 319
18.3.2011 20:48:45   
chuci
IZVORNA PORUKA: teacher75

sta biste vi da vam je mm na poslovnom putu u inostranstvu nekoliko dana i kaze vam da mu se prethodnu noc upucavala neka zenska (strankinja)? ja ga pitala jel bar licila na stauser posted image

vjerovatno bi isto pitala user posted image user posted image

šta ćeš kad su nam muževi macaniuser posted image user posted image bolje nego rugobe koje nijedna neće user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 320
18.3.2011 20:50:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: chuci

vjerovatno bi isto pitala user posted image user posted image

šta ćeš kad su nam muževi macaniuser posted image user posted image bolje nego rugobe koje nijedna neće user posted image user posted image

on mi odgovorio: ma goni glupacu, ko da sam je gledao, lujka nekauser posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 321
18.3.2011 20:55:37   
Lulu_08

ja ne smijem svome reci, odmah se naljutiuser posted image

Iskreno nemam pojma user posted image . Naime, za 6 godina koliko smo zajedno nismo dosli u situaciju da komplimentiramo nekoga sa strane, osim tipa "lijepa cura/momak", osim glumaca i pjevaca. Eh s' tim se bas "mezimo" hahaha. On mene ubija u pojam sa nekim cicama a ja njega sa Colom HAHA. Da, da drage moje to je moj FACA i pol hehe, imam obicaj reci da sam se rodila 20ak godina ranije MORAO bi biti MOJ haha. I da ne zaboravim onog tipa sa Calvin Klein reklame user posted image user posted image user posted image  (sto je u Sex and the City glumio ljubavnika od Kim Catrall)

Pitala bih ga da li je dobio br telefona od nje? Ako jeste uzela bih broj nazvala je i sve joj po redu spiskala, na kojem god jeziku hahahaha.

Sala mala.

Sigurno bih nesto slicno uradila poput toga sto si i ti hehehehe...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 322
18.3.2011 22:08:24   
Galicia
Ja nisam ljubomorna koliko je mm. Ali on meni masla i lijevo i desno kako nije al ja znam da je ljubomoran ko pasce. Elem, prosle sedmice smo otisli u auto kucu da mm kupi novo auto. I sad prodavac se sve mota oko mene. MM to skontao i sve malo po malo jebe ovo jebe ono. Nista ja, ja cooliram. U medjuvremenu, mm je sam otisao po auto, i da potpise papire neke i kaze da me pozdravio Steve. Reko ok. I danas trebamo otici do Steve da mu pogleda nesto na novom autu, kao nesto mu ne fercera dobro. Steve oko auta, malo oko mene, ispitao se samnom, i hop cup sjede u auto, i kao mora on testirati auto na brzoj voznji. To se sve desilo u sekundi, ja ostala u autu, a Steve do mene sjedi i vozi. Okrenem se MM ostao iza nas ko popisan. Ja umirem od smjeha u sebi. I tako Steve i ja se vozimo, ja sutim, ne progovaram, ne smijem, umrijecu od smjeha. Steve se ufurao, malo se unervozio, ne zna ni sta treba vise jadnik da vidi na autu. Proslo je to 3 i po minute, vracamo se i pravac ispred MM. Kad ja vidim, on mene zove na mobilni, zabrinuo se. Izlazim iz auta, mm preblijedio, jebe sve po spisku, kako mu je Steve oteo zeMsku i novo auto. U tom momentu sam vidila svu ljubav ovog svijeta, koju on ima za mene. On se toliko prepao, da vam to ja ne mogu opisati. A sve on lafac, coolira, nije ljubomoran. Reko dragi, sad si mi dokazao, da si ljubomoran ko pasce.
Eto.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 323
18.3.2011 22:13:15   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Galicia

Ja nisam ljubomorna koliko je mm. Ali on meni masla i lijevo i desno kako nije al ja znam da je ljubomoran ko pasce. Elem, prosle sedmice smo otisli u auto kucu da mm kupi novo auto. I sad prodavac se sve mota oko mene. MM to skontao i sve malo po malo jebe ovo jebe ono. Nista ja, ja cooliram. U medjuvremenu, mm je sam otisao po auto, i da potpise papire neke i kaze da me pozdravio Steve. Reko ok. I danas trebamo otici do Steve da mu pogleda nesto na novom autu, kao nesto mu ne fercera dobro. Steve oko auta, malo oko mene, ispitao se samnom, i hop cup sjede u auto, i kao mora on testirati auto na brzoj voznji. To se sve desilo u sekundi, ja ostala u autu, a Steve do mene sjedi i vozi. Okrenem se MM ostao iza nas ko popisan. Ja umirem od smjeha u sebi. I tako Steve i ja se vozimo, ja sutim, ne progovaram, ne smijem, umrijecu od smjeha. Steve se ufurao, malo se unervozio, ne zna ni sta treba vise jadnik da vidi na autu. Proslo je to 3 i po minute, vracamo se i pravac ispred MM. Kad ja vidim, on mene zove na mobilni, zabrinuo se. Izlazim iz auta, mm preblijedio, jebe sve po spisku, kako mu je Steve oteo zeMsku i novo auto. U tom momentu sam vidila svu ljubav ovog svijeta, koju on ima za mene. On se toliko prepao, da vam to ja ne mogu opisati. A sve on lafac, coolira, nije ljubomoran. Reko dragi, sad si mi dokazao, da si ljubomoran ko pasce.
Eto.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj ni ne coolira, ja znam da nista ne smijemuser posted image utjerao me u shishu, al neka je i trebalo mi je to, bila sam bas vrtirepkauser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 18.3.2011 22:14:42 >

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 324
18.3.2011 23:48:44   
veeseelaa
pa moj bi polomio tog lika user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *