|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: LJubomora na supruga?
15.5.2012 15:14:22   
veeseelaa
ma ni ja nikad ne znam gdje mi je muž 100%, pretpostvavljam samouser posted image

nekad kontam da je u radnji kad on doma i obrnuto, u biti pogodim iz drugog il trećeg puta user posted image

mislim da mnoge žene sa sigurnošću ne znaju gdje im je muž user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 351
15.5.2012 15:14:53   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

da, ljudima nije jasno kad  neko nije ljubomoran, ibrete se i misle da folira
a ima ljudi koji su sigurni u ljubav svog partnera u tom obimu da im je ljubomora smiješna
neka malena ljubomorica ok al neko budalesanje mi je user posted image

ja znam jednog lika koji je nidje veze a njegova žena konta da se svima svidja, de ba, kontam
neće ti ga niko
user posted image

Ja sam imala ovako radnog kolegu. On bas bezz a zena mu konta ko da je on Brad Pitt pa sve zenske lude za njim. Jednom, dok sam bila trudna stane on meni s autom i pita jesam li stavila parfem. Kao ako nisam povest ce me a ako jesam nesmije jer ce mu zena u autu osjetiti miris zenskog parfema user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 352
15.5.2012 15:16:51   
damma

ma ni ja nikad ne znam gdje mi je muž 100%, pretpostvavljam samouser posted image

nekad kontam da je u radnji kad on doma i obrnuto, u biti pogodim iz drugog il trećeg puta user posted image

mislim da mnoge žene sa sigurnošću ne znaju gdje im je muž user posted image user posted image user posted image

Ma ne to, ovo je skroz drugi slucaj. On sjedi s jaranom na kafi a nju zove i kaze evo me na sastanku, bez razloga. Ide s jaranom kupuje odjecu i sl. s njom nikad al bas nikad, stvarno cudan tip, ali eto. Zato ona svoje komplekse lijeci na drugima. Bude mi je nekad zao.

2004.
2008.

Neposredna veza do poruke: 353
15.5.2012 15:16:59   
veeseelaa
Bože sačuvaj, koji debil
i on i žena mu.... ona njuška po autu, ko Ljupče Gragoljupče
ah joj, moraću i ja, nisam ima hefta ušla u auto mm user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 354
15.5.2012 15:17:10   
Anoniman

a kazate li ikad u prisustvu svog muza da je neki muskarac zgodan i da otkida? zanemarimo glumce i pjevace user posted image

nema nesto takvih muskaraca oko mene zgodnih  i jos onih da otkidaju zaboravila sam i sta to bese , da mi nije jos kakvog glumca oci bi mi sjaj izgubile user posted image

Neposredna veza do poruke: 355
15.5.2012 15:17:53   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: damma

Ma ne to, ovo je skroz drugi slucaj. On sjedi s jaranom na kafi a nju zove i kaze evo me na sastanku, bez razloga. Ide s jaranom kupuje odjecu i sl. s njom nikad al bas nikad, stvarno cudan tip, ali eto. Zato ona svoje komplekse lijeci na drugima. Bude mi je nekad zao.

ma znam, nego reci ti njoj da ona svoje solo vrijeme popuni a nek ga ne čeka povazdan, ha ya

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 356
15.5.2012 15:19:06   
damma
ma u nje ti je mahom solo, i upotpuni ga onako kako zna i umije.

2004.
2008.

Neposredna veza do poruke: 357
15.5.2012 15:20:13   
veeseelaa
moderan neki brak
niej ni to loše kad bi ona znala da iskoristi vrijeme
al ta neka čangrizava, šta će, očito to ne želi a nametnulo joj se

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 358
15.5.2012 15:20:16   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: triputmama

a kazate li ikad u prisustvu svog muza da je neki muskarac zgodan i da otkida? zanemarimo glumce i pjevace user posted image

nema nesto takvih muskaraca oko mene zgodnih  i jos onih da otkidaju zaboravila sam i sta to bese , da mi nije jos kakvog glumca oci bi mi sjaj izgubile user posted image

Of skroz da kazem,cak se protegem s mjesta suvozaca da svirnem user posted image naravno to nam je interna sala inace mm je naj u svakom pogledu !

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 359
15.5.2012 15:20:55   
*pcelica*

Bože sačuvaj, koji debil
i on i žena mu.... ona njuška po autu, ko Ljupče Gragoljupče
ah joj, moraću i ja, nisam ima hefta ušla u auto mm user posted image

Kod mog u gepeku komotno moze i biti kakva zemska, ja je ne bih vidjela od njegovih stvari i opreme user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 360
15.5.2012 15:23:03   
veeseelaa
a u mom autu ti je takva situacija, ja imam od reketa, opereme za trening, šampona, čokoladica, kafe hahahah svega u auto a kod mm sve cakum pakum user posted image

sad nešto kontam imam i dvije pive preminger, ostale od skoro kad smo ja i drugarica igrale tenisuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 361
15.5.2012 15:23:42   
veeseelaa
Of skroz da kazem,cak se protegem s mjesta suvozaca da svirnem user posted image naravno to nam je interna sala inace mm je naj u svakom pogledu !

bila bi mi tu dženaza user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 362
15.5.2012 15:25:27   
*pcelica*
Hahaha i kod njega ti je tako. Gepek pun kablova i alata. Da se nadje ako izleti privatluk poslije posla ovamo u autu novina od prije dva mjeseca koje zaboravi izbaciti. Neki dan krenuli s djecom na kafu kad u Atijinoj sjedalici jabuka. Ni on se ne sjeca odakle mu user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 363
15.5.2012 15:26:00   
hatepsut

A da se ona zapita malo..mozda ona negdje pravi gresku?! i sama si napisala da je iskompleksirana ko zna mozda mu nesto zvoca i njemu pukne film.ja recimo ide s mm u prodavnicu lova i ribolova mada meni ama bas nista nije tu interesantno nego cisto da mu pravim drustvo i kao "sugerisem" na masinu za stap(mada primjetim samo razliku u cjeni user posted image ). nismo mi sad ko sijamski bliznaci razdvojeni smo po cio dan,ali imamo te neke "nase" momente i meni nije bitno dal' smo u krevetu,u shopingu,pijemo kafu na terasi i sl.
A to da znam u svakom momentu gdje je,veze neam.jedino kad nazove kaze ja sam u lupam Kiseljaku koliko cu nam kupiti pogacica i sl.sigurno znam gdje je samo kad mi se javi na fiksni telefon na poslu user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 364
15.5.2012 15:28:06   
hanabanana
Ja vala ne bih sa svojim otišla u auto salon ( izuzev ako meni kupuje auto ) taman se isti dan razvela, a ne da idem kupovati s njim ribički alat. ( do duše moj i ribarenje su na Vi, znanje o tome završava kupnjom ribe u ribarnici )

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 365
15.5.2012 15:28:45   
hatepsut

bila bi mi tu dženaza user posted image

Hahahah,cini ti se,probaj user posted image .Al fkt niti jedno nismo ljubomorni,evo navela sam gore kako se zezamo.mislim vidimo curu ono ribetina ja kazem "de joj malo bikni podigni joj repic" user posted image   isto kad vidimo frajera opet ja kazem "cek da mu dignem ego" user posted image

Neposredna veza do poruke: 366
15.5.2012 15:30:58   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Ja vala ne bih sa svojim otišla u auto salon ( izuzev ako meni kupuje auto ) taman se isti dan razvela, a ne da idem kupovati s njim ribički alat. ( do duše moj i ribarenje su na Vi, znanje o tome završava kupnjom ribe u ribarnici )

Pa vjerovatno je to razlika izmedju mm i tm,kao i razlika izmedju tebe i mene ! A bolje da ne ide na pecanje,moj samo "masta" kako ce ugrabiti neki vandredni dan da ide na neko jezero,naravno ukljucuji mene i djete.dok njih dva pecaju ja gustam uz neku knjigu ili roman !

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 367
15.5.2012 15:31:58   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: hatepsut

A da se ona zapita malo..mozda ona negdje pravi gresku?! i sama si napisala da je iskompleksirana ko zna mozda mu nesto zvoca i njemu pukne film.ja recimo ide s mm u prodavnicu lova i ribolova mada meni ama bas nista nije tu interesantno nego cisto da mu pravim drustvo i kao "sugerisem" na masinu za stap(mada primjetim samo razliku u cjeni user posted image ). nismo mi sad ko sijamski bliznaci razdvojeni smo po cio dan,ali imamo te neke "nase" momente i meni nije bitno dal' smo u krevetu,u shopingu,pijemo kafu na terasi i sl.
A to da znam u svakom momentu gdje je,veze neam.jedino kad nazove kaze ja sam u lupam Kiseljaku koliko cu nam kupiti pogacica i sl.sigurno znam gdje je samo kad mi se javi na fiksni telefon na poslu user posted image

da ti pravo kažem ja idem tamo gdje se meni dopada, a ne idem gdje mi se ne dopada....
niti volim da mm ide negdje da se dosadjuje.... ako mu se ne ide slobodno nek sjedi kući, od njega očekujem isto razumijevanje....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 368
15.5.2012 15:38:19   
*pcelica*
Ja sam prije s mm isla svugdje. Ko mlado i budalasto. Radi njega odem negdje pa se smaram i sama sebi nabijem pritisak. Sad necu da idem. Ako je neko drustvo prvo pitam ko ce biti. Ako mi ne odgovara ne idem. Nemogu onih zena sto smaraju pa me ubij.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 369
15.5.2012 15:45:00   
veeseelaa
ma ista sam ti....
smoriše me te ženice, trube mi tri sata o nekim nidje veze stvarima a subota, de ba....
ja se volim zezati, pričati dogodovštine, viceve, cugati mani me se šta koristiš za prozore user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 370
15.5.2012 15:45:36   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: hatepsut

da ti pravo kažem ja idem tamo gdje se meni dopada, a ne idem gdje mi se ne dopada....
niti volim da mm ide negdje da se dosadjuje.... ako mu se ne ide slobodno nek sjedi kući, od njega očekujem isto razumijevanje....

Nisam napisala da mi se ne dopada,samo se ne razumijem u to sto on voli.Pa sta mislis da mu "zapne" treba mu nesto oko ribolova  a on  ne moze stici da kupi user posted image

Neposredna veza do poruke: 371
15.5.2012 15:46:56   
veeseelaa
user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 372
15.5.2012 15:47:03   
Nedi
mm jedne prilike bio na izletu sa rajom (i mi tu cesto idemo i nema signala za mobitel). Maleni zaspao i oko 22 meni dođe poruka da ode na piće i ja odem spavati. U neka doba zvoni njegov mobitel...i zvoni....i zvoni. Zove žena od nekog lika mene na njegov telefon da pita gdje su sve bili i kad je mm dosao kuci. Niti poznajem tog covjeka ni njegovu zenu. Ali ona, kraljica, mene zove u gluha doba noći.

Neposredna veza do poruke: 373
15.5.2012 15:47:18   
Blue rose RR

Prokometarišemo zajedno i muško i žensko, diskusija kao i svaka druga.
Grehota je lijepo ne primijetiti i ne prokomentarisati.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 374
15.5.2012 15:48:21   
Nedi
I da...još me pita sta radim? Reko SPAVAM kozo jedna nekulturna imas li sat?

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *