Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
da, ljudima nije jasno kad neko nije ljubomoran, ibrete se i misle da folira a ima ljudi koji su sigurni u ljubav svog partnera u tom obimu da im je ljubomora smiješna neka malena ljubomorica ok al neko budalesanje mi je ja znam jednog lika koji je nidje veze a njegova žena konta da se svima svidja, de ba, kontam neće ti ga niko
Ja sam imala ovako radnog kolegu. On bas bezz a zena mu konta ko da je on Brad Pitt pa sve zenske lude za njim. Jednom, dok sam bila trudna stane on meni s autom i pita jesam li stavila parfem. Kao ako nisam povest ce me a ako jesam nesmije jer ce mu zena u autu osjetiti miris zenskog parfema
ma ni ja nikad ne znam gdje mi je muž 100%, pretpostvavljam samo
nekad kontam da je u radnji kad on doma i obrnuto, u biti pogodim iz drugog il trećeg puta
mislim da mnoge žene sa sigurnošću ne znaju gdje im je muž
Ma ne to, ovo je skroz drugi slucaj. On sjedi s jaranom na kafi a nju zove i kaze evo me na sastanku, bez razloga. Ide s jaranom kupuje odjecu i sl. s njom nikad al bas nikad, stvarno cudan tip, ali eto. Zato ona svoje komplekse lijeci na drugima. Bude mi je nekad zao.
a kazate li ikad u prisustvu svog muza da je neki muskarac zgodan i da otkida? zanemarimo glumce i pjevace
nema nesto takvih muskaraca oko mene zgodnih i jos onih da otkidaju zaboravila sam i sta to bese , da mi nije jos kakvog glumca oci bi mi sjaj izgubile
nekad kontam da je u radnji kad on doma i obrnuto, u biti pogodim iz drugog il trećeg puta
Ma ne to, ovo je skroz drugi slucaj. On sjedi s jaranom na kafi a nju zove i kaze evo me na sastanku, bez razloga. Ide s jaranom kupuje odjecu i sl. s njom nikad al bas nikad, stvarno cudan tip, ali eto. Zato ona svoje komplekse lijeci na drugima. Bude mi je nekad zao.
ma znam, nego reci ti njoj da ona svoje solo vrijeme popuni a nek ga ne čeka povazdan, ha ya
a kazate li ikad u prisustvu svog muza da je neki muskarac zgodan i da otkida? zanemarimo glumce i pjevace
nema nesto takvih muskaraca oko mene zgodnih i jos onih da otkidaju zaboravila sam i sta to bese , da mi nije jos kakvog glumca oci bi mi sjaj izgubile
Of skroz da kazem,cak se protegem s mjesta suvozaca da svirnem naravno to nam je interna sala inace mm je naj u svakom pogledu !
Hahaha i kod njega ti je tako. Gepek pun kablova i alata. Da se nadje ako izleti privatluk poslije posla ovamo u autu novina od prije dva mjeseca koje zaboravi izbaciti. Neki dan krenuli s djecom na kafu kad u Atijinoj sjedalici jabuka. Ni on se ne sjeca odakle mu
A da se ona zapita malo..mozda ona negdje pravi gresku?! i sama si napisala da je iskompleksirana ko zna mozda mu nesto zvoca i njemu pukne film.ja recimo ide s mm u prodavnicu lova i ribolova mada meni ama bas nista nije tu interesantno nego cisto da mu pravim drustvo i kao "sugerisem" na masinu za stap(mada primjetim samo razliku u cjeni ). nismo mi sad ko sijamski bliznaci razdvojeni smo po cio dan,ali imamo te neke "nase" momente i meni nije bitno dal' smo u krevetu,u shopingu,pijemo kafu na terasi i sl. A to da znam u svakom momentu gdje je,veze neam.jedino kad nazove kaze ja sam u lupam Kiseljaku koliko cu nam kupiti pogacica i sl.sigurno znam gdje je samo kad mi se javi na fiksni telefon na poslu
Ja vala ne bih sa svojim otišla u auto salon ( izuzev ako meni kupuje auto ) taman se isti dan razvela, a ne da idem kupovati s njim ribički alat. ( do duše moj i ribarenje su na Vi, znanje o tome završava kupnjom ribe u ribarnici )
Of skroz da kazem,cak se protegem s mjesta suvozaca da svirnem user posted image naravno to nam je interna sala inace mm je naj u svakom pogledu !
bila bi mi tu dženaza
Hahahah,cini ti se,probaj .Al fkt niti jedno nismo ljubomorni,evo navela sam gore kako se zezamo.mislim vidimo curu ono ribetina ja kazem "de joj malo bikni podigni joj repic" isto kad vidimo frajera opet ja kazem "cek da mu dignem ego"
Ja vala ne bih sa svojim otišla u auto salon ( izuzev ako meni kupuje auto ) taman se isti dan razvela, a ne da idem kupovati s njim ribički alat. ( do duše moj i ribarenje su na Vi, znanje o tome završava kupnjom ribe u ribarnici )
Pa vjerovatno je to razlika izmedju mm i tm,kao i razlika izmedju tebe i mene ! A bolje da ne ide na pecanje,moj samo "masta" kako ce ugrabiti neki vandredni dan da ide na neko jezero,naravno ukljucuji mene i djete.dok njih dva pecaju ja gustam uz neku knjigu ili roman !
A da se ona zapita malo..mozda ona negdje pravi gresku?! i sama si napisala da je iskompleksirana ko zna mozda mu nesto zvoca i njemu pukne film.ja recimo ide s mm u prodavnicu lova i ribolova mada meni ama bas nista nije tu interesantno nego cisto da mu pravim drustvo i kao "sugerisem" na masinu za stap(mada primjetim samo razliku u cjeni ). nismo mi sad ko sijamski bliznaci razdvojeni smo po cio dan,ali imamo te neke "nase" momente i meni nije bitno dal' smo u krevetu,u shopingu,pijemo kafu na terasi i sl. A to da znam u svakom momentu gdje je,veze neam.jedino kad nazove kaze ja sam u lupam Kiseljaku koliko cu nam kupiti pogacica i sl.sigurno znam gdje je samo kad mi se javi na fiksni telefon na poslu
da ti pravo kažem ja idem tamo gdje se meni dopada, a ne idem gdje mi se ne dopada.... niti volim da mm ide negdje da se dosadjuje.... ako mu se ne ide slobodno nek sjedi kući, od njega očekujem isto razumijevanje....
Ja sam prije s mm isla svugdje. Ko mlado i budalasto. Radi njega odem negdje pa se smaram i sama sebi nabijem pritisak. Sad necu da idem. Ako je neko drustvo prvo pitam ko ce biti. Ako mi ne odgovara ne idem. Nemogu onih zena sto smaraju pa me ubij.
ma ista sam ti.... smoriše me te ženice, trube mi tri sata o nekim nidje veze stvarima a subota, de ba.... ja se volim zezati, pričati dogodovštine, viceve, cugati mani me se šta koristiš za prozore
da ti pravo kažem ja idem tamo gdje se meni dopada, a ne idem gdje mi se ne dopada.... niti volim da mm ide negdje da se dosadjuje.... ako mu se ne ide slobodno nek sjedi kući, od njega očekujem isto razumijevanje....
Nisam napisala da mi se ne dopada,samo se ne razumijem u to sto on voli.Pa sta mislis da mu "zapne" treba mu nesto oko ribolova a on ne moze stici da kupi
mm jedne prilike bio na izletu sa rajom (i mi tu cesto idemo i nema signala za mobitel). Maleni zaspao i oko 22 meni dođe poruka da ode na piće i ja odem spavati. U neka doba zvoni njegov mobitel...i zvoni....i zvoni. Zove žena od nekog lika mene na njegov telefon da pita gdje su sve bili i kad je mm dosao kuci. Niti poznajem tog covjeka ni njegovu zenu. Ali ona, kraljica, mene zove u gluha doba noći.