biba26
|
Draga Tanja, obrati se kad god ti je teško na ovaj forum, meni je puno pomogao, što se tiče srca i otkucaja, upamti, od ubrzanog pulsa ti se ništa neće desiti, i kad ti počne brzo lupat reci sama sebi: ovo nije ništa, neće mi se ništa dogoditi, od napada panike i anksioznosti nitko nije poludio, niti umro, niti učinio nešto loše, al priznajmo grozna je opaka ta beštija , meni dosta pomogne i rad, pola dana radim pa tada ni ne mislim na anksioznost, rad je dobra terapija, knjiga panicaway je jako dobra za nas anksiozne, i vježbe disanja i opuštanja, imam i ja već godinu dana staža s tom kučkom, simptomi su još uvijek prisutni, najviše fizički (probadanje oko srca, palpitacije, titranje mišića, zujanje) al eto borim se. Ne brini se Tanjice, razumijemo te mi sve ovdje, jer sve kroz isto prolazimo. Da napomenem, ni ja nemam nigdje nikakvu podršku, ni od dečka, ni od roditelja ni sestre, vi ste mi jedina podrška. E, sad ja imam pitanje za sve: jel imala koja simptom treperenja mišića po tijelu? Npr. sjedim, ležim, hodam, bilo šta i odjednom zatitra mi mišić na nozi, pa na trbuhu, pa u ruci, pa kapak, pa na vratu i tako dalje? Neobično mi je to, čitala sam da može bit zbog manjka magnezija, jel imala kad koja to? Pusa svim članicama, starima i novima!!!!
|