blur 77
|
Magic, bas si me obradovala, ucinila si veliki korak ka izlecenju! Baci uputstvo i pij redovno terapiju, i ako bude bilo nus pojava, povuci ce se za 20-tak dana sve. I javi nam kako ide! Iako sam poslednji xanax popila prije 2 god, uvijek cu biti za tablete, jer su me jednom spasile, i nikako nijesam ponosna na sebe sto sam ovaj put morala ici bez tableta, jako sam se namucila i mnogo sporije napredovala. Lajla, nije ti nista, samo si anksiozna . Meni se to stalno desava, sad sam kao normalna, pa ima 10 dana pjevusim samo jedan stih od Plavog orkestra, a pjesmu sam cula ima 20 godina, cak i taj stih znam polovicno, ali se melodije sjecam, ali ja pjevusim i briga me sto sam se zakacila bas za njega. I da, uvijek pripremam govore, bilo da ce se desiti ili ne, to me jako umara. Dok sam bila bas u stanju svako jutro sam uz kafu spremala sta cu reci psihijatru kad je vidim, a to je trajalo mjesecima , tako kad sam je srela izbiflala sam, ma nista zaboravila nijesam, sve je napamet bilo nauceno. Nadez, mamita, ne opterecuj se da li si sad dovoljno srecna ili ne, izdrzi jos malo, a posle ce zivot potpuno da ti se promijeni, vidjeces, ceka te nesto neopisivo. Nekad su mi jutra bila najteza, a sad me budi najljepse lice na svijetu, koje treba presvuci, nahraniti, izvesti u setnju, igrati se sa njom, i svasta nesto, pa prodje i po pola mjeseca a ja se tek sjetim da imam anksioznost. Ja svoj zivot racunam prije i posle anksioznosti. E prije nje sam mogla nocima da ne spavam, u zoru sa zurki dolazila, nekad i na posao iz grada isla, i po cijeli dan sam mogla biti na jednoj kiflici, e sad se to promijenilo, i prije nego je beba stigla, uvijek moram biti naspavana da bih funkcionisala, i naravno tri redovna obroka. Uopste ne mogu glad da trpim. Jako sam postala nervozna sa niskim pragom tolerancije, cesto pomislim koliko je tesko sa mnom zivjeti. Pokusavm to mijenjati, ali ne znam kako , mene sitnica iznervira. I priznajem da je jako tesko tako zivjeti, pokusavam biti racionalna, ali kad me srklet uhvati ne znam za sebe. Zavidim osobama sa urodjenom smirenoscu i hladnokrvnoscu, ne znaju koliko ima je zivot kvalitetan. Ja sad imam strah da ce mi ova nervoza i onaj prozivljen stres i napetost uticati na neke druge bolesti, jer se svaka bolest i dobija od toga. Malo sam i ja oduzila da ne bude samo Lajla, ali se rijetko javljam, a hocu svasta da kazem, a pola i zaboravim. Uglavnom sam ok, nalete ponekad losi dani, ali su rijetki i sve rjedji. Opet sam se izvukla, nadam se ovaj put i poslednji. I mozda ce se opet naljutiti brinetica, ali ja mislim da se covjek rodi bas ovakav i da se moze nauciti zivjeti sa anksioznocu, ali ce ona biti uvijek dio nas, jer ko je ikad dozivio, ne moze je tako lako zaboraviti. sve vas