BlackMagicWoman
|
ih, ti si, lajlac, dobro proslo ... na pocetku napada sam imala takvih scena hejbet ... jednu noc dog se sa bivsim i dosla ja ranije, jer sam uvijek kasnila, i ovaj put slucajno poranim, dosla taxijem, naravno, vec tad nisam smjela trolom ni trandzom, i cekam ti ja na trolejbuskoj stanici njega, izlazi on, gleda okolo, ja mu masem, on nista, ja za njim, i pratim ga, necu se derat, rekoh, stici cu ga, lik se okrece, gleda u mene zbunjeno, ja kez, lik ubrza hahaahhaa ... elem, ispostavi se da to nije bio on ... hahaahha ... nako toga on me zove i kaze da krenem prema ovom kaficu jednom, ok rekoh, utom skontam da se ne mogu sjetiti gdje je taj kafic, kud cu sta cu, zovem jaranicu, njen muz mi fino objasnjava sad ovuda, pa ovuda, elem kafic mi bio 300 metara ispred, ja se izvukla da ko fol ne znam gdje je taj kafic, sta drugo da kazem covjeku ... hhahaa ... i jos je tih scena bilo ... uuuuu ... zato ne brini, niis luda, samo jaka anksioznost, nase misli se poigravaju sa nama ... ja popila jutros svoju prvu polovicu zolofta, prvih 10 minuta tripovala, nisam cijelu noc spavala od sekiracije, ali sad sam super, nisam cak ni lex popila, da se hoce ovako nastaviti ... odoh se malo vozikati sa momkom kroz grad i pjevati ... ljubim vas punoooooooo