lajlac
|
Pozdrav cure moje najdraze :))) Prvo, Black nasu podrsku imas, koliko god ti to treba! Eh sada bih ja postavila jedno pitanje, pa bih voljela da cujem koliko je to normalno i jeli se isto vama desavalo. Naime, meni se cesto desava da imam maltene juke box u glavi, cujem neku pjesmu i po cio dan, ujutro kad se tek probudim, mozak sam radi i tu je ona, pjevusim je u sebi, sta god da radim nekako, ne cijelo vrijeme, ali ponavljam je u sebi. Ili ako cu nekome nesto reci, ja to pripremam u glavi i znam tacno sta cu reci, uvijek razmisljam, o banalnim stvarima, zamisljam se sta bih rekla u datoj situaciji i datoj osobi, mozak mi radi 1000 na sat. Ali me brine ovo ponavljanje, uznemirim se, dobijem nervozu zeluca i kad pocnem razmisljati o svom strahu o opsesivno-kompl.poremecaju, bojim se goreg, bojim se da necu moci nadvladati svoju opsesiju, zamisljam scenarije. Ne brojim stepenice, i bla bla bla, nemam svoje rituale, ali u glavi mi je zbrka i nered, ponavljam pjesme...bojim se da ne izraste u ono pravo. Valjda cu se smiriti kad popusti napetost. Vjezbam nerazmisljanje sto se kaze, sebi govorim: smiri se, proce, ne razmisljaj i isto sam kakva budala. Nastojim ne razmisljati, ali misli su automatske. Sta mislite o ovome? Hvala unaprijed cure moje! Jana mi je dobro, vidim, hvala Bogu, Blur sa svojom curicom, Dana i RAbi nas vazda tjese, i hvala im jos jednom na tome, Biba, brynetica i mogirl su tu. Mili, janeeee :) su tu....sve vas redom pozdravljam...a stare clanice pogotovo p.s. gotov sam nekad crknuti, iako sam u biti malo bolje, ali cim se rijesim jednog straha, dolazi drugi, jos gluplji, ali definitivno: strah od depresije, gubitka kontrole, opsesija i nesanica su najgori...zato cure koje nemate simptome na nivou ovakvom, opustite se, jer je ovo puno gore :(((