Rabi
|
IZVORNA PORUKA: Ivana84 Drage moje dame, evo i mene posle dugo vremena. Prvo želim sve da vas pozdravim i da kažem da vas redovno čitam i pratim, ali da baš dugo nisam pisala. Kod mene se dosta toga izdešavalo. Bolje sam nego pre, to mogu slobodno reći, ali još uvek nisam tako reći normalna. Bila sam kod psihijatra, pričala sa njom, dobila dijagnozu Anksioznost sa paničnim napadima. Naravno ponudila mi je AD, ali ih nisam prihvatila na prvo viđenje, pa mi je kao zamenu za to preporučila knjigu koju sam pročitala i koja mi je prilično pomogla. Bila sam nekako puna samopouzdanja posle čitanja i uvidela sam da je sve u našim glavama i da kada se izborimo sa sobom i svojim strahovima, što je u suštini najteže, biće nam bolje i napredovaćemo. Uz to sam počela da pijem, po savetu doktroa opšte prake i lek propranolol, radi ubrzanog rada srca. Lek pije redovno i pomaže mi, čak možda i više nego što je potrebno. Čak sada imam i sporiji puls nego što je normalno. Uskoro ću na kontrolu pa ću videti šta dalje. Panični nisam baš dugo imala. Ali tu je i dalje prisutan moj najveći problem, a to je briga da mi nešto sa srcem nije u redu. Naravno kako non stop osluškujem i merim puls, u zadnje vreme je srce kao počelo da mi preskače :(. To me zaista jako uplaši i uznemiri i budem u stalnom strahu da se to ne ponovi. Posebno sam zaključila da mi se pogorša stanje i da mi više preskoči pred ciklus. Zanima me da li je neka od vas imala slična iskustva? Da napomenem da sam pre tri godine radila kardiološki pregled sa UZ i sve je bilo u najboljem redu. Bojim se da se za to vreme nešto nije promenilo, jer sam u međuvremenu dobila ovu muku. Naravno da bi rešenje bilo da opet odem kod kardiologa, ali se nekako toga i najviše bojim :(. Preskakanje srca Meni SUPER poznato Ukratko: Sjedis gledas tv, pricas, citas, sagnes se, uspravis, lezis....ne bitno sta radis...odjednom, nicim izazvano srce ti samo odjednom preskoci ili jako zalupa pa nastavi normalno ili lupi jednom jako, malo stane pa nastavi kuckati normalno Sve mi je dpbro poznato! Zelim da ti kazem, da nije nista strasno....desava se i drugim ljudima, samo sto neki ne obracaju paznju a nama je to strasno da strasnije ne moze biti... Nemas razloga da se bojis otici dr. Otidji i dobit ces pozitivne informacije koje ce te rasteretiti