|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
17.4.2012 10:37:08   
Ivana84
Knjiga se zove Bez straha o strahu panici i fobiji, napisao je Dr. Vladan Starčević. Ne znam zaista da li može da se kupi putem interneta, ja sam je kupila u knjižari. Svakako probaj.

(odgovor članu persefona)
Neposredna veza do poruke: 4226
17.4.2012 10:50:18   
dana123
Evo ovako kod mene je prvo došla okupiranost oko ginekoloških problema ,pa mislim da sam odmah radi togas postala depresivna,i odmah nakon toga anksioznost.Dok sam kopala po internetu i tražila šta mi je nisam znala za anksioznost jer po svim simptomima osjetila sam da se ne radi samo o depresiji.Kod mene dijagnoza opća anksioznost i depresija.

(odgovor članu Ivana84)
Neposredna veza do poruke: 4227
17.4.2012 10:57:12   
dana123
Persefona i kod mene je tako bilo oko pet šest sati krene na bolje kao da se preporodim,a jutro katastrofa nemir i nervoza,sada toga više nema pojavi se jedno vrijeme pa traje pa prođe ,ali nije u toj jačini kao prije.Neko je pitao za glavobolju ja inače prije ovoga stanja nisam imala glavobolje,a kad me uvatilo ovo imala sam često i traje po par dana ,a nijedna tableta mi nije pomogla samo misar za smirenje,ali od nje prođe na dva sata pa opet krene bolit.Evo sad već nisam dugo vratila se u normaluuser posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4228
17.4.2012 11:13:53   
mo girl
mili o21-nema dana kad me ne boli glava i tako je vec godinama jedina je razlika sto sam navikla na te glavobolje kao da su dio mene i nekako manje obracam paznju na njih popijem tabletu i to je to al prije sam svaki dan isla na hitnu da mi daju neki injekciju jer sam mislila da cu dobiti mozdani koliko me je bolila tako da je to izgleda popratni dio ovog sranja.
meni je prije najgore bilo ujutro al sad sam primjetila da je u predvece nekako najgori onaj pritisak u glavi pogotovo ako sam vani pa ono pada mrak meni ko da neko zamuti sve u glavi.

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4229
17.4.2012 12:04:15   
mili021
Tako je i kod mene, ja sam u stalnom strahu da ima da me strefi mozdani od glavobolje i onda uletim u strah i paniku. nema dana da me ne boli glava, bas grozan simptom.user posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4230
17.4.2012 12:20:12   
dana123
Mili021 nećeš dobiti moždani od glavobolje samo od visokog tlaka koji prelazi preko 200 jedino tadauser posted image user posted image

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4231
17.4.2012 12:36:03   
mili021
Draga moja jos samo moja luda glava,to da shvati i bice sve ok.Ma ja se zabrinem popijem analgetik i ono ne popusti,sta ti je psiha...hvala vam puno na odgovorima,divne ste.

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4232
17.4.2012 12:43:47   
dana123
Sama sebi reci nek me lupi šta oće i onda lijepo fićukajuser posted image user posted image

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4233
17.4.2012 13:25:34   
mili021
user posted image user posted image user posted image Ma trebam samu sebe lepo isamarati,pa cu se smiriti

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4234
17.4.2012 14:14:13   
dana123
E to sam i ja rekla za sebeuser posted image user posted image

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4235
17.4.2012 14:29:59   
mili021
Ma znas sta vise mi je muka od crnih misli,prognoza i dijagnoza i lekarskih ordinacija. Mislim da sam za ove tri godine bila kod svih mogucih i nemogucih lekara, i na kraju nikakav konkretan odgovor nisam dobila, a ja samo umisjam kojekakve bolesti i trazim po netu simptome,ma strasno.

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4236
17.4.2012 14:36:01   
dana123
Ma vjeruj to traženje po netu te dovodi u još goru situaciju.Vjeruj ja sam svaki dan visila na njemu i pokupila sve moguće strahove.Ja nisam stalno visila kod doktora i vadila nalaze mada je meni psihijatar rekao da je na mom mjestu da bi,a ja opet nisam jer sam svatila da je to sve u psihi.Mada nekad sumnjam da mi nešto sa hormonima ali ajd ga znaj

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4237
17.4.2012 14:48:13   
mili021
Ma znam ali to bude jace od mene,mene nisu slali ali ja sam svuda isla,kardiolog,neurolog,ginekolog,cak sam radila i skener glave zbog glavobolje,pa su mi nasli neke popucale kapilare i onda ja samo o tome mislim....mislim da sam nepopravljiva...cas mislim sve je psiha,pa onda crne misli sta ako nije i tako u krug.

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4238
17.4.2012 17:05:00   
blur 77

Pa vi me zamalo ne rasplakaste, moje dobre, drage zenice. Koliko patnje smo samo prosle, mi znamo.Kad covjek "umre" ima drugaciji pogled na "zivot", bas tako, Jaco! Ja sam umirala svaki dan godinu dana, molila Boga da nestanem, samo da se ne mucim vise, nijesam ni mogla zamisliti da tolika patnja moze postojati. Mama aBd, potpisujem vecinu stvari o kojima pises. Persefona, neodlucnost se javlja kao posledica anksioznosti, imala sam i te faze, mozda i sad imam, ne znam sta hocu, jedno mislim i sigurna sam u to prvih pola sata, onda potpuno drugacija razmisljanja drugih pola sata. Ja sam vecinu stvari i prestala da analiziram, toliko sam se bila saplela u samoanalizama da sam dosla u situaciju potpune izgubljenosti.Rabi, u tebi cuci jedan dobar psiholog, specijalizovan za ankisonost, razmisli o tome!Magic, tebe cu da prebijem, a i  ovu moju placljivicu Taru, mlade, zaljubljene i razmisljaju o mantanju i derealizaciji (a priznajem jes gadan osjecaj majko moja) Obecala sam ti, megic, ne izadjes li do septembra sama da cu ja doci da te izvlacim iz kuce. Dovela si sebe da ne smijes iz kuce, a znas li zasto, zato sto si dozvolila strahovima da budu jaci od tebe, nikad ti nijesam rekla sta sam ja prezivljavala i kako sam se trudila izlaziti vani. Izadjem, a cijeli svijet mi se vrti, sa fasom vode u ruci, pa se naslonim na zid da ne padnem, ali nastavim hodati, pa opet, pa povracam na sred ulice od muke i straha, pa mi se ljulja, tonem, ljudi mi bjeze iz vidokruga. Prvi dan izdrzim 20 min. sledeci iako znam sta me ceka izadjem, i isto sve. I tako danima i mjesecima. Sjedem u park i drzim glavu u rukama i placem, placem, ali nastavljam. U trznom centru isto, prvi put sam pobjegla, sledeci dan opet posla i molila muza da mi bilo sta prica, da mi masira ruku, ako padnem da se ne prepada, samo da me polije vodom. I opet mu placem da ne mogu da izdrzim, da se mnogo mucim. A uz sve to sam bila trudna, sa veeeelikim stomakomA sad najvise volim po trznim centrima, obozavam guzvu, evo upravo sad odoh, jer je uzasno vrijeme, beba mi je velika skitara, ne voli kucu, to je na mamuSve vas ljubim i volim mnogo mnogo, kao da vas znam cijeli svoj zivot

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu mama_aBd)
Neposredna veza do poruke: 4239
17.4.2012 17:06:14   
blur 77

Nigdje novog reda, a cini mi se da sam ih stavljala, ili mi se samo ciniuser posted image user posted image user posted image

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 4240
17.4.2012 17:29:19   
mili021
Blur77 svaka cast,tvoj post moze da sluzi kao lekcija za prevazilazenja strahova,bravo uzivaj sa svojim bebironom.Volim kad procitam da se neko izvukao iz ovog ludog stanja,to ti daje motivaciju da se boris,izdris.

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 4241
17.4.2012 19:47:55   
Aminna
ah da glavobolja ni ona cak nije normalna. neka cudna glavobolja mene utrnu i usta cak. a vid mutan. lijepo se pitam dal ce4 ikad da progledam uopste kako treba????

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 4242
17.4.2012 20:44:25   
taraG
Blur tek sada procitah post! Ma prava sam pekmeza, ali sta cu, moram dumati dalje! Sve za ljubav heehe! ABd da ovo sve prodje, i da uzivam jos vise u svemu tome! Ljubim vas dvije slatkice puno!

(odgovor članu Aminna)
Neposredna veza do poruke: 4243
17.4.2012 22:40:53   
mili021
i ja imam te nenormalne glavobolje kao slon da mi sedi na temenu,pa onda kao obruc,pa me nesto steze u predelu lica,vise nisam pametna ni ja sta je sve to.

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 4244
18.4.2012 14:29:13   
nadez
evo i mene moje zenice,pozdrav do svi novi clanovi ja guram nekako moju trudnocu u glavi imaj ja oni moi misli sta bi ako bi,ne emogu ja bez toga na zalost,moj najgori fizicki simptom to probadanje stce ga imam kad tad ali kontroliram se nadam se na dobro i jedno veliko bravo za Blur77 nadam se da cu i ja ko nje veliki pozdrav do svi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 4245
18.4.2012 19:02:01   
mili021
pored glavobolje,da li je neko od vas drage moje imao osecaj trnjenja u predelu lica,oko obraza

(odgovor članu nadez)
Neposredna veza do poruke: 4246
18.4.2012 19:47:27   
mo girl
ja sam imala cak sam i magnetnu snimala radi toga i na kraju sam dobila objasnjenje da je to od napetosti misici se trzaju.meni to zna i dan danas se pojaviti

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4247
18.4.2012 20:13:30   
mili021
i jam radila skener glave i dopler krvnih sudova,al mi niko nista nije rekao,a bas neprijatan osecaj, upravo mi je doktorka rekla da je to nadrazaj snzitivnog nerva i da pijem vitamin B,jos cu sto cuda preziveti u ovoj anksioznosti,hvala na odgovoru

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4248
18.4.2012 20:32:30   
mo girl
pila sam i ja vitamin b i od njega se deblja pa pripazi.a ja sam masirala kantarionovim uljem i nekad bi malo ono zagrijavala krpom znas ono ugrijes krpu i stavis kao oblog ja to i danas radim kad me tako muci to.ma svast se od ovoga moze javiti meni je ispalo da me sve muci zbog anksiznosti jer svi nalazi ok a meni vazda neki djavo

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4249
18.4.2012 20:55:45   
mili021
ovo je kao kod mene sto nalaza a meni uvek nesto hvali,znam za vit b da goji necu ga puno piti a probacu i ovaj tvoj lek,kad tebi pomaze verovatno ce i meniuser posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *