anđelo
|
IZVORNA PORUKA: dush IZVORNA PORUKA: anđelo evo ,konačno zaspao,okupala ga i sad ga još malo ljuljkam...od 4 ,pa sve do sad budan..mislim da je to puno za bebu od 1 mjesec ,s tim da je budan bio i jutros od 8 do 12 Andjelo, moja je danas bila budna od 13:00 do 20:00 Nije mi jasno kako? Mozda je do punog mjeseca, koji je sutra. hehehehe,ja mislim isto da je do punog mjeseca..čitala sam baš nešto sinoć o tome na netu kad je beban zaspao... Skarlet hvala puno na linku...i na odgovorima......slinice mu čistim onim aspiratorom svako 4 ili 5 dana ...nije to ništa strašno.samo jučer je bio tako nervozan da sam mu opet nosić čistila ,samo da provjerim slučajno da nije nervoza zbog toga....ja mislim da on meni odbija siku,jer je jeo na flašicu sve do juče,a uvela sam mu špricu...i sinoć smo tako jeli,pisala sam ti na pp...doji 5 minuta i onda ko fol zaspi,a ja mu ad na špricu i pored dojke.i onda on tako doji neko vrjeme i onda pusti siku,izgura je jezikom a nastavi dojiti špricu....ludnica živa...ali eto tek smo počeli pa ćemo vidjeti.... dakle ja mislim da je razlog zašto on odbija siku,upravo taj što je jeo iz flašice,a voli i dudu...Npr....nervozan hoće da nešto doji,a nije gladan i unatoč tome ,ja mu ponudim dojku da dudla ,ali iz dojke izlazi pomalo mlijeka i onda on to ne želi,vrišti,izbacuje dojku, i izbacuje mlijeko,koje mu je u ustima završilo,i onda mm mu da cucu,i on sav sretan,cucla cucu,a iz nje ne izlazi mlijeko....Ja sam se prevarila jer je beba moja sve ovo vrjeme ,dakle čitav mjesec sasvim uspješno jela iz flašice i dojila..ja mislila da sam od onih sretnica čije bebe uspješno kombinuju to dvoje,i bila sam ta sretnica čitav mjesec,ali evo gospodinu mladom lakša flašica,sad jede iz šprice,pa ćemo tako nastaviti dok dojku opet ne zavoli.... sinoć dakle nije htio dojiti ,i ja sad izdojim 18o ml mlijeka,nakupilo se preko noći.....da mi hoće tako biti i preko dana ,ja bi se izmuzala,pa mu tako davala stalno,nije mi teško,samo za njega sve najbolje..... al 180 ml...čovječe,pa nikad toliko nisam izdojila,,,ponovo mi se vraća nada u dojenje....