Selma Kikoebu
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: treće mislila sam na sjedeći, ležeći... jesi li probala ležeći tako ćeš moći odmoriti,ti na bok ona na bok prematebi,donju rukudsaviješ pod jastuk, samo nemoj spavati da se ne prevrneš čitaj ili gledaj tv, ja kad sjedeći dojim stavljam bebu na jastuk,pogledaj položaje koji će ti olakšti meni e lezeci polozaj zakon, ne bole me ledja, odmaram, gledam tv, kucam na laptopu dok dojim tako ah to...pa sjedim, nekako se zavalim u forelju, noge namjestim tako da je beba malo na moje noge naslonjena, i tako dojim, pokusat cu i lezeci polozaj, ali jos ne smijem, ucimo se tek dojiti. Naime, danas cijeli dan sam prodeverala bez flasice, dojim dojim, po sat vremena, ona malo vuce, malo se igra, malo zaspi, i tako, ja je stimulisem na sve moguce nacine. kad zaspi ja je spustim, nakon 10 min se probudi, ja nosam, pjevusim, ma kakvi, ona place, ja ponovo na siku. i tako cijeli dan. i sad sam dala nadohranu, 60 ml, zao mi je, cijeli dan doji, a gladna, place, nikako da je umirim. i sad se malo smirila, prestala plakati, mm je drzi, valjda ce malo zaspati.
|