Selma Kikoebu
|
Pozdrav drage moje mame Evo mene i ovdje da se prijavim, jer i mene muce problemi oko dojenja. Moja beba je rodjena krupna, 4,5 kg, masallah, sretna sam s tim, ali me muci da li ima dovoljno hrane od mene. Bila sam u bolnici 6 dana, jer sam rodila na CR, tamo im pravilo da beba jede svaka 4 sata, ona jadna jedva zaspe nakon sto je nosam 2 sata, i onda oni dodju i probude je, ona nervozna, nece da vuce, nije mlijeko jos bilo nadoslo. Onda koristila pumpu, pa joj to davali nakon dojenja, jer bila gladna. Eh sad, moja beba je 10 dana danas. U zadnjih 2 dana uvijek place, ja dojim, bas imam strpljenja, ona doji 10 min jednu siku, i onda zaspe, ja je pokusavam na sve nacine odrzati budnom, ali jok, ona zaspe, pa nakon 10 min se opet probudi, ja opet dojim, pa me brine to da li je to ok, da li lijeko moze da nadodje za tako kratko vrijeme. U zadnja 2 dana sam nekoliko puta dala nadohranu, prvo dojila po 20 min svaku siku, i ona odbaci, nema vise, i onda place, place, ja pokusam da je nosam, pjevusim, ma sve, al jok, gladna, i meni zao, dam nadohranu nekih 50 ml, i ona zaspe onda i spava po 3 sata u komadu. Evo danas nisam nikako dala nadohranu, pokusavam da dojim, pa makar i svako sat vremena. Rana me jos uvijek boli, krsta mi otpadaju, nekad vise nemam snage, pocnem se tresti, mm mora na posao, pa sam jos vise onda zabrinuta kad se ne mogu posvetiti bebi maximalno. Pomozite mi savjetima, evo citam ovu temu vec dva dana, kad god imam malo vremena.
|