|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
17.4.2012 23:21:10   
klemzi
Ja bih tvoj meni podjelila ovako na vise obroka I mrsala bih a ako bih isti meni zbila u 2 obroka dnevno onda ne bi mrsala
Canim, znaš li koliko pravilna raspodjela obroka utiče na mršavljenje. Ja se sad nasikirah zbog ovog citiranog, jer ja ne raspoređujem baš pravilno user posted image user posted image Ja nešto kontam da je samo bitno smanjiti unos kalorija, bez obzira je li ovo u 2 obroka ili ovako kako si ti rasporedila, npr. Znam da je bitno poticati metabolizam da stalno "radi", ali...user posted image user posted image Doduše, ti si napisala da ti ne bi mršala, ja ne znam za sebe, tek sam počela, ali baš me zanimaju kakvi podaci o ovoj "raspodjeli"
Rellove sladak Ameen u onoj teretani ili gdje već, dok vježba user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1051
17.4.2012 23:24:53   
reallove
Hvala mila....Ma kod amidje vjezba,sad mi je sav u tom fazonu,danas vani,leze na pod i vjezbauser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1052
17.4.2012 23:27:56   
leona81
minus 6 kg od pocetka Dukana...jos 4 za pocetak:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1053
17.4.2012 23:31:09   
Honey3

IZVORNA PORUKA: leona81

za koliko vremena ?

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1054
17.4.2012 23:44:27   
leona81

IZVORNA PORUKA: zaha

za koliko vremena ?

2 mj, kod mene inace sve sporo ide, imala sam problem s hormonima...jos 4 i bit cu zadovoljna do 3 fazeuser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1055
17.4.2012 23:55:34   
canim

klemzi
Redovni Mali obroci itekako imaju uticaj na mrsanje. Cjlj mrsanja je da smanjimo zalihe a najzdraviji nacin da ih se rijesimo je da uvijerimo svoj organizam da ce dobivati redovno obroke I da nema potrebe da stvara zalihe za kojima poseze u momentima gladi.

Da bi organizam provario hranu potrebno mu je oko 3h I nakon toga on ocekuje slijedeci obrok a ako ga ne dobije organizam usporava svoje funkcije I poseze za zalihama tako da naredni put kad jedes organizam ostavlja hranu u zalihe jer nije siguran kad ce opet dobiti obrok I na taj nacin se debljamo.

Da bi to promijenila najbolji nacin je da jedes male obroke u odredjenom razmaku tako ces ubrzati metabolizam I zdravije ces mrsati, najbolje napravi sebi neki plan otprilike kad trebas jesti I gledaj da jedes raznovrsnu hranu. Umanji slatkise, ja uglavnom gledam da pojedem neki kolac ili slicno 1-2 put sedmicno a isto uh umanji koliko mozes, proteini ubrzavaju metabolizam, gledaj da ubacis jogurt u ishranu I tako, ako se sta jos sjetim napisem.

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1056
18.4.2012 7:56:08   
canim
Jutros -400 gr user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1057
18.4.2012 8:13:57   
ziki
Nisam mogla da udjem na RR pa se juce nisam javila 70 kg tj - 2 kg od pocetka jos 8 pa cu na nesto licetuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1058
18.4.2012 11:58:28   
Honey3

IZVORNA PORUKA: zaha

za koliko vremena ?

2 mj, kod mene inace sve sporo ide, imala sam problem s hormonima...jos 4 i bit cu zadovoljna do 3 fazeuser posted image

pa ovo nije bas sporo,mislim da je taman,tako je i zdravijeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1059
18.4.2012 12:10:03   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: canim

Ženo ti ćeš se osušiti user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1060
18.4.2012 12:12:37   
klemzi
Hvala Canim user posted image user posted image
Tako ću i uraditi. Najgore mi je na poslu, ali već ću nešto smisliti. Ja sam slatkiše potpuno izbacila, pojedem samo ponekad wellnes keks (ako se ovo može nazvati slatkišem) user posted image user posted image user posted image
Zaho Leona i canim user posted image user posted image za grame i kilograme

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1061
18.4.2012 12:14:45   
Honey3
klemzice ljepoticeuser posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1062
18.4.2012 12:17:33   
klemzi

IZVORNA PORUKA: ziki

Nisam mogla da udjem na RR pa se juce nisam javila 70 kg tj - 2 kg od pocetka jos 8 pa cu na nesto licetuser posted image

user posted image user posted image Bravo Ziki!!!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1063
18.4.2012 12:30:41   
ziki
klemziuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1064
18.4.2012 12:34:01   
reallove

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1065
18.4.2012 13:10:44   
canim

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ženo ti ćeš se osušiti user posted image

user posted image jos jedna I po Kila do -10 kg, danas je 64 Dan user posted image I kad dodjem do -10 onda imam jos 5 I eto ga user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1066
18.4.2012 13:15:39   
canim
Klemzi pojedem I ja ponekad wellness keks ili onu malu fitness cokoladnu cokoladicu to mi je ponekad uzina user posted image a u merkatoru Sam nedavno kupila nesto kao onaj wellness keks Ali s cokoladom I narandjom mmmmmmmmmmmh kako je ukusan user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1067
18.4.2012 17:44:34   
Amelaa RR
Bravo za sve cure koje idu u minus a koje brljaju cemo ruzit... Ja sam trenutno na -9kg od kad sam na dukanu tj: od 14.03.2012.user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1068
18.4.2012 21:31:39   
anitaMO
stavite mi na listu 68 kg,još ima dosta za skinuti

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 1069
18.4.2012 22:34:48   
Adana

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Ja sam trenutno na -9kg od kad sam na dukanu tj: od 14.03.2012.user posted image

Bravo Amela! user posted image

Drago mi je da si zadovoljna, ali da to nije malo previse za mjesec dana??!! user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 1070
18.4.2012 23:39:49   
canim
Cestitam i ja na gubitku kg user posted image

Kod mene je danas meni bio presmjesan

Prvo kafa s mlijekom i secerom
D: przeno jaje na puteru, jogurt, med i dvije kriske hljeba
U: plazma keks i tops user posted image
R: 2 (muska bara) user posted image tj neke dvije cokoladice cokoladne s zitaricama
U: cokoladni welness keks sa kafom i secerom
V: pileca supa, 1 kriska hljeba, zelene salata i limunada.

Rucak je bio planiran krompir s piletinom ali nije bilo vremena da ga jedem user posted image , neplanirano sam imala obaveza tako da sam samo usput kupila ono o cemu smo pricali sinoc i pojelauser posted image , za veceru je vec bilo kasno da jedem rucak i tako,.

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1071
19.4.2012 0:10:19   
reallove
Canim,super je ovaj tvoj menu,mogla bih i ja ovakouser posted image

kod mene ovako...

Dorucak-parce crnog hljeba sa sirnim namazom,sok od narandze(fresh)

Rucak-filovane paprike i jogurt

Vecera- pahuljiceuser posted image ,dosadile su miuser posted image

eh danas sam "ukrala" nekoliko komadica pomfrita od Ameen,nisam puno,al me pojede to sto sam uzela malouser posted image

< Poruku je uredio reallove -- 19.4.2012 0:11:30 >

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1072
19.4.2012 7:17:50   
mama2884

R: 2 (muska bara) user posted image tj neke dvije cokoladice cokoladne s zitaricama

Rucak je bio planiran krompir s piletinom ali nije bilo vremena da ga jedem user posted image , neplanirano sam imala obaveza tako da sam samo usput kupila ono o cemu smo pricali sinoc i pojelauser posted image , za veceru je vec bilo kasno da jedem rucak i tako,.

Canim jesi ti uspijela toliko smrsati uz odprilike ovakav meni...ili sam nesto fulala...jeli jos neku djetu praktikujes tipa UN ili sl....
Zeno svaka cast na kg...i kod mene je odprilike meni isti takav....
Pocetak dana kafica, dorucak ili mini sendvic ( sa salatom,sirom,salamom) ili salata samo alo obavezno uz to jogurt ili mlijeko ili caj....
Rucak standard,samo malu porciju + salata
Vecera samo voce...danas sam pravila mix pola banane+ pola jabuke + 5-6 jagoda i to sve sa 2-3 kasike meda...Izmedu obroka nista ne jedem sam pijem vodu...
Nadam se da cu bar pola uspijeti canim kao TI.

SVAKA CAST ZENO !user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1073
19.4.2012 7:36:26   
canim

IZVORNA PORUKA: mama2884

Canim jesi ti uspijela toliko smrsati uz odprilike ovakav meni...ili sam nesto fulala...jeli jos neku djetu praktikujes tipa UN ili sl....
Zeno svaka cast na kg...i kod mene je odprilike meni isti takav....
Pocetak dana kafica, dorucak ili mini sendvic ( sa salatom,sirom,salamom) ili salata samo alo obavezno uz to jogurt ili mlijeko ili caj....
Rucak standard,samo malu porciju + salata
Vecera samo voce...danas sam pravila mix pola banane+ pola jabuke + 5-6 jagoda i to sve sa 2-3 kasike meda...Izmedu obroka nista ne jedem sam pijem vodu...
Nadam se da cu bar pola uspijeti canim kao TI.

SVAKA CAST ZENO !user posted image

Pa u sustini gledam da imam 3 obroka i 2-3 medjuobroka, dakle dorucak 3-4 dana u sedmici je sigurno isti kao i ovaj s tim da vecinom gledam da prvo doruckujem pa onda pijem kafu za uzinu s nekom vockom ili slicno, nakon uzine jedem rucak pola porcije ili malo vise od pola a ostalu polovicu ostavim za veceru, ili recimo ako imam supicu uz rucak samo supu ostavim za veceru a ostalo jedem za rucak, i plus izmedju rucka i vecere imam uzinu, neku vocku ili slicno. Vode min 2l i eto to je sva moja matematika user posted image uglavnom meni dijeluje.

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 1074
19.4.2012 9:40:09   
Amelaa RR
Jutro svim zenama, i zelim im ugodan dan i da ne brljaju puno user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *