|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
17.4.2012 13:21:12   
Amani12
66,8.

Od danas pocinjem ozbiljno,nema vise zezancije

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1001
17.4.2012 13:50:01   
reallove
Ja sam danas usla u hlace koje sam nosila prije neke 3 god. kako sam se bila udebljala,nisam ih mogla zakopcati,eh ona sam iz zakopcala al mi sa strana ono malo "izleti"user posted image danas ih obucem,super,nema viskauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 1002
17.4.2012 13:55:52   
Lady26

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Kad pocinje mjeseceva mijena? U subotu ujutro? Hoce li ko sa mnom? Meni ce taman proci ovi kolokviji, pa cu zapoceti s njom.

Subota, 21.04. u 9,20...do sutra u isto vrijeme nista ne smijes jesti, samo tekucina....
Jako je tesko ali ko moze izdrzati odlicni su rezultati...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1003
17.4.2012 14:03:20   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Lady26

Kad pocinje mjeseceva mijena? U subotu ujutro? Hoce li ko sa mnom? Meni ce taman proci ovi kolokviji, pa cu zapoceti s njom.

Subota, 21.04. u 9,20...do sutra u isto vrijeme nista ne smijes jesti, samo tekucina....

Jel tekućina samo voda ili može neka bistra supa, možda neko kuhano povrće smiksano, ili neki smothy od voća?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1004
17.4.2012 14:05:24   
Selminja
Ja sam loše počela ovu sedmicu user posted image
MM je sutra rodjendan, upravo sam mu napravila tortu, što znači da ću je ugledat svaki put kad otvorim frižider user posted image
Olizala sam žice od miksera i zdjelu s filom user posted image
A onda dodje sveki i donese mi punu zdjelu pite s jabukama, i pojedem 4 komada od jednom user posted image a kako je dobra pita, joj...user posted image
No, nema veze, idemo dalje user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1005
17.4.2012 14:09:04   
SdZ
Smijes skuhati povrce razno i onda procijedis i popijes. Smijes iscijediti narandzu, limun i napraviti s vodom bez secera. Cajeve bez secera, kahvu isto.
Ja cu pokusati.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 1006
17.4.2012 14:09:57   
canim
Ja sam cula za tu mjesecevu dijetu ali nikad nisam znala da funkcionise po tom principu da nesmijes jesti user posted image to isto kao sto je UN cini mi se da oni imaju onaj 1 dan u mjesecu da samo vodu piju.

Ja kad bih isla na taj sistem da ne jedem nekim danima onda bih radje izabrala poslanikov sistem za ciscenje organizma, post ponedeljkom i cetvrtkom, hem sto procistis organizam, hem sto jos sevapa zaradis user posted image , dupla koristi, ali jeli, nismo svi u istim vodama user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1007
17.4.2012 14:13:40   
canim
IZVORNA PORUKA: Selminja

MM je sutra rodjendan, upravo sam mu napravila tortu, što znači da ću je ugledat svaki put kad otvorim frižider user posted image
A onda dodje sveki i donese mi punu zdjelu pite s jabukama, i pojedem 4 komada od jednom user posted image a kako je dobra pita, joj...user posted image

Taman hannica prestala pricati o kolacima i cokoladi na ovoj temi kad ti pomenu tortu i jabukovacu,user posted image uh ja volim jabukovacu jos ako ima cimeta u njoj user posted image user posted image i ja bih 4 komada pojela user posted image

Meni mm neko vece se zali sto u zadnje vrijeme ne pravim kolace, a ne pravim jer ne smijem bona, valja frizider otvarati user posted image on ode na posao po danu i onda ja sama sa kolacima, ko ce im odoliti user posted image

< Poruku je uredio canim -- 17.4.2012 14:16:03 >

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 1008
17.4.2012 14:33:44   
reallove

IZVORNA PORUKA: Selminja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oplakah ovo hahaahahhahahah

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 1009
17.4.2012 14:45:49   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: canim

Ja sam cula za tu mjesecevu dijetu ali nikad nisam znala da funkcionise po tom principu da nesmijes jesti user posted image to isto kao sto je UN cini mi se da oni imaju onaj 1 dan u mjesecu da samo vodu piju.

Ja kad bih isla na taj sistem da ne jedem nekim danima onda bih radje izabrala poslanikov sistem za ciscenje organizma, post ponedeljkom i cetvrtkom, hem sto procistis organizam, hem sto jos sevapa zaradis user posted image , dupla koristi, ali jeli, nismo svi u istim vodama user posted image

U postačkim sam vodama, ali ja Ramazanom kad dobijem samo kilu budem sretna ko malo djete, tako da meni to ne pomaže user posted image
Najlakše ne jedem kad postim, al se tad najlakše i udrmam kad dođe iftar user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1010
17.4.2012 14:57:15   
sweet insanity
Lejla Ka, ova mjeseceva mijena, smijem li ja to na jedan dan radi dojenja, taman da mi je samo kilu dvije jos doleuser posted image

< Poruku je uredio sweet insanity -- 17.4.2012 14:58:57 >

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1011
17.4.2012 15:02:02   
reallove
hocu i ja tu mjesecevu dijetuuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 1012
17.4.2012 15:07:00   
ucitelj
Pozdrav svima! prijavljujem se da mi pomognete u odluci za mrsanje. Iako sam bas pretila smatram da mogu pokusat jos koji put sama zapocet neku od dijeta ili bar nesto slicno. nadam se da cemo se druzituser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1013
17.4.2012 15:14:27   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Lejla Ka, ova mjeseceva mijena, smijem li ja to na jedan dan radi dojenja, taman da mi je samo kilu dvije jos doleuser posted image

Ma ne znam šta bih ti rekla. Ja sam recimo postila dok sam dojila, tad već ne isključivo (ali haman) i nisam imala problema. Ovo bi trebalo biti nešto slično, s tim da se može uzimati tekućina tokom cijelog dana, a radi se samo jedan dan u mjesecu. Ne očekuj da ćeš za jedan dan skinuti 3 kg, to se odnosi na neko izvjesno trajanje dijete.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Neposredna veza do poruke: 1014
17.4.2012 15:35:22   
sweet insanity

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ma ne znam šta bih ti rekla. Ja sam recimo postila dok sam dojila, tad već ne isključivo (ali haman) i nisam imala problema. Ovo bi trebalo biti nešto slično, s tim da se može uzimati tekućina tokom cijelog dana, a radi se samo jedan dan u mjesecu. Ne očekuj da ćeš za jedan dan skinuti 3 kg, to se odnosi na neko izvjesno trajanje dijete.

fOla user posted image Ma eto, ipak sma odlucila da se spustim na pocetni broj 5,pa barem na 59 samo d ami jos jedne farmerke mogu koju su mi jakoooo dobre al ih ne mogu zakopcat, broj 28, sad sam na 29.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1015
17.4.2012 19:43:24   
canim
reallove draga vjeruj mi da si ti vec na ovoj dijeti a da i ne znas da si user posted image

Lejla_ka pa normalno da se covjek za ramazan obraduje kad se ne udebljauser posted image , kad za iftar bude od topa za naumakati s vrucim somunom, do pita, dolmi, hurmasica, kadaifa i cega vec ne, a covjek hoce sve to malo da proba user posted image uhhh kud pomenu ramazan moram smrsati do ramazana bar user posted image nego kad bi se za iftar primjenjivala ova mjeseceva dijeta eh onda bi bilo minusa

ucitelj dobrodosao/la

sweet i. ja kad vidim koji broj farmerki nosite hoce mi nesto biti, ne znam sta ces na ovoj temi uopste, eno i animagical usla u svoje 27 user posted image a ti jos malo u 28 ja nisam nikad nosila 28 cini mi se od 5 razreda osnovne dok se nisam udala br 29 je bio moj broj user posted image ja sam j.lo type user posted image

< Poruku je uredio canim -- 17.4.2012 19:48:42 >

Neposredna veza do poruke: 1016
17.4.2012 19:50:18   
Honey3

IZVORNA PORUKA: canim

reallove draga vjeruj mi da si ti vec na ovoj dijeti a da i ne znas da si user posted image

Lejla_ka pa normalno da se covjek za ramazan obraduje kad se ne udebljauser posted image , kad za iftar bude od topa za naumakati s vrucim somunom, do pita, dolmi, hurmasica, kadaifa i cega vec ne, a covjek hoce sve to malo da proba user posted image uhhh kud pomenu ramazan moram smrsati do ramazana bar user posted image nego kad bi se za iftar primjenjivala ova mjeseceva dijeta eh onda bi bilo minusa

A ja opet sad kako su dugi dani bas smrsam,a dok je Ramazan bio u zimu onda sam debljala....bilo bi dobro kad bi se prdirzavali onog jedna trecina zeluca hrana,jedna trecina voda i jedna trecina prazna,ne bi imali problema sa kilazom,a sigurno bi bili i zdraviji,ali kad bi se moglouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1017
17.4.2012 19:51:29   
SdZ
Eeee, Canim, ti bi se izvlacila s postom. Sve ja to cijenim, primjenjujem, naravno, ali ovo je mjeseceva dijeta koja ti dopusta da uzimas vodu i ono sto sam nabrojala, ali ne i da iftaris u odredjeno vrijeme. Tako da.... user posted image user posted image

Ja malo kad da u mjesecu ramazanu smrsam, udebljam bar 1-2kg ili ostanem na istom, nazalost. user posted image

<3 28.6. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1018
17.4.2012 19:56:24   
SdZ
ja sam j.lo type

I ja, i ja.... user posted image user posted image

Ili Beyonce...user posted image

<3 28.6. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1019
17.4.2012 20:21:12   
canim

Eeee, Canim, ti bi se izvlacila s postom. Sve ja to cijenim, primjenjujem, naravno, ali ovo je mjeseceva dijeta koja ti dopusta da uzimas vodu i ono sto sam nabrojala, ali ne i da iftaris u odredjeno vrijeme. Tako da.... user posted image user posted image

Ja malo kad da u mjesecu ramazanu smrsam, udebljam bar 1-2kg ili ostanem na istom, nazalost. user posted image

Ma ja bi to sve prilagodila sebi user posted image samo sto se ja u tu avanturu sad nebih upustila, dojim pa mi je moj rezim bolji.

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1020
17.4.2012 20:26:54   
SdZ
Ooo, pa mamice, cuvaj mlijeko svojoj bebi. Bit ce vremena za mjeseceve dijete i post.user posted image user posted image

<3 28.6. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1021
17.4.2012 20:43:58   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Lady26

Jel tekućina samo voda ili može neka bistra supa, možda neko kuhano povrće smiksano, ili neki smothy od voća?

Samo prirodni sokovi bez secera, voda, cajevi, kafa...mada, tekucina koju uneses taj dan treba biti vecinom samo voda ili caj...
A ja koliko znam, ne smijes ovo sto je S napisala, skuhati povrce pa popiti tu vodu...

< Poruku je uredio Lady26 -- 17.4.2012 20:44:35 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1022
17.4.2012 20:48:08   
canim

Ooo, pa mamice, cuvaj mlijeko svojoj bebi. Bit ce vremena za mjeseceve dijete i post.user posted image user posted image
ma ja ti se to samo nako malo mjesam u razgovor o mjesecevoj dijeti user posted image a ja ti imam svoj rezim ishrane, dok god fercera ja ga ne mjenjam.

Samo jos da prijavim slatki Dan, danas Sam neplanirano pojela kolac user posted image

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1023
17.4.2012 20:53:01   
SdZ
Lady, ja tako procitala na nekoj internetskoj stranici. user posted image Iako ja i ne planiram to uzimati. Bit cu na vodi, caju i mozda nekoj ocijedjenoj narandzi.

< Poruku je uredio SelmydZanky -- 17.4.2012 20:54:05 >

<3 28.6. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1024
17.4.2012 20:57:59   
Lady26

Lady, ja tako procitala na nekoj internetskoj stranici. user posted image Iako ja i ne planiram to uzimati. Bit cu na vodi, caju i mozda nekoj ocijedjenoj narandzi.

Moze biti, ne tvrdim nista user posted image ....
Mozda jedino kad bi se skuhalo bez ikakvih dodataka, tipa ulja, zacina i sl...user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *