|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
17.4.2012 20:58:50   
Lady26
Evo nasla sam
"Pripremite si tekućinu koja će vam pomoći- umjesto obične vode pijte vodu u kojoj ste prethodno skuhali povrće koje je u vodu ispustilo vitamine. Kuhajte blitvu, kuhajte peršin, mrkvu, kupus, kelj, karfiol,... Pripremite si juhu od sezonskog povrća bez dodavanja ikakve masti. Povrće koje ste kuhali izvadite i pripremite za obrok nakon posta."

U pravu si....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1026
17.4.2012 21:05:17   
canim
Meni se cini lady ekspert za sve dijete, treba tema zasebna na ovom pdf "smrsati je lako pitaj lady26 kako " user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1027
17.4.2012 21:06:35   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

reallove draga vjeruj mi da si ti vec na ovoj dijeti a da i ne znas da si user posted image

Lejla_ka pa normalno da se covjek za ramazan obraduje kad se ne udebljauser posted image , kad za iftar bude od topa za naumakati s vrucim somunom, do pita, dolmi, hurmasica, kadaifa i cega vec ne, a covjek hoce sve to malo da proba user posted image uhhh kud pomenu ramazan moram smrsati do ramazana bar user posted image nego kad bi se za iftar primjenjivala ova mjeseceva dijeta eh onda bi bilo minusa

ucitelj dobrodosao/la

sweet i. ja kad vidim koji broj farmerki nosite hoce mi nesto biti, ne znam sta ces na ovoj temi uopste, eno i animagical usla u svoje 27 user posted image a ti jos malo u 28 ja nisam nikad nosila 28 cini mi se od 5 razreda osnovne dok se nisam udala br 29 je bio moj broj user posted image ja sam j.lo type user posted image

user posted image user posted image super onda

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1028
17.4.2012 21:07:14   
Lady26

Meni se cini lady ekspert za sve dijete, treba tema zasebna na ovom pdf "smrsati je lako pitaj lady26 kako " user posted image

A ne mrdam s mjesta user posted image user posted image user posted image
Ma sad mi nije nista hitno ni strasno pa se za*ebavam user posted image , inace bi me bilo na svim temam o mrsanju user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1029
17.4.2012 22:08:53   
klemzi
Cure, ja sam vam danas pojela oko 150 gr integralnih makarona sa tunjevinom rio mare (pola konzerve), 1 jabuku, dvije pogačice od krompira s tunjevinom, dva keksa Wellnes, i 1 krišku hljeba namazanu kajmakom. Ah da, i 1 smoki. Šta mislite je li ovo puno, mislim,ja crkoh od gladi, ali šta mislite može li se vako smršati user posted image user posted image user posted image
I da popila sam 2 l vode i par crnih kafa. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1030
17.4.2012 22:21:37   
reallove
Klemzi,nije puno,samo bih ja smoki izbacilauser posted image

ja sam stalno gladna,sve nesto bezveze jedem,vocku,activiu,pahuljice,muski bar,pozeljela sam se najestiuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1031
17.4.2012 22:22:57   
reallove

IZVORNA PORUKA: reallove

ja sam stalno gladna,sve nesto bezveze jedem,vocku,activiu,pahuljice,muski bar,pozeljela sam se najestiuser posted image

user posted image user posted image fakat mi fali mm

mislila sam na musli baruser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1032
17.4.2012 22:25:12   
klemzi
Ne diraj mi smoki user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma i ja sam gladna, najgore mi je što ne znam šta bih pravila, da mi je kakvih recepata. Ja ne znam bez mesa, jaja i povrća jelo napraviti. user posted image user posted image
Odoh tražiti šta s kupusom, to je sutra glavni obrok. Kilnut ću se, ali ne posustajem, ovaj put sam stvarno odlučna user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1033
17.4.2012 22:25:25   
Trnoruzica

IZVORNA PORUKA: klemzi

Cure, ja sam vam danas pojela oko 150 gr integralnih makarona sa tunjevinom rio mare (pola konzerve), 1 jabuku, dvije pogačice od krompira s tunjevinom, dva keksa Wellnes, i 1 krišku hljeba namazanu kajmakom. Ah da, i 1 smoki. Šta mislite je li ovo puno, mislim,ja crkoh od gladi, ali šta mislite može li se vako smršati user posted image user posted image user posted image
I da popila sam 2 l vode i par crnih kafa. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja bih izbacila suvisne ugljikohidrate user posted image Po meni premalo povrca i voca, a previse UH..

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1034
17.4.2012 22:27:51   
klemzi

user posted image user posted image fakat mi fali mm

mislila sam na musli baruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
ju... tebi se mrači pred očima, a ja mislila od dijete...sad shvatih user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1035
17.4.2012 22:31:27   
klemzi

IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

IZVORNA PORUKA: klemzi

Ja bih izbacila suvisne ugljikohidrate user posted image Po meni premalo povrca i voca, a previse UH..
To sam i ja kontala, krompir i tjestenina mi ne trebaju u jednom danu. Doduše, juče je su bila pileća krilca sa povrćem (samo kuhano) za doručak i za večeru paprike punjene sirom sa vlascem. Neuravnoteženo, sad kad mi ti ukaza i sama to primijetih user posted image

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 1036
17.4.2012 22:40:51   
reallove
Ja se trudim jesti vise povrca i voca,al vala sve je to nesto slabo,danas cijeli dan nisam pojela ni malo hljeba,rucala malo rize sa povrcem(to dodje riza i preko mahune sa paradajz sosom) al zato sam sad gladna uzas..rucala sam u 15 h,poslije toga jedan musLi bar,kruska,banana i activia

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1037
   [Obrisana poruka]
17.4.2012 22:48:18   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 1038
17.4.2012 22:49:13   
canim
Ja bih tvoj meni podjelila ovako na vise obroka I mrsala bih a ako bih isti meni zbila u 2 obroka dnevno onda ne bi mrsala

8h dorucak 1kriska hjeba s kajmakom
11h uzina kafa I keksici wellness
14h rucak integralne makarone s tunjevinom
17h uzina kafa,smoki,jabuka
20h pogacice s krom. I Tunj.
Spavanje iza 23h..jer razmak izmedju vecere I spavanja treba biti min3h.

Slazem se za uh, ja bi ih jela normalno za dorucak, za rucak po potrebi a za veceru izbaciti.

< Poruku je uredio canim -- 17.4.2012 22:50:05 >

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1039
17.4.2012 22:55:16   
canim
Reallove dobar ti taj muski bar user posted image kad smo kod muslija ja prosle sedmice sebi kupila neki cokoladni, jeste dobar bio, moram si opet kupiti.

Da samo prijavim da su mi tetke otisle tako da nema zezanja, mora se mrsati user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1040
17.4.2012 22:57:51   
canim

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja ko u pola ramazana(kad ga već spominjeteuser posted image ) navikla se na glad....jabuke su moj dobar prijatelj ovih dana...kad god sam gladna, jedem jabukeuser posted image

A ja inače se debljam ramazanom, ali sam ovaj prošli skinula 5 kg, valjda dugi dani, vrućina...pa me strah ovog što dolazi, ako opet smršam...biću ko avetuser posted image

Prosli Ramazan si dojila plus vrucina I dugi dani, normalno da si smrsala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1041
17.4.2012 22:59:45   
reallove

Reallove dobar ti taj muski bar user posted image kad smo kod muslija ja prosle sedmice sebi kupila neki cokoladni, jeste dobar bio, moram si opet kupiti.

Da samo prijavim da su mi tetke otisle tako da nema zezanja, mora se mrsati user posted image

eh canim poslije 23 neka ide muski bar,bit ce mi linija za pohvalitiuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1042
17.4.2012 23:01:19   
Honey3
ja vam te "muske" nikako ne praktikujemuser posted image a taj sa cokoladom zvuci primamljivo,samo koliko nosi kalorija ?user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1043
17.4.2012 23:02:51   
reallove
Ja kupim sebi pa gricnem izmedju obroka..Ove sto ja kupujem zovu se Alpen,ima jagoda,jogurt,jabuka i cimet,nuts i cokolada,pravo su dobre

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1044
17.4.2012 23:06:12   
reallove

Ja kupim sebi pa gricnem izmedju obroka..Ovi sto ja kupujem zovu se Alpen,ima jagoda,jogurt,jabuka i cimet,nuts i cokolada,pravo su dobri

ove izbjegavamuser posted image

ponekad samo kupim jedan

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1045
17.4.2012 23:09:23   
reallove
http://www.weetabix.co.uk/brands/bars/alpen-light-bars

evo ih

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1046
17.4.2012 23:13:51   
Honey3
ove super izgledaju,jos light verzijauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1047
17.4.2012 23:14:45   
canim
Ja jedem samo cokoladne, vocne ne volim, zaha ja ne znam koliko je kalorija ako hoces slijedeci put kad kupim procitat cu I javiti.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1048
17.4.2012 23:16:38   
reallove

IZVORNA PORUKA: zaha

ove super izgledaju,jos light verzijauser posted image

znas kako su ukusni,meni je najbolji ovaj summer fruit,malo je kisel,nije puno

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1049
17.4.2012 23:20:58   
Honey3

Ja jedem samo cokoladne, vocne ne volim, zaha ja ne znam koliko je kalorija ako hoces slijedeci put kad kupim procitat cu I javiti.

ma nemoras gledati,nisam ti ja sitnicava na tim kalorijamauser posted image samo ti meni reci koje ti uzimas? Ovih sto reallove uzima vjerovatno nema kod nas.

< Poruku je uredio zaha -- 17.4.2012 23:21:50 >

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *