mama2884
|
IZVORNA PORUKA: canim IZVORNA PORUKA: mama2884 IZVORNA PORUKA: canim Cestitam i ja na gubitku kg Sada sam bas gledala tvoj upd_ate od 16.04....ako tako anstavis, uspijet ces cca 4 kg za mjesec dana.Super,zaista mi se svidja i tvoj jelovnik...i moj je dosta slican tvom, kada bi uspijela 2 kg za mjesec dana,bila bi happy....normalno da poslije ne nastupi jo-jo efekat.Budemo vidjeli,trudim se,sad sam odlucila da mora uspijeti...Meni je jos uvijek problem voda,jer je zaista ne volim..nemam naviku je piti..pa nekako uvijek ispijem casu na eks ... Koliko kg je tebi cilj ? Sorry ako si vec negdje pisala,nisam uspijela pronaci. Kod mene je danas meni bio presmjesan Prvo kafa s mlijekom i secerom D: przeno jaje na puteru, jogurt, med i dvije kriske hljeba U: plazma keks i tops R: 2 (muska bara) tj neke dvije cokoladice cokoladne s zitaricama U: cokoladni welness keks sa kafom i secerom V: pileca supa, 1 kriska hljeba, zelene salata i limunada. Rucak je bio planiran krompir s piletinom ali nije bilo vremena da ga jedem , neplanirano sam imala obaveza tako da sam samo usput kupila ono o cemu smo pricali sinoc i pojela , za veceru je vec bilo kasno da jedem rucak i tako,. Canim jesi ti uspijela toliko smrsati uz odprilike ovakav meni...ili sam nesto fulala...jeli jos neku djetu praktikujes tipa UN ili sl.... Zeno svaka cas_t na kg...i kod mene je odprilike meni isti takav.... Pocetak dana kafica, dorucak ili mini sendvic ( sa salatom,sirom,salamom) ili salata samo alo obavezno uz to jogurt ili mlijeko ili caj.... Rucak standard,samo malu porciju + salata Vecera samo voce...danas sam pravila mix pola banane+ pola jabuke + 5-6 jagoda i to sve sa 2-3 kasike meda...Izmedu obroka nista ne jedem sam pijem vodu... Nadam se da cu bar pola uspijeti canim kao TI. SVAKA CAST ZENO ! Pa u sustini gledam da imam 3 obroka i 2-3 medjuobroka, dakle dorucak 3-4 dana u sedmici je sigurno isti kao i ovaj s tim da vecinom gledam da prvo doruckujem pa onda pijem kafu za uzinu s nekom vockom ili slicno, nakon uzine jedem rucak pola porcije ili malo vise od pola a ostalu polovicu ostavim za veceru, ili recimo ako imam supicu uz rucak samo supu ostavim za veceru a ostalo jedem za rucak, i plus izmedju rucka i vecere imam uzinu, neku vocku ili slicno. Vode min 2l i eto to je sva moja matematika uglavnom meni dijeluje. Upravo sam gledala tvoj upd_ate od 16.04.,ako tako nastavis upsijet ces cca. 4 kg za mejsec dana...Super zeno,ja bi zadovoljna bila i sa 2 kg..samo da ne nastupi jo-jo efekt.Svida mi se i tvoj jelovnik,dosta je slican mome....Ja sam odlucila da ovaj put mora uspijeti,pa budemo vidjeli,trudim se .Za sada mi je naj veci problem voda...Ne volim je piti,nemam naviku,pa svaki put casuna eks ispraznim . Canim kolikoje tebi cilj kg skinuti? Sorry ako si vec negdje pisala,nisam uspijela naci. Ja imam dobrih 9 kg,a nakon toga cemo vidjeti na sta licim,ako budem ocjenila da jos malo treba onda, ce to znaciti ukupono 11 kg,i tada se def zaustavljam.
< Poruku je uredio Visnja RR -- 19.4.2012 12:49:48 >
|