Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 8.4.2012 0:32:29
eko beba
Šta je općenito sa ženama? ideja je bezveze? nidje veze? nema veze? heh ne kontam
Ideja je so sweet ... samo treba aktivirati ovu temu ovih dana ... nije se podigla skoro mjesec ... i sugurna sam da će biti ženica i da će sve super ispasti ... a, na kraju, krajeva ... pa šta i da bude 10-ak žena sa djecom... djeca se fino provedu, a i mi sa njima (ja vec kontam kako cu se sutra prijaviti - problem kostimi ) i usput popiti kafu, slikati se, uljepšati djeci dan i eto
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 8.4.2012 0:36:58
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: vjestica
vesela opet pala s marsa
a šta ovo znači? ja nemam gdje tu zadnju subotu u aprilu pa si tražim društvo (ostale su popunjene) zato mi je teško jer se možda neće održati Eko beba i ja mislim da je ideja dobra
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 8.4.2012 0:40:37
myb@by
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: vjestica
vesela opet pala s marsa
a šta ovo znači? ja nemam gdje tu zadnju subotu u aprilu pa si tražim društvo (ostale su popunjene) zato mi je teško jer se možda neće održati Eko beba i ja mislim da je ideja dobra
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 8.4.2012 13:18:21
gvendolina
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
a nije džaba pa nema navale , budimo iskreni treba napisati da će biti sponzori i svako će dijete dobiti hediju
e da je dzaba i da nam neko kostime kupi salim se,mislim da je ovo sjajna ideja,nadam se da ce se i realizovati nazalost mi ne mozemo doci zbog rockasa
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 8.4.2012 13:50:00
leona81
ja bih vrlo rado dosla, ali jedan ispit mi je 21.04 a drugi 03.05, a mislim da je M jos mala za to jer smo bili na jednom slicnom dogadjaju i prepala se maski...cijelu noc se nije odvajala od mene pa mi je prisjelo