Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 7.4.2012 22:47:33
Hanady RR
vjwštice..čemu tuga...nije valjda kostimić prostigli baš razočaranje
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 7.4.2012 22:49:30
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: vjestica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
vjwštice..čemu tuga...nije valjda kostimić prostigli baš razočaranje
pogrešan smajli stavila evo ispravila sam
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 7.4.2012 23:45:51
veeseelaa
ja zaista ne mogu da vjerujem da se nije masa žena prijavila! ovo bi trebao biti jedan divan događaj i radost za našu djecu, čemu ovo ne prijavljivanje? u čemu je fol? mislim kad je bio DM haman do tuče dođe a iskreno meni je i ova zabava u ravni sa pomenutom... il ipak nije???
mislim ako će nas biti deset_ak smiješno je istu i organizirati Višnja??
< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.4.2012 23:47:06 >
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 7.4.2012 23:50:39
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja zaista ne mogu da vjerujem da se nije masa žena prijavila! ovo bi trebao biti jedan divan događaj i radost za našu djecu, čemu ovo ne prijavljivanje? u čemu je fol? mislim kad je bio DM haman do tuče dođe a iskreno meni je i ova zabava u ravni sa pomenutom... il ipak nije???
mislim ako će nas biti deset_ak smiješno je istu i organizirati Višnja??
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 8.4.2012 0:18:02
eko beba
a šta bi s onim spiskom koji je objavljen na nekoj od prethodnih stranica? 20-ak ženica sa dječicom? Ne vjerujem da ne dolaze zato što nije DŽ. ... možda nisu vidjele da se o tome danas priča? ... ja se sutra skontam pa javim.
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 8.4.2012 0:24:37
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: neki x
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
a nije džaba pa nema navale , budimo iskreni treba napisati da će biti sponzori i svako će dijete dobiti hediju
Jao Vesela,pa ne mogu da vjerujem!!!!
Meni je zao sto ne mogu doci,ne zelim objasnjavati zbog cega...
ne znam šta se ti pronadje u ovom? naravno da ima onih koji su tu zadnju subotu zauzeti al brate ima i onih koji sigurno jer nije DŽ ne dolaze, ma garantiram I to me ispi*duje, a za paketiče počupaše se za kose I još prijavljuju pola ekipe jer su se za Boga prethodno čule na tel, zamisli sad tu zajebanciju
I u startu se znalo da nije džabe, nisam se nadovezala na Višnjin maloprijašnji post, a ti si se već prijavila bila pa se ovo nikako ne odnosi na tebe
Šta je općenito sa ženama? ideja je bezveze? nidje veze? nema veze? heh ne kontam eto
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 8.4.2012 0:29:28
vjestica
zar mora biti problem nem ide im se, ne zanima ih, neće, hoće vikend u krugu najbliži, ili bilo koji drug razlog šta si se toliko upalila što se žene ne prijavljuju