Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
haj...mi bili...vec nam gotovi nalazi...hvala Bogu sve dobro...uglavnom gl.sestra nije tu..sutra ce nas nazvati da dogovorimo cetvrtak ili petak.....radit cemo akoBogda u opstoj....tonus misica mu je prejak objasnili su mi da bi ga trebalo troje cuvati...kako sam panicar...vec zamisljam kako bi urlao...tako da cemo tako....insallah.
Uh ovaj moj se bas derao, nije htio ni da doji. Ja mu davala da se smiri. Kasnije je zaspao kada je poceo da djeluje voltaaren cepic koji stave oni gore prije suneta
Pored tih malo vecih pelena ja sam kupila i 2-3 bodica malo veca,da ga ne stezu,za ranu a i na pelenu sam stavljala bivacin mast i ranu sam ispirala rivanolom,poslije skidanja one prve gaze/zavoja ja sam jos 2-3 dana stavljala sterilnu gazu preko cune,obilno namazem s bivacinom i prekrijem,pa stavim pelenu.
bebix nemaju ti veze nalazi sa izborom anestezije, to dogovaras prije rezultata nalaza...i mi smo mislili lokalnu, ali kako je bio problem da se zalegne na pregledu pedijatra...mislim nije plakao, vec se samo ustajao...i nogatao...preporucili su nam opstu....obicno malo nemirnije bebe cuva troje, a ja znam njega da ce se i na to migoljiti...od moje drugarice maleni je isto nemiran i poslije suneta je sve imao modrice po nonama od cuvanja...sve zavisi od bebe do bebe.
Moj djecak je osunecen pod opstom anestezijom,nije imao ni puna 4mj.plakao je kad se probudio,a ja poletila da ga utjesim medjutim doktor kaze pustite ga neka se dobro razbudi.Naravno brzo je usutio i bio je jos jedan "vrisak" vjerovatno kad je prvi put piskio.Ja mu navece svezala noge za jastuk da se kao ne uvredi on plakao, i onda ga odvezem djete prespavalo citavu noc.Kad smo mu skidali onu prvu gazu(u nasem slucaju bio je kao flaster) on dojio i zaspao,prehodno se "brckao" u banjici punoj kamilice.Mazali smo bivacin mascu i nekih mehlemom sad se ne sjecam kojim to je bilo prije nesto manje od 10g. Jos jednom sretno !
bebix nemaju ti veze nalazi sa izborom anestezije, to dogovaras prije rezultata nalaza...i mi smo mislili lokalnu, ali kako je bio problem da se zalegne na pregledu pedijatra...mislim nije plakao, vec se samo ustajao...i nogatao...preporucili su nam opstu....obicno malo nemirnije bebe cuva troje, a ja znam njega da ce se i na to migoljiti...od moje drugarice maleni je isto nemiran i poslije suneta je sve imao modrice po nonama od cuvanja...sve zavisi od bebe do bebe.
pa onda ce i nama to predloziti 100% jer mu ja jedva promjenim pelenu koliko se prebacuje i naginje da ustane
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.