Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
lila jesi li suguran da je nateklo oko glavića ili je izvitio onaj prsten od ožiljka poslije suneta, to tako i treba biti, vidi ti to sa tm. ja sma stavljala kantarionovo ulje, ali može i jekoderm što da ne, nama je često znalo prokvariti kad sma ja sama tu kožicu navlačila, i nama je sito ostavlj viška kožice zbog ukopanog penisa
moj ti je savjet da stavis acidi borici otopinu, ovo ti govorim iz iskusva sa navlacenjem kozice, pa cak i malim krvarenjem, acidi borici dezinfikuje a i smanjuje otok
Hvala drage moje evo smirilo se ne smijem da diram boli ga sad smo isprali kamilicom namazala jekodermom jer su nam to savjetovali nakon operacije pa kontam da ce i sad pomoci..i kakio je bez problema bojala sam se da opet ne prokrvari pod naporom ali nije hb.bice nam burna noc strepim nad njim sve za njim hodam uhh sto covjek nikad ne zna , Da skorpija taj prsten mu je crven pogresno sam objasnila
i ja mažem po savjetu škorpije jekodermom i kantarionovim uljem,kod nas se svakodnevno kožica "zalijepi" tako da skoro svaki sat vremena vršim monitoring :)
puno je bolje nakon mazanja,lakše se navlači,ali bukvalno cijelo vrijeme držim namazano,jer me strah ponovnog suneta
ma i mi smo mazali svakodnevno ali smo prestali jer sunet je bio prije 1,5 god. pa zbog toga sam se prepala jer do sad svaka kontrola je bila ok poglwedaju testise malo vrate kozicu.evo zaspao je siri nogice boli ga a ja ko bomba samo sto ne puknem ali prezivicemo izdrzao mujo i gore
molim te stavi ujutru acidi borici jer ce mu to olaksati otok i smanjiti eventualnu upalu
prvo sam mu to stavljala kad je imao tri mjeseca i kad mu je navucena kozica da vidi da li je za cirkumcizije, stavljala po preporuci dr Zvizdica uz objasnjenje koje sam vec dala onda kad je imao 7 mjeseci i operaciju penisa u kombinaciji sa cirkumcizijom i sto je bilo dosta gore nego samo sunecenje, oni gore na djecijoj hirurgiji natapali doslovno i obloge od toga stavljali, a ja kuci nastavila time obloge i onda nalijevala kantarionovo mora nesto da smiri upalicu, a sama si rekla da je otok tu
Molim vas za informaciju da li sunete djecu na djecijoj hirurgiji i koja je tamo cijena a ako moze i br.tel ako neko zna,Prijateljica cula da za njih navodno treba veza pa kontala u sanasi.Sta vi mislite? hvala
tamo se sunet ne plaća, ali je potrebna štela, prije su sunetili djecu sa uputnicom od pedijatra ali navodno to više ne rade, ulgavnom počastiš dr. i to je to
Mi danas obavili sunet naseg bebaca, sve je super proslo, malo je jecao kad su ga iznijeli iz sale, ubrzo zaspo, kad smo dosli kuci igro se, bio miran, jos uvijek nije piskio...Trenutno pajki a mi cekamo prvu pisu
Molim vas za informaciju da li sunete djecu na djecijoj hirurgiji i koja je tamo cijena a ako moze i br.tel ako neko zna,Prijateljica cula da za njih navodno treba veza pa kontala u sanasi.Sta vi mislite? hvala
na dječijoj hirurgiji sunete djecu.... za sunet je potrebno da vam pedijatar da uputnicu za isto prema dječijoj hirurgiji... kada odete sa uputnicom doktor koji je na kabinetu pregleda dijete kaže koje nalaze da uradite i zakažete sunet... ako imate mogućnost ili poznajete nekoga hirurga gore idete u njegovu dmjenu... ništa se ne plaća... nalaze vadite opte na način da se vartite pedijatru sa mišljenjem hirurga dobijete uputnice i i to završite besplatno
nalaze mozes, ako pitas za sanasu, kad god hoces,samo da dodjes izmedju 9-11, a za sam sunet se onda dog sa sestrom sa hirurgije, koja vas potrazi u cekaonici... ako ces sunet kod njih prvo ide pregled pedijatra,vaganje, zatim nalazi i onda dogovor za termin... ja ti preporucujem da gajas petak za sunet, da ti muz bude s tobom kuci za vikend... sretno
na dječijoj hirurgiji sunete djecu.... za sunet je potrebno da vam pedijatar da uputnicu za isto prema dječijoj hirurgiji... kada odete sa uputnicom doktor koji je na kabinetu pregleda dijete kaže koje nalaze da uradite i zakažete sunet... ako imate mogućnost ili poznajete nekoga hirurga gore idete u njegovu dmjenu... ništa se ne plaća... nalaze vadite opte na način da se vartite pedijatru sa mišljenjem hirurga dobijete uputnice i i to završite besplatno
kako se ne placa?? koliko ja znam, ne placa se ako ima neki zdravstveni razlog za sunet,a ako su razlozi higijenski ili vjerski, placa se...
Znaci moguce je sutra da mu izvadim nalaze...a recimo u cetvrtak da radimo sunet...ako sam dobro shvatila..ne mora odmah dan nakon nalaza raditi se sunet. Sta uposte gledaju z tim nalazima iz prsta? Ja mislila ujutro da ga vodimo.
radio je dr Kenan ne sjecam se prezimena, jedino na nadjem nalaz...ima i dr Zvizdic ali je bio bolestan, tj u bolnici, a mi ga nismo htjeli cekati da ozdravi jer smo htjeli da rijesimo konacno taj sunet... odlicno je uradio, fino okruglo, nigdje kusura
Koliko vremena nakon suneta je potrebno da cuna izgleda kako treba da izgleda. Ja sam prije dva-tri dana skontala da je kod A cuna skroz ukopana,samo koza vani visi,a kad navucem kozicu na vrhu ima nesto,visi neki komadic koze ili sta vec. Jel to tako treba? Sunetili smo ga prije 15-ak dana.
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.