Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 9:52:12
VTO pacijentica
ma nazovi ti njih i objasni, mozda ti pojacaju utrgestan, pitaj da l treba da znas nesto za slucaj da sutra nastavi tako, posto je nedelja, verujem da ce ti nesto reci.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 17:03:00
Rijada
haj Ivana91 i hvala ti na informaci i drago mi je da nas ima sto vise.A sada bih pitala tebe ili bilo koga po sto sam mislila da radim u ponedjeljak ove nalaze sto moram izvaditi prje postupka hormone TSH i prolaktin i cerviklani i vaginalni bris.ali sada imam problem drugi kao da imam upolu mokracni kanala ili neka infekcija posto me pecka da izvinete dole ima 2 dana.pa neznam sama sta da radim dali prvo to da vidim sta je pa da posle radim ove nalaze.sta da radim sta vi kazete?jako bih mi dobro dosla vas pomoc pa ako moze ko da mi pomogne oko ovoga.hvala
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 18:02:40
ivana91
rijada,ja iste nalaze moram da radim(tsh,prolaktin i vaginalni i cervikalni bris) prije postupka.u ponedeljak radim vaginalni i cervikalni bris a koliko ja znam,ustvari tako su mi rekli da se tsh i prolaktin rade 2 ili 3 dan ciklusa.ali evo pomoći će nam žene koje su to već radile.što se tiče tog peckanja dole idi odmah ginekologu i uradi nalaze,nemoj se zezati s tim.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 18:20:18
VTO pacijentica
ja sam radila i prolaktin, i tsh, i jos neke druge hormone, isto 2. ili 3. dan ciklusa, mislim da je to zbog prolaktina, tsh sam radila posle ponovo, zbog stitne, niko mi nije pominjao da mora neki posebni dan.
to peckanje proveri, rijada, uradi i urino-kulturu, mozes imati neku infekciju, bakteriju, nemam pojma, reci ce ti tvoj dr. sta, ali u vto treba da udjes sto sigurnija u svoje zdravstveno stanje i da znas da si sve uradila sto je do tebe.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 18:53:01
Rijada
IVANA91 hvala ti puno si mi pomogla a i tebi VTO pacijentice idem on da prvo da vidim sta je ovo sto me pecka pa cu onda nalaze a ja pijem mikrogynon do 29.03 pa on da pauza 5 dana i on da ope sve do 23 aprila bas ga puno pijem ukupno 47komada.hvala vam jos jednom na pomoci.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 19:03:52
Rijada
i ja mislim da je to u pitanju moja Dijana85 hvala na savijetu idem odmah to da resim u ponedjeljak i ja mislim da je to neka infekcija ili upola a to me bas sve hoce jos se bas u zadnje vrijeme bas cuvam ali kad ono hoce pa hoce.ali bice to uredu za par dana ako bog da
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 20:50:51
london77
ja sam prosli put procurila oko 7 dana, vise smedje kaplljice a 12 dan krvarenje i beta je pokazala biohemijsku. ako do danas nismo procurile, 10 dan od ET, ima li prostora za optimizam ? btw i ja pijem letrox pola tablete dnevno.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 22:34:13
dijana85
Jeste draga popustilo me,sada trenutno neosjecam nista ali svaki dan me zaboli samo da me podsjeti da se nesto desava,nadam se pozitivno.Joj i ja jedva cekam da mi se javis u ponedeljak bice sve uredu vidjeces bice velika bet
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.3.2012 9:02:44
Rijada
Haj cure moje ope bih vas nesto pitala dali se vama kome desilo da dok uzima mikrogynon javi dole kafeno kad se brise.Meni od sinoc samo da izvinete kad se brisem malo ko kafeno a jos uzimam bas redovno tablete svako jutro u 8 i 30 minuta danas mi je 15 dana kako ih pijem pa nemam pojma od kud sada to da mi se javi dali je to normalno a sigurno da nije normalno
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.3.2012 9:48:09
dijana85
Nista se nebrini i meni se to desilo od mikrogynona,skroz dok sam ga pila imala sam kao blago krvarenje,samo ako ti se pojaca krvarenje ti sebi povecaj dozu ja sam pila po dve tablete na dan
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.3.2012 13:53:37
dijana85
Cure ja sam sad uradila kucni test i pozitivan je ,vec prve suknde se pokazale dve jako vidljive linije neznam da li je to to da li da se radujem ili da sacekam da beta potvrdi u cetvrtak
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.