Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 8:16:48
bosss
o vto ja sam se skinula sa mikroginona i mogu ti recio da mi fali , dodje 10 sati vreme kad trebam piti i tako mi neobicno valjda navikla na njega. mene stitna opet zajebava al se ne brinem nesto kontam da za 15 dana ce se srediti.a znala sam da ce mi tsh skociti pred postupak, al imam taman fino 15 dana da ga utjeram u normalu.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 8:23:28
VTO pacijentica
joj, pa gde bas sad?! nemam pojma kolko treba vremena da se sredi, ja tek prvi put pijem letrox, meni je to sve spansko selo. navijam da se to sredi za ove dve nedelje.. i ja iduce nedelje proveravam tsh..
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 8:35:02
bosss
pa ocekivala sam da ce skociti tj moja dr me je vec i pripremila na to, zato mi je i rekla da vadim 15 dana prije pa da ima vremena da dovede u normalu. tsh mi je 3,7 nije presao granicu ali i nije bas dobar za postupak , al imam taman 15 dana da ga zguram na 1 ili2. tako da se nesto ni nebrinem puno posto sam sigurna u svoju dr i znam da ce ga dotjerati kako i treba.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 9:02:20
dijana85
Ja sam imala povisen TSH i pila sam letrox nista nebrinite jako brzo se spusti,pijem ga jos uvjek pola tablete ujutro pola navece i ako ostanem trudna rekla mu je da cu nastaviti da ga pijem,
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 9:04:17
bosss
e dijana moze jedno pitanje, kad si dobila posle prestanka mikroginona, ja u ponedeljak startujem sa menopurom a gospodje jos ni na vidiku nemam osjecaj da ce doci ni za vikend.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 9:24:27
pigi
dijana 85 ja sam bila 08.03.i idem u ponedeljak vaditi betu malo sam juce prokrvarila ali mislim da se to moze desiti vracena su mi isto 3 embriona valjda je jedan ostao treba se nadati veliki pozdrav
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 9:33:31
dijana85
PIGI da li su ti to oni iz medicosa rekli da dodjes u ponedjeljak vaditi betu, nemoj sada da sikiras to krvarenje moze biti pozitivno.................. drzim ti fige
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 9:36:43
VTO pacijentica
IZVORNA PORUKA: dijana85
cure e sada cu ja jedno pitanje da pitanj, sta mislite jeli rano da se 10-ti dan posle ET uradi kucni test na trudnocu
dijana, nije kad je normalna trudnoca, ali posle VTO se ocekuje lazno pozitivan rezultat, zbog silnih nekih hormona koje primas, a na koje kucni test reaguje. ti probaj, nista te ne kosta, ali mozes se razocarati.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 9:39:19
bosss
dijana lako je reci opusti se , bojim se da me neskinu sa postupka zato sto mi kasni, a onda bi mogla samo sjesti i plakati za onim silnim menopurima koji su otisli u propast. zbog gospodje da sve propadne ipak je moj muz 4 mjeseca pod terapijom a to nije nimalo jeftino da bi sve to zbog moje gospodje propalo. koliko sam skontala da je danas zadnji dan kad treba da dobijem i polako me vec hvata frka.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 9:42:56
VTO pacijentica
boss, mozda zato i ne dobijas, jer si pod pritiskom. ja istone verujem u to "opusti se", ja ne umem da se opustim, al mogla si da ih nazoves i kazes im problem, mozda oni imaju neki nacin za upravljanje tvojim ciklusom. i ja licno mislim da ti je ciklus sad isprogramiran silnom kontracepcijom i da ces dobiti i bez nekih preteranih najavnih simptoma.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 9:48:15
VTO pacijentica
IZVORNA PORUKA: pigi
jeste koncasto neidemi ovako nego samo kad se obrisem samo pa se zato nadam da je ostala jedna bebica
ja se nadam da ih je ostalo vise od jedne a zar ti jos ide? ja sam shvatila da je samo juce bilo. dobro je ako je koncasto, ali ne bi valjalo da traje dugo..
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 9:51:22
dijana85
znam boss kako ti je kada pomislis da ce sve propasti imala sam jednu slicnu situaciju ,prosula mi se cjela inekcija gonala a bila je nedelja nisam mogla nista da uradim (davala sam sama sebi inekcije a svaki ponedeljak sam isla po novu turu inekcija ) pomislila sam gotovo je sve cu upropastiti ali eto hvala Bogu sve se dobro zavrsilo i bez te jedne inekcije.Doce gospodja ja vjerujem i nevjerujem da bi te skinuli sa postupka samo bi produzili par dana sa terapijama,samo se javi njima da cujes njihovo misljenje, ja sam ih u toku prvog postupka zvala za svaku sitnicu :)
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.