Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.3.2012 9:56:41
Rijada
eh super bas stemi pomogle puno vam hvala i tebi VTO pacijentice a tebi bosss.sada mi je lakse znam bar da necu ganjati te inekcije jer ih je bas tesko naci a vala je menapur bas i skup.a i nalaze cu vidjeti odmah od pondeljka da ih izganjam.hvala jos jednom pa se cujemo posle.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.3.2012 12:02:58
Buba87
Negdje sam cula da sve moze da bude ok i kod zene i muskarca ali da njih dvoje kao par nisu kompatibilni,tj.da ne odgovaraju jedno drugom i da zbog toga nikad ne mogu imati zajednicku djecu,a s drugima bi mogli.E sad me zanima da li je neka od vas to cula i ako jeste da li postoji nacin da se nekim pregledom utvrdi da li je par kompatibilan i gdje,eto hvala vam puno unaprijed,znacilo bi mi da se javi neko ko zna,da li to moze da se ispita u BL??
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.3.2012 15:49:48
bosss
dijana sto kaze vto pacijentica valjda su ti simptomi isti, stomak isto boli kad se usadjuje embrion kao kad trebas dobiti. buba imas te genetske testove sto se rade mada ja nemam pojma da li se to moze raditi kod nas ili se mora ici u srbiju ili hrvatcku, raspitaj se kod svog ginekologa oni bi trebali biti upuceniji . mada mozes nazvati i genetsko savjetovaliste pa njih pitati .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.3.2012 18:37:45
Rijada
hej VTO pacijentica jos samo ovo da te pitam izvini sto te opterecujem sa pitanjima jeli svaki porodicni dr.more na pisati tu sifru steriliteta ili ako hoce i jeli to samo neki broj se upise?Izvini jos jednom ali prvi put cujem za tu sifru a ja pripadam prijedoru pa moram to u bolnici raditi mislim svoje nalaze a muz ce raditi kod dr.sanje.hvala
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.3.2012 18:45:24
smarija
Rijada neki porodicni sami napisu a neki ne,ali bez obzira na to ako ti od ginekologa pise da lijecis sterilitet mozes sama da trazis da te vode pod sifrom N97-streilitet i samim tim si oslobodjenja svih participacija ,meni je recimo sama moja porodicna upisala tu sifru cak mi je i za muza napisala,recimo ako hoce da radi spermiogram ili spermokulturu moze isto sa tom sifrom
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.3.2012 20:09:38
smarija
dijana nemoj da se puno opterecujes simptomima,oni su kod svakog razliciti neko ih uopste nema a ono test pozitivan hajde,hajde glavu gore rekla sam ti imas sve dobre znakove grudi,stezanje u stomaku jos nam samo potvrdi testom ili betom i sve ce biti super
eto i ja krecem sa svojim drugim IVF-om kod iste doktorice
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.3.2012 20:14:21
london77
Cao svima, odlucih da vam se pridruzim. ET sam radila 07.03. dijana85 mislim da smo se sretale na aspiraciji i ET. Danas je 9 dan od ET, bole me grudi, stomak povremeno, kao pred mecu, nista strasno. Danas mi je npr. uzasna mucnina, apetit mi je danima nikakav, metalni okus u ustima, jedem sto moram. Da li je to od Utrogestana? Inace prilicno sam opustena, cekam iduci petak da radim betu, pa sta bude. Kako se vi osjecate?
sto se sifre tice, vidim da su cure pomogle. moj savet je jos samo da uvek proverite da l je dr napisala, moja je tolko smetena da svaki drugi put zaboravi.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.3.2012 22:00:50
dijana85
London77 vjerovatno smo se sretale,meni je ET bio isto 7.03 oko 10h:15min pola 11 mozda smo bile u isto vreme.Meni je ovo drugi postupak VTO prvi je zavrsio biohemiskom.Ja se osjecam super,osim bolni grudi ali zadnja dva dana me puno manje bole,boluckanje stomaka i nista vise neosjecam.Vecinu vremena se izlezavam ispred TV i nestrpljivo cekam betu.Ja sam se malo preracunala izgubila sam se u danima ,danas je 10 dan ali ja racunam i dan samog postupka Et :) jedan dan gore dole ja cu u cetvrtak da radim betu ;)
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.3.2012 23:56:46
ivana91
rijada,evo da ti se i ja javim pošto smo skupa u postupku.koliko ja znam ako imaš rješenje od fonda ti više ništa ne plaćaš.javi se svom doktoru sa kopijom rješenja i on ti piše tu šifru steriliteta.meni je tako moja doktorica rekla mada ja nisam skoro ništa ni plaćala ona mi je pisala tu šifru kada je god mogla ali mi je isto tako rekla da kada dobijem rješenje ništa više ne plaćam.
i još nešto,rekla sam to i VTO pacijentici,nazovi medico s i provjeri za taj 17.04. jer meni su rekli da su sve pomjerili za jedan dan zbog uskrsa.inače,ja sam kod njih bila 07.03. i dr. Đukić me bila naručila za 17.04. pa se ispravila i zakazala za 18.04...provjeri za svaki slučaj telefonom.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.3.2012 7:51:26
bosss
IZVORNA PORUKA: Buba87
Hvala Bosss,a gdje se nalazi to genetsko savjetovaliste i koji je br.tel
nalazi se na paprikovcu, cinimi se da je na djelu ginekologije i pedijatrije mislim da je u toj zgradi 051/34-24-27 probaj ih nazvati na ovaj broj telefona. znam da gore rade genetska ispitivanja kod muskog steriliteta , pa bi trebali onda raditi i te ostale genetske analize. al pitaj svoju dr ona bi trebala biti bolje upucena.
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.