|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
14.3.2012 21:56:27   
VTO pacijentica
ja verujem da mora. ja da sam dr, ne bih pristajala na tudj nalaz uzv.. a za kafu se cujemo kad se primakne, bas se radujem!

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 376
14.3.2012 23:14:41   
ivana91
pa i ja mislim da je tako najbolje...vama koji ste u b.luci ili negdje blizu je lako,a mi koji smo daleko malo teže.ali vidjeću,valjda ću naći neko rješenje,iskreno nemam nikoga tamo.

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 377
15.3.2012 7:30:51   
VTO pacijentica
imas mene user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 378
15.3.2012 9:47:59   
ms_do
Ivana91 - najbolje da pitas tj nazoves Medico S. Nije rijetko da se UZ u toku stimulacije rade u mjestu u kome zivis i salju skenirane nalaze u kliniku (npr cure koje rade VTO u inostranstvu tako rade pa onda pred aspiraciju putuju) - ako ti je tako lakse, vjerujem da se moze i sa Medico S dogovoriti.
VTO - ekspresno, ekspresno naprijeduser posted image !!! Nadam se da se sve odvija po planu i programu!
Srecno cure!

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 379
15.3.2012 10:09:46   
VTO pacijentica
ms_do, ma gde expresno, ovo kilavo da kilavije ne moze user posted image tek prekosutra zavrsavam s prvom turom mikroginona.. tek za mesec dana pocinjem s injekcijama..

(odgovor članu ms_do)
Neposredna veza do poruke: 380
15.3.2012 13:01:56   
bosss
ivana oni ti odrade uz kad dodjes onaj dan kad pocinjes sa supresijom, a posle toga mislim da ako je sve u redu ne idu uz po semi, ja sam bila 5.3. na uz pa mi zakazala sledeci za 26.3 tako da to i ne ide po semi, jer bar ja mislim ako je sve ok na tom prvom uz onda ne mora se ni ici svaki ponedeljak kako pise na semi, to je izgleda individualno. znam da je problem sa strane kad dolazis al je sigurnije kkad ti oni prate ipak su oni strucniji.

Neposredna veza do poruke: 381
15.3.2012 17:46:28   
dijana85
drage moje samo da vam se javim,danas mi je 9-ti dan od ET,super se osecam osim sto me uzasno bole grudi i ponekad me zaziga u donjem delu stomaka-ispod pupka user posted image jos malo do bete,nadam se da ce brzo proci dani i da cu vam javiti radosnu vijestuser posted image

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 382
15.3.2012 19:48:43   
VTO pacijentica
dijana, pa to ziganje obecava user posted image bravo velika curo, jos malo pa user posted image user posted image

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 383
15.3.2012 19:57:58   
ivana91
VTO pacijentice,hvala ti od user posted image ...vidjeću kada odem kod njih 18.04. šta će oni da kažu.

Neposredna veza do poruke: 384
15.3.2012 20:08:25   
ivana91
bosss,i ja mislim da je najbolje da oni to prate ali vidjećemo šta će reći kada odem kod njih 18.04. mada na ovoj šemi ultrazvuk se radi 18.04.(supresija) pa onda 30.04.(gonal f ili menopur)kontrola ultrazvukom pa opet 07.05.;09.05. i 11.05.i onda se punkcija planira za 12 ili 13 maj. uglavnom vidjeću sve kada odem kod njih.

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 385
15.3.2012 20:42:47   
smarija
To ce biti 100% pozitivna beta,grudi bole ziganje u stomaku to je to user posted image

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 386
15.3.2012 20:45:58   
VTO pacijentica
ma ivnce, kad se primakne, peske ces juriti u bl user posted image da je nama docekati te datume, sve ostalo ce lako! mozes uvek kod mene prenociti, ako ti je frka za smestaj, ionako cemo zajedno na sve te dogadjaje, a i ta deca ce nam biti prilicno generacija user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 387
15.3.2012 21:43:04   
Rijada
cao cure evo i mene vidim da nas ima vise u isto vrijeme za vantijelesnu oplodnju pa mi je bas drago i ja sam kod dr.Sanje a pocela sam sa mikrogynon 4.3.i pijem ga do 23.4.a imam pregled kod dr.17.4.pa sledeci 30.4.i onda pocinjem sa gonal f ili menapur i onda sve ostalo pa onda vadjenje celija 12.5 ili 13.5. i on da ono naj ljepse uh jedva cekam taj dan lijep pozdrav za sve koje su tu sa nama pa se cujem a i vidimo ako bog da ja zelim svima koje su u postupku da im uspije od srca svima sretno.

Neposredna veza do poruke: 388
15.3.2012 21:54:52   
VTO pacijentica
rijada user posted image ti si treca, ivana i ja imamo iste datume kao ti, sve cemo mi, kolko vidim zajedno na ET user posted image

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 389
15.3.2012 22:30:14   
Rijada
a bas mi je drao da smo za jedno a mozda nas jos bude.pa i vrijeme je da i nas sunce ugrije evo malo vise o meni posto sam prvi put tu sa vama ja sam 7 godina u braku i jos nista pa nada se dace sada nesto biti uh ali i vrijeme je jer do sada imala sam 3 spontama pobacaja i operaciju mioma i 2 ne uspijele inseminacije i u decebru prosle godine radila dijagnosticku laproskopiju i histereoskopiju pa su mi doktori rekli da nemogu ostati prirodno trudna ili inseminacijom jer i ako bih ostalo doslo bih veljda do spontanog pobacaja i tako da sam se i ja odlucila za ovaj postupak a dobila sam brzo i odobrenje iz fonda za ivf pa se nadam da ce ako boga da biti sve u redu.a zelim i vama svima srecu.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 390
15.3.2012 22:52:21   
VTO pacijentica
mora da uspe! a verujem da ce do dana D da se javi jos bar par cura koje ce s nama zajedno.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 391
16.3.2012 8:03:48   
bosss
pa to ce u maju biti prava zurka u mediko s , oho ho maj ce biti pravo u znaku cekanja.
ja cekam da dobijem a gospodja odlucila izgleda da nedolazi , nadam se da cu do ponedeljka dobiti , samo mi fali sad nakon svega da gospodja kasni .
dijana cekamo i navijamo da se uhvati i nepusta narednih 9 mjeseci.

Neposredna veza do poruke: 392
16.3.2012 8:06:22   
VTO pacijentica
meni taj maj izgleda tako daleko, da uopste i ne verujem u njega user posted image

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 393
16.3.2012 8:38:37   
bosss
vto sjecas se kad je bilo kad sam ja pocela sa mikroginonom januar mjesec, ti ganjala papire a pogledaj kako se meni primaklo, ide to brzo dok se dvaput okrenes eto i maja , vidjeces kako ce to proletiti .

Neposredna veza do poruke: 394
16.3.2012 8:53:34   
Rijada
VTO pacijentice samo bi te pitala dali mi sebi uzimamo inekcije ili i to dobijemo od nji.posto je inekcije menapur bas tesko naci pa reko da znam,i jos nesto bi te pitala dr.mi je kad sam bila kod nje zadnji put kad mi je davala upute za fond kako da predam i sta mi treba od papira pa mi je tada napisala prije postupka da moram uraditi nalaze pod 1 spermokultura i spermiogram pod 2 hormone TSH i prolaktin i pod 3 cerviklani i vaginalni bris pa me zanima dali se to kod nji radi i dali se ti nalazi placaju?dali si ti tako sta dobila da radis?a ja vise nisam posle toga bila kod nje samo sam se cula tel.kad sam dobila odobrenje i ona mi je rekla datume kako sta se trosi a semu cu dobiti kad budem isla kod nji 17.4.a nisam je nista pitala za te nalaze kad se vade i dali se kod nji rade.a vala i meni dani ovi sporo prolaze jedan dan cinimi se ko godina uh kad ce maj.

Neposredna veza do poruke: 395
16.3.2012 9:02:21   
bosss
rijada
spermiogram se radi kod njih a mozete i spermokulturu.
hormoni preko uputnice od porodicne vadis na paprikovcu, a briseve preko uputnice radis na higijenskom, mada i ovo mozes sve kod njih uraditi al ovako ne placas nista ako radis preko uputnice.
svu terapiju tj inekcije dobijas od njih onog dana kad dodjes na prvi ultrazvuk i kad budes primala prvi dekapeptil ili sta vec dobijes od supresije.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 396
16.3.2012 9:09:58   
VTO pacijentica
Rijada, moras sto pre da povadis sve nalaze jer svi moraju biti uredni pre ulaska u proces. Nemoj da zakasnis, jer za neke stvari treba vremena da se resi, ako je neki hormon problem, kao kod mene, treba preko tri nedelje da se pokazu prvi rezultati lecenja, tako da sto pre pocnes, to bolje. Mozes sve to raditi privatno, ako ti nije skupo, manje se ceka i manje se gnjavis, ali ne ceka se punno ni u drzavnoj. Hormoni su gotovi uglavnom sutradan, redje isti dan, a brisevi i ostalo se ceka par dana u higijenskom. Jedio spermogram insistiraju da se radi kod njih. Kad radis u drzavnoj sve ti je besplatno jer si u postupku VTO, samo uvek podseti svoju porodicnu da ti napise sifru steriliteta, ako je imas, imas prednost s tom sifrom, kao trudnice i sl. kategorije. a sto se injekcij tice, mislim da to dobijamo, ja bar racunam na to user posted image sad ce boss da nam kaze.. nalaze ako radis kod njih placas. nadam se da sam pomogla. iju, ko bi reko da cu jos ja nekom dati informacije o ovome.. user posted image

boss, sve ukupno jeste brzo, ali ovaj mikroginon kraja nema user posted image ti si imala krace dane, ne vazi se user posted image

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 397
16.3.2012 9:39:42   
bosss
da oni ti dadnu sve inekcije sto trebas da nosis kuci sa sobom, ako ces sama sebi davati, ili ja npr svaki dan prosetam do njih da mi oni dadnu, ali ako ces sama davati onda ti daju svu terapiju sto trebas fino ti zapakuju za ponijeti, cak i uz menopur daju sve u kompletu i spricu i dve igle , i ako nosis kuci sve ti objasne kako se upotrebljava .
rijada pametnije ti je sve osim spermigrama i spermokulture da radis u drzavnoj na uputnicu jer ti je u tom slucaju sve besplatno.

Neposredna veza do poruke: 398
16.3.2012 9:41:00   
bosss
vto jel to prozivka zato sto februar ima 29 dana , a djaba mi to kad sam ko i ti upala u onu semu stp se najduze pije mikroginon.

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 399
16.3.2012 9:52:08   
VTO pacijentica
jok, nego zato sto su zimi dani kraci user posted image
neka smo, neka smo, kazu da je bolje!

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *