|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
10.3.2012 20:33:42   
bosss
e cure zna li i jedna koliko kosta davanje inekcije na hitnoj, i da li se to moze na knjizicu odraditi uz participaciju ili ide puna cjena. sutra trebam primiti a nesmijem sama sebi dati.
cure sretno i brzo da nam posaljete velike svoje beticeuser posted image

(odgovor članu beka80)
Neposredna veza do poruke: 351
10.3.2012 21:21:59   
pigi
boss
pa jel nemozes u medikosu sta su ti oni rekli
pa oni rade i nedeljom
a za hitnu neznam

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 352
10.3.2012 22:39:58   
dijana85
boss ja sam u toku prvog postpka isla u hitnu jer sam se isto bojala sama sebi da dam inekciju i strasno su bili neljubazni i bezobrazni i naravno placas punu cjenu jer dolazis iz privatne klinike tako su bar meni rekli,ovaj put sam sama sebi davala sve inekcije kada se briblizi vreme da moras da je primis zaboravis na strah i vjeruj bilo mi je puno lakse tako,prvu je teze ali druga treca ma bez problemauser posted image

(odgovor članu pigi)
Neposredna veza do poruke: 353
11.3.2012 9:06:00   
bosss
nedeljom nerade a ne daje mi se 8 km u fireni, al nista rjesila problem doce veterinar pa mi dati.

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 354
11.3.2012 9:06:53   
bosss
zaboravih se zahvaliti na odgovorima user posted image

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 355
11.3.2012 16:23:50   
ivana91
imam jedno pitanje...zar od momenta kada dobiješ rješenje od fonda nije sve besplatno?

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 356
11.3.2012 22:34:04   
pigi
ivana 91
jeste doneses rjesenje i doktorica te pregleda i dobijes terapiju

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 357
11.3.2012 22:44:43   
ivana91
pa tako sam i mislila...samo ja mislim što se tiče bilo čega vezanog za vantjelesnu je besplatno od momenta kada imaš rješenje pa tako i primanje inekcija...u bilo koji dom zdravlja ili bolnicu da odeš trebali bi besplatno da daju,bar sam ja tako čula

pigi,vidim da si ti već završila...neka ti je sa srećomuser posted image user posted image

(odgovor članu pigi)
Neposredna veza do poruke: 358
12.3.2012 8:05:52   
bosss
ivana nekom logikom bi trebali al nas zdravstveni sistem bas tako ne fukcionise, oni smatraju da mediko s privatna ustanova , i mislim da se to cak moze izganjati ko ima zivaca se ubjedjivati sa njima.
a sto se tice mediko s kod njih kad im predas rjesesnje sve ti je besplatno i terapija i pregledi i konsultacije, cak i analize koje radis na drzavnim klinikama imas sifru za vto koju ti na uputnici napise tvoja porodicna pa ni tu nista ne placas.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 359
12.3.2012 17:00:28   
ivana91
bosss,znam da je sve to nažalost tako...ovdje kod nas jedino što ispravno rade u vezi te besplatne vantjelesne jeste to da ne plaćaš ništa od momenta kada dobiješ rješenje.a što se ostalog tiče ništa ne rade ispravno,znam po sebi...vjeruj mi da bi se još vrtila u krug da sam njih slušala,još ne bih otišla u medicos niti predala papire u fond.ali sada je sve to gotovo i preporuka i rješenje koje samo treba da dobijem na kućnu adresu ,inače je odobreno.a i u fondu kažu da je sve besplatno,tako da bi i oni morali da se pridržavaju toga nema veze što se to radi u privatnoj klinici...pa medicos ima ugovor sa fondom,samo što je kod nas sve naopako i moraš biti uporan u svemu da bi ostvario svoja prava.

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 360
13.3.2012 18:29:19   
VTO pacijentica
Zenice koje su vec isle na VTO, imam pitanje za vas. U dugom protokolu sam i pise mi da mikroginon pijem do 17.marta. Je l to znaci i 17. marta, ili da 17. ne pijem?

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 361
13.3.2012 20:47:30   
ivana91
VTO pacijentice,ja nisam radila još vto ali sam dobila šemu za vto i ja trebam početi sa mikroginonom kada dobijem(negdje oko 25.marta) i pijem ga do 25.04. i na šemi piše da se poslednja tableta pije 25.04...tako da bi i ti trebala poslednju da popiješ 17.03. ako su ti rekli da do tada piješ.inače,kao što vidiš već sam bila u medicos,dobila preporuku a i rješenje se kuca ove sedmice,odobreno je.zakazano mi je opet 18.04. na ultrazvuk i vjerovatno tada počinjem sa injekcijama.

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 362
13.3.2012 21:08:11   
VTO pacijentica
ivana, super! jesi pitala u fondu mozes li podici resenje kod njih licno, kad ga otkucaju, da ne cekas postara? jesi i ti na dugom protokolu? hoces mikroginon piti jedan, ili dva ciklusa? kad ti je po semi aspiracija? ja sam tako uzbudjena, nadam se da ce mi drugi mesec zbog lepseg vremena brze proleteti!

ps. pardon, tek sad sam shvatila sta pise - 14.04. vec injekcije? kako to, zar to nije rano? ja sam jos sredinom februara pocela s mikroginonom i pijem ga do 17. pa onda opet od 23.3. do 23.4, supresija 17.04. a stimulacija tek 30.4 - punkcija verovatno tek sredinom maja.. ili je to kraci protokol, pa tako treba.. bas sam se sad zbunila. al nema veze, mozda se i priblizi.. kad budes dolazila sledeci put javni mi se da pijemo kafu. i po ovomo sto sam sad procitala i napisala, pa draga, mi mozda zajedno pocinjemo sa supresijom i mozda zajedno budemo na punkciji user posted image

< Poruku je uredio VTO pacijentica -- 13.3.2012 21:15:28 >

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 363
13.3.2012 22:37:02   
ivana91
VTO pacijentice,nisam ništa pitala u fondu jer nisam iz b.luke pa tako da moram čekati poštara.ali mi je doktorica rekla i ako ne dobijem rješenje do 18.04. oni će imati podatak kome je odobreno a kome ne,tako da me uzela odmah u postupak.izvini,a šta je "dugi protokol"?mislim da ću mikroginon piti jedan ciklus,bar sam je tako shvatila a i šema tako pokazuje.
slušaj,ja se slabo razumijem ali na šemi ovako piše:I FAZA-mikroginon početi piti kada dobijem ovaj mjesec a to je između 23.03.-28.03. i početi piti peti dan ciklusa i piti ga do 25.04.,II FAZA -datum aplikacije decapeptyla ili superfacta 18.04.,III FAZA- datum aplikacije gonala f ili menopura 30.04. i po ovoj šemi punkcija je 12.05 ili 13.05. a embrio transfer 2,3 ili 5 dan.

ps.nazovi kliniku pošto vidim da si naručena 17.04. a pomjerili su sve za jedan dan zbog uskrsa.i meni je bila rekla 17.04. pa je rekla da se pomjera i na šemi piše 17.04. pa su prekrižili i stavili 18.04...izgleda da smo skupa tamo,ja sam naručena u 13h.

a što se tiče mikroginona neko ga pije mjesec neko dva,tako da to nema veze

i ja sam uzbuđena i jedva čekam a javljam se obavezno...čujemo se mi još

pozdravuser posted image

Neposredna veza do poruke: 364
14.3.2012 8:04:37   
VTO pacijentica
jao, pa mi cemo zajedno!!! user posted image user posted image user posted image

sve se poklapa! svi datumi! `ja sam narucena za 17.04. u 13:30, ako mi ostane isti termin a pomere me za sutra, znaci odmaah posle tebe! moracemo tim povodom na kafu! user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 365
14.3.2012 8:08:29   
bosss
vto i ivana koliko sam skontala vi ste zajedno tako da isti dan pocinjete sa supresijom, raspitajte se al koliko ja znam svi pocinju istog dana.
ja sam dve sedmice na dekapeptilu pa dve na menopuru , nemate pojma kako dani prolaze.ko da sam juce krenula piti mikroginon.
e moj savjet je kad krenete sa inekcijama kupite sebi hepalpan mast pa mazite ruke posle inekcije mnogo brze prodju modrice i manje boli posle uboda, naravno ako imate osjetljivu kozu kao ja.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 366
14.3.2012 8:12:29   
VTO pacijentica
boss, hocu, naravno, a gde se bode i je l sama dajes sebi ili ides kod njih? jos kolko ti je ostalo?

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 367
14.3.2012 8:17:09   
bosss
idem kod njih nije mi tesko prosetati svaki dan, a sigurnija sam kad mi oni daju, oni daju u nadlakticu.u ponedeljak pocinjem sa menopurom , za 4 dana skidam se sa mikroginonauser posted image a 1.4 bi trebala biti punkcija ako do tada sve bude bilo ok.

Neposredna veza do poruke: 368
14.3.2012 8:31:48   
VTO pacijentica
pa ti si stvarno blizu! user posted image
razmisljala sam i ja da idem kod njih, meni biciklom do tamo treba 5 minuta, nego ne znam sta cu nedeljom, kad ne rade..?

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 369
14.3.2012 8:35:44   
bosss
dok ti pocnes sa primanjem supresije ja cu znati ishod svog postupka , pa ako ne bude bilo uspjesno mogu ti ja doci nedeljom dati, nece mi biti problem.

Neposredna veza do poruke: 370
14.3.2012 9:10:47   
VTO pacijentica
jao, divna si! ostacemo u kontaktu, bice onda tako, najverovatnije! osim ako ne bude moralo do 5 popodne svaki dan, jer mi se menjaju smene detetu u skoli, pa ne bih mogla svaki dan u isto vreme, a posle 5 ako daju tamo, onda mogu.. taman ce mi najdosadniji deo proci u iscekivnju tvojih rezultata!

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 371
14.3.2012 9:31:34   
bosss
oni rade do 6 a mozda i do 7 , a kad krenes sa terapijom svaki dan u isto vreme primas, ako prvu primis u 6 onda svaki dan u 6 primas. cini mi se da smo razmjenile brojeve telefona , bar ja tvoj imam pa tako da se ne brini za nedelje ja cu ti davati imam iskustvo dugogodisnje.

Neposredna veza do poruke: 372
14.3.2012 9:47:23   
VTO pacijentica
poslala sam ti pp user posted image

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 373
14.3.2012 18:24:48   
ivana91
i ja mislim da smo skupa...a što se tiče termina provjeri meni su rekli tako da se pomjera sve za jedan dan zbog uskrsa.

kafu pijemo obavezno!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 374
14.3.2012 18:43:55   
ivana91
mene interesuje ima li neko da nije iz b.luke,da je negdje dalje a daje u ovom postupku?pitam zato da mi objasni gdje radiš kontrolu ultrazvukom dok primaš gonal f ili menopur.vidim na šemi da se to radi par puta ali ne znam da li mora kod njih.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *