|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
2.3.2012 22:59:26   
tea 80
Cao Pigi!Primaklo se i tebi,neka ti je sa srećom.Meni je aspiracija u nedjelju,osjećam se super.

(odgovor članu pigi)
Neposredna veza do poruke: 326
3.3.2012 13:44:10   
dijana85
Tea 80 i meni je aspiracija u nedelju u pola 1 u koliko je tebi ,mozda se sretnemo user posted image

(odgovor članu tea 80)
Neposredna veza do poruke: 327
3.3.2012 22:32:23   
pigi
TEA 80

JA SAM DANAS RADILA EVO LEZIM DOBRO JE BILO VIDJECES .DANAS JE 9 CURA RADILO SRECNO PA SE CUJEMO

(odgovor članu tea 80)
Neposredna veza do poruke: 328
4.3.2012 9:16:31   
faad
Da li ste cule za "Zensku plazu" u Ulcinju i njen uticaj na plodnost zeNA?Evo iskustvo moje drugarice...Bila je 2 godine u braku i cuvala se od trudnoce da bi joj na jednom ljedna doktorica rekla da prestane da se cuva  jer ce po polozaju maternice(visoko podignuta)teze zanijeti,nakon ceka se prestala cuvati,ali(godinu i po)nista.Pocela se raspitivati za doktore kojim bi ona i njen muz mogli otici na detaljne preglede,a u medjuvremenu joj je neko rekao i za tu plazu u Ulcinju,i kako je svakako bilo ljeto,otisli su tamo...2 mjeseca poslije toga je bila u drugom stanju.Uglavnom sretno vam svima,pa mozda i ovo nekome pomogne!

(odgovor članu pigi)
Neposredna veza do poruke: 329
4.3.2012 20:28:54   
dijana85
drage moje punkcija je prosla odlicno,sve sam podnjela puno bolje nego prvi put ,lezim gledam TV user posted image odmaram i nestrpljivo cekam utorak da me zovu iz ordinacije

(odgovor članu faad)
Neposredna veza do poruke: 330
4.3.2012 21:42:26   
beka80
Dali sam ja dobro razumela user posted image , tri punkcije u jednom danu. Ola-lauser posted image . Biće puno embriončića i bebirinčića. Ja vam se drage devojke ne javljam često, ali vas pratim redovno. Dijana, Pigi i Tea molim vas da mi odgovorite dali ste u postupku preko fonda. Ja razmišljam da se pokrenem ovih dana i da vidim šta mi sve treba za drugi postupak preko fonda. Puno sreće i javljajte nam redovno sve detalje

Peta će biti uspešna.

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 331
4.3.2012 22:00:16   
pigi
dijana i ja sam podnijela dobro ali imam bolove jos i ja lezim

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 332
4.3.2012 23:15:35   
Stanimirka
moje postovanje svim ucesnicima na ovom forumu
zivim i radim na zapadu imam vise od 44 godine da li sam stara za potomstvo , na zapadu se samo radi a ne ,,zivi,, nazalost to je i mene zakacilo te sam se udala prije dvije godine
nisam imala vremena o potomstvu razmisljati i eto sad se pojavila zelja , to je na zapadu tabu tema u tim godinama jer ovdje se vise cijene zivotinje nego ljudi .
citajuci vase komentare potpuno sam drugacije shatila temu potomstvo i najvjerovatnije da cu se vise druziti sa vama cak i doktoricu sibincic potraziti.
srdacan pozdrav

(odgovor članu tea 80)
Neposredna veza do poruke: 333
5.3.2012 6:56:29   
bosss
stanimirka dobro dosla, bar ja mislim da zena nikad nije stara,ako nista bar idi na razgovor kod sanje pa vidi.
cure sretno sa embriotransferom i nek vam se zakaci.
ja danas pocinjem sa supresijom .

(odgovor članu Stanimirka)
Neposredna veza do poruke: 334
5.3.2012 13:04:51   
dijana85
beka 80 za drugi postupak preko fonda ti treba sve isto kao prvi put kada si predavala,nalazi vjencani list nalaz dr sanje .... sve to predas u fond ma isto kao i prvi put kada si predavala

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 335
5.3.2012 13:21:55   
ivanai
pozdrav cure,posle trece neuspjesne inseminacije ja se sad pripremam za prvu vantjelesnu kod doktorice sanje pa me zanima sta sve od nalaza treba da se preda u fond. znam da treba neki papir od doktorice tako mi je rekla al neznam sta mi jos treba?

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 336
5.3.2012 13:45:25   
pigi
ivanai

odes kod doktorice i ona ti dadne papir i sve ti napise od nalaza sta trebas uraditi
kad uradis sve fotokopiras i trebas fotokopirati licne karte od sebe i muza i treba vam vjencani list
kad to sve skupis odes u fond i predas
i brzo dobijes odgovor na kucnu adresu

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 337
5.3.2012 13:58:21   
ivanai
pigi hvala puno na odgovoru, sretno tebi i svim curama koje su vec u postupku.

(odgovor članu pigi)
Neposredna veza do poruke: 338
7.3.2012 15:07:30   
beka80
Pozdrav za ženice koje čekaju ETuser posted image .

Peta će biti uspešna.

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 339
7.3.2012 22:04:12   
VTO pacijentica
Zenice, ja samo da mahnem iz Beca! Dosla sam kod drugarice da malo odmorim mozak od svega i putovanje mi je bas selo, moram da vam priznam! Sutra zavrsavam prvu kutiju mikroginona, picu ga jos nekih desetak dana i onda pauza i usput provera mog TSH.

Cure koje ste radile punkciju, kakve su cifre? Jedva cekam da cujem!

Puno pozdrava!

(odgovor članu beka80)
Neposredna veza do poruke: 340
8.3.2012 10:30:27   
dijana85
drage moje srecan vam 8.martuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .juce je bijo embrio transfer,vracena su mi 3 embrijona i sada odmaranje 15 dana do bete.puno srece svimauser posted image

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 341
8.3.2012 22:34:44   
ivana91
Evo da se i ja javim.Juče sam bila kod dr.Đukić u MedicoS,dobila sam preporuku za IVF i sutra šaljem papire u fond.Rekla mi je da ću 100% dobiti rješenje od fonda jer normalnim putem ne mogu ostati trudna što pokazuju moji nalazi.Zakazala mi je ponovo 18.04. ultrazvuk a kada dobijem počinjem sa Mycroginonom.Takodje sam dobila i neku šemu za IVF(upustva za pripremu vantjelesne oplodnje).Što se tiče nalaza trebam još uraditi TSH i PROLAKTIN i ponoviti cervikalni i vaginalni bris a ostale nalaze sam uradila i uredni su.Konačno se nešto počelo dešavati,dosta mi je lutanja od jednog do drugog doktora a nijedan mi nije rekao da sam posle prve laparaskopije ostala skoro bez jajovoda.Ali šta je tu je,idemo sada dalje. Srećno svima koje su u postupku...

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 342
8.3.2012 22:56:24   
ivana91
dijana85,želim ti puno srećeuser posted image

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 343
9.3.2012 21:19:12   
beka80
Juhu dijana, user posted image user posted image biće lepih vesti za dve sedmice. A sad sledi musaka: red uživanja, pa red odmaranja i sve takouser posted image .
Ivana user posted image samo napred.
Pigi, tea gde ste? Šta se dešava.

Peta će biti uspešna.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 344
9.3.2012 22:08:41   
pigi
tu sam vracena su mi 3 embrio transfera i sad odmaranje rezultati za 2 sedmice

(odgovor članu beka80)
Neposredna veza do poruke: 345
10.3.2012 9:24:51   
beka80
user posted image user posted image pigi. U kom stadiumo su bili e kad su ih vratili? Jeli ostalo šta za zamrzavanje? Šaljem user posted image i navijam jako.

Peta će biti uspešna.

(odgovor članu pigi)
Neposredna veza do poruke: 346
10.3.2012 10:20:52   
dijana85
kod mene nije bilo ništa za zamrzavanje, a vraćene su mi treći dan od aspiracije....

(odgovor članu beka80)
Neposredna veza do poruke: 347
10.3.2012 11:35:25   
zeks
hej cure nek vam je sa srecom,ja juce bila kod doktora za stitnu,hoce da sacekam jos sest mjeseci sa VTO,pa iskerno neznam sta da radim,pozdrav

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 348
10.3.2012 17:25:13   
pigi
beka
peti dan su mi vratili 3 embriona a imala sam 8 oplodjenih ,a ja nista neznam o zamrzavanju niko mi nista nije reko
jel ima i kod njih da se mogu cuvati

(odgovor članu beka80)
Neposredna veza do poruke: 349
10.3.2012 17:55:25   
beka80
Pigi user posted image to je odličak rezultat. Što se tiče zamrzavanja, to se radi u koliko e prežive do blastociste odnosno do 5 dana. Negde na forumu sam pročitala da oni rade zamrzavanje. Šta su ti rekli za ostale e? Šta su uradili sa njima?
Dijana user posted image jedva čekam da nas obradujete veeelikim B.user posted image

Peta će biti uspešna.

(odgovor članu pigi)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *