|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
25.2.2012 3:06:52   
zeks
VTO pacijentica kod kog si doktora bila,i meni je ista dijagnoza kao kod tebe,TSH sa 4 na 11 skocio pa mi to malo cudno,a i ja sam na pocetku od letroksa bila katastofa nervozna uzas,sad sam super samo sto nemogu spavati ko vjestica sam lijezem u 4,5 nemam pojma sta cu sad kad pocnem raditi hehhe,ja pocetkom marta idem na kontrolu pa cu da vidim sta se desava

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 301
25.2.2012 13:00:00   
VTO pacijentica
hej, draga, bila sam kod dr. mijatovic, ona je nacelnica, kolko sam shvatila. JAKO JE FINA! Odmah nas je primila, pregledala na Uzv, sve analize rekla da ponovim za svaki slucaj, odmah sutra supruga primila bez cekanja, a znas kakva je guzva kad je to u pitanju.. Zaista, gde god vide postupak VTO ljudi imaju maximalno razumevanja. Zena je jako nezna i puna ohrabrenja za pacijenta.

Danas sam letrox mnogo bolje podnela. Samo mi je jako hladno kad ga popijem. Prva promena mi je stalno piskenje, bas mnogo oslobadjanja tecnosti i nemogucnost da istrpim ni sekund. Ne smeta mi to, samo sam primetila. Nadam se da cu psihicki biti bolje, jer vec dugo vremena imam jako teske promene raspolozenja, duge depresije, uzasan umor, tek sam sada shvatila da mi je to sve izgleda od stitne. Fizicki nek mi ne pomogne nista, ali psihicki kad bi me malo rastoretetilo bilo bi mi mnogo lakse. Inace, od letrox mi se juce bas mnogo plakalo prvih sati, danas manje, izgleda da cu se navici.

Nadam se da nije puno OT, vidim da nas puno ovde kuburi sa tom stitnom..

Kolika je tvoja doza?

Inace, skoro sam na pola pve kutije mikroginona i na fasciklu sa nalazima sam zalepila razglednicu s dve bebe u belom peskiru i napisala VTO misija, sad mi je sve lepse..

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 302
25.2.2012 13:19:38   
bosss
vto i ja sam prvi mjesec terapije pisala svako malo, bar kod meneje stitna stvorila puno vode imala edeme i od terapije sve je to izalo . ja u prvih mjesec skinula 3-4 kg a sve to bila voda koja se nakupila. tako da je dobro sto je izbacujes.
a i to sto kazes gdje god odem i kazem da mi treba za vto odmah preko reda ubacuju i svi ljubazni.

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 303
25.2.2012 13:34:26   
zeks
Prvi pet dana sam pila po jednu tableticu od 50mg a sad pijem po jednu ipo,do kad ti to trebas piti?Meni doktor nista nije rekao ali koliko sam skontala sa ovom dijagnozom citav zivo,ja za sad pijem samo to a muz pije za spermokulturu pa iduci mjesec oboje na kontrolu,pa ce mo vidjeti sta dalje,iskreno se nadam da cu krenuti s terapijom za VTO,jesu ti rekli kad ces raditi?

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 304
26.2.2012 11:45:07   
VTO pacijentica
to sa mrsavljenjem me jako tesi. nisam debela, ali meni niko ne veruje kakav ja natprirodni napor ulazem da se ne ugojim. meni ljudi ne veruju da se za nedelju dana kod roditelja ugojim po tri kila, zato mama malo vise ugadja, pa i mesi i spremi nesto slatko, nista preterano, ali meni ubitacno. znaci i pored redovnih treninga, i bicikla kao, ne osnovnog, nego jedinog sredstav prevoza u nasoj celoj porodici, jer uopste namamo auto, i pored iskljucivo zdrave ishrane, bazirane na vocu, povrcu i ribi, ja jedva uspevam da ostanem u istoj garderobi. tek sad mi se kockice polako sklapaju. nego, je l se ikom od ove terapije kosa popravila? najvise me nervira sto vec dugo vremena opada, a ja, glupaca, sve kontam da je to od sampona, od jeseni, proleca.. a nit je farbam, niti feniram..

meni je rekla da pijem mesec dana po pola i posle mesec dana kontrola. pa, ako TSH padne ispod dva, po semi ET bi trebao biti sredinom maja.. i sa prvim detetom sam zatrudnela u to vreme, jako bih volela da ta neka kllima i doba godine imaju veze..

dokle ste vi dogurale? koja je prva na redu? izvinjavam se ako ste pisale, jedva povezujem, previse je informacija. a jako me zanima..

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 305
26.2.2012 14:49:30   
Nova 86
Bosss izvini meni su izgleda samo pare u glavi.Hvala ti puno na savjetima. user posted image

Postovanje,
mene zanima kada sam ja Vas uputila na donaciju sp.(20.02). jer ja od 9.02. sam na bolovanju.

embriolog

forume citamo i mi:)))

Postovana 20.02. smo obavili prvi informativni razgovor sa Dr.Sanjom.Objasnila nam je sav postupak i proces koji slijedi i na kraju je spomenula(ako ne bude nista kada se uradi punkcija) donatorosku oplodnju malo opsirnije nego sto mi je bilo potrebno da znam,a i nisam ni razmisljala o tome.Sad mi psiha vise razmislja o ovom drugom,nego o boljoj opciji,pa sam zato htjela da cujem iskustva drugih.Najvise od svega toga mi se svidja sto nema zavlacenja i sto sve ide ubrzanim procesom,ako bude sve u redu.Iskreno jos nisam upoznala dokotore koji rade tamo,zato se nadam da niste uvredjeni. :)

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 306
27.2.2012 8:36:37   
bosss
VTO meni nekako izgleda da sam ja sledeca na redu, bar od aktivnih ovdje, od sledeceg ponedeljka pocinjem sa bockanjemuser posted image i nisam bas najsretnija kad pomislim na sve te igle al i to ce se valjda pregurati.samo opusteno tek si pocela piti letroks tek za mjesec dana ces skontati sve probleme koje ti je stitna pravila a toga nisi bila ni svjesna.
nova 86 ma samo opusteno i ne zamaraj se previse razmisljanjima, vidjeces da sve to ce biti dobro .

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 307
27.2.2012 12:01:17   
VTO pacijentica
blago tebi! ja cu se jako radovati kad dodjem do te faze user posted image

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 308
28.2.2012 14:15:43   
dijana85
Cao drage moje ,ja sam trenutno na ne terapiji drugi pokusaj VTO paceijentica sam dr Sanje Sibincic,primam Decapeptyl i Gonal, juce sam imala prvi folikometrijum sutra idem na drugi ,nadam se za par dana aspiracija folikula.Zelim vam svima srecu koji ste trenutno u postupku ili se pripremate,nadam se kao i svi vi da cemo ubrzo i mi vidjetiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 309
29.2.2012 0:50:44   
zeks
Dijana sve najbolje da ovoga puta uspijes,drzim fige

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 310
29.2.2012 21:14:17   
lejla145
Drage moje cure samo da javim ja rodila malog Marka,sve
proslo dobro.
Puno srece svima i da sto pre osjetite ovakvu srecu.user posted image

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 311
29.2.2012 21:24:56   
tea 80
Bravo Jejla 145,čestitam ti od srca!Neka ste živi,zdravi i veseli,nadam se i ja takvoj sreći.user posted image

(odgovor članu lejla145)
Neposredna veza do poruke: 312
29.2.2012 22:15:26   
dijana85
Lejla 145 cestitam od user posted image sve najbolje user posted image user posted image

(odgovor članu tea 80)
Neposredna veza do poruke: 313
1.3.2012 7:55:58   
bosss
lejla cestitam
dijana nek ti je sa srecom punkcija i ET.

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 314
1.3.2012 8:33:43   
VTO pacijentica
Lejla, cestitam! user posted image

Dijana, srecno i sve nam napisi!user posted image

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 315
1.3.2012 9:46:15   
dijana85
Hvala vam ,pisacu vam sve .Danas opet idem na folikometirujm, nadam se u nedelju ponkcija

Neposredna veza do poruke: 316
1.3.2012 9:48:02   
dijana85
Hvala vam ,pisacu vam sve .Danas opet idem na folikometrijum nadam se da ce u nedelju biti punkcija

Neposredna veza do poruke: 317
1.3.2012 10:14:14   
bosss
e ima jedno pitanje mozda je glupo ali....
u ponedeljak imam zakazan ultrazvuk, dr sanja mi je rekla prije mjesec i po dana da dodjem 5.3. e sad me zanima da li trebam zakazati ili samo se pojaviti u vreme kad mi je rekla, mislim posto je proslo mjesec i po od tada.
dijana da u nedelju dobijes mnogo mnogo dobrih i kvalitetnih jajnih celija.

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 318
1.3.2012 10:33:07   
sos15
Pitanje nije glupo! Moj ti je savjet da, za svaki slučaj, nazoveš ordinaciju. Već je prošlo dosta vremena, a bolje da ih nazoveš, nego da ti propadne termin.

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 319
1.3.2012 15:41:03   
zeks
Lejla cestitke od srca,da bude ziv i zdrav i naravno vi sa njim!Boss i ja mislim da bi bilo najbolje da se najavis,nista te nekosta bolje i to nego sto kaze sos15 da ti propadne termin

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 320
1.3.2012 19:01:22   
ivana91
Lejla,čestitam ti od srca user posted image

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 321
2.3.2012 13:35:22   
dijana85
Drage moje Veceras primam stop inekciju u nedelju aspiracija

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 322
2.3.2012 14:17:22   
zeks
Super dijana,samo naprijed

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 323
2.3.2012 20:48:52   
lejla145
Puno hvala svimauser posted image

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 324
2.3.2012 22:12:55   
pigi
tea 80 kad ti je aspiracija meni je u subotu kako se osjecas

(odgovor članu tea 80)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *