Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.3.2012 16:08:29
dijana85
Pigi bas mi je zao vjerovala sam da ce biti sve uredu,da li ti je ovo prvi pokusaj? Ja neznam da li da se radujem sto je test pozitivan bojim se da nije od svih tih hirmona i terapija,bicu sigurna tek kad beta potvrdi
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.3.2012 18:27:35
Rijada
ej dijana85 eh sada puno mi ide kao da sam dobila da izvines pa me zanima kad da popijem ovu drugu jer ja inace pijem ujutro u 8 i 30minuta pa jeli ta pijem obe zajedno ili jednu ujutro a jednu navece?kako si ti pila i jeli ti onda stalo ili koliko je dana islo.de molim te napisim nezam dali da sada pijem ili kada i koliko cu morati onda piti dana po dvije tablete.hvala
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.3.2012 18:37:47
Rijada
ok draga hvala ti puno sada cu je popiti.i sada sam vidijela lijepe vijesti pa cestitam ti od srca i da ti ako bog da bude sve uredu od srca ti zelim bravo
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.3.2012 20:57:49
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: dijana85
Cure ja sam sad uradila kucni test i pozitivan je ,vec prve suknde se pokazale dve jako vidljive linije neznam da li je to to da li da se radujem ili da sacekam da beta potvrdi u cetvrtak
Dijana, ja cu ti cestitati od srca! Svoj test sam uradila 9. dan poslije transfera, bio pozitivan i eno ga sad pajki u krevetu
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.3.2012 22:07:31
dijana85
Hvala ti sada cu lakse zaspati bas me je zanimalo da li je neko imao slicno iskustvo,jos uvjek nemogu da vjerujem i ako sam vidjela sreca ce biti potpuna kada mi beta potvrdi u cetvrtak :)
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.3.2012 10:53:21
dijana85
i ja mislim da jesam ali ipak teta beta kad potvrdi tek tad cu biti 100% sigurna.London radi betu cini mi se u petak i ja bi trebala u petak ali ali ja mislim da jedan dan neznaci puno tako da cu u cetvrtak
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.3.2012 11:58:51
beka80
JA SAM DOBILA DANAS NAZALOST
pigi draga, jako mi je žao. I ako veoma dobro znam kako se osećaš, opet zastanem i ne znam šta da ti napšem. Draga moja , nama nema druge - moramo dalje - do konačnog uspeha.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.3.2012 12:47:50
london77
Drzim se, jos nisam procurila. Imam problem sa alergijom na polen, ubija me zadnja dva dana, kad kihnem imam osjecaj da ce sve izaci iz mene, i tako 50 puta dnevno. Ne pijem nista, mada mi je dr rekla da mogu flonidan. Kontam do bete da izdrzim, pa cu vidjeti sta dalje. Mozda odem i ja u cetvrtak prije posla da radim betu, petak mi bas djeluje predaleko.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.3.2012 14:27:55
london77
Ja cu kod njih betu, valjda je to sve uracunato u rjesenje Fonda. Meni je punkcija bila u nedelju, poslije sam mirovala i sutradan na posao. Poslije ET sam odmarala 7 dana, poslije na posao.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.3.2012 14:31:38
bosss
znaci ti si sutradan posle punkcije isla na posao, e super. kad budes vadila betu kod njih javi jel to ide na fond ili se placa.i nek ti je sretno sa betom
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.