Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.3.2012 14:39:52
VTO pacijentica
e, super bi bilo da i to upada u cenu. mislim, besplatno je i na paprikovcu, al kad se setim one uputnice, pa porodicne od koje samo sto ne ocekujem da mi kaze "skini gace ja da te pregledam", pa one guzve gore.. dodje mi da povracam od muke unapred!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.3.2012 14:54:35
london77
meni je logicno da upada, jer je to zavrsetak VTO price. Javim kako sam prosla. Upravo me je poceo uzasno boljeti stomak, kao pred mecu. Valjda necu sad dobiiti nakon toliko dana!???! GRGGHHH!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.3.2012 22:27:54
sanja s
Izvini Pigi,ja sam nova na forumu,tek sam sada pročitala da si ti juče dobila m ali ipak si danas išla raditi betu i šta ti je rekla doktorica,jesi li razgovarala sa njom?London 77, kako se osjećaš,je li te još boli stomak?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.3.2012 22:38:19
dijana85
London77 nemoj da brines i mene tako zaboli stomak bas kao da cu da dobijem i prodje ,kazu to tako mora :) samo se opusti bice sve ok ,mozda se sreretnemo u cetvrtak u medicosu :)
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.3.2012 22:52:38
VTO pacijentica
cure moje, ja danas pisah more za 1.7. i to 15 dana! ako ne uspe VTO da se bar izrehabilitujem kako treba, a ako uspe, sa takvim zadovoljstvom cu aranzman ustupiti nekom, ili prosto otici bez kupanja, ili kako god vec bude, iskreno, bas ce me biti briga za more!
sanja s, dobrodosla! je l tebi ovo prvi postupak? napisi nam svoja iskustva! i srecno u sredu!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.3.2012 8:06:27
london77
mislila sam da cu jutros osvanuti sa mecom koliko me je juce sarafilo, probadalo, rezalo .... u stomaku. cas je nisko, cas sa strane, cas visoko, da poludis. jutros sam bolje, hvala bogu pa nisam dobila. idem i ja u cetvrtak po betu, oko 8 kad krenem na posao. VTO pacijentice, ja sam isto gledala aranzmane za more prosle nedelje, rekoh ako ne bude nista bar da se oporavim kao covjek, ali ipak cu sacekati cetvrtak, , dobro mi ide za sad, pa da ne izbaksuziram . koliko se ceka na rezultate kad vadis betu? sanja s srecno sutra,
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.3.2012 9:24:36
bosss
cure onda ciu po tom vasem i ja ostati trudna i ja imam vec sve isplanirano za ljeto, cak idem i u pulu na festival . vidis nisam razmisljala o tome sta ako ne budem mogla ici.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.3.2012 11:00:15
pigi
sanja s ma sto se izvinjavas .dobeo sam bila sam prvi dan razocarana ali prodje to drugi put vise srece bila sam kod doktorice nista mi nije rekla desava se sta bi a to ti je dobro sto nemas nikakve bolove to ti je to trudna si
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.3.2012 16:01:19
Rijada
Ej bosss jeli ti se ko javio za te tablete sto ti je ostalo viska ako nije bili mogla meni dati jer ce meni faliti ako mozes i ako nisi vec dala da ih odnese u mediku da ostavis kod oni cura u ovaj koji dan jer ce mi snaha ici tamo dami podigne moju semu posto je nemam a ona bih trebala ici u petak.Pa ako mozes da ih odneses veljda ce ceti uzet one cure.Ako mozes ako ne i pak hvala ti a ja necu jos na pregled kod nji do 17.o4.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.3.2012 20:11:03
Rijada
Pa moze dijana85 hvala ti puno samo ti ostavi i reci da ce mi snaha doci po semu za mene u petak.A ja sam se cula sa dr.i rekla mi je da ona na vrati dace sema biti spremna.A tebi zelim u cetvrtak svu srecu ovog svijeta od srca sretno ti.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.3.2012 22:28:21
ivana91
i meni konačno stiglo rješenje...sada samo čekam da dobijem i počnem sa mikroginonom,mada ga ja pijem samo jedan mjesec.ko bi rekao da ću jedva čekati da dobijem menzes
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.