|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
12.3.2012 19:16:43   
vila_7
uh samo o moru i mislim ovih dana....pa eto aBd kaoi svake godine u Zadar jer mi je tamo djever pa ne placamo smjestaj...i trebali bi odmah pocetkom 7-og mjeseca jer sam tad uzela godisnji...nadam se samo da ce ove godine 7-mi mjesec biti lijep a ne kisovit kao prosle! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2301
12.3.2012 19:24:30   
emy24
ne mi na zalost ove godine ne idemo na more,jer u sedmom mjesecu cemo abd dobiti bebicu,tako da do iduce godine ljetujemo kod kuce...ali samo nek smo ok,bit ce mora boze zdravlja

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2302
12.3.2012 19:34:34   
vila_7
ma hajde emy ako sve bude kako treba,pa mozete i u devetom mjesecu ako bude lijep kao prosle godine na more user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu emy24)
Neposredna veza do poruke: 2303
13.3.2012 15:07:52   
taze_mlada
i nama user posted image dolazi krajem juna tako da od mora nista ove godine, a nista od septembra jer mm ima GO samo u augustu user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2304
13.3.2012 15:23:13   
Lady26
IZVORNA PORUKA: taze_mlada

i nama user posted image dolazi krajem juna tako da od mora nista ove godine, a nista od septembra jer mm ima GO samo u augustu user posted image

Pa nista zdravije za bebicu da odete par dana na more ako ste u mogucnosti....
Da proset_ate ujutro uz more....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu taze_mlada)
Neposredna veza do poruke: 2305
13.3.2012 18:45:25   
Niina

IZVORNA PORUKA: SailorMoon

mi smo vec rezervisali za Tursku, 5*, AI i super. Prosle godine smo isto tako bili u Beleku, maloj tada bilo 7 mjeseci i super je podnjela sve.

u kojem ste hotelu bili? imas li kakav link da pogledam? i koliko vam je trajao put od aerodroma do hotela jer mi smo 2009 bili u Alanyi i to iskustvo ne bih ponovila..grad jeste lijep, sve divn ali put od aerodroma do hotela je bio uzas...dug a u autobusu prevruce..

Mi smo se ove godine odluzcili za tunis..idemo krajem juna..

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 2306
14.3.2012 9:23:38   
Mamarica
I ja ove godine razmisljam o Turskoj, pa bih zamolila da razmijenite iskustva o hotelima, cijene itd. Mi bi isli pocetkom juna. Tunis je vrlo povoljan i ja bih rado ponovo isla, ali nesto me strah sa djetetom zbog situacije...mozda grijesim...

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 2307
14.3.2012 9:41:19   
emi7908
I ja ove godine razmisljam o Turskoj, pa bih zamolila da razmijenite iskustva o hotelima, cijene itd. Mi bi isli pocetkom juna. Tunis je vrlo povoljan i ja bih rado ponovo isla, ali nesto me strah sa djetetom zbog situacije...mozda grijesim...

Što se tiče Tunisa garantujem ti da možeš slobodno i bez ikakvog straha i ono što je bilo brzo se smirilo i zaboravilo.. Ljudi normalno rade i žive... Mama mi je bila tamo poslovno samo par mjeseci poslije revolucije i kaže kao da nikad ništa nije bilo, žena odradila posao a usput se i odmorila... A treće ja sam ti pola tunižanka tako da sve informacije imam user posted image ozbiljno mislim, evo moj prvi komšija ide u maju i to sa dvoje djece ali preko njemačke turističke agencije, pa da je neki problem tamo ne bi oni slali svoje državljane.
Ispade sad da potenciram Tunis user posted image ali ako si već bila ja bih na tvom mjestu posjetila neku drugu državu...

(odgovor članu Mamarica)
Neposredna veza do poruke: 2308
14.3.2012 11:18:33   
Mamarica
Hvala ti na odgovoru, ja bih vrlo rado opet isla jer mi je bilo super, a i to je bilo u vrijeme dok nisam imala dijete, voljela bi da i ona to dozivi. Turska je super, ali bogami poskupa, pa azmislicemo jos. Ovo tvoje je Tuniz ubacilo opet u igru user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 2309
15.3.2012 8:51:11   
azra I ADI
user posted image Mi ćemo opet u Makarsku, nekako smo se vezali za to mjesto, mada i ne zaslužuju da im ostavljamo novac, nakon onih par izjava prošle godine. Ja se trudim ne misliti na te gluposti i hoću uživati, a i puno je borovine-što je odlično za mog malog s bronhitisom.

(odgovor članu Mamarica)
Neposredna veza do poruke: 2310
15.3.2012 9:14:54   
damma
mi cemo najvjerovatnije opet u drvenik, tu nam nekako najbolje s djecom. prosle godine otisli u junu u gradac i morali i u septembru u drvenik. ono u junu nsimo racunali user posted image

2004.
2008.

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 2311
15.3.2012 9:21:31   
Mila_80
Mi smo prošle godine bili u privatnom smještaju jer je E. bila mala, imala 1. godinu i zbog lakšeg hranjenja smo išli privatno tj. mogla sam joj kuhati...međutim ovo ljeto smo kontali u hotel jer ću ja biti u osmom mjesecu trudnoće pa da mi bude lakše ali sad ne znam šta ću i kako za hranu E....šta vaša mala djeca ( 2. godine ) jedu kad ste u hotelu...jel jedu isto što i vi...moja E. je malo poteška na hrani, ona samo voli čorbice, neće ništa što je suho pa me sad to brine...a inače smo kontali u Makarsku hotel Palma krajem šestog mjeseca

ESMA-to mi je ljubav-05.07.2010.

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 2312
15.3.2012 9:22:52   
emi7908
Hvala ti na odgovoru, ja bih vrlo rado opet isla jer mi je bilo super, a i to je bilo u vrijeme dok nisam imala dijete, voljela bi da i ona to dozivi. Turska je super, ali bogami poskupa, pa azmislicemo jos. Ovo tvoje je Tuniz ubacilo opet u igru

user posted image Dobra si.... A što se tiče hotela mnogi imaju dječiju igraonicu sa animatorom i osobama koje se brinu za njih tako da baš ako hoćeš da neko vrijeme provedeš na plaži sa svojim mužekom sama i da malo uživate rasterećeni ovo super dođe... eh sad to moraš dobro da provjeriš sa svojom agencijom ako se odlučiš za Tunis.... ( oni naravno izvode djecu i na dječiji bazen, organizuju im svašta nešto ...) eto tu sam pa ako ti treba još koja info javi se ...user posted image

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 2313
15.3.2012 11:21:49   
HanaBana
I mi ove godine planiramo Tursku ili Tunis. Dajte mi komentar koji hotel je dobar i kad je najbolje vrijeme, kakva je situacija sa vrucinama juni, juli? Kad je bolje ici? Isli bi mm, ja i Hana.

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 2314
15.3.2012 11:25:39   
muzika28

IZVORNA PORUKA: damma

mi cemo najvjerovatnije opet u drvenik, tu nam nekako najbolje s djecom. prosle godine otisli u junu u gradac i morali i u septembru u drvenik. ono u junu nsimo racunali user posted image

da li imas neki link za gradac - taj smjestaj gdje ste vi bili, je li blizu plaze? a ako imas i link za smjestaj u drveniku user posted image hvala

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 2315
15.3.2012 18:46:52   
balasgirl

IZVORNA PORUKA: Mila_80

Mi smo prošle godine bili u privatnom smještaju jer je E. bila mala, imala 1. godinu i zbog lakšeg hranjenja smo išli privatno tj. mogla sam joj kuhati...međutim ovo ljeto smo kontali u hotel jer ću ja biti u osmom mjesecu trudnoće pa da mi bude lakše ali sad ne znam šta ću i kako za hranu E....šta vaša mala djeca ( 2. godine ) jedu kad ste u hotelu...jel jedu isto što i vi...moja E. je malo poteška na hrani, ona samo voli čorbice, neće ništa što je suho pa me sad to brine...a inače smo kontali u Makarsku hotel Palma krajem šestog mjeseca

Moj maleni gdje god odemo jede hranu iz hotela, kao i mi, s tim što pazim ako je nešto začinjeno da mu ne dajem ili ako je neka namirnica (npr. neka egzotična) koja nije karakteristična za naše podneblje i koju do sad nije probao da mu je ne dajem. Obično su to supice, povrće (poznato), voće, jogurtići, nekad mu i ponesem od kuće koju kašicu i sl.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 2316
15.3.2012 19:52:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mamarica

ja bih u Egipat ali imam iste strahove user posted image

jel ide neko ove god za Egipat

< Poruku je uredio triputmama -- 15.3.2012 19:59:21 >

(odgovor članu Mamarica)
  Neposredna veza do poruke: 2317
15.3.2012 20:00:52   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

user posted image Mi ćemo opet u Makarsku, nekako smo se vezali za to mjesto, mada i ne zaslužuju da im ostavljamo novac, nakon onih par izjava prošle godine. Ja se trudim ne misliti na te gluposti i hoću uživati, a i puno je borovine-što je odlično za mog malog s bronhitisom.

Promajna bi ti onda bila idealna

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 2318
15.3.2012 20:57:11   
felix
http://i.ytimg.com/vi/aYiPJjqSyew/1.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=aYiPJjqSyew&feature=player_embedded

EVO GDJE SMO MI BILI prosle godine user posted image vam link pogledajte .....

< Poruku je uredio felix -- 15.3.2012 21:03:46 >

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 2319
16.3.2012 8:24:17   
azra I ADI
user posted image Koliko je bio smještaj? U makarskoj nema sobe ispod 30 e, a nama neka gotiva i nije bitna, nego da što duže ostanemo tamo.

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 2320
16.3.2012 8:29:29   
damma

IZVORNA PORUKA: muzika28

IZVORNA PORUKA: damma

da li imas neki link za gradac - taj smjestaj gdje ste vi bili, je li blizu plaze? a ako imas i link za smjestaj u drveniku user posted image hvala

kod mm imaju vizitke, a imaju i linkovi samo se sad ne mogu sjetit. vidim kad dodjem kuci pa ti javim.

2004.
2008.

(odgovor članu muzika28)
Neposredna veza do poruke: 2321
16.3.2012 8:48:07   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Mila_80

ja sam do sada R. uvijek u hotelu nosila posebno hranu  - teglice hipp voćne i povrtne i one kašice žitarice koje se prave s mlijekom i par lijtara mlijeka u tetrapaku..i to je jeo uglavnom..
međutim, ponekad se znalo desiti da s nama pojede nesto od hotelske hrane, sve je bio švedski stol i bude uvijek tu supica, tjestenine, mesa, peciva..moze se izabrati da dijete fino jede..user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 2322
16.3.2012 8:50:15   
Miimy
Mi ovvo ljeto necemo nigdje beba nam ako Bogda stize pocetkom augusta, prije toga pripreme tako Boze zdravlja bice ljetovaja.... Ja neznam jel neko od Vas bio u Bristu odma poslije gradca ja tu idem godinama u jednu kucu, odma na samoj plazi, jako lijepo mirno pogotovo ko ide sa djecom.....

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 2323
16.3.2012 9:22:34   
felix

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

user posted image Koliko je bio smještaj? U makarskoj nema sobe ispod 30 e, a nama neka gotiva i nije bitna, nego da što duže ostanemo tamo.

80 eur dvije porodice

Neposredna veza do poruke: 2324
16.3.2012 9:34:48   
azra I ADI
user posted image Ima li mi ko preporučiti kakav privatni smještaj u Makarskoj, tražim po internetu, pa ako ste kod nekog domaćina bili zadovoljni javite...Mi prošle godine bili kod tipa koji nikako ne čisti sobe, prljavštine na sve strane, fuj...pa mi se preko agencije više ne ide.

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Partner i finansije
lejla_r

Znate li kolika je plata vaseg muza/partnera, zna li on kolika su tacno vasa primanja?

a. ne znamo iznos plate jedno drugog (39%)

b. znamo iznos plate jedno drugog (54%)

c. znam kolika je njegova plata, on ne zna kolika je moja (4%)

d. ne znam kolika je njegova plata, on zna kolika je moja (3%)

Broj svih glasova: 184

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *