|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
7.3.2012 10:48:11   
škorpija
Dobro je glava, šav se ne vidi puno,  ali još bi bila bolje kad bi je mali kiselio u slanoj vodiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2276
7.3.2012 10:56:28   
ziki

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: Djana

Ove godine se nasa bebica aBd treba roditi bas sredinom jula +/- tu i tamo. Inace pretezno idemo na more oko 1og avgusta, pa smo kontali ove godine sredinom septembra otici, kada bebi bude 2 mjeseca. Medjutim, mislim da cemo odustati od toga - obzirom da tako mala beba ne smije predugo biti u AS a ne vidim bas neki izazov u putovanju do mora od nekih 15 sati. Tako daaaaaa cemo mi preskociti najvjerovatnije odlazak na more ove godine...

a zasto?
beba ne moze duze od 2h uzastopno da bude u AS, ali sa pauzama u voznji da je pronosaš, nahranis i presvučeš svaka dva sata, ja ne vidim problem?

pa kod nas je bilo 2 sata voznje 1/2sata pauze, elem putovanje produzis za 25% tim tempom do Sarajeva preko Tuzle treba mjesto 3.5 sati cca5. A koliko jos do mora, mislim da se bas i ne isplai plus tu je i L koja ko zna kako ce reagovat na bebu. Nama je prosle godine put za Sandzak sa bebom i Nemirkom bio mnooogo duzi ne zbog bebe nego bas zbog Nemirka i njegovih izliva ljubomore, da hoce kuci da hoce nazad u Sarajevo kod bike i tetki....uh kad se samo sjetim

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2277
7.3.2012 22:23:00   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Nanika i Višnja,jel' vi već godinama tu ljetujete i kolika je cijena smještaja?Mislim,pored Promajne,zainteresovana sam i za Brele i Čaklje,ali po onome što sam do sada gledala cijene su im baš previsoke.Imatel' nešto za preporučit?

ja evo 16. godinu ljetujem u Brelima kod istih ljudi to je sami kraj Brela zove se Jakirusa
spavanje sa doruckom i vecerom je 45 eura po osobi...kod njih nema mogucnosti samo nocenja ali iamju kuce pored...
mnogi se kod njih hrane a negdje drugo spavaju... jer je u sklopu te kuce restoran

ispravka..ove godine su malo poskupili 48 EUR po osobi/polupansion user posted image

za vas user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2278
7.3.2012 23:27:13   
Medić*
Ove godine najverovatnije Albanija i mjesto Utjeha, raspitivali se malo, kazu super je pravo, jos se raspitujemo sta i kako.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2279
8.3.2012 11:54:26   
balasgirl
Utjeha, to je u CG, ja sam bila, pre pre pre prelijepo.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2280
8.3.2012 12:00:55   
anidla
Nama su slijedece opcije:

Otok Vis (ako se uklopimo u apartman, bilo bi nam besplatno), ako ne onda:

Albanija ili Grcka.

Steta mi propustiti besplatan smjestaj, ali ako ne bude onda idemo negdje od ove dvije drzave, nismo nikad bili pa da promjenimo.

Mene strah Albanije, a mm navija da idemo.

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 2281
8.3.2012 12:05:25   
balasgirl
Mi ćemo ove godine u Tursku i to u Kemer najvjerovatnije. Ako mališe prestane s dojenjem idemo bez njega, a ako ne onda ide i paketić s nama.

Anidla, ako se odlučiš za Grčku, mogu ti proslijediti info, mi smo bili prošle godine u Tessalonikiju i Halkidikiji, pa ako te bude zanimalo šta i kao javni mi na pp. Za Albaniju sam i ja čula da je HIT.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 2282
8.3.2012 12:15:59   
Medić*
IZVORNA PORUKA: balasgirl

Utjeha, to je u CG, ja sam bila, pre pre pre prelijepo.

Ja koliko znam da je na samoj gracici Cg i Albanskog primorja a da pripada Albaniji, nismo nikada bili a ove godine aBg planiramo obici, mada je i Turska u opticaju.

Anidla zasto te strah Albanije user posted image Mi smo prosle godine malo obisli Skadar u prolazu samo. Kazu da je Albanija sada hit pravi.

< Poruku je uredio medic slatki -- 8.3.2012 12:18:22 >

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 2283
8.3.2012 12:17:16   
bananica
meni je rano o moru misliti, ja pocnem sa planiranjem nekad u majuuser posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2284
8.3.2012 14:54:38   
leona81
mi cemo mozda otici par dana na more ali sve vise razmisljamo o tome da idemo u Englesku, kod prijatelja koji zive jaaako blizu mora a usput da budemo i par dana u Londonu...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2285
8.3.2012 15:10:56   
felix

IZVORNA PORUKA: bananica

meni je rano o moru misliti, ja pocnem sa planiranjem nekad u majuuser posted image

pa sad ce ti i maj za koji mjesec user posted image
necu ni da razmišljam o tome user posted image još je ranooooo hehhehe mi tek tamo u julu mislimo dje cemo .....
dotad cu da maštam user posted image imam još fore uh zato ljeto volim i tih 8 . dana u sjeloj godini ljeta user posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2286
8.3.2012 16:27:11   
Visnja RR
sve je teze naci dobro mjestao nakon marta... npr u nasoj vili (sad je u randgu hotela) je vec sve bukirano... tako da je bolje da razmisljate prije

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 2287
8.3.2012 16:30:22   
vjestica
Utjeha je između Bara i Ulcinja,a mislim da pripada opštini Bar, znači nije blizu albanske granice
inače što se tiče mora, tu kod mene nema dileme, dok ne budemo opet finansijski spremni za all incluzive varijantu u Turskoj, Egiptu ili sličnom mjestu, dobra je i Crna gora user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2288
8.3.2012 16:35:15   
Medić*
Ja eto od kako za sebe znam smo na c.g primorju user posted image , tek ove godine cu za Utjehu i pohvale. Nisam znala da je na C.primorju. Uglavnom kazu da je pre, prelijepo .

< Poruku je uredio medic slatki -- 8.3.2012 16:36:12 >

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 2289
12.3.2012 0:11:33   
blur 77
Medic slatki, super izbor, ako zelite miran odmor i cisto more. Utjeha je odmah iza Bara prema Ulcinju. Ne zaboravite obici Adu!

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2290
12.3.2012 0:15:26   
Medić*

IZVORNA PORUKA: blur 77

Medic slatki, super izbor, ako zelite miran odmor i cisto more. Utjeha je odmah iza Bara prema Ulcinju. Ne zaboravite obici Adu!

Jos nismo odlucili, muz sominje Tursku nesto, ne bi se bunila user posted image

je li mislis na Adu Bojanu user posted image

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 2291
12.3.2012 15:34:57   
Mala Selma
Mi rezervisali moreuser posted image user posted image  Žuljana-Pelješac, dva apartmana, tri porodice (6 odraslih i 4 djece), 90 eurauser posted image .Bože zdravlja, idemo krajem juna, svaki mjesec cemo uplacivati pa ovu cijenu necemo ni osjetitiuser posted image  (ala se tjesim jauser posted image ).
Znam da je Tiki isla prosle godine tj.procitala sam sta je pisala, pa se nadam da ce nam biti lijepo ako Bog da

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2292
12.3.2012 17:20:53   
SailorMoon
mi smo vec rezervisali za Tursku, 5*, AI i super. Prosle godine smo isto tako bili u Beleku, maloj tada bilo 7 mjeseci i super je podnjela sve.

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2293
12.3.2012 17:32:07   
LELA 77
Idemo kao i prošle godine u Grčku, na Sitoniju.Prošle godine smo bili u Toroniju, divno mesto, veliki apartman 10 metara od plaže, dvorište puno zelenila.Kada ćemo tačno ići i u koje mesto ćemo ići na Sitoniji još nismo odlučili.

Govori tiho i nosi psa sa sobom.

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 2294
12.3.2012 18:05:01   
Skvo RR
Ja se jos vagam izmedju brela i tucepa....u brelama smo godinama, prosle godine zavrsili u tucepima i full zadovoljni smjestajem...mozda ipak tamo odemo.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu LELA 77)
Neposredna veza do poruke: 2295
12.3.2012 18:13:18   
felix

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ja se jos vagam izmedju brela i tucepa....u brelama smo godinama, prosle godine zavrsili u tucepima i full zadovoljni smjestajem...mozda ipak tamo odemo.

nama su tučepi broj 1 . stvarno svudje podji al opet u tučepe dodjiuser posted image bili prosle godine predobar smjestaj tik uz plazu stan prva liga sve novo vidi se renovirano ma extra abd boze zdravlja opet tucepi,tucepi lijepi tucepiuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 2296
12.3.2012 18:51:13   
Selminja
I kako se kreci cijene apartmana u Tucepima? 2 + beba? Imate li koga preporuciti?
Ma u Tucepima gdje god se stacioniras blizu si plaze user posted image

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 2297
12.3.2012 18:53:30   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Selminja

I kako se kreci cijene apartmana u Tucepima? 2 + beba? Imate li koga preporuciti?

To kad si ispod magistrale user posted image
Mi cemo pokusati izganjati slobodan ponedjeljak pred 1.maj, pa aBd do Jadrana, samo da pomirišemo havu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2298
12.3.2012 18:57:50   
felix

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Selminja

To kad si ispod magistrale user posted image
Mi cemo pokusati izganjati slobodan ponedjeljak pred 1.maj, pa aBd do Jadrana, samo da pomirišemo havu.

uh blago ti se hehehhe de malo pomiruši have i za nas malouser posted image ..

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2299
12.3.2012 19:02:56   
Selminja
felix gdje bivas daj kakvih brojeva povoljnih user posted image

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Previjanje bebe
Miimy

Interesuje me dali ste Vi svojim bebama radili siroko povijanje preko Pampers pelena ...

Da (53%)

Ne (47%)

Broj svih glasova: 90

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *