Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.3.2012 10:56:28
ziki
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: Djana
Ove godine se nasa bebica aBd treba roditi bas sredinom jula +/- tu i tamo. Inace pretezno idemo na more oko 1og avgusta, pa smo kontali ove godine sredinom septembra otici, kada bebi bude 2 mjeseca. Medjutim, mislim da cemo odustati od toga - obzirom da tako mala beba ne smije predugo biti u AS a ne vidim bas neki izazov u putovanju do mora od nekih 15 sati. Tako daaaaaa cemo mi preskociti najvjerovatnije odlazak na more ove godine...
a zasto? beba ne moze duze od 2h uzastopno da bude u AS, ali sa pauzama u voznji da je pronosaš, nahranis i presvučeš svaka dva sata, ja ne vidim problem?
pa kod nas je bilo 2 sata voznje 1/2sata pauze, elem putovanje produzis za 25% tim tempom do Sarajeva preko Tuzle treba mjesto 3.5 sati cca5. A koliko jos do mora, mislim da se bas i ne isplai plus tu je i L koja ko zna kako ce reagovat na bebu. Nama je prosle godine put za Sandzak sa bebom i Nemirkom bio mnooogo duzi ne zbog bebe nego bas zbog Nemirka i njegovih izliva ljubomore, da hoce kuci da hoce nazad u Sarajevo kod bike i tetki....uh kad se samo sjetim
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.3.2012 22:23:00
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Tajno moja
Nanika i Višnja,jel' vi već godinama tu ljetujete i kolika je cijena smještaja?Mislim,pored Promajne,zainteresovana sam i za Brele i Čaklje,ali po onome što sam do sada gledala cijene su im baš previsoke.Imatel' nešto za preporučit?
ja evo 16. godinu ljetujem u Brelima kod istih ljudi to je sami kraj Brela zove se Jakirusa spavanje sa doruckom i vecerom je 45 eura po osobi...kod njih nema mogucnosti samo nocenja ali iamju kuce pored... mnogi se kod njih hrane a negdje drugo spavaju... jer je u sklopu te kuce restoran
ispravka..ove godine su malo poskupili 48 EUR po osobi/polupansion
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.3.2012 12:05:25
balasgirl
Mi ćemo ove godine u Tursku i to u Kemer najvjerovatnije. Ako mališe prestane s dojenjem idemo bez njega, a ako ne onda ide i paketić s nama.
Anidla, ako se odlučiš za Grčku, mogu ti proslijediti info, mi smo bili prošle godine u Tessalonikiju i Halkidikiji, pa ako te bude zanimalo šta i kao javni mi na pp. Za Albaniju sam i ja čula da je HIT.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.3.2012 12:15:59
Medić*
IZVORNA PORUKA: balasgirl
Utjeha, to je u CG, ja sam bila, pre pre pre prelijepo.
Ja koliko znam da je na samoj gracici Cg i Albanskog primorja a da pripada Albaniji, nismo nikada bili a ove godine aBg planiramo obici, mada je i Turska u opticaju.
Anidla zasto te strah Albanije Mi smo prosle godine malo obisli Skadar u prolazu samo. Kazu da je Albanija sada hit pravi.
< Poruku je uredio medic slatki -- 8.3.2012 12:18:22 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.3.2012 14:54:38
leona81
mi cemo mozda otici par dana na more ali sve vise razmisljamo o tome da idemo u Englesku, kod prijatelja koji zive jaaako blizu mora a usput da budemo i par dana u Londonu...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.3.2012 15:10:56
felix
IZVORNA PORUKA: bananica
meni je rano o moru misliti, ja pocnem sa planiranjem nekad u maju
pa sad ce ti i maj za koji mjesec necu ni da razmišljam o tome još je ranooooo hehhehe mi tek tamo u julu mislimo dje cemo ..... dotad cu da maštam imam još fore uh zato ljeto volim i tih 8 . dana u sjeloj godini ljeta
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.3.2012 16:30:22
vjestica
Utjeha je između Bara i Ulcinja,a mislim da pripada opštini Bar, znači nije blizu albanske granice inače što se tiče mora, tu kod mene nema dileme, dok ne budemo opet finansijski spremni za all incluzive varijantu u Turskoj, Egiptu ili sličnom mjestu, dobra je i Crna gora
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.3.2012 16:35:15
Medić*
Ja eto od kako za sebe znam smo na c.g primorju , tek ove godine cu za Utjehu i pohvale. Nisam znala da je na C.primorju. Uglavnom kazu da je pre, prelijepo .
< Poruku je uredio medic slatki -- 8.3.2012 16:36:12 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.3.2012 0:11:33
blur 77
Medic slatki, super izbor, ako zelite miran odmor i cisto more. Utjeha je odmah iza Bara prema Ulcinju. Ne zaboravite obici Adu!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.3.2012 15:34:57
Mala Selma
Mi rezervisali more Žuljana-Pelješac, dva apartmana, tri porodice (6 odraslih i 4 djece), 90 eura .Bože zdravlja, idemo krajem juna, svaki mjesec cemo uplacivati pa ovu cijenu necemo ni osjetiti (ala se tjesim ja ). Znam da je Tiki isla prosle godine tj.procitala sam sta je pisala, pa se nadam da ce nam biti lijepo ako Bog da
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.3.2012 17:32:07
LELA 77
Idemo kao i prošle godine u Grčku, na Sitoniju.Prošle godine smo bili u Toroniju, divno mesto, veliki apartman 10 metara od plaže, dvorište puno zelenila.Kada ćemo tačno ići i u koje mesto ćemo ići na Sitoniji još nismo odlučili.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.3.2012 18:05:01
Skvo RR
Ja se jos vagam izmedju brela i tucepa....u brelama smo godinama, prosle godine zavrsili u tucepima i full zadovoljni smjestajem...mozda ipak tamo odemo.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.3.2012 18:13:18
felix
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Ja se jos vagam izmedju brela i tucepa....u brelama smo godinama, prosle godine zavrsili u tucepima i full zadovoljni smjestajem...mozda ipak tamo odemo.
nama su tučepi broj 1 . stvarno svudje podji al opet u tučepe dodji bili prosle godine predobar smjestaj tik uz plazu stan prva liga sve novo vidi se renovirano ma extra abd boze zdravlja opet tucepi,tucepi lijepi tucepi