|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
22.9.2011 17:50:30   
Anoniman
dal se moze u ovo vreme u hrvatskoj-puli kupati user posted image nesto sam guglala ali  da priupitam

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 2251
22.9.2011 23:09:58   
M kao Mama
Danas su se u Promajni kupali, za Pulu ne znam

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2252
25.9.2011 23:54:33   
bananica
IZVORNA PORUKA: triputmama

dal se moze u ovo vreme u hrvatskoj-puli kupati user posted image nesto sam guglala ali  da priupitam

pa i ne bih rekla, ipak je to sjevernije

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2253
20.11.2011 21:07:44   
Reno5
Teško da se sada može kupati. Kada krene zima krene i bura većim djelom Jadrana pa se more vrlo brzo ohladi. Ali Hrvatska je posebno lijepa u novembru. Prošle godine je cijela familija bila na Pelješcu i baš smo se odmorili, vino, hrana itd. Smještaj smo pronašli na Link izbrisan -besplatno reklamiranje nije dozvoljeno. Obratiti se Visnja RR za informacije i cijene oglasavanja na RingeRaja.Ba portalu . Mogu Vam reći da su cijene dosta jeftinije nego u sezoni a i kako je ovo stranica preko koje direktno možete kontaktirati vlasnika i tu se dobije koji euro.

< Poruku je uredio Ilhana RR -- 20.11.2011 22:06:39 >

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2254
19.1.2012 11:24:16   
Mimozica
Eh da imam love išli bi mi svugdje, Grčka, Španjolska, itd. Pošto nemamo , ljetujemo po hrvatskoj, samo makarsku zaobilazimo u širokom luku, more prljavo, plaže takodjer, a i ljudi su smeće, što domaći što turisti tamošnji.
Omiš npr nije jako daleko od Makarske al je razlika ogromna

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2255
6.3.2012 9:19:24   
Tajno moja
Molim drage forumašice da mi pomognu oko pronalaženja smještaja u mjestu Promajna i da podijele iskustva  u vezi sa samim mjestom.
Bitno mi je da ima hladovine,da je u blizini ambulanta,da nema puno gužve i da je smještaj blizu mora.
Sve preporuke su dobrodošle.Unparijed vam se zahvaljujem :)

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

(odgovor članu Mimozica)
Neposredna veza do poruke: 2256
6.3.2012 11:04:04   
ajnur
Mi cemo u Trpanj da brojimo trajekte user posted image
Toplo preporucujem ovo mjesto tj ovaj smjestaj plaza je skoro citav dan u hladu smjestaj je na min bukvalno od plaze

< Poruku je uredio Visnja RR -- 6.3.2012 11:27:50 >

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 2257
6.3.2012 11:24:35   
nanika
Mi standardno u Čakljeuser posted image i to krajem juna, septembar vise ne dolazi u obziruser posted image , moramo u skoluuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 2258
6.3.2012 11:27:06   
Visnja RR
Mi standardno u Brela user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2259
6.3.2012 11:30:36   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Mi standardno u Brela user posted image

mi vas mislili muntati da malo promjenite..za istu lovu ali DU i hoteluser posted image user posted image
ali teška je to mislija je l de user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2260
6.3.2012 11:35:36   
Visnja RR
ako je DU - dubrovnik ne vjerujem ... user posted image volimo ga samo u maju i septembruuser posted image a u julu je vjerujem krkljanac (po onom sto sam cula)

03.04.`08

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2261
6.3.2012 11:38:20   
Tajno moja
Nanika i Višnja,jel' vi već godinama tu ljetujete i kolika je cijena smještaja?Mislim,pored Promajne,zainteresovana sam i za Brele i Čaklje,ali po onome što sam do sada gledala cijene su im baš previsoke.Imatel' nešto za preporučit?

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

Neposredna veza do poruke: 2262
6.3.2012 11:38:48   
pocahontas

ako je DU - dubrovnik ne vjerujem ... user posted image volimo ga samo u maju i septembruuser posted image a u julu je vjerujem krkljanac (po onom sto sam cula)

imas pp i mi bi isli pocetak sedmog mjeseca jer tada je cijena pristojna...
i ovdje nije krkljanac sigurno..hotel ima bazen vanjski s morskom vodom sto je super i lezaljke besplatne ..plaza tik do hotela..i par privatnih mali uvalica da se kupas..a muzeve mozemo ranom zorom poslati da ta fantasticana mala mjesta za suncanje zauzmu hihihihi i onda smo tu sami cijeli dan

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 2263
6.3.2012 11:45:44   
lilix
Tučepi...ummm jedva čekam, i to u septembru...i to još samo ove godine koristimo septembar, a onda ide školauser posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

Neposredna veza do poruke: 2264
6.3.2012 12:10:43   
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: pocahontas

imas pp i mi bi isli pocetak sedmog mjeseca jer tada je cijena pristojna...
i ovdje nije krkljanac sigurno..hotel ima bazen vanjski s morskom vodom sto je super i lezaljke besplatne ..plaza tik do hotela..i par privatnih mali uvalica da se kupas..a muzeve mozemo ranom zorom poslati da ta fantasticana mala mjesta za suncanje zauzmu hihihihi i onda smo tu sami cijeli dan

Hocu i ja taj PP. user posted image user posted image  Koliko para kosta ovo zadovoljstvo? Joj, Visnja, kako je ona ovo opisala, ja bih sada spakovala stvari.

Ja sam prosle godine bila u Tucepima u privatnom smjestaju i bilo nam je odlicno. Puno hlada na plazi, setnica uglavnom u hladu. Mi smo isli na plazu u 7 ujutro i vracali se u 7 poslije podne. user posted image  Iskoristili svaku minutu.
Ove sam godine razmisljala o Turskoj, ali sumnjam da mogu tamo pronaci ovakvu hladovinu, a Lana mi je jos mala i ne moze puno na sunce. Tako da ce vjerovatno opet biti Tucepi. Mada ovaj tvoj DU zvuci super, jos ako je cijena tog hotela prihvatljiva, pa ne moram kuhati... user posted image

Neposredna veza do poruke: 2265
6.3.2012 12:23:11   
ziki
Ako Bog da za 1.5 u Orebic. Beba ne podnosi vrucinu a i u ovo doba nem aguzve, salanitet u vazduhu je ogroman, uz plazu borovi.... a ima i trajekt lijina za izlete Korcula, Dubrovnik,Brac

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 2266
6.3.2012 21:41:41   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Nanika i Višnja,jel' vi već godinama tu ljetujete i kolika je cijena smještaja?Mislim,pored Promajne,zainteresovana sam i za Brele i Čaklje,ali po onome što sam do sada gledala cijene su im baš previsoke.Imatel' nešto za preporučit?

ja evo 16. godinu ljetujem u Brelima kod istih ljudi to je sami kraj Brela zove se Jakirusa
spavanje sa doruckom i vecerom je 45 eura po osobi...kod njih nema mogucnosti samo nocenja ali iamju kuce pored...
mnogi se kod njih hrane a negdje drugo spavaju... jer je u sklopu te kuce restoran

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 2267
7.3.2012 7:33:59   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

ja evo 16. godinu ljetujem u Brelima kod istih ljudi to je sami kraj Brela zove se Jakirusa
spavanje sa doruckom i vecerom je 45 eura po osobi...kod njih nema mogucnosti samo nocenja ali iamju kuce pored...
mnogi se kod njih hrane a negdje drugo spavaju... jer je u sklopu te kuce restoran

ispravka..ove godine su malo poskupili 48 EUR po osobi/polupansion user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 2268
7.3.2012 8:05:15   
Lulu_08
Ove godine se nasa bebica aBd treba roditi bas sredinom jula +/- tu i tamo. Inace pretezno idemo na more oko 1og avgusta, pa smo kontali ove godine sredinom septembra otici, kada bebi bude 2 mjeseca. Medjutim, mislim da cemo odustati od toga - obzirom da tako mala beba ne smije predugo biti u AS a ne vidim bas neki izazov u putovanju do mora od nekih 15 sati. Tako daaaaaa cemo mi preskociti najvjerovatnije odlazak na more ove godine...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 2269
7.3.2012 9:23:34   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Djana

Ove godine se nasa bebica aBd treba roditi bas sredinom jula +/- tu i tamo. Inace pretezno idemo na more oko 1og avgusta, pa smo kontali ove godine sredinom septembra otici, kada bebi bude 2 mjeseca. Medjutim, mislim da cemo odustati od toga - obzirom da tako mala beba ne smije predugo biti u AS a ne vidim bas neki izazov u putovanju do mora od nekih 15 sati. Tako daaaaaa cemo mi preskociti najvjerovatnije odlazak na more ove godine...

a zasto?
beba ne moze duze od 2h uzastopno da bude u AS, ali sa pauzama u voznji da je pronosaš, nahranis i presvučeš svaka dva sata, ja ne vidim problem?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2270
7.3.2012 9:47:35   
škorpija
mi ove godine najvjerovatnije nećemo na more, nemamo para, lani smo išli dva puta i još se nismo izvukli iz minusa, ići ćemo u bihać i onda možda otići na dan na kupanje u crikvu i kućiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 2271
7.3.2012 9:55:09   
palachinken
Nama ove godine ljeto zavisi od šefova i da li ce nam dati godisnji poslije Ramazana, tj u septembru.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2272
7.3.2012 10:00:50   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

mi ove godine najvjerovatnije nećemo na more, nemamo para, lani smo išli dva puta i još se nismo izvukli iz minusa, ići ćemo u bihać i onda možda otići na dan na kupanje u crikvu i kućiuser posted image

hoš ti dva puta na more...bolje da ste razgodili user posted image
OT kako nam Ajdin i šav na glavi?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2273
7.3.2012 10:01:08   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: palachinken

Nama ove godine ljeto zavisi od šefova i da li ce nam dati godisnji poslije Ramazana, tj u septembru.

btw, kad tacno pada ramazan?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2274
7.3.2012 10:02:37   
palachinken

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: palachinken

btw, kad tacno pada ramazan?

Prva teravija 19.7.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

mučnine
milenium

što vam je najviše pomagalo u trudnoći da se riješite mučnina?

ništa (63%)

voće (5%)

povrće (0%)

voda (4%)

nešto drugo (29%)

Broj svih glasova: 83

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *