|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
9.9.2011 12:30:34   
bebacha
Da ja napisem iskustvo iz Neuma.nije nam uopste bilo lose.more je bilo bas bas cisto i bilo je hladovine pa smo mogli cjeli dan biti na plazi.imali smo super smjestaj s rostiljomuser posted image jedino sto mi se nije svidjelo su mjestani(ako se mogu nazvat tako).totalno su neljubazi.kad udes u prodavnicu svi su nesto smrkut,jedva gledaju,ko da ti placaju da budes dole.
nama bilo pravo lijepo.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2226
9.9.2011 14:44:03   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Mi akobogda početkom septembra, idemo, iza Bajrama akoboga, više sam presvrnula, idemo u Promajnu, nadam se da će nam biti dobro. Ove godine cura nam je velika, bolje će slušati, ma ljepota.

mi prosle godine bili bas je lijepo i malo mjesto user posted image blago vama ,. i ja bi ponovo na more user posted image user posted image

zar ti felix nisi i ove godine trebala u promajnu?

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2227
9.9.2011 14:45:40   
maja78 RR

Pozdrav za članicu RR koja je u Promajni, kad mi srce ne iskoči od sreće kada sam vidjela auto sa RR oznakom

hm ja trenutno imam vise osoba u promajni i nekima sam poklonila naljepnicu (dvije nisu clanice, jedna jeste)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 2228
9.9.2011 14:48:59   
maja78 RR
e zaboravila sam napisati iskostvo svoje ovogodisnje za more
eto odlucili mi da idemo u neko drugo mjesto da malo promjenimo
i ja onako izaberem Zivogosce, svi ga zivi nahvalili osim Koke ovdje i snahe moje
e pa draga koko bila si totalno u pravu

ZIVOGOSCE-PORAT JEDNO VELIKO NE

jedina pozitivna strana je kristalno cisto more, ostalo su sve mane

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2229
9.9.2011 15:54:17   
teacher75

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Pozdrav za članicu RR koja je u Promajni, kad mi srce ne iskoči od sreće kada sam vidjela auto sa RR oznakom

hm ja trenutno imam vise osoba u promajni i nekima sam poklonila naljepnicu (dvije nisu clanice, jedna jeste)

moram malo OT u vezi naljepnica- kako ih zalijepite na auto kad ne mogu sa unutrasnje strane vec se lijepe s vana (pa pokisnu cim padne kisa)user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2230
9.9.2011 16:06:11   
HanaBana
IZVORNA PORUKA: teacher75

moram malo OT u vezi naljepnica- kako ih zalijepite na auto kad ne mogu sa unutrasnje strane vec se lijepe s vana (pa pokisnu cim padne kisa)user posted image

I naljepnica BiH pokisne ali nista joj ne bude. Kod mene RR naljepnica stoji vise od godinu dana i kakav je bila kad sam je zalijepila, takva je i sada.

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2231
9.9.2011 16:08:58   
Hannica
Mi smo bili u Makarskoj ove godine,smjestaj placali 70 Eurauser posted image .Smjestaj je bio ok,blizu plaze,ma sve super....Prilicno se istrosili jer je sve skupo,i taman se vratili kuci praznih dzepova kad su poceli na sve strane pricat da Bosanci smetaju tamo.user posted image Vise mi se ne ide tamo upravo zbog ovog,jedino sto ce mi nedostajat su one krofnice s pekmezom,neznam kako se zovu ali su njami....user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 2232
9.9.2011 17:02:16   
balasgirl
IZVORNA PORUKA: Hannica

Mi smo bili u Makarskoj ove godine,smjestaj placali 70 Eurauser posted image .Smjestaj je bio ok,blizu plaze,ma sve super....Prilicno se istrosili jer je sve skupo,i taman se vratili kuci praznih dzepova kad su poceli na sve strane pricat da Bosanci smetaju tamo.user posted image Vise mi se ne ide tamo upravo zbog ovog,jedino sto ce mi nedostajat su one krofnice s pekmezom,neznam kako se zovu ali su njami....user posted image

Pričaju oni to godinama, nije to tek od ove godine, a naš narod opet poleti. Ok, nemam ništa protiv da svako ljetuje tamo gdje mu je lijepo, pa makr to i Hr bila user posted image user posted image . Ja sam prestala tamo ljetovati prije 7-8 godina. Da mogu naplatili bi zrak koji udahneš, usluga nula bodova, cijene astronomske. Sobičak sa rešoom bi da ti uvale pod apartman za nekih 45 eura, ko da je neko travu pasao, kila grožđa min 20 kuna, i sl. Evo ti plačala apartman 70 eura, hm ja sam hotel za dvoje+ beba plačala 60 eura u Grčkoj, i to u jeku sezone. Prije tri dana sam došla s mora iz CG, gdje svake godine odem bar 3-4 dana, cijene su kao kod nas, nešto malo skuplje, nešto malo jeftinije, al uglavnom približno našim. Ljubaznost, gostoprimstvo, svaki je gost podjednako važan, nema da te drugačije tretira od recimo Rusa, Njemca ili ne znam Čeha. Dok u Hr da im ostaviš pet dobrih plata za jedno ljetovanje uvijek ćeš biti turist drugog reda. Opet kažem, ko voli nek izvoli, al ja no no...

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2233
9.9.2011 17:03:14   
teacher75

IZVORNA PORUKA: HanaBana

IZVORNA PORUKA: teacher75

I naljepnica BiH pokisne ali nista joj ne bude. Kod mene RR naljepnica stoji vise od godinu dana i kakav je bila kad sam je zalijepila, takva je i sada.

e super onda, da i mi nasu zaljepimouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 2234
9.9.2011 17:05:23   
Visnja RR
OT ...nama je trajala preko godinu dana... ovog ljeta ponovo zaljepili novuuser posted image
mamaalama istrazi ko je to jos tamo :))))

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 2235
9.9.2011 17:10:14   
teacher75

IZVORNA PORUKA: balasgirl

Pričaju oni to godinama, nije to tek od ove godine, a naš narod opet poleti. Ok, nemam ništa protiv da svako ljetuje tamo gdje mu je lijepo, pa makr to i Hr bila user posted image user posted image . Ja sam prestala tamo ljetovati prije 7-8 godina. Da mogu naplatili bi zrak koji udahneš, usluga nula bodova, cijene astronomske. Sobičak sa rešoom bi da ti uvale pod apartman za nekih 45 eura, ko da je neko travu pasao, kila grožđa min 20 kuna, i sl. Evo ti plačala apartman 70 eura, hm ja sam hotel za dvoje+ beba plačala 60 eura u Grčkoj, i to u jeku sezone. Prije tri dana sam došla s mora iz CG, gdje svake godine odem bar 3-4 dana, cijene su kao kod nas, nešto malo skuplje, nešto malo jeftinije, al uglavnom približno našim. Ljubaznost, gostoprimstvo, svaki je gost podjednako važan, nema da te drugačije tretira od recimo Rusa, Njemca ili ne znam Čeha. Dok u Hr da im ostaviš pet dobrih plata za jedno ljetovanje uvijek ćeš biti turist drugog reda. Opet kažem, ko voli nek izvoli, al ja no no...

sve to stoji, ali je meni crna gora prema hrvatskoj ciganija, mislim na cistocu ulica i urednost, ne na ljude, da neko pogresno ne shvati...

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 2236
9.9.2011 17:27:10   
balasgirl
Da moguće da je tako u nekim mjestima, al recimo ja ljetujem Petrovac na moru, Budva (jaz), Utjeha, H.Novi i tu je čisto. Dok recimo Ulcinj, Sutomore, Bar su stvarno kao što kažeš. 

<3 Ali Khan <3

Neposredna veza do poruke: 2237
9.9.2011 17:29:22   
balasgirl
A od Hrvatskog primorja meni jedino valja Istra. Hem je prelijepo, hem su ljudi-ljudi. Južna Dalmacija ništa, izuzev naravno Dubrovnika.

<3 Ali Khan <3

Neposredna veza do poruke: 2238
9.9.2011 17:55:51   
Anoniman

A gdje vi to ljetujete? ja citav zivot ljetujem na jednom mjestu pa nikad nisam osjetila da sam turista "drugog" reda...niti su bili neljubazni...istina je da mi se ni u paksu nisu uvlacili, ali ne zato sto sam turista "drugog" reda, neg zato sto se dalmatinci nikome, pa ni rodu rodjenom, nece uvlaciti u paksu...to je njihov karakter...meni odgovara...vise volim takve nego one mici-cici, a kad im ledja okrenes opsuju ti majku.

I jos nesto...juzna dalmacija nije samo dubrovnik i makarska...ima toga josuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2239
9.9.2011 20:38:03   
teacher75

A od Hrvatskog primorja meni jedino valja Istra. Hem je prelijepo, hem su ljudi-ljudi. Južna Dalmacija ništa, izuzev naravno Dubrovnika.

a otoci? nema nista ljepse od hvara, korcule, braca, makarska rivijera ima divne plaze i super je van sezone, u sezoni naravno prevelika guzva pa mi se ne svidja, ove godine sam prvi put bila na peljescu i nije ni tamo lose, volim i split kao grad mada nema lijepe plaze, pa zadar, sibenik, primosten, trogir...a bila sam u budvi prije par godina i jako se razocarala, sve je jadnije i prljavije nego u dalmaciji, da ne govorim o narodnjacima roke-koke na sve strane

< Poruku je uredio teacher75 -- 9.9.2011 20:39:34 >

Neposredna veza do poruke: 2240
9.9.2011 20:50:00   
Hannica

Ove godine je bilo 30 kuna.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 2241
9.9.2011 21:32:52   
Selminja
Joj, jedino što znam -Neum NIKAD VISE user posted image Ja sam tamo samo jednom prije ove godine bila, prije jedno 6-7 godina, ko curetak, i naravno bilo mi super. I ove godine pošto sam trudna, hajde rekoh idemo što bliže, i jeftinije da prodjemo. Majko mila, nikad više! Mi smo drugi dan se spakovali i otišli u Tučepe. Tamo je milina, ljepota. Prema meni su svi bili ljubazni i prijatni, cijene jesu povisoke, ali makar uživas. Ja u Neumu sam prvu noc mogla počet palkat od muke user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2242
18.9.2011 22:27:49   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Selminja

Joj, jedino što znam -Neum NIKAD VISE user posted image Ja sam tamo samo jednom prije ove godine bila, prije jedno 6-7 godina, ko curetak, i naravno bilo mi super. I ove godine pošto sam trudna, hajde rekoh idemo što bliže, i jeftinije da prodjemo. Majko mila, nikad više! Mi smo drugi dan se spakovali i otišli u Tučepe. Tamo je milina, ljepota. Prema meni su svi bili ljubazni i prijatni, cijene jesu povisoke, ali makar uživas. Ja u Neumu sam prvu noc mogla počet palkat od muke user posted image

e ovako sam i ja otišla kada sam bila trudna, sjela i plakala na klupi, pa smo otišli do kleka pa sam tamo odplakala i onda muž u gradac.

ove godine bili u Promajni, majko mila ljepote odmor za dušu, tijelo, um, malo za novčanik i nije iako smo bili u septembru, ali ne žalim. Dok god mi dijete bude malo idemo tamo, prelijepo je, vjeverice po plaži skakući, mir, tišina, ima naroda, ali nema cike, vike, galame, čisto, uredno, blizu Makarska, Tučepi, Baška, sve u svemu jedba velika 10 za Promajnu

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2243
19.9.2011 8:30:03   
M kao Mama
Jao, najbitniji detalj ulazim ja u kuću gdje smo smješteni i pozdarvljam se se sa komšijama sustanarima, žena onako rezervinana, ja opet rekoh Dobar dan, a ona gleda ko koji mi je vrag, a ja prepoznala jednu našu dragu članicu, ali žena trudna pa joj nisam zamjerila, hahahahhaha

Neposredna veza do poruke: 2244
19.9.2011 10:53:33   
teacher75
ja nisam nikad bila u promajnom a na slikama mi bas izgleda lijepo. jel bolje tamo il u tucepima, buduci da su meni tucepi najljepsi na makarskoj rivijeri? jel promajna skupa kao tucepi?

Neposredna veza do poruke: 2245
19.9.2011 11:01:20   
M kao Mama
Ovako, sve zavisi šta tražiš i šta očekuješ od mora ludi prvod ili odmora, ali baš odmor.

Promajna je jako malo mjesto, ne znam da li ima i kilometar plaže, ali je predivno dosta borovine, nekoliko vrsta plaža, nema mamipara za djecu, skupo jeste,čak i skuplje od Tučepa, npr. ležaljke su bile 30 kn kada smo mi bili, a u tučepima su tada spustili sa 25 na 20. Konzum im je skuplji od konzuma u Makarskoj, o voću na plaži da ne pričam, truhne, ali ne spuštaju cijenu. Cijene smještaja mislim da su kao u Tučepima, manje nisu sigurno. Kafića ima nekoliko, ja sam pila vječito nesicu, negdje je 10 negdje 12 kuna, one papuče za vodu tamo su 50 kuna,a u makarskoj može se naći od 30 za djecu, do 40 za odrasle.

Hranu nisam tamo jela, jeli smo u Makarskoj i Tučepima, jer su bukvalno 5 minuta vožnje. E, jesam uzimala Lajli one palačinke na plaži oni su 10 kuna.

Mislim gradić je predivan, ja sam baš uživala, lijep jeste, na svoj način, ali ni približno kao Tučepi jer ipak su Tučepi veći i dosta izgrađeni.

Mada, upoznala sam tamo dosta ljudi, puno raje iz Banja Luke dolazi, njima je to najbliže mjesto, bugojanaca i livnjaka ima puno, njima je to 2,5 sata. KAžu da se i Promajna radi , da svake godine nađu nešto novo da je uređeno.

Plaže se čiste svako juto, ulice i park peru, tuševa ima dosta, kabina za presvlačenje, čak dva javna wc koja su u perfektnom stanju,

o ljekovitosti borove šume, neću puno pisati, samo ću kazati da je tamo prije rata bila lječilište za bron. i plućne bolesti, levande i masline rastu na svakom koraku,

jednom riječju predivno malo mjesto, koje zaista ima dušu

Neposredna veza do poruke: 2246
19.9.2011 11:09:36   
teacher75
sve mi se svidja kako si opisala, osim cijenauser posted image u svakom slucaju, voljela bih otici nekad, jel velika guzva na plazi?

Neposredna veza do poruke: 2247
19.9.2011 11:16:58   
M kao Mama
Mi smo bili od 4. do 11. septembra, obzirom da je ovo ljeto bilo duže, bilo je naroda na plaži, ali nije kao u ciku sezone, ali dosta je bilo svijeta, za hlad se moralo boriti, hahaha, šalim se ja sam svako jutro oko 8 sa Lajlom šetala uz more i pored borovine, tako da bih tada ostavila peškire, čak u 8 već je bilo raje na plaži i kupali su se. A, cijene takve su kakve su, šta da ti kažem, samo ovaj put mi zaista nije žao, prošle godine sam apartmančić u sred ulcinja platila 35 (kasnije smo dobili pospust 5 eura), a u promajni, plaža ispod kuće 40, 4 kreveta i predivna tersa. Jedina mana kuća na kuću je građen pa nisam vidjela more, ali dobro bilo mi je zaista predivno

Neposredna veza do poruke: 2248
19.9.2011 11:21:30   
teacher75

Mi smo bili od 4. do 11. septembra, obzirom da je ovo ljeto bilo duže, bilo je naroda na plaži, ali nije kao u ciku sezone, ali dosta je bilo svijeta, za hlad se moralo boriti, hahaha, šalim se ja sam svako jutro oko 8 sa Lajlom šetala uz more i pored borovine, tako da bih tada ostavila peškire, čak u 8 već je bilo raje na plaži i kupali su se. A, cijene takve su kakve su, šta da ti kažem, samo ovaj put mi zaista nije žao, prošle godine sam apartmančić u sred ulcinja platila 35 (kasnije smo dobili pospust 5 eura), a u promajni, plaža ispod kuće 40, 4 kreveta i predivna tersa. Jedina mana kuća na kuću je građen pa nisam vidjela more, ali dobro bilo mi je zaista predivno

pa nije to strasno, 40 eura za apartman. i mi cemo mozda dogodine ici malo van sezone posto cu abd biti na porodiljskom pa cu mozda moci i malo kasnijeuser posted image posalji mi na pp ako imas kontakt za taj apartman pa nek se nadjeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2249
19.9.2011 14:15:34   
M kao Mama
Draga nije strašno, ali vjeruj i u Makarskoj i u Tučepima je bilo za 40 isto blizu plaže, a Promajna je očito mali, ali elitan gradić.

Šaljem ti PP

Neposredna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Muz
almai

Dali vam nekad muz ide toliko na zivce da bih da najrade ispalili na drugu planetu , da ga necujete i nevidite bar mj. dana???

Da (58%)

Ne (23%)

Ponekad (19%)

Broj svih glasova: 125

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *