Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.11.2011 21:07:44
Reno5
Teško da se sada može kupati. Kada krene zima krene i bura većim djelom Jadrana pa se more vrlo brzo ohladi. Ali Hrvatska je posebno lijepa u novembru. Prošle godine je cijela familija bila na Pelješcu i baš smo se odmorili, vino, hrana itd. Smještaj smo pronašli na Link izbrisan -besplatno reklamiranje nije dozvoljeno. Obratiti se Visnja RR za informacije i cijene oglasavanja na RingeRaja.Ba portalu . Mogu Vam reći da su cijene dosta jeftinije nego u sezoni a i kako je ovo stranica preko koje direktno možete kontaktirati vlasnika i tu se dobije koji euro.
< Poruku je uredio Ilhana RR -- 20.11.2011 22:06:39 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.1.2012 11:24:16
Mimozica
Eh da imam love išli bi mi svugdje, Grčka, Španjolska, itd. Pošto nemamo , ljetujemo po hrvatskoj, samo makarsku zaobilazimo u širokom luku, more prljavo, plaže takodjer, a i ljudi su smeće, što domaći što turisti tamošnji. Omiš npr nije jako daleko od Makarske al je razlika ogromna
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.3.2012 9:19:24
Tajno moja
Molim drage forumašice da mi pomognu oko pronalaženja smještaja u mjestu Promajna i da podijele iskustva u vezi sa samim mjestom. Bitno mi je da ima hladovine,da je u blizini ambulanta,da nema puno gužve i da je smještaj blizu mora. Sve preporuke su dobrodošle.Unparijed vam se zahvaljujem :)
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.3.2012 11:04:04
ajnur
Mi cemo u Trpanj da brojimo trajekte Toplo preporucujem ovo mjesto tj ovaj smjestaj plaza je skoro citav dan u hladu smjestaj je na min bukvalno od plaze
< Poruku je uredio Visnja RR -- 6.3.2012 11:27:50 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.3.2012 11:38:20
Tajno moja
Nanika i Višnja,jel' vi već godinama tu ljetujete i kolika je cijena smještaja?Mislim,pored Promajne,zainteresovana sam i za Brele i Čaklje,ali po onome što sam do sada gledala cijene su im baš previsoke.Imatel' nešto za preporučit?
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.3.2012 11:38:48
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ako je DU - dubrovnik ne vjerujem ... volimo ga samo u maju i septembru a u julu je vjerujem krkljanac (po onom sto sam cula)
imas pp i mi bi isli pocetak sedmog mjeseca jer tada je cijena pristojna... i ovdje nije krkljanac sigurno..hotel ima bazen vanjski s morskom vodom sto je super i lezaljke besplatne ..plaza tik do hotela..i par privatnih mali uvalica da se kupas..a muzeve mozemo ranom zorom poslati da ta fantasticana mala mjesta za suncanje zauzmu hihihihi i onda smo tu sami cijeli dan
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.3.2012 12:10:43
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: pocahontas
ako je DU - dubrovnik ne vjerujem ... volimo ga samo u maju i septembru a u julu je vjerujem krkljanac (po onom sto sam cula)
imas pp i mi bi isli pocetak sedmog mjeseca jer tada je cijena pristojna... i ovdje nije krkljanac sigurno..hotel ima bazen vanjski s morskom vodom sto je super i lezaljke besplatne ..plaza tik do hotela..i par privatnih mali uvalica da se kupas..a muzeve mozemo ranom zorom poslati da ta fantasticana mala mjesta za suncanje zauzmu hihihihi i onda smo tu sami cijeli dan
Hocu i ja taj PP. Koliko para kosta ovo zadovoljstvo? Joj, Visnja, kako je ona ovo opisala, ja bih sada spakovala stvari.
Ja sam prosle godine bila u Tucepima u privatnom smjestaju i bilo nam je odlicno. Puno hlada na plazi, setnica uglavnom u hladu. Mi smo isli na plazu u 7 ujutro i vracali se u 7 poslije podne. Iskoristili svaku minutu. Ove sam godine razmisljala o Turskoj, ali sumnjam da mogu tamo pronaci ovakvu hladovinu, a Lana mi je jos mala i ne moze puno na sunce. Tako da ce vjerovatno opet biti Tucepi. Mada ovaj tvoj DU zvuci super, jos ako je cijena tog hotela prihvatljiva, pa ne moram kuhati...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.3.2012 12:23:11
ziki
Ako Bog da za 1.5 u Orebic. Beba ne podnosi vrucinu a i u ovo doba nem aguzve, salanitet u vazduhu je ogroman, uz plazu borovi.... a ima i trajekt lijina za izlete Korcula, Dubrovnik,Brac
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.3.2012 21:41:41
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Tajno moja
Nanika i Višnja,jel' vi već godinama tu ljetujete i kolika je cijena smještaja?Mislim,pored Promajne,zainteresovana sam i za Brele i Čaklje,ali po onome što sam do sada gledala cijene su im baš previsoke.Imatel' nešto za preporučit?
ja evo 16. godinu ljetujem u Brelima kod istih ljudi to je sami kraj Brela zove se Jakirusa spavanje sa doruckom i vecerom je 45 eura po osobi...kod njih nema mogucnosti samo nocenja ali iamju kuce pored... mnogi se kod njih hrane a negdje drugo spavaju... jer je u sklopu te kuce restoran
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.3.2012 7:33:59
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Tajno moja
ja evo 16. godinu ljetujem u Brelima kod istih ljudi to je sami kraj Brela zove se Jakirusa spavanje sa doruckom i vecerom je 45 eura po osobi...kod njih nema mogucnosti samo nocenja ali iamju kuce pored... mnogi se kod njih hrane a negdje drugo spavaju... jer je u sklopu te kuce restoran
ispravka..ove godine su malo poskupili 48 EUR po osobi/polupansion
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.3.2012 8:05:15
Lulu_08
Ove godine se nasa bebica aBd treba roditi bas sredinom jula +/- tu i tamo. Inace pretezno idemo na more oko 1og avgusta, pa smo kontali ove godine sredinom septembra otici, kada bebi bude 2 mjeseca. Medjutim, mislim da cemo odustati od toga - obzirom da tako mala beba ne smije predugo biti u AS a ne vidim bas neki izazov u putovanju do mora od nekih 15 sati. Tako daaaaaa cemo mi preskociti najvjerovatnije odlazak na more ove godine...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.3.2012 9:23:34
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Djana
Ove godine se nasa bebica aBd treba roditi bas sredinom jula +/- tu i tamo. Inace pretezno idemo na more oko 1og avgusta, pa smo kontali ove godine sredinom septembra otici, kada bebi bude 2 mjeseca. Medjutim, mislim da cemo odustati od toga - obzirom da tako mala beba ne smije predugo biti u AS a ne vidim bas neki izazov u putovanju do mora od nekih 15 sati. Tako daaaaaa cemo mi preskociti najvjerovatnije odlazak na more ove godine...
a zasto? beba ne moze duze od 2h uzastopno da bude u AS, ali sa pauzama u voznji da je pronosaš, nahranis i presvučeš svaka dva sata, ja ne vidim problem?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.3.2012 9:47:35
škorpija
mi ove godine najvjerovatnije nećemo na more, nemamo para, lani smo išli dva puta i još se nismo izvukli iz minusa, ići ćemo u bihać i onda možda otići na dan na kupanje u crikvu i kući
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.3.2012 10:00:50
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija
mi ove godine najvjerovatnije nećemo na more, nemamo para, lani smo išli dva puta i još se nismo izvukli iz minusa, ići ćemo u bihać i onda možda otići na dan na kupanje u crikvu i kući
hoš ti dva puta na more...bolje da ste razgodili OT kako nam Ajdin i šav na glavi?
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
more
dadali je tko isao na more i da ga tamo,podsjetila menga??I jestel se kupali bez obzira sto ste ju imale??
Dali se moze recimo kupati,a imas 1,ili 2.dan menge sa uloskom???
Naravno u boksericama a ne kupacim :D
Jel,se tko usudio?
Hvala
nisam se kupala (60%)
jesam se kupala (40%)
Broj svih glasova: 72
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!