Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.3.2012 17:33:18
M kao Mama
Hej, milenium pa prošle godine emma L i ja bile zajedno kod ove naše, a prije toga još žena sa RR je bilo,hahahaha, najbolje da to bude RR kuća, a kad sam ja ugledala u promajni naljepnicu na autu RR kako mi je bilo milo oko srca, hahahahha
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.3.2012 18:05:02
azra I ADI
Ma, nešto se ne usuđujem tako krenuti, kakav sam baksuz mogu samo gore proći! Evo našla sam sobu za 35 e, nije ni daleko, a nije ni loša, ako ne lažu s ovim slikama..
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.3.2012 19:01:35
milenium
IZVORNA PORUKA: azra I ADI
Ma, nešto se ne usuđujem tako krenuti, kakav sam baksuz mogu samo gore proći! Evo našla sam sobu za 35 e, nije ni daleko, a nije ni loša, ako ne lažu s ovim slikama..
mi smo plaćali 40 e a nije baš bilo daleko.samo smo trebali preć glavnu cestu i spustit se na plažu.al zato kad se vraćamo uzbrdo...uh. al dobro,ne možemo svi naći prvi red do plaže,nama je i ono bilo blizu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.3.2012 19:05:24
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Hej, milenium pa prošle godine emma L i ja bile zajedno kod ove naše, a prije toga još žena sa RR je bilo,hahahaha, najbolje da to bude RR kuća, a kad sam ja ugledala u promajni naljepnicu na autu RR kako mi je bilo milo oko srca, hahahahha
a sta ono rece gdje dodje ta kuca? i koliko ste placali?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.3.2012 19:10:01
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
a sta ono rece gdje dodje ta kuca? i koliko ste placali?
apartman za 4 osobe, mada može vala komotno i pet osoba i velika terasa ispred nadkrivena, 40 eura u septebru, a to je odmah iza one tvoje kuće, zamo kod pošte pa u onom sokaku, imaš u mojim slikama na FB pa ćeš skontati
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.3.2012 19:12:05
milenium
apartman za 4 osobe, mada može vala komotno i pet osoba i velika terasa ispred nadkrivena, 40 eura u septebru, a to je odmah iza one tvoje kuće, zamo kod pošte pa u onom sokaku, imaš u mojim slikama na FB pa ćeš skontati
računaju li se u te 4 osobe i djeca? ili je to 4ero velikih samo?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.3.2012 19:15:45
M kao Mama
Ne, znam Boga mi, ma ne računa djecu, ima ona i manje apartmane, gdje ima bračni krevet i pomoćni, ti su bili po 35 eura, on je kao za dvoje, ali eto mođe troje, a ovaj naš spavača je velika i maju ogromni kreveti koji su spojeni tako da može komotno sa dvoje djece da se ide i ima još jedan krevet u kuhinji tako da u njemu može 5 osoba,
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.3.2012 15:56:14
azra I ADI
Ima li neko da mu se svidio smještaj u Makarskoj, pa da je uzeo broj ili e-mail od gazde? Mila_80, zvala sam onog Željka i kaže da je sve iznajmio agencijama...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.3.2012 0:15:33
milenium
IZVORNA PORUKA: azra I ADI
Ima li neko da mu se svidio smještaj u Makarskoj, pa da je uzeo broj ili e-mail od gazde? Mila_80, zvala sam onog Željka i kaže da je sve iznajmio agencijama...
imam ja,sutra ću ti poslat broj,imam posjetnicu,vizitku negdje u kući ,sutra ću potražit da sad ne klapam dok spava
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.3.2012 12:06:18
milenium
kod Inine pumpe,benzinske, kako hoćeš. mislim da znaš gdje je to jer je samo 1 u cijelom gradu uz glavnu magistralu,plaža je 100 metara ispod ceste. nije daleko nimalo kao što vidiš.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.3.2012 8:55:20
Mirkica
Je li ko bio u Trpnju Hotel Faraon i kako je bilo ???
Imal li neko kontakt za prenociste u Plitvicama ???
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.3.2012 12:00:44
Funky
Amani mi smo mislili u Kemer ove godine.
Ako ti nije teško da mi napišeš preko koje agencije ste išli? Koji aranžman All inclusive ili? KOji hotel? Na slikama je sve super ali strah me da se ne razočaramo kad dođemo tamo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.3.2012 12:17:38
Amani12
Mi vec cetiri godine idemo s Avio expressom u Tursku i bas smo zadovoljni. Usluga je uvijek all inclusive,mislim da se nista drugo ne isplati. U Kemeru smo bili u hotelu tik uz plazu,4 zvjezdice,od centra udaljen5-10 minuta setnje,sasvim zadovoljavajuci. Mi smo bili s malom bebom,tamo nas je docekao super smjestaj,duple sobe,jedna s bracnim krevetom, jedna s kreveticem za bebaca,odvojene klime,cisto,uredno. Ako zelis posalji mi na pp mail,pa ti posaljem par nasih fotki,Kemer je divan,mnogo zelenila ,prekrasni parkovi,divno setaliste. Pitaj sta te zanima,mozes i na pp.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 27.3.2012 11:53:12
balasgirl
i mi ćemo ove godine u Kemer. Amani, i mene zanima sve sve, od smještaja, plaže, pogodnosti za bebe, grada, shoppinga, mora.... Ako nije teško, malo nam opiši