Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.3.2012 9:47:25
Mila_80
Meni se sviđa i Gradac...da li je neko bio, ima li neki kontakt, ali ja bih željela da je baš skroz blizu plaže jer ću biti u 8. mjesecu trudnoće i plus E.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.3.2012 10:43:36
Tajno moja
Evo mene opet sa pitanjima,zapravo molbom,ako je neko bio u Promajni i Brelima i bio zadovoljan smještajem da je u blizini plaže,a da je cijena povoljna,neka posta linkove pliz.Ja nešto zapela za ova dva mjesta,baš ko sivonja.Može i preporuka za smještaj u Tučepima,eto,3 opcije,pa pomagajte :)
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.3.2012 10:44:11
babina beba
IZVORNA PORUKA: Miimy
Mi ovvo ljeto necemo nigdje beba nam ako Bogda stize pocetkom augusta, prije toga pripreme tako Boze zdravlja bice ljetovaja.... Ja neznam jel neko od Vas bio u Bristu odma poslije gradca ja tu idem godinama u jednu kucu, odma na samoj plazi, jako lijepo mirno pogotovo ko ide sa djecom.....
Pozz, moze li broj od tog smjestaja u Bristu ili jos bolje web starnicu ako imju? Hvala
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.3.2012 10:46:14
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: Tajno moja
Evo mene opet sa pitanjima,zapravo molbom,ako je neko bio u Promajni i Brelima i bio zadovoljan smještajem da je u blizini plaže,a da je cijena povoljna,neka posta linkove pliz.Ja nešto zapela za ova dva mjesta,baš ko sivonja.Može i preporuka za smještaj u Tučepima,eto,3 opcije,pa pomagajte :)
ja bila u promajni prezadovolja, samo bih tamo išla ako hočeš ja ću ti dati broj od žene, pa se čujte i vidite da li se možete dogovoriti,
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.3.2012 11:06:27
Tajno moja
Mama Alma,može,daj broj,a ako može malo više informacija o samom smještaju,jel u blizini plaže,imajul dvokrevetne i četverokreveten aparmtane i koja je bila cijena istih kad si ti bila tamo,tek tako okvirno da znam.Ja bih najverovatnije išla negdje krajem augusta,početkom septembra aBd.... Reci mi malo više o samom mjestu,jel dobro za malo dijete i dal' ima hladovine,jer mi iz hlada ne mrdamoo :) Hvala sza sve info koje mi pružiš :)
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.3.2012 11:18:26
salmy
Mi smo planirali ove godine ako Bog da prvo odmor:Podgora hotel(laganini sa djecakom)jedva cekam,jucer pricamo obzirom da je poguzija kako ce da uziva u svedskom stolu A poslije idemo kod dede u Dubrovnik da se malo druzimo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.3.2012 11:27:05
damma
IZVORNA PORUKA: Mila_80
Meni se sviđa i Gradac...da li je neko bio, ima li neki kontakt, ali ja bih željela da je baš skroz blizu plaže jer ću biti u 8. mjesecu trudnoće i plus E.
Mene Gradac i nije nesto odusevio, sav je u brdima, gore dole. Mi smo imali dobar smjestaj, nije bas uz plazu al nije ni daleko.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.3.2012 11:29:57
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: salmy
Mi smo planirali ove godine ako Bog da prvo odmor:Podgora hotel(laganini sa djecakom)jedva cekam,jucer pricamo obzirom da je poguzija kako ce da uziva u svedskom stolu A poslije idemo kod dede u Dubrovnik da se malo druzimo
Ako Bog da jedva cekamo
koji hotel u podgori?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.3.2012 11:31:25
maja78 RR
Mama Alma,može,daj broj,a ako može malo više informacija o samom smještaju,jel u blizini plaže,imajul dvokrevetne i četverokreveten aparmtane i koja je bila cijena istih kad si ti bila tamo,tek tako okvirno da znam.Ja bih najverovatnije išla negdje krajem augusta,početkom septembra aBd.... Reci mi malo više o samom mjestu,jel dobro za malo dijete i dal' ima hladovine,jer mi iz hlada ne mrdamoo :) Hvala sza sve info koje mi pružiš :)
to je za mene najljepse mjesto, Promajna, puna hladovine, za djecu je savrsena, malo mjesto, ali ne premalo, ko hoce provod blizu makarska, ima za setnju do Baske vode, ma savrseno mjesto
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.3.2012 11:34:21
salmy
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
Ako Bog da jedva cekamo
koji hotel u podgori?
Kod njih su svi hoteli u 10 deka prije rodjenja smo isli u Auroru(znamo ih dole)i uvijek nam srede super povoljnu cjenu i pogled(more)hahhahahah....a od kad se rodio ovo ce biti prvi put da idemo sa njim Hotel je onako,nama je ok....mozda se nekome nebi dopao,ali mi se osjecamo ko domaci....Kad sam bila trudna toliko su me gotivili da sam bas uzivala.....ovo ljeto sa momkom jedva cekamo aBd
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.3.2012 11:46:49
pocahontas
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
Ako Bog da jedva cekamo
koji hotel u podgori?
Kod njih su svi hoteli u 10 deka prije rodjenja smo isli u Auroru(znamo ih dole)i uvijek nam srede super povoljnu cjenu i pogled(more)hahhahahah....a od kad se rodio ovo ce biti prvi put da idemo sa njim Hotel je onako,nama je ok....mozda se nekome nebi dopao,ali mi se osjecamo ko domaci....Kad sam bila trudna toliko su me gotivili da sam bas uzivala.....ovo ljeto sa momkom jedva cekamo aBd
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.3.2012 12:27:19
M kao Mama
mjesto je kao iz raja, zaista šta da tipričam nama su vjeverice mala saskutale po plaži, more prečisto, u to doba puno beba i mi smo bili u septembru, kuća, 20 metara od plaže bukvalno, mjesto ja kažem samo tamo da idemo, blizu makarska, tučepi za hodnju i prvod, ja sam odmorila dušu i pamet.
Šaljem ti preko pp broj žene,
mi smo u septembru 4 krevetni apartman sa velikom terasom plačali 40 eura
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.3.2012 13:33:01
damma
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
mjesto je kao iz raja, zaista šta da tipričam nama su vjeverice mala saskutale po plaži, more prečisto, u to doba puno beba i mi smo bili u septembru, kuća, 20 metara od plaže bukvalno, mjesto ja kažem samo tamo da idemo, blizu makarska, tučepi za hodnju i prvod, ja sam odmorila dušu i pamet.
ovo sam našla za Gradac i jako mi se sviđa...mislim da ću ovih dana i nazvati
promajni
jesi li zvala koliko kosta ???
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.3.2012 21:01:00
niki83
ja bila u promajni prezadovolja, samo bih tamo išla ako hočeš ja ću ti dati broj od žene, pa se čujte i vidite da li se možete dogovoriti,
Mama Alma, ja bih ti takodjer bila jako zahvalna ako bi i samnom podijelila ovaj kontakt moze na pp? thanks Mi se isto pripremamo, ali samo Promajna dolazi u obzir..Prosle godine smo fulili sa Podacima u julu, pa smo isli na popravni u septembru, u Promajnu naravno
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.3.2012 21:15:52
Visnja RR
Evo ja konacno potvrdih rezervaciju u mojim Brelima ...jeste da nece biti moja soba ali sam rekla da me u narednih 10 godina stave u tu sobu od 10 do 20 jula
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.3.2012 16:12:28
azra I ADI
Joj, izludiše me ove ponude za Makarsku, digli su cijene i nemam pojma za što da se odlučim! Ako je cijena i malo pristupačna, a sobica liči na nešto-kad na mapi nađem adresu-vidim da je pod samim brdom!!!JOOOOOOJ
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.3.2012 17:22:40
milenium
IZVORNA PORUKA: azra I ADI
Joj, izludiše me ove ponude za Makarsku, digli su cijene i nemam pojma za što da se odlučim! Ako je cijena i malo pristupačna, a sobica liči na nešto-kad na mapi nađem adresu-vidim da je pod samim brdom!!!JOOOOOOJ
pa kako? mi smo prošle godine našli apartman odmah,i blizu i povoljan,bez rezervacije.nikad ne rezerviramo uvijek ima onih što stoje uz cestu i nude smještaj. a prošle god.nam čovjek sam prišao i ponudio smještaj dok smo mi nešto kupovali reko čekaj dok završim kupovinu pa će mo se dogovoriti .ionako smo nakon te kupovine planirali u potragu.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.3.2012 17:25:04
milenium
IZVORNA PORUKA: damma
de i meni molim te na pp broj te zene?
daj i meni na pp taj broj,i mi nekad idemo u promajnu,ima da cijela rr bude kod te žene
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
savjet malalopuza
imam curicu od 4 god. zadnjih par dana kaslje ali mi je neki nepoznat asalj isto kao da dolazi iz grla nista ne iskasljava ali stalno kasljuca . imate li savjet da li da je vodim pedijatru nisam nacisto sta da radim
x (100%)
x (0%)
Broj svih glasova: 44
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!