Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 14:53:45
pocahontas
kako mislite jeftino proći ja fakat ne kontam? pa sad ispadoste sve šivačice i šnajderke ja ne znam štiti tako da mi je opcija ili kupiti ili nekome platiti da mi sije..kako god, nije jeftino
Hahaha, joj Veeseelaa! Pa nije los prijedlog. Ih, kad ja dodjem u minjaku. Ja najozbiljnije ne znam kako da se kostimiram. Za L vec imam ideju (imamo i odjecu). Ali za sebe, nista. Hajde, skontacemo vec nesto.
Hahaha, joj Veeseelaa! Pa nije los prijedlog. Ih, kad ja dodjem u minjaku. Ja najozbiljnije ne znam kako da se kostimiram. Za L vec imam ideju (imamo i odjecu). Ali za sebe, nista. Hajde, skontacemo vec nesto.
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 15:06:33
Visnja RR
ja nista ne sijem...sve imam u ormarima nekad se isplati sto ne bacam odjecu duga crna ciganska suknja, crna mini haljina preko ...crni vjesaticiji sesir... plast cu posuditi...vjerovatno ljubicasti.... a metlu necu nositi...ili da asju maskiram u metlu (grooozna sam)
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 15:08:05
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
veeseela ti bi mogla biti Karmen
koja Karmen?? da ne misliš na Kermita
carmen ...jedna i jedina
at ta, hehe super, pa moglo bi se al haljinu valja sašiti ....
ma uzmes dugu crnu suknju cignasku... gore crveni bodi ili neki kombinezon (imas garant) i preko prozirni crni ciganski sal...cvjet u kosu...crveni karmin..ma imas sve garant ...samo malo prorovi po odjeci
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 15:09:09
veeseelaa
ma uzmes dugu crnu suknju cignasku... gore crveni bodi ili neki kombinezon (imas garant) i preko prozirni crni ciganski sal...cvjet u kosu...crveni karmin..ma imas sve garant ...samo malo prorovi po odjeciuser posted image
ma da, imam ciganku, al opet mi draga moja ovo preseksi mislim ja i ruža u kosi i taj crveni karmin hehe
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 15:13:00
Rabi
IZVORNA PORUKA: pocahontas
kako mislite jeftino proći ja fakat ne kontam? pa sad ispadoste sve šivačice i šnajderke ja ne znam štiti tako da mi je opcija ili kupiti ili nekome platiti da mi sije..kako god, nije jeftino
Ja nit sam snajderica nit neki maher za sivenje, ali cu se okusati